Ceva frumos

  Orice lucru El îl face frumos. – Eclesiastul 3:11
  Dau o cunună împărătească, în loc de cenuşă, – Isaia 61:3

  Scotoceam printre obiecte la târgul de lucruri folosite, când ceva unic mi-a atras atenţia. Era o masă de grădină confecţionată din bucăţi de sticlă. Nu era de vânzare, dar am fost cucerită de felul în care culorile captau lumina soarelui. Străluceau şi scânteiau ca nimic ce văzusem până atunci. Când m-am uitat mai atentă la masă, mi-am dat seama că toate bucăţile de sticlă se asemănau foarte mult şi trebuie să fi provenit din acelaşi loc sau set. L-am abordat pe proprietar, care mi-a spus povestea mesei.

  Bunica lui Austin avea o vază foarte mare şi frumoasă pe care o cumpărase într-o călătorie în Europa. Îndrăgise mulţi ani acea vază şi deseori o umpluse cu buchete mari de flori. Într-o zi, Austin, copil fiind, a dat peste vază şi a spart-o. Pe bunica a întristat-o mult ideea să piardă vaza pe care o îndrăgea aşa de mult. Nevoind să arunce cioburile, bunicul le-a adunat în speranţa că le va lipi. Din nefericire, n-a reuşit. Apoi i-a venit o idee genială. A dus cioburile în curte şi a început să le spargă pe cele mari cu ciocanul. A luat o masă care zăcea părăsită de ani de zile şi a început să lipească pe ea cioburile. A transformat atât vaza, cât şi vechea şi repudiata masă în acest obiect unicat ca frumuseţe. Austin spune că a păstrat masa toţi aceşti ani ca să nu uite că, atunci când lucrurile par distruse şi nu par să se mai poată repara sau purta, pot fi totuşi transformate în ceva frumos.

  M-am tot gândit la cioburile vieţii mele, la speranţele spulberate şi la oportunităţile ratate, toate aparent pierdute sau irecuperabile. Dar cunosc un Maestru care operează cu lucruri ce par irecuperabile, pentru a crea frumuseţi inimaginabile. Sloganul lui publicitar este: „Dau o cunună, în loc de cenuşă.” El promite să repare, să refacă sau să transforme în timp ce tu aştepţi. Lucrează impecabil şi promisiunea Lui e susţinută de o garanţie fără egal. Ce ai de câştigat, dacă nu ceva frumos în schimb?

  Dragă Maestre, Te laud pentru că ai grijă de totul în viaţa mea, nu doar de ceea ce este, dar şi de ceea ce ar putea fi.

  Twinkle Guimaraes

  Ceva frumos - 2017. M-am tot gândit la cioburile vieţii mele, la speranţele spulberate şi la oportunităţile ratate, toate aparent pierdute sau irecuperabile. Dar cunosc un Maestru care operează cu lucruri ce par irecuperabile, pentru a crea frumuseţi inimaginabile. Sloganul lui publicitar este: „Dau o cunună, în loc de cenuşă.”
  Ardis Carolyn
  E frumos să împărtășim cu prietenii experiențele vieții, dar și mai frumos este să alegem astăzi să înaintăm împreună cu Dumnezeu. Ardis Carolyn, alături de alte femei povestesc despre călătoria lor spirituală în cartea „Înaintăm împreună” - apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Vei merge acolo unde Dumnezeu te trimite?

  Mă rog ca, atunci când ești singură și tristă, să arunci asupra lui Dumnezeu toate îngrijorările tale. Lasă-L pe El să le ducă pentru tine. El a promis să-ți meargă alături la fiecare pas.

  Iar ei au locuit în mijlocul lor

  Mă rog ca și eu să plâng în pocăință când Dumnezeu trimite mustrarea Sa și apoi să procedez conform harului Său, ca să intru în moștenirea Canaanului ceresc. Fie ca aceasta să fie și experiența ta!

  Ca un copilaș

  Ce fericire să-i avem pe acești micuți care ne învață atât de multe despre noi înșine, despre viața însăși și despre cum să relaționam cu Tatăl nostru ceresc! Mă simt foarte binecuvântată! Ajută-mă, Doamne, să devin ca un copilaș!

  Sceptrul

  Era o piesă perfectă? Nicidecum, dar, cu siguranță, creativă și acceptabilă, poate chiar reprezentativă pentru etosul acelei provincii. Întrucât Butterworth a fost solicitat să-și folosească îndemânarea pentru această sarcină importantă, el a făcut tot ce i-a stat în putință.

  Publicate astăzi

  Dubluri în casă

  Dacă ai măcar un lucru în dublu exemplar, atunci ești mult mai bogat decât foarte mulți care încă nu au reușit nici măcar cât tine. Nu uita să-I fii recunoscător lui Dumnezeu pentru tot ce ai!

  Vei merge acolo unde Dumnezeu te trimite?

  Mă rog ca, atunci când ești singură și tristă, să arunci asupra lui Dumnezeu toate îngrijorările tale. Lasă-L pe El să le ducă pentru tine. El a promis să-ți meargă alături la fiecare pas.

  O generație de înţelepţi

  Tu poţi deveni un mijloc prin care cei bătrâni să primească răspuns la cererea lor pentru ocrotire. E posibil ca Dumnezeu să te cheme să uşurezi poverile unui vârstnic care este sau nu un membru al familiei tale.

  Învață să asculți!

  Duhule Sfânt, vreau să învăț de la Tine cum să ascult eficient! PROVOCARE: Propune-ți astăzi să fii receptiv la mesajele copilului tău!

  Biztos menedék

  „Mert ímé az Úr kijő helyéről, hogy meglátogassa a föld lakóinak álnokságát, felmutatja a föld...