Articolul precedentSalvarea de la sărăcie
  Articolul următorM-aţi vizitat

  Dumnezeu e mereu aproape

  Rugaţi-vă unii pentru alţii ca să fiţi vindecaţi! Mare putere are rugăciunea fierbinte a celui neprihănit. (Iacov 5:16)

  Era începutul anului 2009. Soţul meu nu se simţea bine de ceva timp, dar, crezând că e din cauza stresului, a efortului fizic în exces, am încercat să ameliorez starea cu un tratament cu vitamine şi calmante. Dar totul părea a fi în zadar. În dimineaţa zilei de 25 februarie, starea lui s-a agravat foarte mult şi, fiind panicată, l-am dus la spitalul cel mai apropiat cu ajutorul unui verişor care tocmai sosise la noi în vizită. Starea era critică, tensiunea coborâse la 6, iar culoarea feţei era ca a unui om aproape de moarte. Medicii au încercat să-l stabilizeze, dar organismul nu răspundea la nimic din ce i se administra. Atunci au hotărât să-l trimită la un alt spital, cu mai mulţi specialişti, în speranţa că viaţa îi va fi salvată. Îngrozită de tot ce se întâmpla, nu puteam face nimic, decât să mă rog neîncetat lui Dumnezeu pentru viaţa scumpului meu soţ.

  Eram împreună de peste 20 de ani, aveam de crescut doi copii şi nu puteam accepta groaznica idee de a rămâne fără el. Imploram intervenţia divină, pentru ca marele Medic să dea înţelepciune medicilor să-i descopere diagnosticul. În urma analizelor şi a multor investigaţii, a venit şi răspunsul mult aşteptat. Insuficienţă hepato-renală şi insuficienţă cardio-respiratorie. Toate acestea au căzut ca o bombă peste mine şi întreaga familie. Prima reacţie: ai impresia că pierzi direcţia, că paralizezi, că te prăbuşeşti.

  Medicul de la terapie intensivă i-a dat şanse minime de supravieţuire. Vestea s-a răspândit cu repeziciune în biserică, în ţară şi peste hotare, şi a fost pus în funcţiune cel mai puternic angrenaj – rugăciunea unită. Familia, fraţii şi prietenii de peste tot au dat dovadă de împreună simţire.

  M-am simţit iubită şi respectată, înconjurată cu o dragoste care a depăşit orice aşteptare. Au urmat multe zile de suferinţă, de aşteptare a îmbunătăţirii stării de sănătate a iubitului meu soţ, iar Dumnezeu a răspuns şi mi l-a redat atunci când a ştiut El.

  Să fim dispuse să le primim pe toate, fie bune, fie rele, pentru că nimic nu vine asupra noastră fără un scop anume. Prin toate acestea, Dumnezeu merită să fie proslăvit. Rugaţi-vă pentru cei bolnavi şi familiile lor! Dumnezeu are posibilitatea şi disponibilitatea să le ofere sprijin celor care îl cheamă în ajutor. Rugăciunile sincere aduc pace în suflet şi speranţă pentru ziua de mâine.

  „El va şterge orice lacrimă din ochii lor. Şi moartea nu va mai fi. Nu va mai fi nici tânguire, nici ţipăt, nici durere, pentru că lucrurile dintâi au trecut” (Apocalipsa 21:4).

  Emilia Vişan, Mălureni, Galaţi

  Dumnezeu e mereu aproape - 2016. Să fim dispuse să le primim pe toate, fie bune, fie rele, pentru că nimic nu vine asupra noastră fără un scop anume. Prin toate acestea, Dumnezeu merită să fie proslăvit. Rugaţi-vă pentru cei bolnavi şi familiile lor! Dumnezeu are posibilitatea şi disponibilitatea să le ofere sprijin celor care îl cheamă în ajutor. Rugăciunile sincere aduc pace în suflet şi speranţă pentru ziua de mâine.
  Judith Couchman
  Cartea „Mic dejun pentru sufletul tău” este ca un buchet de vești bune care sunt povestite cu entuziasm specific românesc. Din toate zonele țării, și chiar de peste hotare, femeile Îi sunt recunoscătoare lui Dumneazeu pentru grija pe care le-o poartă, pentru experiențele zilnice în care descoperă dragostea Lui infinită și pentru privilegiul de a împărtăși bucuria cunoașterii lui Isus Hristos ca Mantuitor personal cu persoanele din sfera de influență. În zorii dimineții, acesta îți oferă un plus de motivație pentru a porni pe drumul vieții cu încrederea că orice provocare poate fi depășită și orice ispită poate fi biruită cu ajutorul Lui.

  Din aceeași categorie

  Cea mai dragă mamă

  Îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi pentru binecuvântări. Casa mi-este binecuvântată. Eu sunt binecuvântată și foarte favorizată de Dumnezeul Preaînalt. Mulțumesc, Doamne, pentru binecuvântarea mamelor noastre!

  Pace în mijlocul furtunii

  În acea noapte a venit uraganul. M-am mirat că am dormit aproape tot timpul. Am experimentat o pace extraordinară în mijlocul furtunii.

  Iertarea

  Trebuie să le cerem iertare celorlalți și Tatălui nostru ceresc. El ne iubește atât de mult, că este bucuros să ne ierte. Lăudați numele Lui!

  Dă-te la o parte!

  Am învățat că la vârsta ei eu îi pot fi doar prietenă, în niciun caz și conștiință. Dar cel mai mult am învățat să mă rog cu insistență și să mă dau la o parte din drum pentru ca Domnul să lucreze.

  Publicate astăzi

  Cinci seturi maximum

  Oricât ți s-ar părea că Diavolul mai are putere, oricât ai avea impresia că el încă mai poate câștiga ceva, ține minte că, odată cu jertfa de pe Golgota, Satana este un dușman învins. El a fost izolat aici pe pământ și aici va sfârși după ce va fi judecat în fața universului întreg. Oricât ar vrea el să ne temem de puterile lui, să știi că el este mai slab decât orice copil care se pleacă pe genunchi și se roagă în numele Mântuitorului Isus. Prin forțele noastre putem să fim oricând învinși, dar în puterea și cu ocrotirea Domnului nostru, niciodată.

  Cea mai dragă mamă

  Îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi pentru binecuvântări. Casa mi-este binecuvântată. Eu sunt binecuvântată și foarte favorizată de Dumnezeul Preaînalt. Mulțumesc, Doamne, pentru binecuvântarea mamelor noastre!

  Calea răbdării

  Cu toții avem nevoie de o doză în plus de răbdare. Așadar, dacă treci prin dificultăți, probleme, greutăți, gândește-te numai că aceasta poate fi cea mai bună oportunitate de a-ți întări răbdarea. În cele din urmă, când încercarea este depășită, noi sfârșim prin a avea caracterul lui Isus.

  Rugăciunea bunicii

  Să ne rugăm astăzi pentru nepoții bisericii: să crească în pace, gustând zilnic iubirea lui Dumnezeu! PROVOCARE: Întâlnește-ți, zilele acestea, nepoții (dacă nu ai nepoți, ai putea vizita un copil care nu are bunici)! Dacă se poate, frământați împreună un cozonac! Oricum, vorbește-le despre dragostea lui Dumnezeu!

  Kövessük Krisztust!

  „Mert úgy vélem, hogy Isten minket, az apostolokat, utolsókul állított, mintegy halálra szántakul: mert látványossága...