Gardul spart

  Am auzit glasul Domnului întrebând: „Pe cine să trimit şi cine va merge pentru Noi?” Eu am răspuns: „Iată-mă, trimite-mă!” (Isaia 6:8)

  Într-o iarnă geroasă şi cu multă zăpadă, sub protecţia îngerilor, am pornit bucuroasă şi plină de pace de acasă să le spun şi altor oameni despre Cuvântul lui Dumnezeu. Timp de câteva ore bune, de la 9 dimineaţa până la ora 14, am făcut mai multe vizite, iar oamenii erau încântaţi, spunându-mi că Dumnezeu m-a trimis pentru că aveau nevoie să discute despre astfel de lucruri. Aceasta a făcut ca, în ciuda gerului şi a zăpezii, să fie o mare veselie în sufletul meu. Întorcându-mă spre casă, în dreptul unei porţi, am primit îndemnul să intru. Dumnezeu mi-a amintit că acolo locuia o familie la care îmi propusesem să merg mai demult pentru a discuta despre Sabat, arătându-le din Biblie care este ziua a şaptea. M-au primit cu bucurie şi, când am intrat, nu-mi venea să cred. Această familie studia chiar în momentul acela şi fiecare din membrii ei avea în mână câte o Biblie. Făceau parte din gruparea Oastea Domnului.

  M-au rugat să le explic unele nedumeriri. Soţul doamnei mi-a spus că noaptea precedentă a avut un vis în care a văzut un gard cu zece ţambre [scândură de lăţime mică, n.r.] care avea una lipsă – a patra -, iar cineva i-a spus s-o pună la loc. M-am rugat în gând şi, asemenea lui Daniel, am cerut înţelepciune să le explic ceea ce consideram că este evident în interpretarea visului. Le-am spus că ţambra a patra, care lipsea, era porunca a patra din Decalog, care trebuie aşezată neapărat la locul ei pentru că ea vorbeşte despre respectarea Sabatului. Le-am explicat că s-a făcut o spărtură în Legea lui Dumnezeu, şi marea majoritatea a oamenilor respectă ziua întâi a săptămânii în locul zilei a şaptea, care este binecuvântată şi sfinţită de Dumnezeu. Le-am arătat din Biblie că duminica este ziua în care a înviat Isus şi că aceasta este prima zi a săptămânii. Când a înţeles lucrul acesta, doamna a fost foarte mirată, dar şi convinsă în acelaşi timp, întrebându-şi soţul cum de n-au reuşit să descopere lucrul acesta până atunci.

  După această ocazie, dânsa a început să participe împreună cu băiatul la serviciile divine din Sabat, a urmărit toate prelegerile ţinute de Mark Finley şi a urmat clasa de pregătire pentru botez. Au încheiat legământ cu Dumnezeu amândoi. Băiatul s-a căsătorit între timp cu o tânără credincioasă, au două fetiţe şi acum se află în Spania.

  Slavă Domnului! Ce minunat este să colaborezi cu El! El ne dă îndemnuri şi înţelepciune, pregăteşte inimile şi ocaziile potrivite, noi trebuie doar să răspundem atunci când El întreabă: „Pe cine să trimit şi cine va merge pentru Noi?” Tu cum vei răspunde astăzi?

  Silvia Nuţă, Câmpina, Muntenia

  Gardul spart - 2016. Ce minunat este să colaborezi cu El! El ne dă îndemnuri şi înţelepciune, pregăteşte inimile şi ocaziile potrivite, noi trebuie doar să răspundem atunci când El întreabă: „Pe cine să trimit şi cine va merge pentru Noi?” Tu cum vei răspunde astăzi?
  Judith Couchman
  Cartea „Mic dejun pentru sufletul tău” este ca un buchet de vești bune care sunt povestite cu entuziasm specific românesc. Din toate zonele țării, și chiar de peste hotare, femeile Îi sunt recunoscătoare lui Dumneazeu pentru grija pe care le-o poartă, pentru experiențele zilnice în care descoperă dragostea Lui infinită și pentru privilegiul de a împărtăși bucuria cunoașterii lui Isus Hristos ca Mantuitor personal cu persoanele din sfera de influență. În zorii dimineții, acesta îți oferă un plus de motivație pentru a porni pe drumul vieții cu încrederea că orice provocare poate fi depășită și orice ispită poate fi biruită cu ajutorul Lui.

  Din aceeași categorie

  Cea mai dragă mamă

  Îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi pentru binecuvântări. Casa mi-este binecuvântată. Eu sunt binecuvântată și foarte favorizată de Dumnezeul Preaînalt. Mulțumesc, Doamne, pentru binecuvântarea mamelor noastre!

  Pace în mijlocul furtunii

  În acea noapte a venit uraganul. M-am mirat că am dormit aproape tot timpul. Am experimentat o pace extraordinară în mijlocul furtunii.

  Iertarea

  Trebuie să le cerem iertare celorlalți și Tatălui nostru ceresc. El ne iubește atât de mult, că este bucuros să ne ierte. Lăudați numele Lui!

  Dă-te la o parte!

  Am învățat că la vârsta ei eu îi pot fi doar prietenă, în niciun caz și conștiință. Dar cel mai mult am învățat să mă rog cu insistență și să mă dau la o parte din drum pentru ca Domnul să lucreze.

  Publicate astăzi

  Cinci seturi maximum

  Oricât ți s-ar părea că Diavolul mai are putere, oricât ai avea impresia că el încă mai poate câștiga ceva, ține minte că, odată cu jertfa de pe Golgota, Satana este un dușman învins. El a fost izolat aici pe pământ și aici va sfârși după ce va fi judecat în fața universului întreg. Oricât ar vrea el să ne temem de puterile lui, să știi că el este mai slab decât orice copil care se pleacă pe genunchi și se roagă în numele Mântuitorului Isus. Prin forțele noastre putem să fim oricând învinși, dar în puterea și cu ocrotirea Domnului nostru, niciodată.

  Cea mai dragă mamă

  Îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi pentru binecuvântări. Casa mi-este binecuvântată. Eu sunt binecuvântată și foarte favorizată de Dumnezeul Preaînalt. Mulțumesc, Doamne, pentru binecuvântarea mamelor noastre!

  Calea răbdării

  Cu toții avem nevoie de o doză în plus de răbdare. Așadar, dacă treci prin dificultăți, probleme, greutăți, gândește-te numai că aceasta poate fi cea mai bună oportunitate de a-ți întări răbdarea. În cele din urmă, când încercarea este depășită, noi sfârșim prin a avea caracterul lui Isus.

  Rugăciunea bunicii

  Să ne rugăm astăzi pentru nepoții bisericii: să crească în pace, gustând zilnic iubirea lui Dumnezeu! PROVOCARE: Întâlnește-ți, zilele acestea, nepoții (dacă nu ai nepoți, ai putea vizita un copil care nu are bunici)! Dacă se poate, frământați împreună un cozonac! Oricum, vorbește-le despre dragostea lui Dumnezeu!

  Kövessük Krisztust!

  „Mert úgy vélem, hogy Isten minket, az apostolokat, utolsókul állított, mintegy halálra szántakul: mert látványossága...