Chemarea lui Dumnezeu pentru mine

  Eu M-am rugat pentru tine, ca să nu se piardă credinţa ta şi, după ce te vei întoarce la Dumnezeu, să întăreşti pe fraţii tăi. (Luca 22:32)

  Te laud, Doamne, pentru descoperirea Ta şi pentru harul pe care L-ai îngăduit, să pot vedea mâna Ta în viaţa mea!

  Fiind înfiată de părinţii mei, de mică m-am ataşat de bunica. Ea mergea la o biserică adventistă, îmi povestea, mă punea să-i citesc din Biblie, căci ea nu ştia carte, şi ne rugam pe genunchi împreună. Dar mama mea o certa când afla că citeam şi ne rugam împreună.

  Între timp am crescut, m-am căsătorit, iar bunica a murit. Am avut trei copii şi mi-a fost cam greu, pentru că nu mă ajuta nimeni. Aşa că am lăsat serviciul pentru a sta lângă copii. La 33 de ani m-am îmbolnăvit aşa de rău, că nu mai aveam putere, nu puteam să mai dorm noaptea şi mi-am adus aminte de timpul petrecut cu bunica şi cu Dumnezeu şi nu mai aveam pace sufletească. Noaptea aveam nişte vise înfiorătoare. Vedeam cum pe cer scria cu litere de foc: „Vine sfârşitul, pregăteşte-te! Sabatul este ziua de odihnă”, cutremur de pământ, furtună… Şi aceasta s-a repetat de trei ori. Am rămas aşa fără a lua o hotărâre. Apoi nu mai puteam dormi deloc, fugise somnul de la mine, până când au început nişte apariţii nocturne, în care un bust de om cu barbă mi-a zis să merg la bucătărie, să iau cuţitul şi să-i fac rău copilului care dormea lângă mine. M-am dus la bucătărie, dar în vitrina de deasupra sertarului aveam o felicitare primită de la sora Ghiţescu, cu Domnul Isus rugându-se pe genunchi, în spate se vedea Ierusalimul şi mai jos scria textul: „Eu m-am rugat pentru tine, ca să nu se piardă credinţa ta.”

  Am căzut pe genunchi spunând rugăciunea Tatăl nostru, plângând şi cerând sprijin de la Dumnezeu. Această descoperire a marii lupte care se dă pentru viaţa mea m-a determinat să iau o decizie. Am căutat biserica adventistă, unde m-am şi botezat cu cei trei copii ai mei. Mergeam până la gară cu autobuzul, apoi, cu toţi copiii, mergeam pe jos doi-trei kilometri până la biserica din Slobozia. La întoarcere, de multe ori mă aduceau fraţii care aveau maşini. Şi aşa mergeam în fiecare Sabat.

  Aceasta a fost experienţa mea de la început. Am recunoscut planul lui Dumnezeu şi faptul că Isus Se luptă şi mijloceşte pentru fiecare suflet, fiindcă doreşte să ne salveze. Să răspundem chemării Lui atunci când ne cheamă!

  „Influenţa lui Satana se exercită necontenit asupra oamenilor, ca să le tulbure simţurile, să stăpânească mintea pentru rău. […] Ori de câte ori se leapădă invitaţia Mântuitorului, oamenii se supun lui Satana. […] Unica siguranţă împotriva puterii lui se află în prezenţa lui Isus” (Ellen G. White, Viaţa lui Iisus, p. 321).

  Chemarea lui Dumnezeu pentru mine - 2016. Influenţa lui Satana se exercită necontenit asupra oamenilor, ca să le tulbure simţurile, să stăpânească mintea pentru rău. Ori de câte ori se leapădă invitaţia Mântuitorului, oamenii se supun lui Satana. Unica siguranţă împotriva puterii lui se află în prezenţa lui Isus.
  Judith Couchman
  Cartea „Mic dejun pentru sufletul tău” este ca un buchet de vești bune care sunt povestite cu entuziasm specific românesc. Din toate zonele țării, și chiar de peste hotare, femeile Îi sunt recunoscătoare lui Dumneazeu pentru grija pe care le-o poartă, pentru experiențele zilnice în care descoperă dragostea Lui infinită și pentru privilegiul de a împărtăși bucuria cunoașterii lui Isus Hristos ca Mantuitor personal cu persoanele din sfera de influență. În zorii dimineții, acesta îți oferă un plus de motivație pentru a porni pe drumul vieții cu încrederea că orice provocare poate fi depășită și orice ispită poate fi biruită cu ajutorul Lui.

  Din aceeași categorie

  În fiecare zi, un capitol

  Dumnezeu ne promite că nu ne va „lăsa” și nu ne va „părăsi”, indiferent de circumstanțe. Am simțit conducerea divină – am văzut o schimbare care conducea spre creștere spirituală.

  Libertate, în sfârșit!

  Să Îi contemplăm marele sacrificiu făcut de Isus Hristos pentru a ne elibera din închisoarea lui Satana, ca să putem moșteni în libertate Împărăția pregătită pentru cei care Îl vor primi ca Mântuitor. Atunci va începe o nouă pagină de libertate!

  Corul de clopoței

  Sunt atât de binecuvântată pentru posibilitatea de a frecventa o biserică unde sunt membri veniți din diferite părți ale lumii. Îi apreciez pe toți. Obiceiurile lor culinare îmi îmbogățesc viața și îmi confirmă ideea că lui Dumnezeu Îi place diversitatea, când oameni diferiți lucrează împreună.

  Paște fericit!

  Sunt mulţi care au nevoie să afle vestea bună a mântuirii și să-L accepte ca Domn și Mântuitor pe Hristos Cel înviat. Astfel, atunci când spun: „Paște Fericit!”, le transmit altora că sunt fericită și recunoscătoare pentru darul lui Isus, dar oferit tuturor.

  Publicate astăzi

  Primii patru oameni din lume

  Resentimentele cresc în timp dacă nu suntem atenți și dacă nu păstrăm o legătură deplină cu Dumnezeu.

  În fiecare zi, un capitol

  Dumnezeu ne promite că nu ne va „lăsa” și nu ne va „părăsi”, indiferent de circumstanțe. Am simțit conducerea divină – am văzut o schimbare care conducea spre creștere spirituală.

  Dreptatea

  Toţi cei care „flămânzesc şi însetează după neprihănire” sunt numiţi „ferice”. Dumnezeu îi numeşte oameni fericiţi. Înţelegi acest lucru? Ei vor fi categoric săturaţi în virtutea dreptăţii divine.

  Paşte mieluşeii şi oiţele mele!

  Doamne, dă-ne înțelepciune să fim buni mentori și pune în inima noastră iubire față de copiii și tinerii bisericii Tale! PROVOCARE: Încearcă astăzi să înveți numele tuturor copiilor și tinerilor din biserica ta! Apoi, roagă-te pentru fiecare nume în parte!

  Jellem, amit a világ elismer

  "Legyetek feddhetetlenek és tiszták, Isten szeplőtlen gyermekei az elfordult és elvetemedett nemzetség közepette, akik közöttfényletek,...