Articolul precedentSalvarea de la sărăcie
  Articolul următorM-aţi vizitat

  Dumnezeu e mereu aproape

  Rugaţi-vă unii pentru alţii ca să fiţi vindecaţi! Mare putere are rugăciunea fierbinte a celui neprihănit. (Iacov 5:16)

  Era începutul anului 2009. Soţul meu nu se simţea bine de ceva timp, dar, crezând că e din cauza stresului, a efortului fizic în exces, am încercat să ameliorez starea cu un tratament cu vitamine şi calmante. Dar totul părea a fi în zadar. În dimineaţa zilei de 25 februarie, starea lui s-a agravat foarte mult şi, fiind panicată, l-am dus la spitalul cel mai apropiat cu ajutorul unui verişor care tocmai sosise la noi în vizită. Starea era critică, tensiunea coborâse la 6, iar culoarea feţei era ca a unui om aproape de moarte. Medicii au încercat să-l stabilizeze, dar organismul nu răspundea la nimic din ce i se administra. Atunci au hotărât să-l trimită la un alt spital, cu mai mulţi specialişti, în speranţa că viaţa îi va fi salvată. Îngrozită de tot ce se întâmpla, nu puteam face nimic, decât să mă rog neîncetat lui Dumnezeu pentru viaţa scumpului meu soţ.

  Eram împreună de peste 20 de ani, aveam de crescut doi copii şi nu puteam accepta groaznica idee de a rămâne fără el. Imploram intervenţia divină, pentru ca marele Medic să dea înţelepciune medicilor să-i descopere diagnosticul. În urma analizelor şi a multor investigaţii, a venit şi răspunsul mult aşteptat. Insuficienţă hepato-renală şi insuficienţă cardio-respiratorie. Toate acestea au căzut ca o bombă peste mine şi întreaga familie. Prima reacţie: ai impresia că pierzi direcţia, că paralizezi, că te prăbuşeşti.

  Medicul de la terapie intensivă i-a dat şanse minime de supravieţuire. Vestea s-a răspândit cu repeziciune în biserică, în ţară şi peste hotare, şi a fost pus în funcţiune cel mai puternic angrenaj – rugăciunea unită. Familia, fraţii şi prietenii de peste tot au dat dovadă de împreună simţire.

  M-am simţit iubită şi respectată, înconjurată cu o dragoste care a depăşit orice aşteptare. Au urmat multe zile de suferinţă, de aşteptare a îmbunătăţirii stării de sănătate a iubitului meu soţ, iar Dumnezeu a răspuns şi mi l-a redat atunci când a ştiut El.

  Să fim dispuse să le primim pe toate, fie bune, fie rele, pentru că nimic nu vine asupra noastră fără un scop anume. Prin toate acestea, Dumnezeu merită să fie proslăvit. Rugaţi-vă pentru cei bolnavi şi familiile lor! Dumnezeu are posibilitatea şi disponibilitatea să le ofere sprijin celor care îl cheamă în ajutor. Rugăciunile sincere aduc pace în suflet şi speranţă pentru ziua de mâine.

  „El va şterge orice lacrimă din ochii lor. Şi moartea nu va mai fi. Nu va mai fi nici tânguire, nici ţipăt, nici durere, pentru că lucrurile dintâi au trecut” (Apocalipsa 21:4).

  Emilia Vişan, Mălureni, Galaţi

  Judith Couchman
  Cartea „Mic dejun pentru sufletul tău” este ca un buchet de vești bune care sunt povestite cu entuziasm specific românesc. Din toate zonele țării, și chiar de peste hotare, femeile Îi sunt recunoscătoare lui Dumneazeu pentru grija pe care le-o poartă, pentru experiențele zilnice în care descoperă dragostea Lui infinită și pentru privilegiul de a împărtăși bucuria cunoașterii lui Isus Hristos ca Mantuitor personal cu persoanele din sfera de influență. În zorii dimineții, acesta îți oferă un plus de motivație pentru a porni pe drumul vieții cu încrederea că orice provocare poate fi depășită și orice ispită poate fi biruită cu ajutorul Lui.

  Din aceeași categorie

  Alegând viața din belșug

  Sper să învățăm să căutăm fața Lui și să ne încredem în cuvântul Său. El ne oferă viață din belșug – doar dacă Îi cerem. El ne iubește cu o iubire veșnică. Mă rog în fiecare zi să alegem viața trăită cu Dumnezeu.

  Planificatorul

  El are un plan pentru tine și El înfăptuiește totul conform cu voia Sa. Te poți încrede în Dumnezeu care „poate să facă nespus mai mult decât cerem sau gândim noi”.

  Trimite-mă!

  Când suntem curățiți prin harul și iertarea lui Dumnezeu, la fel ca Isaia, putem avea o asigurare acceptând chemarea lui Dumnezeu, când El întreabă: „Pe cine să trimit și cine va merge pentru Noi?” Eu am răspuns: „Iată-mă, trimite-mă!”

  O floare în grădina lui Dumnezeu

  În dragostea Sa, Dumnezeu a lăsat fărâme ale creației Sale pentru ca noi să ne bucurăm de ele; acestea ne amintesc de marea Sa putere creatoare. Știm că Dumnezeu va reînnoi acest pământ și din nou o grădină frumoasă va fi o casă – pentru noi, toată veșnicia.

  Publicate astăzi

  Cum să rămâi în viață

  Ai murit față de păcat - așa că rămâi mort! Ți-ai luat angajamentul de a-L urma pe Dumnezeu - așa că lucrează la acel angajament! Te-ai hotărât să renunți la rău - rămâi hotărât! Ai hotărât să nu intri în ring - atunci nu intra!

  Alegând viața din belșug

  Sper să învățăm să căutăm fața Lui și să ne încredem în cuvântul Său. El ne oferă viață din belșug – doar dacă Îi cerem. El ne iubește cu o iubire veșnică. Mă rog în fiecare zi să alegem viața trăită cu Dumnezeu.

  Luceafăr strălucitor de dimineață

  Este de făcut o mare lucrare și trebuie depuse toate eforturile posibile pentru a-L prezenta pe Hristos ca Salvatorul care iartă păcatele, Hristos, Purtătorul păcatelor, Hristos, Luceafărul strălucitor de dimineață. GÂNDESC MAI DEPARTE Care a fost cea mai recentă ocazie în care Dumnezeu Și-a arătat favoarea față de mine în timp ce încercam să-L prezint pe Hristos cuiva? Cum a fost să știu că Dumnezeu mă folosește pentru a-L prezenta altora pe Luceafărul strălucitor de dimineață?

  A békesség evangéliuma

  „És felsaruzván lábaitokat a békesség evangéliumának készségével... ” (Ef 6:15)A bűn járványa" között élünk, amit...

  Faptul că trăiești, Dumnezeu are un plan cu tine

  „Mai înainte ca să te fi întocmit în pântecele mamei tale, te cunoșteam, și mai...