Iubeşte Dumnezeu tehnologia? Fii sigură că da.

  Înainte ca să Mă cheme, le voi răspunde; înainte ca să isprăvească vorba, îi voi asculta! – Isaia 65:24

  Wendi Guptill era o misionară în regiunile izolate din Filipine, total devotată misiunii ei de asistentă medicală printre săteni. Ea mi-a scris: „Acest computer de pe care scriu este o altă minune care tocmai s-a întâmplat când am început această scrisoare. Aveam probleme cu el de luni de zile înainte să plec în concediu. Dădea rateuri de fiecare dată când îl porneam. Apoi l-am reparat cât am fost în Statele Unite şi a funcţionat până când l-am pornit zilele trecute ca să încep această scrisoare. S-a blocat imediat şi apoi, din nou, când i-am dat restart.

  Nu voiam să mă descurajez, deşi ştiam că există puţină speranţă să fie reparat curând, dar chiar voiam să scriu această scrisoare şi lucram, de asemenea, la un proiect pe care îl demarasem pentru clinică. Aşa că m-am oprit şi m-am rugat, cum fac întotdeauna, ştiind că El poate vindeca un calculator la fel de uşor cum vindecă un om.

  Chiar şi după ce am zgâlţâit câteva piese, tot nu voia să pornească. Apoi am pus capăt efortului meu frenetic şi am îngenuncheat pur şi simplu şi am rostit o rugăciune. Cu credinţă, am pornit din nou computerul. Ecranul s-a luminat! Am scris întreaga scrisoare fără nicio întrerupere şi l-am folosit de atunci în fiecare zi la clinică. Ce pot spune? Avem un Dumnezeu atotputernic, care vindecă inclusiv un computer.”

  O relatare similară vine din suburbiile Siem Reap, un oraş turistic aglomerat din Cambodgia, unde s-au descoperit ruinele Angkor Wat. Există un centru special de instruire, o şcoală şi un orfelinat (pentru copiii cu HIV/SIDA), numit „Wat Preah Yesu” (Pagoda lui Isus), condus de Tim şi Wendy Maddocks, un cuplu australian care s-a simţit îndemnat de Duhul Sfânt să demareze acest proiect în 1996, bazându-se doar pe rugăciune şi credinţă. Tim mi-a povestit cum Domnul le împlinea toate nevoile.

  Totuşi, în timp ce imprima nişte materiale pentru instruirea evangheliştilor cambodgieni, s-a terminat tonerul. Nu mai aveau niciun ban. Tim a făcut atunci cel mai firesc lucru: a îngenuncheat şi s-a rugat. După rugăciune, Tim a scos cartuşul de toner şi l-a pus apoi la loc, a făcut click pe mouse şi a dat din nou comanda de imprimare. Imprimanta a răspuns şi a tipărit alte patru teancuri de hârtie. Dumnezeu venise din nou în ajutorul lucrătorilor Săi credincioşi.

  Îi place lui Dumnezeu tehnologia? Cu adevărat nimic nu este imposibil pentru Dumnezeu, care priveşte spre pământ şi aude cea mai firavă rugăciune şi răsplăteşte cel mai infim dram de credinţă.

  Sally Lam-Phoon

  Iubeşte Dumnezeu tehnologia? Fii sigură că da. - 2017. Îi place lui Dumnezeu tehnologia? Cu adevărat nimic nu este imposibil pentru Dumnezeu, care priveşte spre pământ şi aude cea mai firavă rugăciune şi răsplăteşte cel mai infim dram de credinţă.
  Ardis Carolyn
  E frumos să împărtășim cu prietenii experiențele vieții, dar și mai frumos este să alegem astăzi să înaintăm împreună cu Dumnezeu. Ardis Carolyn, alături de alte femei povestesc despre călătoria lor spirituală în cartea „Înaintăm împreună” - apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Ajutor! Sunt mamă!

  A fi mamă nu este ușor, mai ales dacă ești singură. Dar Dumnezeu a promis că nu ne va lăsa, ci El ne va fi puterea. Deci mă prind de făgăduința aceasta: Dumnezeu o va salva pe fiica mea.

  Despărțirea nu va mai fi!

  Mereu îmi va lipsi Sadie, dar, de fiecare dată când mi-amintesc de această pierdere, mă gândesc și la marele sacrificiu pe care Dumnezeu l-a făcut pentru tine și pentru mine. El s-a separat de Fiul Său ca noi să putem avea viața veșnică împreună cu El, acolo unde niciodată nu vor mai fi despărțiri.

  Nu te îngrijora, Domnul face față!

  Dragă mea, ești copleșită de temeri? Te invit să nu te mai îngrijorezi; aruncă toate îngrijorările asupra lui Isus și El va avea grijă de tine. El a făcut-o pentru mine și ştiu că o va face și pentru tine.

  Recunoștință

  După ce m-am adunat puțin, am înălțat rugăciuni umile, dându-I slavă Domnului cu lacrimi de mulțumire și de reconsacrare ca niciodată înainte. Încrederea mea în Isus a crescut foarte mult de la acel eveniment.

  Publicate astăzi

  Povești în șase cuvinte

  Chiar dacă nu-i ușor, scrie-ți azi povestea din șase cuvinte. Este loc de sinceritate, nu trebuie să o faci publică, doar gândește-te la acest lucru.

  Ajutor! Sunt mamă!

  A fi mamă nu este ușor, mai ales dacă ești singură. Dar Dumnezeu a promis că nu ne va lăsa, ci El ne va fi puterea. Deci mă prind de făgăduința aceasta: Dumnezeu o va salva pe fiica mea.

  Actele de bunătate

  Faptele de generozitate cu ajutorul banilor sunt un tip special de slujire, pentru că implicarea într-o asemenea slujire nu numai că satisface nevoile altora, dar îi şi ajută pe aceştia să îi fie recunoscători lui Dumnezeu. Cu alte cuvinte, Dumnezeu este onorat prin aceste acte, când vin dintr-o inimă generoasă şi bună.

  Istorii repetate

  Învață-ne, Doamne, să căutăm voia Ta în Scripturi! Și învață-ne, Te rugăm, să le oferim cunoașterea de Tine și copiilor noștri! PROVOCARE: Dacă ai ocazia, spune-i astăzi unui copil sau unui tânăr cât de mult îl iubește Dumnezeu și ce planuri mari a pregătit pentru el!

  Bölcsességre van szükségünk

  „Hanem menjetek inkább Izráel házának eltévelyedett juhaihoz.” (Mát 10,6)„Amikor az emberek gyakorlati élete nem kerül...