Articolul precedentIspita CLA
  Articolul următorProtejează vinul inima?

  Întâlnire cu tata

  Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, că a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede în El să nu piară, ci să aibă viaţa veşnică. – Ioan 3:16

  Am crescut într-o familie dominată de femei, fără tată, doar în preajma unui domn în vârstă care mi-a fost ca un bunic. Era cunoscut de apropiaţi ca „Vitezomanul”, pentru că mergea repede. Unchiul meu era plecat la facultate şi abia aşteptam să-l văd din când în când, să îl călăresc pe spate, să ne plimbăm sau pur şi simplu îmi plăcea să îl ascult povestind.

  Tata s-a mutat în Canada pe când eram eu bebeluş şi nu l-am cunoscut decât când aveam 16 ani. Singura poză cu el era o fotografie veche de la mama. Dar el îmi trimitea scrisori, vederi şi cadouri la ocazii speciale, de exemplu, de ziua mea sau de sfârşit de an, aşa că abia aşteptam să îl cunosc în persoană. La un moment dat, am primit vestea că avea să vină să mă vadă. Am fost încântată.

  Gânduri cu privire la întâlnirea noastră au început să îmi umple mintea. Mi se spusese de câteva ori că semăn cu el. Mă întrebam ce o să-mi spună. Mă iubeşte? Îşi dorea să mă vadă la fel de mult cum tânjeam eu să îl întâlnesc? Oare o să-mi aducă un cadou? Ce-o să facem? Unde o să ne ducem? Multe întrebări îmi bântuiau mintea.

  A sosit şi ziua cea mare; eram agitată, dar temerile s-au topit în bucurie când i-am văzut expresia feţei. M-a îmbrăţişat şi tare bine mi-a fost. În sfârşit, eram faţă în faţă! Ce uşurare să-i aud spunând că i-ar plăcea să mă cunoască! Am plănuit tot weekendul în funcţie de ceea ce îmi plăcea mie să fac, ce mă făcea să mă simt deosebită. L-am cunoscut şi pe unul dintre fraţii mei, care venise cu el. M-am simţit bine. Eram în al nouălea cer! Legătura se stabilise; acum aveam un reper când mă gândeam la el; abia aşteptam să-l revăd.

  Când am crescut mai mare, m-am gândit la Tatăl meu ceresc, pe care nu L-am văzut, dar cu care sunt nerăbdătoare să mă întâlnesc. El mi-a scris multe scrisori de dragoste prin intermediul Bibliei. Mi-a spus că revine să mă ia acolo unde este El, ca să putem fi împreună şi nu va mai exista despărţire. Ştiu că vrea să mă întâlnească şi să fie cu mine o veşnicie. În fiecare zi, îmi arată crâmpeie din caracterul Său şi, înainte să revină, o să arăt exact ca El. Abia aştept să Îl văd faţă în faţă! Ce experienţă absolut minunată va fi aceea, ca nicio alta! Haideţi să fim acolo pentru această reuniune spectaculoasă de dincolo de lumea noastră!

  Maple Smith

  Acest articol face parte din cartea „Înaintăm împreună” de Ardis Carolyn

  Întâlnire cu tata - 2017. Când am crescut mai mare, m-am gândit la Tatăl meu ceresc, pe care nu L-am văzut, dar cu care sunt nerăbdătoare să mă întâlnesc. El mi-a scris multe scrisori de dragoste prin intermediul Bibliei. Mi-a spus că revine să mă ia acolo unde este El, ca să putem fi împreună şi nu va mai exista despărţire.
  Ardis Carolyn
  E frumos să împărtășim cu prietenii experiențele vieții, dar și mai frumos este să alegem astăzi să înaintăm împreună cu Dumnezeu. Ardis Carolyn, alături de alte femei povestesc despre călătoria lor spirituală în cartea „Înaintăm împreună” - apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  „Nu ai lumini!”

  Isus dorește să lăsăm o cărare luminoasă pentru ca oamenii să poată urma acea lumină. Mă rog să nu auzim niciodată pe cineva care să zică: „Nu ai lumini! Nu ai lumini!” Astăzi, fie că Dumnezeu să ne ajute să fim lumini strălucitoare pentru El!

  Ziua Taților

  De Ziua Tatălui, aplică versetul de azi la tatăl tău și oferă-i iertare, dacă este nevoie. Iată o versiune de Ziua Tatălui a textului din Filipeni 4:8: „La urma urmelor, copiilor, orice a făcut tatăl vostru adevărat, nobil, drept, curat, demn de iubit, demn de primit, orice faptă bună și orice este lăudabil, aceea să vă însuflețească!”

  Epuizare?

  Isus a arătat că este bine să punem deoparte timp pentru noi înșine: de fapt, aceasta este o datorie! Prea adesea luptăm să fim perfecte și să ne menținem reputația de persoane altruiste, astfel încât începem să ne neglijăm propria viață. Dar, pentru a umple cupa altora, trebuie să ne asigurăm că avem destulă apă în propria cupă.

  Trebuie să fi fost un înger

  Ce Dumnezeu minunat slujim! El trimite îngerii Săi să vegheze asupra noastră și se îngrijește de nevoile noastre, adesea înainte să știm care sunt acestea. Ne putem încrede cu siguranță în grija Sa pentru noi!

  Publicate astăzi

  Maximum șase centimetri

  Fă o scanare completă printre lucrurile și folderele tale. Vezi ce nu ar trebui să mai fie păstrat și ia decizia de a arunca, de a șterge tot ce nu te onorează. Renunță la acele lucruri care trebuie ascunse. Când simțim nevoia să ascundem ceva de ceilalți, trebuie să ne gândim serios dacă avem nevoie de acel lucru. Oare nu mă afectează dacă îl păstrez sau dacă va fi descoperit de altcineva mai iscoditor din fire?

  „Nu ai lumini!”

  Isus dorește să lăsăm o cărare luminoasă pentru ca oamenii să poată urma acea lumină. Mă rog să nu auzim niciodată pe cineva care să zică: „Nu ai lumini! Nu ai lumini!” Astăzi, fie că Dumnezeu să ne ajute să fim lumini strălucitoare pentru El!

  Marea trimitere

  Tu ce zici? Nu aştepta o situaţie mai bună ca să împlineşti Marea Trimitere! Ia-ţi ochii de la tine şi îndreaptă-i spre Hristos! Sunt în jurul tău oameni care au nevoie să audă un mesaj de îndurare din partea celor care au trăit aceeaşi durere.

  Gata oricând!

  Doamne, mă pun la dispoziția Ta astăzi și în fiecare zi! PROVOCARE: Identifică-ți limitele! Vezi care sunt reale și care țin doar de teama de a ieși din zona de confort!

  Élelem és földek az utolsó napokban

  „Ne aggodalmaskodjatok tehát a holnap felől, mert a holnap majd aggodalmaskodik a maga dolgai felől....