Neegalat de niciun dar

  Celui ce va birui îi voi da (…) o piatră albă şi pe piatra aceasta este scris un nume nou, pe care nu-l ştie nimeni decât acela care-l primeşte. – Apocalipsa 2:17

  Un nou început. O luare de la capăt. O nouă şansă. Câte dintre voi ar avea nevoie de aşa ceva? Câte dintre voi vă doriţi aşa ceva? Sună înspăimântător? Sau dătător de viaţă? Uneori e tot ce avem nevoie, dar şi lucrul de care ne temem cel mai mult.

  Uneori meditez la cer şi, într-o zi, Domnul mi-a adus în atenţie ceva ce trecusem cu vederea de multe ori. Într-un final, Duhul Sfânt m-a făcut să pătrund mai adânc, ajutându-mă să îmi concentrez atenţia pe textul din Apocalipsa 2:17.

  Trebuie să mărturisesc că îmi place cum începe versetul: „Celui ce va birui…” Ştii cât e de bine să ieşi biruitor asupra unui lucru? Îți poţi măcar imagina? Gândeşte-te cum ne vom simţi stând faţă în faţă cu Isus, ştiind că datorită Lui am învins păcatul.

  Încă nu am intrat pe porţile de mărgăritar, dar Isus are ceva ce abia aşteaptă să ne ofere. A aşteptat toată viaţa noastră ca să ne poată da acest lucru, iar acum în sfârşit a sosit momentul. Îi simţi nerăbdarea? Simţi în acest gest apropierea dintre tine şi El?

  Uite, îţi întinde darul: o piatră albă care are pe ea un nume nou, ales de Isus, ca să îl ştiţi doar tu şi El. Poate că te întrebi: Dar ce să însemne piatra albă şi de ce să mi-o dea înainte să intru pe porţile cerului? Este un simbol pentru un nou început, este un simbol pentru că eşti liberă de condamnare; este semnul care îţi permite să intri în cer; înseamnă că eşti acceptată; reprezintă neprihănirea. Dar, înainte să te dai prea mare, nu uita că este un cadou. Este noul tău început; acest nume reflectă ceea ce crede Isus cu privire la tine. Nemaipomenit!

  Mai poţi spune acum că Isus nu te iubeşte? E drept, poate că în această viaţă nu reuşim să biruim toate lucrurile. Eu ştiu că există în viaţa mea lucruri de care m-am rugat ani de zile să fiu eliberată şi încă nu am reuşit. Dar ştii ceva? Isus a promis că va duce la bun sfârşit lucrarea pe care a început-o în noi. Când eşti descurajată şi tânjeşti după un nou început, Isus are ceva pregătit pentru tine. Ceva cum nici nu-ţi poţi imagina. Împărtăşeşte-le această speranţă celor din jur, pentru că şi ei au nevoie de ea.

  Robyn Williams

  Neegalat de niciun dar - 2017. Isus a promis că va duce la bun sfârşit lucrarea pe care a început-o în noi. Când eşti descurajată şi tânjeşti după un nou început, Isus are ceva pregătit pentru tine. Ceva cum nici nu-ţi poţi imagina. împărtăşeşte-le această speranţă celor din jur, pentru că şi ei au nevoie de ea.
  Ardis Carolyn
  E frumos să împărtășim cu prietenii experiențele vieții, dar și mai frumos este să alegem astăzi să înaintăm împreună cu Dumnezeu. Ardis Carolyn, alături de alte femei povestesc despre călătoria lor spirituală în cartea „Înaintăm împreună” - apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Mă auzi?

  Tu Îl asculți pe Dumnezeu atunci când El te îndeamnă să urmezi căile Lui de-a lungul zilei? El așteaptă ca tu să-I răspunzi. Dar mai așteaptă și altcineva: beneficiarul binecuvântării. Răspunzând astăzi îndemnului lui Dumnezeu din inima ta, pentru cine vei putea fi o binecuvântare?

  Cea mai dragă mamă

  Îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi pentru binecuvântări. Casa mi-este binecuvântată. Eu sunt binecuvântată și foarte favorizată de Dumnezeul Preaînalt. Mulțumesc, Doamne, pentru binecuvântarea mamelor noastre!

  Pace în mijlocul furtunii

  În acea noapte a venit uraganul. M-am mirat că am dormit aproape tot timpul. Am experimentat o pace extraordinară în mijlocul furtunii.

  Iertarea

  Trebuie să le cerem iertare celorlalți și Tatălui nostru ceresc. El ne iubește atât de mult, că este bucuros să ne ierte. Lăudați numele Lui!

  Publicate astăzi

  Piramida lui Maslow

  Când te străduiești să-i înveți pe alții, vei deveni tu însuți mai bun. Efortul de a fi sprijinul cuiva în nevoie ne face pe noi să ne simțim și să fim mai puternici. Vor crește cu adevărat doar cei care îi încurajează pe alții să crească și să se dezvolte.

  Mă auzi?

  Tu Îl asculți pe Dumnezeu atunci când El te îndeamnă să urmezi căile Lui de-a lungul zilei? El așteaptă ca tu să-I răspunzi. Dar mai așteaptă și altcineva: beneficiarul binecuvântării. Răspunzând astăzi îndemnului lui Dumnezeu din inima ta, pentru cine vei putea fi o binecuvântare?

  Fii curajos!

  Astăzi, Dumnezeu este la fel de puternic ca atunci. El îți știe situația, fricile, îndoielile, punctele tari și punctele slabe. El este pregătit să-ți inspire curaj și acțiune până când teama ta se va risipi.

  Iedul să nu-l fierbi în laptele mamei lui

  Roagă-te pentru copiii sau adolescenții tăi ori pentru cei din biserica ta! PROVOCARE: Fă ceva ca ei să fie ghidați de un adult competent pentru a folosi în mod corect gadgeturile!

  A fiatalokra leselkedő veszélyek

  „Örvendezz a te ifjúságodban, és vidámítson meg téged a szíved ifjúságod idejében, járj a te...