Eşti deosebită

  Dumnezeu a făcut pe om după chipul Său, l-a făcut după chipul lui Dumnezeu; parte bărbătească şi parte femeiască i-a făcut. – Geneza 1:27

  Aveam 24 de ani când am conceput-o pe prima dintre fiicele noastre. Spre deosebire de multe dintre prietenele mele, am savurat pe deplin sarcina. Mă rog, nu au lipsit neplăcerile; oho, şi încă câte! Am avut greţuri începând cu prima lună şi până în luna a noua. Încă îmi aduc aminte contracţiile pe care le aveam în aproape fiecare dimineaţă. Totuşi m-am bucurat de sarcină datorită senzaţiei de entuziasm şi anticipare, entuziasmul de a deschide şi de a ţine în braţe darul pe care Domnul îl crease special pentru mine şi soţul meu. Nu ştiu tu cum eşti, dar eu, când îmi dă cineva un cadou, abia aştept să-l deschid. Uneori mă trezesc deschizând cadoul în timp ce conduc sau merg pe stradă. Sună bizar, dar mă bucură lucrurile care ştiu că au fost alese special pentru mine.

  Era 9 februarie, în zori, într-o miercuri, când am început să simt durerile. L-am trezit pe Danny şi i-am spus: „Cred că a venit ziua!” Danny a trebuit să anuleze o călătorie programată în aceeaşi zi, pentru că, asemenea mie, era nerăbdător să desfacă darul. Şi uite că Dumnezeu ne-a generat şi mai multă nerăbdare: a trebuit să aşteptăm până vineri, 11 februarie, ca să putem deschide şi vedea cel mai frumos cadou pe care îl puteam cere vreodată: o fetiţă.

  Chinurile travaliului de trei zile au fost cu totul uitate; a rămas doar sentimentul că sunt atât de iubită de Dumnezeu, încât mi-a dat ocazia să îi port copilul Său.

  Îţi dai seama că tu eşti un cadou special pentru cineva? Fiecare dintre noi este un cadou special de la Dumnezeu pentru părinţii noştri, fie că recunosc, fie că nu. Ia-ţi câteva minute să ţi-i imaginezi pe mama şi pe tatăl tău. Le poţi vedea bucuria când au deschis pentru prima oară cadoul, adică tu însăţi, primit de la Dumnezeu? Imaginează-ţi privirea drăgăstoasă a mamei tale când te-a ţinut pentru prima oară în braţe şi prima atingere blândă a tatălui tău pe picioruşe. Nu te face să te simţi deosebită? Şi chiar dacă, din cine ştie ce motiv, nu ai avut genul acesta de părinţi, tot poţi fi sigură că eşti deosebită în ochii lui Dumnezeu. Te-a făcut deosebită! Surorile mele, nu contează dacă suntem tinere sau în vârstă, suntem cu toate speciale pentru că suntem un dar de la Domnul.

  Azi e momentul propice să-I mulţumim lui Dumnezeu că ne-a făcut deosebite pe fiecare dintre noi. Îi putem mulţumi că ne-a iubit foarte mult şi ne-a făcut fiicele Lui speciale!

  Jemima Dollosa Orillosa

  Acest articol face parte din cartea „Înaintăm împreună” de Ardis Carolyn

  Eşti deosebită - 2017. Îţi dai seama că tu eşti un cadou special pentru cineva? Fiecare dintre noi este un cadou special de la Dumnezeu pentru părinţii noştri, fie că recunosc, fie că nu. Ia-ţi câteva minute să ţi-i imaginezi pe mama şi pe tatăl tău. Le poţi vedea bucuria când au deschis pentru prima oară cadoul, adică tu însăţi, primit de la Dumnezeu?
  Ardis Carolyn
  E frumos să împărtășim cu prietenii experiențele vieții, dar și mai frumos este să alegem astăzi să înaintăm împreună cu Dumnezeu. Ardis Carolyn, alături de alte femei povestesc despre călătoria lor spirituală în cartea „Înaintăm împreună” - apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Dă mai departe!

  În urmă cu mai bine de patruzeci de ani, un cuplu s-a împrietenit cu mine; și pentru că ştiu din experiență cum este să te simți singură într-o zi de închinare și apoi să fii invitată la o masă caldă. A fost și pentru tine cineva o binecuvântare? Poate este timpul să dai și tu mai departe ceea ce ai primit.

  Vei merge acolo unde Dumnezeu te trimite?

  Mă rog ca, atunci când ești singură și tristă, să arunci asupra lui Dumnezeu toate îngrijorările tale. Lasă-L pe El să le ducă pentru tine. El a promis să-ți meargă alături la fiecare pas.

  Iar ei au locuit în mijlocul lor

  Mă rog ca și eu să plâng în pocăință când Dumnezeu trimite mustrarea Sa și apoi să procedez conform harului Său, ca să intru în moștenirea Canaanului ceresc. Fie ca aceasta să fie și experiența ta!

  Ca un copilaș

  Ce fericire să-i avem pe acești micuți care ne învață atât de multe despre noi înșine, despre viața însăși și despre cum să relaționam cu Tatăl nostru ceresc! Mă simt foarte binecuvântată! Ajută-mă, Doamne, să devin ca un copilaș!

  Publicate astăzi

  Top 3

  Dacă nu ești cumva unul dintre cei care manipulează, fii astăzi mai stăpân pe opiniile personale și respectă-le măcar tu. Nu trebuie să apelezi la tupeu sau la obrăznicie, ci să fii consecvent cu propriile decizii și să nu accepți nejustificat impunerea altor puncte de vedere.

  Dă mai departe!

  În urmă cu mai bine de patruzeci de ani, un cuplu s-a împrietenit cu mine; și pentru că ştiu din experiență cum este să te simți singură într-o zi de închinare și apoi să fii invitată la o masă caldă. A fost și pentru tine cineva o binecuvântare? Poate este timpul să dai și tu mai departe ceea ce ai primit.

  Cuvintele care zidesc

  Dacă eşti în ceartă cu cineva din cauza cuvintelor tale (sau din oricare alt motiv), nu lăsa să treacă prea mult timp până când rezolvi acest lucru - cere iertare! Acest lucru contribuie la sănătatea ta mintală şi morală.

  Vorbește-mi despre Dumnezeu!

  Doamne, vreau să fii Prietenul copiilor mei! Ajută-mă să le pot face cunoștință cu Tine într-o manieră plăcută, dar onestă! PROVOCARE: Ce voi face astăzi ca să-L prezint pe Dumnezeu copiilor mei cât mai corect?

  Közel van az Úr napja

  „Jaj, ez a nap! Bizony közel van az Úr napja, és mint a pusztítás, úgy...