Iubeşte Dumnezeu tehnologia? Fii sigură că da.

  Înainte ca să Mă cheme, le voi răspunde; înainte ca să isprăvească vorba, îi voi asculta! – Isaia 65:24

  Wendi Guptill era o misionară în regiunile izolate din Filipine, total devotată misiunii ei de asistentă medicală printre săteni. Ea mi-a scris: „Acest computer de pe care scriu este o altă minune care tocmai s-a întâmplat când am început această scrisoare. Aveam probleme cu el de luni de zile înainte să plec în concediu. Dădea rateuri de fiecare dată când îl porneam. Apoi l-am reparat cât am fost în Statele Unite şi a funcţionat până când l-am pornit zilele trecute ca să încep această scrisoare. S-a blocat imediat şi apoi, din nou, când i-am dat restart.

  Nu voiam să mă descurajez, deşi ştiam că există puţină speranţă să fie reparat curând, dar chiar voiam să scriu această scrisoare şi lucram, de asemenea, la un proiect pe care îl demarasem pentru clinică. Aşa că m-am oprit şi m-am rugat, cum fac întotdeauna, ştiind că El poate vindeca un calculator la fel de uşor cum vindecă un om.

  Chiar şi după ce am zgâlţâit câteva piese, tot nu voia să pornească. Apoi am pus capăt efortului meu frenetic şi am îngenuncheat pur şi simplu şi am rostit o rugăciune. Cu credinţă, am pornit din nou computerul. Ecranul s-a luminat! Am scris întreaga scrisoare fără nicio întrerupere şi l-am folosit de atunci în fiecare zi la clinică. Ce pot spune? Avem un Dumnezeu atotputernic, care vindecă inclusiv un computer.”

  O relatare similară vine din suburbiile Siem Reap, un oraş turistic aglomerat din Cambodgia, unde s-au descoperit ruinele Angkor Wat. Există un centru special de instruire, o şcoală şi un orfelinat (pentru copiii cu HIV/SIDA), numit „Wat Preah Yesu” (Pagoda lui Isus), condus de Tim şi Wendy Maddocks, un cuplu australian care s-a simţit îndemnat de Duhul Sfânt să demareze acest proiect în 1996, bazându-se doar pe rugăciune şi credinţă. Tim mi-a povestit cum Domnul le împlinea toate nevoile.

  Totuşi, în timp ce imprima nişte materiale pentru instruirea evangheliştilor cambodgieni, s-a terminat tonerul. Nu mai aveau niciun ban. Tim a făcut atunci cel mai firesc lucru: a îngenuncheat şi s-a rugat. După rugăciune, Tim a scos cartuşul de toner şi l-a pus apoi la loc, a făcut click pe mouse şi a dat din nou comanda de imprimare. Imprimanta a răspuns şi a tipărit alte patru teancuri de hârtie. Dumnezeu venise din nou în ajutorul lucrătorilor Săi credincioşi.

  Îi place lui Dumnezeu tehnologia? Cu adevărat nimic nu este imposibil pentru Dumnezeu, care priveşte spre pământ şi aude cea mai firavă rugăciune şi răsplăteşte cel mai infim dram de credinţă.

  Sally Lam-Phoon

  Ardis Carolyn
  E frumos să împărtășim cu prietenii experiențele vieții, dar și mai frumos este să alegem astăzi să înaintăm împreună cu Dumnezeu. Ardis Carolyn, alături de alte femei povestesc despre călătoria lor spirituală în cartea „Înaintăm împreună” - apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Blocată în noroi

  Când viața ta începe să pară că nu este mai mult decât niște dealuri prăfuite, meditează la râurile proaspete care curg între ele. Apoi gândește-te mai profund la apa vie pe care o găsim în adevărul, mângâierea și făgăduințele din Cuvântul lui Dumnezeu.

  Alegând viața din belșug

  Sper să învățăm să căutăm fața Lui și să ne încredem în cuvântul Său. El ne oferă viață din belșug – doar dacă Îi cerem. El ne iubește cu o iubire veșnică. Mă rog în fiecare zi să alegem viața trăită cu Dumnezeu.

  Planificatorul

  El are un plan pentru tine și El înfăptuiește totul conform cu voia Sa. Te poți încrede în Dumnezeu care „poate să facă nespus mai mult decât cerem sau gândim noi”.

  Trimite-mă!

  Când suntem curățiți prin harul și iertarea lui Dumnezeu, la fel ca Isaia, putem avea o asigurare acceptând chemarea lui Dumnezeu, când El întreabă: „Pe cine să trimit și cine va merge pentru Noi?” Eu am răspuns: „Iată-mă, trimite-mă!”

  Publicate astăzi

  Să fii bun într-o lume rea

  Când te simți biruit de rău, fii răbdător! Amintește-ți că Dumnezeu te vede. Nu îți va uita credincioșia.

  Blocată în noroi

  Când viața ta începe să pară că nu este mai mult decât niște dealuri prăfuite, meditează la râurile proaspete care curg între ele. Apoi gândește-te mai profund la apa vie pe care o găsim în adevărul, mângâierea și făgăduințele din Cuvântul lui Dumnezeu.

  Medic divin

  Nimeni nu trăiește pentru sine. În lucrarea lui Dumnezeu, fiecăruia îi este atribuită o îndatorire. Unirea tuturor întărește lucrarea fiecăruia. GÂNDESC MAI DEPARTE Cum pot dovedi credință și încredere totală în Medicul divin? Care situații îmi produc în cea mai mare măsură neîncredere în Isus?

  A hit pajzsa

  „Mindezekhez fölvévén a hitnek pajzsát, amellyel ama gonosznak minden tüzes nyilát megolthatjátok” (Ef 6:16)Sátán várva...

  Sursa iubirii

  Domnul mi Se arată de departe: „Te iubesc cu o iubire veşnică; de aceea îţi...