Articolul precedentIspita CLA
  Articolul următorProtejează vinul inima?

  Întâlnire cu tata

  Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, că a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede în El să nu piară, ci să aibă viaţa veşnică. – Ioan 3:16

  Am crescut într-o familie dominată de femei, fără tată, doar în preajma unui domn în vârstă care mi-a fost ca un bunic. Era cunoscut de apropiaţi ca „Vitezomanul”, pentru că mergea repede. Unchiul meu era plecat la facultate şi abia aşteptam să-l văd din când în când, să îl călăresc pe spate, să ne plimbăm sau pur şi simplu îmi plăcea să îl ascult povestind.

  Tata s-a mutat în Canada pe când eram eu bebeluş şi nu l-am cunoscut decât când aveam 16 ani. Singura poză cu el era o fotografie veche de la mama. Dar el îmi trimitea scrisori, vederi şi cadouri la ocazii speciale, de exemplu, de ziua mea sau de sfârşit de an, aşa că abia aşteptam să îl cunosc în persoană. La un moment dat, am primit vestea că avea să vină să mă vadă. Am fost încântată.

  Gânduri cu privire la întâlnirea noastră au început să îmi umple mintea. Mi se spusese de câteva ori că semăn cu el. Mă întrebam ce o să-mi spună. Mă iubeşte? Îşi dorea să mă vadă la fel de mult cum tânjeam eu să îl întâlnesc? Oare o să-mi aducă un cadou? Ce-o să facem? Unde o să ne ducem? Multe întrebări îmi bântuiau mintea.

  A sosit şi ziua cea mare; eram agitată, dar temerile s-au topit în bucurie când i-am văzut expresia feţei. M-a îmbrăţişat şi tare bine mi-a fost. În sfârşit, eram faţă în faţă! Ce uşurare să-i aud spunând că i-ar plăcea să mă cunoască! Am plănuit tot weekendul în funcţie de ceea ce îmi plăcea mie să fac, ce mă făcea să mă simt deosebită. L-am cunoscut şi pe unul dintre fraţii mei, care venise cu el. M-am simţit bine. Eram în al nouălea cer! Legătura se stabilise; acum aveam un reper când mă gândeam la el; abia aşteptam să-l revăd.

  Când am crescut mai mare, m-am gândit la Tatăl meu ceresc, pe care nu L-am văzut, dar cu care sunt nerăbdătoare să mă întâlnesc. El mi-a scris multe scrisori de dragoste prin intermediul Bibliei. Mi-a spus că revine să mă ia acolo unde este El, ca să putem fi împreună şi nu va mai exista despărţire. Ştiu că vrea să mă întâlnească şi să fie cu mine o veşnicie. În fiecare zi, îmi arată crâmpeie din caracterul Său şi, înainte să revină, o să arăt exact ca El. Abia aştept să Îl văd faţă în faţă! Ce experienţă absolut minunată va fi aceea, ca nicio alta! Haideţi să fim acolo pentru această reuniune spectaculoasă de dincolo de lumea noastră!

  Maple Smith

  Acest articol face parte din cartea „Înaintăm împreună” de Ardis Carolyn

  Întâlnire cu tata - 2017. Când am crescut mai mare, m-am gândit la Tatăl meu ceresc, pe care nu L-am văzut, dar cu care sunt nerăbdătoare să mă întâlnesc. El mi-a scris multe scrisori de dragoste prin intermediul Bibliei. Mi-a spus că revine să mă ia acolo unde este El, ca să putem fi împreună şi nu va mai exista despărţire.
  Ardis Carolyn
  E frumos să împărtășim cu prietenii experiențele vieții, dar și mai frumos este să alegem astăzi să înaintăm împreună cu Dumnezeu. Ardis Carolyn, alături de alte femei povestesc despre călătoria lor spirituală în cartea „Înaintăm împreună” - apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Crainicul cu clopoțel

  Fiecăruia ni s-au dat daruri pe care să le folosim pentru Domnul. Fiecare dintre noi are nevoie să-și concentreze cele mai importante energii pentru ca darul său să le fie de folos altora. Fie ca Dumnezeu să ne ajute să cercetăm Scripturile și să cerem asistența Duhului Sfânt înainte de a face greșeli.

  Dumnezeu l-a folosit pe soțul meu ca să-mi schimbe perspectiva

  Dumnezeu mi-a arătat clar că acea carte nu este despre mine, ci menirea ei este să-i ajute pe mulţi peregrini pe drumul spinos al vieții și să-I aducă Lui slavă. Îi mulțumesc Domnului pentru dragostea Lui necondiționată, pentru favoarea nemeritată și pentru harul Său minunat!

  Salvat de o întâlnire de comitet

  Când ne începem ziua, să ne străduim să-L punem pe Dumnezeu în locul cuvenit. Doar făcând astfel îngerul Domnului își va așeza tabăra în jurul nostru și ne va păzi de orice rău.

  Viziunea unei mame

  Nu este ușor să te dai la o parte pentru ca Dumnezeu să-Și poată face lucrarea. A fost nevoie ca El să-mi amintească de mai multe ori acest lucru, pentru a mă elibera de povara pe care nu trebuia să o port.

  Publicate astăzi

  Locul trei pe podium

  Ce exercițiu și ce antrenament ar trebui să facem pentru ca modestia și recunoștința să ne caracterizeze chiar și în momentele noastre de glorie sau de împlinire de orice fel?

  Crainicul cu clopoțel

  Fiecăruia ni s-au dat daruri pe care să le folosim pentru Domnul. Fiecare dintre noi are nevoie să-și concentreze cele mai importante energii pentru ca darul său să le fie de folos altora. Fie ca Dumnezeu să ne ajute să cercetăm Scripturile și să cerem asistența Duhului Sfânt înainte de a face greșeli.

  Răzbunarea nu este a noastră

  Ţi-a greşit cândva cineva? Dacă te gândeşti la răzbunare, ia în considerare ce spune Dumnezeu: „Răzbunarea este a Mea, Eu voi răsplăti.” El nu-ţi cere să te răzbuni, mai degrabă să împlineşti nevoile de bază ale vrăjmaşului tău, după cum te îndrumă textul de astăzi.

  Mi-ar plăcea ca biserica mea să fie… biserică

  Roagă-te pentru spiritul de comunitate din biserica ta! PROVOCARE: Gândește-te la o idee care ar putea îmbunătăți părtășia dintre credincioși și pune-o în aplicare!

  Bizonyosodjunk meg Isten jóságáról!

  „Érezzétek és lássátok meg, hogy jó az Úr! Boldog az az ember, aki Őbenne bízik.”...