Răbdare

  Opriţi-vă, şi să ştiţi că Eu sunt Dumnezeu: Eu stăpânesc peste neamuri. Eu stăpânesc pe pământ. – Psalmii 46:10

  Eu şi soţul meu ne întorceam acasă din ţara lui natală, Jamaica. Am ajuns în Miami la 10:30 dimineaţa şi am mers să facem check-inul pentru zborurile interne. Domnişoara de la ghişeu ne-a spus că ne poate face check-inul şi rezervarea tichetelor de îmbarcare, dar nu ne poate prelua bagajele, fiindcă era prea devreme. Zborul nostru era la 15:45, aşa că ar fi trebuit să ne întoarcem la 12:30. Plănuiam să mergem în vizită la mătuşa şi verii mei şi ne-ar fi fost greu să tragem bagajele după noi. Fiindcă era deja ora 11, am întrebat-o dacă nu poate să finalizeze procedura, dacă tot eram la ghişeu. Răspunsul ei a fost: „Nu, există un regulament.”

  Eram frustrată, dar mi-am păstrat calmul. A tipărit trei tichete de îmbarcare, dar ultimul nu a mai ieşit pentru că imprimanta nu mai avea tichete goale. Femeia s-a scuzat şi s-a dus să mai aducă tichete. Le-a pus în imprimantă, dar tichetul tot nu se tipărea. Uimită, s-a dus la computer şi a încercat să rezolve situaţia, dar degeaba. Eu şi soţul meu am urmărit răbdători întregul proces. Când nimic nu părea să funcţioneze, domnişoara a chemat prin telefon o colegă. Eram obosită şi flămândă, dar n-am scos un cuvânt, deoarece ştiam că Dumnezeu îşi aducea planul la îndeplinire.

  În timp ce ele două se luptau cu imprimanta şi computerul, am întrebat din nou dacă nu ne puteau prelua bagajele. Ştiam că vărul meu venea deja să ne ia. Planul era să mergem în Miami-Sud să mâncăm şi să facem o scurtă vizită. Răspunsul a fost tot negativ. Doar că trecuse o oră şi deja era 11:30. Într-un final, sistemul a funcţionat şi tichetul de îmbarcare a fost imprimat. Aveam check-inul făcut şi puteam pleca. Dar ce să facem cu bagajele? Cealaltă domnişoară a spus că le putem preda. A informat-o pe colega ei că nu e nicio problemă şi ne-au luat bagajele. I-am mulţumit lui Dumnezeu în sinea mea. Nu am îndrăznit să le spun şi lor că El blocase sistemul suficient de mult cât să ne putem preda bagajele.

  Cât de des, atunci când lucrurile nu merg bine, ne supărăm şi ne enervăm! Cu mult mai bine însă ar fi să ne rugăm şi să aşteptăm suficient de mult cât Dumnezeu aranjează lucrurile. Cu toată oboseala mea, sunt recunoscătoare că nu am făcut scandal. El mi-a spus: „Opriţi-vă, şi să ştiţi că Eu sunt Dumnezeu!”

  Sharon (Brown) Long

  Răbdare - 2017. Cât de des, atunci când lucrurile nu merg bine, ne supărăm şi ne enervăm! Cu mult mai bine însă ar fi să ne rugăm şi să aşteptăm suficient de mult cât Dumnezeu aranjează lucrurile. Cu toată oboseala mea, sunt recunoscătoare că nu am făcut scandal. El mi-a spus: „Opriţi-vă, şi să ştiţi că Eu sunt Dumnezeu!”
  Ardis Carolyn
  E frumos să împărtășim cu prietenii experiențele vieții, dar și mai frumos este să alegem astăzi să înaintăm împreună cu Dumnezeu. Ardis Carolyn, alături de alte femei povestesc despre călătoria lor spirituală în cartea „Înaintăm împreună” - apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Vei merge acolo unde Dumnezeu te trimite?

  Mă rog ca, atunci când ești singură și tristă, să arunci asupra lui Dumnezeu toate îngrijorările tale. Lasă-L pe El să le ducă pentru tine. El a promis să-ți meargă alături la fiecare pas.

  Iar ei au locuit în mijlocul lor

  Mă rog ca și eu să plâng în pocăință când Dumnezeu trimite mustrarea Sa și apoi să procedez conform harului Său, ca să intru în moștenirea Canaanului ceresc. Fie ca aceasta să fie și experiența ta!

  Ca un copilaș

  Ce fericire să-i avem pe acești micuți care ne învață atât de multe despre noi înșine, despre viața însăși și despre cum să relaționam cu Tatăl nostru ceresc! Mă simt foarte binecuvântată! Ajută-mă, Doamne, să devin ca un copilaș!

  Sceptrul

  Era o piesă perfectă? Nicidecum, dar, cu siguranță, creativă și acceptabilă, poate chiar reprezentativă pentru etosul acelei provincii. Întrucât Butterworth a fost solicitat să-și folosească îndemânarea pentru această sarcină importantă, el a făcut tot ce i-a stat în putință.

  Publicate astăzi

  Dubluri în casă

  Dacă ai măcar un lucru în dublu exemplar, atunci ești mult mai bogat decât foarte mulți care încă nu au reușit nici măcar cât tine. Nu uita să-I fii recunoscător lui Dumnezeu pentru tot ce ai!

  Vei merge acolo unde Dumnezeu te trimite?

  Mă rog ca, atunci când ești singură și tristă, să arunci asupra lui Dumnezeu toate îngrijorările tale. Lasă-L pe El să le ducă pentru tine. El a promis să-ți meargă alături la fiecare pas.

  O generație de înţelepţi

  Tu poţi deveni un mijloc prin care cei bătrâni să primească răspuns la cererea lor pentru ocrotire. E posibil ca Dumnezeu să te cheme să uşurezi poverile unui vârstnic care este sau nu un membru al familiei tale.

  Învață să asculți!

  Duhule Sfânt, vreau să învăț de la Tine cum să ascult eficient! PROVOCARE: Propune-ți astăzi să fii receptiv la mesajele copilului tău!

  Biztos menedék

  „Mert ímé az Úr kijő helyéről, hogy meglátogassa a föld lakóinak álnokságát, felmutatja a föld...