Iubeşte Dumnezeu tehnologia? Fii sigură că da.

  Înainte ca să Mă cheme, le voi răspunde; înainte ca să isprăvească vorba, îi voi asculta! – Isaia 65:24

  Wendi Guptill era o misionară în regiunile izolate din Filipine, total devotată misiunii ei de asistentă medicală printre săteni. Ea mi-a scris: „Acest computer de pe care scriu este o altă minune care tocmai s-a întâmplat când am început această scrisoare. Aveam probleme cu el de luni de zile înainte să plec în concediu. Dădea rateuri de fiecare dată când îl porneam. Apoi l-am reparat cât am fost în Statele Unite şi a funcţionat până când l-am pornit zilele trecute ca să încep această scrisoare. S-a blocat imediat şi apoi, din nou, când i-am dat restart.

  Nu voiam să mă descurajez, deşi ştiam că există puţină speranţă să fie reparat curând, dar chiar voiam să scriu această scrisoare şi lucram, de asemenea, la un proiect pe care îl demarasem pentru clinică. Aşa că m-am oprit şi m-am rugat, cum fac întotdeauna, ştiind că El poate vindeca un calculator la fel de uşor cum vindecă un om.

  Chiar şi după ce am zgâlţâit câteva piese, tot nu voia să pornească. Apoi am pus capăt efortului meu frenetic şi am îngenuncheat pur şi simplu şi am rostit o rugăciune. Cu credinţă, am pornit din nou computerul. Ecranul s-a luminat! Am scris întreaga scrisoare fără nicio întrerupere şi l-am folosit de atunci în fiecare zi la clinică. Ce pot spune? Avem un Dumnezeu atotputernic, care vindecă inclusiv un computer.”

  O relatare similară vine din suburbiile Siem Reap, un oraş turistic aglomerat din Cambodgia, unde s-au descoperit ruinele Angkor Wat. Există un centru special de instruire, o şcoală şi un orfelinat (pentru copiii cu HIV/SIDA), numit „Wat Preah Yesu” (Pagoda lui Isus), condus de Tim şi Wendy Maddocks, un cuplu australian care s-a simţit îndemnat de Duhul Sfânt să demareze acest proiect în 1996, bazându-se doar pe rugăciune şi credinţă. Tim mi-a povestit cum Domnul le împlinea toate nevoile.

  Totuşi, în timp ce imprima nişte materiale pentru instruirea evangheliştilor cambodgieni, s-a terminat tonerul. Nu mai aveau niciun ban. Tim a făcut atunci cel mai firesc lucru: a îngenuncheat şi s-a rugat. După rugăciune, Tim a scos cartuşul de toner şi l-a pus apoi la loc, a făcut click pe mouse şi a dat din nou comanda de imprimare. Imprimanta a răspuns şi a tipărit alte patru teancuri de hârtie. Dumnezeu venise din nou în ajutorul lucrătorilor Săi credincioşi.

  Îi place lui Dumnezeu tehnologia? Cu adevărat nimic nu este imposibil pentru Dumnezeu, care priveşte spre pământ şi aude cea mai firavă rugăciune şi răsplăteşte cel mai infim dram de credinţă.

  Sally Lam-Phoon

  Iubeşte Dumnezeu tehnologia? Fii sigură că da. - 2017. Îi place lui Dumnezeu tehnologia? Cu adevărat nimic nu este imposibil pentru Dumnezeu, care priveşte spre pământ şi aude cea mai firavă rugăciune şi răsplăteşte cel mai infim dram de credinţă.
  Ardis Carolyn
  E frumos să împărtășim cu prietenii experiențele vieții, dar și mai frumos este să alegem astăzi să înaintăm împreună cu Dumnezeu. Ardis Carolyn, alături de alte femei povestesc despre călătoria lor spirituală în cartea „Înaintăm împreună” - apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Dumnezeu l-a folosit pe soțul meu ca să-mi schimbe perspectiva

  Dumnezeu mi-a arătat clar că acea carte nu este despre mine, ci menirea ei este să-i ajute pe mulţi peregrini pe drumul spinos al vieții și să-I aducă Lui slavă. Îi mulțumesc Domnului pentru dragostea Lui necondiționată, pentru favoarea nemeritată și pentru harul Său minunat!

  Salvat de o întâlnire de comitet

  Când ne începem ziua, să ne străduim să-L punem pe Dumnezeu în locul cuvenit. Doar făcând astfel îngerul Domnului își va așeza tabăra în jurul nostru și ne va păzi de orice rău.

  Viziunea unei mame

  Nu este ușor să te dai la o parte pentru ca Dumnezeu să-Și poată face lucrarea. A fost nevoie ca El să-mi amintească de mai multe ori acest lucru, pentru a mă elibera de povara pe care nu trebuia să o port.

  În brațele iubirii Sale

  Fiica mea este în mâinile lui Dumnezeu. Nu există un loc mai bun decât atât. Peste o săptămână, de la momentul când scriu aceste rânduri, ea va fi la al treilea tratament de chimioterapie și pot să îmi imaginez cum Dumnezeu stă alături de ea, ținând-o în brațele iubirii Sale.

  Publicate astăzi

  Trei crai de la Răsărit

  La final, întreabă-te ce fel de daruri poți aduce tu prin care să-L recunoști pe Domnul Isus ca Rege, Mare-Preot și Jertfă pentru salvarea celui pierdut.

  Dumnezeu l-a folosit pe soțul meu ca să-mi schimbe perspectiva

  Dumnezeu mi-a arătat clar că acea carte nu este despre mine, ci menirea ei este să-i ajute pe mulţi peregrini pe drumul spinos al vieții și să-I aducă Lui slavă. Îi mulțumesc Domnului pentru dragostea Lui necondiționată, pentru favoarea nemeritată și pentru harul Său minunat!

  Ecoul cuvintelor mele

  Cuvintele sunt arme foarte periculoase, care pot aduce bine sau rău. Adu-ţi aminte astăzi de situaţia băiatului care a reacţionat la ecoul propriilor cuvinte. Să folosim cuvintele pentru a domoli mânia şi pentru a aduce pace în inimile celor care ne ascultă.

  Mi-ar plăcea ca biserica mea să fie autentică

  Roagă-te pentru tinerii plecați din biserică! PROVOCARE: Folosește o ocazie pentru a le mulțumi în mod autentic tinerilor pentru implicarea lor în slujire!

  Krisztus az egyetlen Megváltó

  „Aki megszabadított minket a sötétség hatalmából, és általvitt az Ő szerelmes Fiának országába. Akiben van...