Neegalat de niciun dar

  Celui ce va birui îi voi da (…) o piatră albă şi pe piatra aceasta este scris un nume nou, pe care nu-l ştie nimeni decât acela care-l primeşte. – Apocalipsa 2:17

  Un nou început. O luare de la capăt. O nouă şansă. Câte dintre voi ar avea nevoie de aşa ceva? Câte dintre voi vă doriţi aşa ceva? Sună înspăimântător? Sau dătător de viaţă? Uneori e tot ce avem nevoie, dar şi lucrul de care ne temem cel mai mult.

  Uneori meditez la cer şi, într-o zi, Domnul mi-a adus în atenţie ceva ce trecusem cu vederea de multe ori. Într-un final, Duhul Sfânt m-a făcut să pătrund mai adânc, ajutându-mă să îmi concentrez atenţia pe textul din Apocalipsa 2:17.

  Trebuie să mărturisesc că îmi place cum începe versetul: „Celui ce va birui…” Ştii cât e de bine să ieşi biruitor asupra unui lucru? Îți poţi măcar imagina? Gândeşte-te cum ne vom simţi stând faţă în faţă cu Isus, ştiind că datorită Lui am învins păcatul.

  Încă nu am intrat pe porţile de mărgăritar, dar Isus are ceva ce abia aşteaptă să ne ofere. A aşteptat toată viaţa noastră ca să ne poată da acest lucru, iar acum în sfârşit a sosit momentul. Îi simţi nerăbdarea? Simţi în acest gest apropierea dintre tine şi El?

  Uite, îţi întinde darul: o piatră albă care are pe ea un nume nou, ales de Isus, ca să îl ştiţi doar tu şi El. Poate că te întrebi: Dar ce să însemne piatra albă şi de ce să mi-o dea înainte să intru pe porţile cerului? Este un simbol pentru un nou început, este un simbol pentru că eşti liberă de condamnare; este semnul care îţi permite să intri în cer; înseamnă că eşti acceptată; reprezintă neprihănirea. Dar, înainte să te dai prea mare, nu uita că este un cadou. Este noul tău început; acest nume reflectă ceea ce crede Isus cu privire la tine. Nemaipomenit!

  Mai poţi spune acum că Isus nu te iubeşte? E drept, poate că în această viaţă nu reuşim să biruim toate lucrurile. Eu ştiu că există în viaţa mea lucruri de care m-am rugat ani de zile să fiu eliberată şi încă nu am reuşit. Dar ştii ceva? Isus a promis că va duce la bun sfârşit lucrarea pe care a început-o în noi. Când eşti descurajată şi tânjeşti după un nou început, Isus are ceva pregătit pentru tine. Ceva cum nici nu-ţi poţi imagina. Împărtăşeşte-le această speranţă celor din jur, pentru că şi ei au nevoie de ea.

  Robyn Williams

  Neegalat de niciun dar - 2017. Isus a promis că va duce la bun sfârşit lucrarea pe care a început-o în noi. Când eşti descurajată şi tânjeşti după un nou început, Isus are ceva pregătit pentru tine. Ceva cum nici nu-ţi poţi imagina. împărtăşeşte-le această speranţă celor din jur, pentru că şi ei au nevoie de ea.
  Ardis Carolyn
  E frumos să împărtășim cu prietenii experiențele vieții, dar și mai frumos este să alegem astăzi să înaintăm împreună cu Dumnezeu. Ardis Carolyn, alături de alte femei povestesc despre călătoria lor spirituală în cartea „Înaintăm împreună” - apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Ca un copilaș

  Ce fericire să-i avem pe acești micuți care ne învață atât de multe despre noi înșine, despre viața însăși și despre cum să relaționam cu Tatăl nostru ceresc! Mă simt foarte binecuvântată! Ajută-mă, Doamne, să devin ca un copilaș!

  Sceptrul

  Era o piesă perfectă? Nicidecum, dar, cu siguranță, creativă și acceptabilă, poate chiar reprezentativă pentru etosul acelei provincii. Întrucât Butterworth a fost solicitat să-și folosească îndemânarea pentru această sarcină importantă, el a făcut tot ce i-a stat în putință.

  În tandem către eternitate

  Atât timp cât bărbații și femeile nu se privesc reciproc așa cum îi privește Isus, ei vor rata posibilitățile unei lucrări unite. Dar atunci când încetează să se opună și să se trateze rău unii pe alții, ei lucrează în tandem ca împreună moștenitori, mergând spre eternitate și având beneficiul ajutorării reciproce.

  Vizită la o închisoare

  Cântau și se rugau cu toată inima. Cred că Dumnezeu a auzit și a acceptat închinarea lor. Am admirat curajul lor și le-am îndemnat – deși m-am simțit stânjenită să le dau sfaturi acestor femei prețioase – să aibă încredere, în ciuda situației lor, că nimic nu le va separa de dragostea lui Dumnezeu.

  Publicate astăzi

  Două repere

  Mântuitorul Își găsea odihna la picioarele Tatălui Său dis-de-dimineață, când Se retrăgea din mijlocul ucenicilor și Se ruga. Acesta este modelul cel mai de succes în gestionarea stresului și a tensiunii zilnice. Ia-ți timp doar pentru tine și relația ta cu Dumnezeu!

  Ca un copilaș

  Ce fericire să-i avem pe acești micuți care ne învață atât de multe despre noi înșine, despre viața însăși și despre cum să relaționam cu Tatăl nostru ceresc! Mă simt foarte binecuvântată! Ajută-mă, Doamne, să devin ca un copilaș!

  Fraţii Durer

  Iubirea pentru fratele tău este posibilă prin puterea care vine de sus. Vorbeşte astăzi cu fratele tău cu dragoste şi generozitate şi iartă-i dacă te-a ofensat, aşa cum vrea Domnul să faci. Relaţia voastră se va reface şi va deveni mai puternică.

  Asumă-ți responsabilitatea!

  Doamne, iartă-mă pentru ocaziile în care nu m-am purtat într-un mod responsabil cu copiii mei! PROVOCARE: Astăzi, dacă voi greși față de copilul meu, voi fi sincer și îi voi spune: „Este vina mea. Îmi pare rău!”

  A mennyei kapukon át

  „Hit által vitetett fel Énók, hogy ne lásson halált, és nem találták meg, mert az...