Adu-ti zecimea la casa vistieriei!

  Recunoaşte-L în toate căile tale, şi El îţi va netezi cărările. – Proverbele 3:6

  Să-mi duc zecimea în vistierie – era exact ceea ce intenţionam să fac, adică să pun zecimea deoparte, pentru biserică. Dar nu ai avut şi tu o zi din aceea în care nu-ţi iese nimic şi trebuie să faci totul cel puţin de două ori? Aşa era ziua mea – de fapt, ca să fiu sinceră, aşa era toată săptămâna mea.

  Recent, mă mutasem în New Mexico din Chehalis, Washington, ca să o ajut pe sora mea. Mergând de câteva ori la biserica locală, m-am aprovizionat cu plicuri pentru zecime. Într-o zi, am vrut neapărat să trimit zecimea în Chehalis, dar mi-am dat seama că nu aveam plic de care se folosea în zona Washington. Grăbită, am folosit un plic din New Mexico, pe care îl achiziţionasem recent şi pe care am precizat că va merge în zona Washington. Am pus plicul deoparte şi am trecut la achitarea altor obligaţii lunare, cu intenţia să pun un bilet în plicul de zecime cu rugămintea să îmi fie trimis un alt plic gol.

  După cum se întâmplă de obicei, m-am luat cu altele, iar când m-am întors la birou, mi-am dat seama că era ora la care trecea poştaşul să ridice corespondenţa pentru expediere, aşa că am pus totul în cutia poştală exact înainte să vină poştaşul. Spre surprinderea mea, când am căutat plicul cu zecimea, nu mai era. Era evident că îl pusesem în cutia poştală cu celelalte plicuri. Este foarte util faptul că plicurile de zecime au pe ele adresa bisericii locale.

  În primă fază, am sunat la poşta unde eram arondată ca să văd dacă poştaşul găsise plicul. Dar nu, nu dăduse de el, deoarece totul este trimis la sediul central pentru sortare. Apoi am sunat la secretara casierului bisericii din New Mexico să o pun în gardă cu privire la micul plic. Ea mi-a sugerat să anulez cecul şi să trimit un altul. Aşa am făcut. Apoi mi-a spus că, dacă va ajunge plicul, îl va trimite în Chehalis.

  După o săptămână şi multă rugăciune, draga mea doamnă a sunat şi mi-a spus că primise plicul şi îl trimisese prin poştă la cealaltă biserică. Am fost uimită cum un lucru atât de mic a trecut prin sistemul de sortare dintr-un oraş atât de mare şi nimeni nu-l deschisese.

  Avem un Dumnezeu minunat, care Se interesează atât de mult de vieţile noastre ocupate, încât are grijă de noi şi nu mă îndoiesc că râde împreună cu noi când se produc situaţii stupide – doar ca să ne vadă zâmbind.

  Georgia Lee Anderson

  Adu-ti zecimea la casa vistieriei! - 2017. Avem un Dumnezeu minunat, care Se interesează atât de mult de vieţile noastre ocupate, încât are grijă de noi şi nu mă îndoiesc că râde împreună cu noi când se produc situaţii stupide - doar ca să ne vadă zâmbind.
  Ardis Carolyn
  E frumos să împărtășim cu prietenii experiențele vieții, dar și mai frumos este să alegem astăzi să înaintăm împreună cu Dumnezeu. Ardis Carolyn, alături de alte femei povestesc despre călătoria lor spirituală în cartea „Înaintăm împreună” - apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Vei merge acolo unde Dumnezeu te trimite?

  Mă rog ca, atunci când ești singură și tristă, să arunci asupra lui Dumnezeu toate îngrijorările tale. Lasă-L pe El să le ducă pentru tine. El a promis să-ți meargă alături la fiecare pas.

  Iar ei au locuit în mijlocul lor

  Mă rog ca și eu să plâng în pocăință când Dumnezeu trimite mustrarea Sa și apoi să procedez conform harului Său, ca să intru în moștenirea Canaanului ceresc. Fie ca aceasta să fie și experiența ta!

  Ca un copilaș

  Ce fericire să-i avem pe acești micuți care ne învață atât de multe despre noi înșine, despre viața însăși și despre cum să relaționam cu Tatăl nostru ceresc! Mă simt foarte binecuvântată! Ajută-mă, Doamne, să devin ca un copilaș!

  Sceptrul

  Era o piesă perfectă? Nicidecum, dar, cu siguranță, creativă și acceptabilă, poate chiar reprezentativă pentru etosul acelei provincii. Întrucât Butterworth a fost solicitat să-și folosească îndemânarea pentru această sarcină importantă, el a făcut tot ce i-a stat în putință.

  Publicate astăzi

  Dubluri în casă

  Dacă ai măcar un lucru în dublu exemplar, atunci ești mult mai bogat decât foarte mulți care încă nu au reușit nici măcar cât tine. Nu uita să-I fii recunoscător lui Dumnezeu pentru tot ce ai!

  Vei merge acolo unde Dumnezeu te trimite?

  Mă rog ca, atunci când ești singură și tristă, să arunci asupra lui Dumnezeu toate îngrijorările tale. Lasă-L pe El să le ducă pentru tine. El a promis să-ți meargă alături la fiecare pas.

  O generație de înţelepţi

  Tu poţi deveni un mijloc prin care cei bătrâni să primească răspuns la cererea lor pentru ocrotire. E posibil ca Dumnezeu să te cheme să uşurezi poverile unui vârstnic care este sau nu un membru al familiei tale.

  Învață să asculți!

  Duhule Sfânt, vreau să învăț de la Tine cum să ascult eficient! PROVOCARE: Propune-ți astăzi să fii receptiv la mesajele copilului tău!

  Biztos menedék

  „Mert ímé az Úr kijő helyéről, hogy meglátogassa a föld lakóinak álnokságát, felmutatja a föld...