Gardul spart

  Am auzit glasul Domnului întrebând: „Pe cine să trimit şi cine va merge pentru Noi?” Eu am răspuns: „Iată-mă, trimite-mă!” (Isaia 6:8)

  Într-o iarnă geroasă şi cu multă zăpadă, sub protecţia îngerilor, am pornit bucuroasă şi plină de pace de acasă să le spun şi altor oameni despre Cuvântul lui Dumnezeu. Timp de câteva ore bune, de la 9 dimineaţa până la ora 14, am făcut mai multe vizite, iar oamenii erau încântaţi, spunându-mi că Dumnezeu m-a trimis pentru că aveau nevoie să discute despre astfel de lucruri. Aceasta a făcut ca, în ciuda gerului şi a zăpezii, să fie o mare veselie în sufletul meu. Întorcându-mă spre casă, în dreptul unei porţi, am primit îndemnul să intru. Dumnezeu mi-a amintit că acolo locuia o familie la care îmi propusesem să merg mai demult pentru a discuta despre Sabat, arătându-le din Biblie care este ziua a şaptea. M-au primit cu bucurie şi, când am intrat, nu-mi venea să cred. Această familie studia chiar în momentul acela şi fiecare din membrii ei avea în mână câte o Biblie. Făceau parte din gruparea Oastea Domnului.

  M-au rugat să le explic unele nedumeriri. Soţul doamnei mi-a spus că noaptea precedentă a avut un vis în care a văzut un gard cu zece ţambre [scândură de lăţime mică, n.r.] care avea una lipsă – a patra -, iar cineva i-a spus s-o pună la loc. M-am rugat în gând şi, asemenea lui Daniel, am cerut înţelepciune să le explic ceea ce consideram că este evident în interpretarea visului. Le-am spus că ţambra a patra, care lipsea, era porunca a patra din Decalog, care trebuie aşezată neapărat la locul ei pentru că ea vorbeşte despre respectarea Sabatului. Le-am explicat că s-a făcut o spărtură în Legea lui Dumnezeu, şi marea majoritatea a oamenilor respectă ziua întâi a săptămânii în locul zilei a şaptea, care este binecuvântată şi sfinţită de Dumnezeu. Le-am arătat din Biblie că duminica este ziua în care a înviat Isus şi că aceasta este prima zi a săptămânii. Când a înţeles lucrul acesta, doamna a fost foarte mirată, dar şi convinsă în acelaşi timp, întrebându-şi soţul cum de n-au reuşit să descopere lucrul acesta până atunci.

  După această ocazie, dânsa a început să participe împreună cu băiatul la serviciile divine din Sabat, a urmărit toate prelegerile ţinute de Mark Finley şi a urmat clasa de pregătire pentru botez. Au încheiat legământ cu Dumnezeu amândoi. Băiatul s-a căsătorit între timp cu o tânără credincioasă, au două fetiţe şi acum se află în Spania.

  Slavă Domnului! Ce minunat este să colaborezi cu El! El ne dă îndemnuri şi înţelepciune, pregăteşte inimile şi ocaziile potrivite, noi trebuie doar să răspundem atunci când El întreabă: „Pe cine să trimit şi cine va merge pentru Noi?” Tu cum vei răspunde astăzi?

  Silvia Nuţă, Câmpina, Muntenia

  Judith Couchman
  Cartea „Mic dejun pentru sufletul tău” este ca un buchet de vești bune care sunt povestite cu entuziasm specific românesc. Din toate zonele țării, și chiar de peste hotare, femeile Îi sunt recunoscătoare lui Dumneazeu pentru grija pe care le-o poartă, pentru experiențele zilnice în care descoperă dragostea Lui infinită și pentru privilegiul de a împărtăși bucuria cunoașterii lui Isus Hristos ca Mantuitor personal cu persoanele din sfera de influență. În zorii dimineții, acesta îți oferă un plus de motivație pentru a porni pe drumul vieții cu încrederea că orice provocare poate fi depășită și orice ispită poate fi biruită cu ajutorul Lui.

  Din aceeași categorie

  Restaurare

  Slujim unui Dumnezeu puternic și minunat, care vrea să restaureze relațiile dintre cei care fac parte din poporul Lui. Cheia constă în mărturisirea personală. Dumnezeu ne-a înnoit, pe mine și pe soțul meu, și a făcut să ne putem căsători din nou.

  Mi-e frică!

  Adu-ți fricile în fața lui Dumnezeu și El îți va da instrumentele pentru a te confrunta cu fiecare în parte. El te știe dinainte să te fi născut; îți cunoaște temerile. Te poate ajuta să le înfrunți. Încrede-te numai în El!

  Îngerii le-au păzit „coșul”

  Dumnezeu Și-a trimis îngerii să vegheze asupra „coșului” mătușilor mele la fel cum au vegheat asupra lui Moise pe fluviul Nil, cu mult timp în urmă. Slujim unui Dumnezeu uimitor! Va fi minunat să auzim în ceruri povestiri despre cum ne-au salvat îngerii noștri păzitori.

  Totul strălucește

  În ziua aceea, când va veni să Își ia pietrele prețioase, ne vom putea așeza cu bucurie alături de ceilalți care au trecut prin procesul de lustruire, ca să strălucim ca stelele, pentru totdeauna.

  Publicate astăzi

  Al doisprezecelea copil al lui Iacov

  Numele nostru este săpat adânc în palmele Mântuitorului, nu este un simplu tatuaj, ci El a plătit cu viața această răscumpărare. Poartă-te în așa fel încât să fie mândru când ți se rostește numele undeva.

  Restaurare

  Slujim unui Dumnezeu puternic și minunat, care vrea să restaureze relațiile dintre cei care fac parte din poporul Lui. Cheia constă în mărturisirea personală. Dumnezeu ne-a înnoit, pe mine și pe soțul meu, și a făcut să ne putem căsători din nou.

  Experienţe pe vârful muntelui

  Trebuie să ne luăm rămas-bun de la momentele glorioase iar şi iar, pentru că trebuie să lucrăm jos, în vale. Însă acest rămas-bun nu va mai exista când Isus va reveni. El îi va primi pe răscumpăraţi în aer, tară să atingă pământul, pentru a începe gloriosul urcuş către reşedinţa cerească, unde vom locui în veşnicie cu Isus

  Mai arzi?

  Doamne, lasă-mă să ard pentru Tine! PROVOCARE: Încearcă astăzi să înveți un psalm sau măcar câteva versete!

  A szent város feletti jelenet

  „Mert nékünk mindnyájunknak meg kell jelennünk a Krisztus ítélőszéke előtt, hogy ki-ki megjutalmaztassék a szerint,...