Articolul precedentSalvarea de la sărăcie
  Articolul următorM-aţi vizitat

  Dumnezeu e mereu aproape

  Rugaţi-vă unii pentru alţii ca să fiţi vindecaţi! Mare putere are rugăciunea fierbinte a celui neprihănit. (Iacov 5:16)

  Era începutul anului 2009. Soţul meu nu se simţea bine de ceva timp, dar, crezând că e din cauza stresului, a efortului fizic în exces, am încercat să ameliorez starea cu un tratament cu vitamine şi calmante. Dar totul părea a fi în zadar. În dimineaţa zilei de 25 februarie, starea lui s-a agravat foarte mult şi, fiind panicată, l-am dus la spitalul cel mai apropiat cu ajutorul unui verişor care tocmai sosise la noi în vizită. Starea era critică, tensiunea coborâse la 6, iar culoarea feţei era ca a unui om aproape de moarte. Medicii au încercat să-l stabilizeze, dar organismul nu răspundea la nimic din ce i se administra. Atunci au hotărât să-l trimită la un alt spital, cu mai mulţi specialişti, în speranţa că viaţa îi va fi salvată. Îngrozită de tot ce se întâmpla, nu puteam face nimic, decât să mă rog neîncetat lui Dumnezeu pentru viaţa scumpului meu soţ.

  Eram împreună de peste 20 de ani, aveam de crescut doi copii şi nu puteam accepta groaznica idee de a rămâne fără el. Imploram intervenţia divină, pentru ca marele Medic să dea înţelepciune medicilor să-i descopere diagnosticul. În urma analizelor şi a multor investigaţii, a venit şi răspunsul mult aşteptat. Insuficienţă hepato-renală şi insuficienţă cardio-respiratorie. Toate acestea au căzut ca o bombă peste mine şi întreaga familie. Prima reacţie: ai impresia că pierzi direcţia, că paralizezi, că te prăbuşeşti.

  Medicul de la terapie intensivă i-a dat şanse minime de supravieţuire. Vestea s-a răspândit cu repeziciune în biserică, în ţară şi peste hotare, şi a fost pus în funcţiune cel mai puternic angrenaj – rugăciunea unită. Familia, fraţii şi prietenii de peste tot au dat dovadă de împreună simţire.

  M-am simţit iubită şi respectată, înconjurată cu o dragoste care a depăşit orice aşteptare. Au urmat multe zile de suferinţă, de aşteptare a îmbunătăţirii stării de sănătate a iubitului meu soţ, iar Dumnezeu a răspuns şi mi l-a redat atunci când a ştiut El.

  Să fim dispuse să le primim pe toate, fie bune, fie rele, pentru că nimic nu vine asupra noastră fără un scop anume. Prin toate acestea, Dumnezeu merită să fie proslăvit. Rugaţi-vă pentru cei bolnavi şi familiile lor! Dumnezeu are posibilitatea şi disponibilitatea să le ofere sprijin celor care îl cheamă în ajutor. Rugăciunile sincere aduc pace în suflet şi speranţă pentru ziua de mâine.

  „El va şterge orice lacrimă din ochii lor. Şi moartea nu va mai fi. Nu va mai fi nici tânguire, nici ţipăt, nici durere, pentru că lucrurile dintâi au trecut” (Apocalipsa 21:4).

  Emilia Vişan, Mălureni, Galaţi

  Dumnezeu e mereu aproape - 2016. Să fim dispuse să le primim pe toate, fie bune, fie rele, pentru că nimic nu vine asupra noastră fără un scop anume. Prin toate acestea, Dumnezeu merită să fie proslăvit. Rugaţi-vă pentru cei bolnavi şi familiile lor! Dumnezeu are posibilitatea şi disponibilitatea să le ofere sprijin celor care îl cheamă în ajutor. Rugăciunile sincere aduc pace în suflet şi speranţă pentru ziua de mâine.
  Judith Couchman
  Cartea „Mic dejun pentru sufletul tău” este ca un buchet de vești bune care sunt povestite cu entuziasm specific românesc. Din toate zonele țării, și chiar de peste hotare, femeile Îi sunt recunoscătoare lui Dumneazeu pentru grija pe care le-o poartă, pentru experiențele zilnice în care descoperă dragostea Lui infinită și pentru privilegiul de a împărtăși bucuria cunoașterii lui Isus Hristos ca Mantuitor personal cu persoanele din sfera de influență. În zorii dimineții, acesta îți oferă un plus de motivație pentru a porni pe drumul vieții cu încrederea că orice provocare poate fi depășită și orice ispită poate fi biruită cu ajutorul Lui.

  Din aceeași categorie

  Dă mai departe!

  În urmă cu mai bine de patruzeci de ani, un cuplu s-a împrietenit cu mine; și pentru că ştiu din experiență cum este să te simți singură într-o zi de închinare și apoi să fii invitată la o masă caldă. A fost și pentru tine cineva o binecuvântare? Poate este timpul să dai și tu mai departe ceea ce ai primit.

  Vei merge acolo unde Dumnezeu te trimite?

  Mă rog ca, atunci când ești singură și tristă, să arunci asupra lui Dumnezeu toate îngrijorările tale. Lasă-L pe El să le ducă pentru tine. El a promis să-ți meargă alături la fiecare pas.

  Iar ei au locuit în mijlocul lor

  Mă rog ca și eu să plâng în pocăință când Dumnezeu trimite mustrarea Sa și apoi să procedez conform harului Său, ca să intru în moștenirea Canaanului ceresc. Fie ca aceasta să fie și experiența ta!

  Ca un copilaș

  Ce fericire să-i avem pe acești micuți care ne învață atât de multe despre noi înșine, despre viața însăși și despre cum să relaționam cu Tatăl nostru ceresc! Mă simt foarte binecuvântată! Ajută-mă, Doamne, să devin ca un copilaș!

  Publicate astăzi

  Să fim o echipă!

  Părinte ceresc, vreau ca familia mea să lucreze ca o adevărată echipă! PROVOCARE: Ia-ți timp astăzi să descoperi potențialul copilului tău și rolul care i se potrivește cel mai bine în familia voastră!

  Bűnbetegek orvossága

  „Miért ostorozzalak tovább, holott a bűnt növelitek? Minden fej beteg, és minden szív erőtelen. Tetőtől...

  Promisiuni uimitoare

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Top 3

  Dacă nu ești cumva unul dintre cei care manipulează, fii astăzi mai stăpân pe opiniile personale și respectă-le măcar tu. Nu trebuie să apelezi la tupeu sau la obrăznicie, ci să fii consecvent cu propriile decizii și să nu accepți nejustificat impunerea altor puncte de vedere.

  Dă mai departe!

  În urmă cu mai bine de patruzeci de ani, un cuplu s-a împrietenit cu mine; și pentru că ştiu din experiență cum este să te simți singură într-o zi de închinare și apoi să fii invitată la o masă caldă. A fost și pentru tine cineva o binecuvântare? Poate este timpul să dai și tu mai departe ceea ce ai primit.