Gardul spart

  Am auzit glasul Domnului întrebând: „Pe cine să trimit şi cine va merge pentru Noi?” Eu am răspuns: „Iată-mă, trimite-mă!” (Isaia 6:8)

  Într-o iarnă geroasă şi cu multă zăpadă, sub protecţia îngerilor, am pornit bucuroasă şi plină de pace de acasă să le spun şi altor oameni despre Cuvântul lui Dumnezeu. Timp de câteva ore bune, de la 9 dimineaţa până la ora 14, am făcut mai multe vizite, iar oamenii erau încântaţi, spunându-mi că Dumnezeu m-a trimis pentru că aveau nevoie să discute despre astfel de lucruri. Aceasta a făcut ca, în ciuda gerului şi a zăpezii, să fie o mare veselie în sufletul meu. Întorcându-mă spre casă, în dreptul unei porţi, am primit îndemnul să intru. Dumnezeu mi-a amintit că acolo locuia o familie la care îmi propusesem să merg mai demult pentru a discuta despre Sabat, arătându-le din Biblie care este ziua a şaptea. M-au primit cu bucurie şi, când am intrat, nu-mi venea să cred. Această familie studia chiar în momentul acela şi fiecare din membrii ei avea în mână câte o Biblie. Făceau parte din gruparea Oastea Domnului.

  M-au rugat să le explic unele nedumeriri. Soţul doamnei mi-a spus că noaptea precedentă a avut un vis în care a văzut un gard cu zece ţambre [scândură de lăţime mică, n.r.] care avea una lipsă – a patra -, iar cineva i-a spus s-o pună la loc. M-am rugat în gând şi, asemenea lui Daniel, am cerut înţelepciune să le explic ceea ce consideram că este evident în interpretarea visului. Le-am spus că ţambra a patra, care lipsea, era porunca a patra din Decalog, care trebuie aşezată neapărat la locul ei pentru că ea vorbeşte despre respectarea Sabatului. Le-am explicat că s-a făcut o spărtură în Legea lui Dumnezeu, şi marea majoritatea a oamenilor respectă ziua întâi a săptămânii în locul zilei a şaptea, care este binecuvântată şi sfinţită de Dumnezeu. Le-am arătat din Biblie că duminica este ziua în care a înviat Isus şi că aceasta este prima zi a săptămânii. Când a înţeles lucrul acesta, doamna a fost foarte mirată, dar şi convinsă în acelaşi timp, întrebându-şi soţul cum de n-au reuşit să descopere lucrul acesta până atunci.

  După această ocazie, dânsa a început să participe împreună cu băiatul la serviciile divine din Sabat, a urmărit toate prelegerile ţinute de Mark Finley şi a urmat clasa de pregătire pentru botez. Au încheiat legământ cu Dumnezeu amândoi. Băiatul s-a căsătorit între timp cu o tânără credincioasă, au două fetiţe şi acum se află în Spania.

  Slavă Domnului! Ce minunat este să colaborezi cu El! El ne dă îndemnuri şi înţelepciune, pregăteşte inimile şi ocaziile potrivite, noi trebuie doar să răspundem atunci când El întreabă: „Pe cine să trimit şi cine va merge pentru Noi?” Tu cum vei răspunde astăzi?

  Silvia Nuţă, Câmpina, Muntenia

  Gardul spart - 2016. Ce minunat este să colaborezi cu El! El ne dă îndemnuri şi înţelepciune, pregăteşte inimile şi ocaziile potrivite, noi trebuie doar să răspundem atunci când El întreabă: „Pe cine să trimit şi cine va merge pentru Noi?” Tu cum vei răspunde astăzi?
  Judith Couchman
  Cartea „Mic dejun pentru sufletul tău” este ca un buchet de vești bune care sunt povestite cu entuziasm specific românesc. Din toate zonele țării, și chiar de peste hotare, femeile Îi sunt recunoscătoare lui Dumneazeu pentru grija pe care le-o poartă, pentru experiențele zilnice în care descoperă dragostea Lui infinită și pentru privilegiul de a împărtăși bucuria cunoașterii lui Isus Hristos ca Mantuitor personal cu persoanele din sfera de influență. În zorii dimineții, acesta îți oferă un plus de motivație pentru a porni pe drumul vieții cu încrederea că orice provocare poate fi depășită și orice ispită poate fi biruită cu ajutorul Lui.

  Din aceeași categorie

  Salvat de o întâlnire de comitet

  Când ne începem ziua, să ne străduim să-L punem pe Dumnezeu în locul cuvenit. Doar făcând astfel îngerul Domnului își va așeza tabăra în jurul nostru și ne va păzi de orice rău.

  Viziunea unei mame

  Nu este ușor să te dai la o parte pentru ca Dumnezeu să-Și poată face lucrarea. A fost nevoie ca El să-mi amintească de mai multe ori acest lucru, pentru a mă elibera de povara pe care nu trebuia să o port.

  În brațele iubirii Sale

  Fiica mea este în mâinile lui Dumnezeu. Nu există un loc mai bun decât atât. Peste o săptămână, de la momentul când scriu aceste rânduri, ea va fi la al treilea tratament de chimioterapie și pot să îmi imaginez cum Dumnezeu stă alături de ea, ținând-o în brațele iubirii Sale.

  Speranța – piesa lipsă

  Dumnezeu știa că dacă ea ar fi început ziua cu El, studiind din Cuvântul Său, acest lucru i-ar fi adus speranța care îi lipsea. Dumnezeu, prin Cuvântul Lui, ne va aduce și nouă speranța de care avem nevoie.

  Publicate astăzi

  Triunghiul Bermudelor

  O zicere înțeleaptă spune următorul lucru: „Nu te duce pe terenul lui Satana pentru că nu știi ce va face cu tine.”

  Salvat de o întâlnire de comitet

  Când ne începem ziua, să ne străduim să-L punem pe Dumnezeu în locul cuvenit. Doar făcând astfel îngerul Domnului își va așeza tabăra în jurul nostru și ne va păzi de orice rău.

  Rănile trecătoare

  Roagă-te astăzi ca Dumnezeu să te ajute să fii un prieten bun şi să-ţi dea destulă înţelepciune să poţi discerne prietenul adevărat de cel fals. Influenţa unui prieten poate fi atât de mare încât să-ţi compromită propria mântuire.

  Mi-ar plăcea ca biserica mea să (mă) cunoască

  Roagă-te pentru un tânăr pe care îl cunoști deja! PROVOCARE: Ia-ți timp să stai de vorbă cu un tânăr pe care nu-l cunoști!

  A menny hibátlan igazgyöngye

  „Ismét hasonlatos a mennyek országa a kereskedőhöz, aki igazgyöngyöket keres.” (Mát 13,45)
 
„Az értékes igazgyöngy:...