Articolul precedentPuterea lecturii
  Articolul următorManevra „Heimlich” a Duhului Sfânt

  Dumnezeul meu este real

  Nu ţi-am dat Eu oare porunca aceasta: „Întăreşte-te şi îmbărbătează-te”? Nu te înspăimânta şi nu te îngrozi, căci Domnul, Dumnezeul tău, este cu tine în tot ce vei face. – Iosua 1:9

  Era o dimineaţă liniştită în care, pentru a nenumărata oară, Îi adresam Salvatorului meu cererea privind dorinţa nepoatei mele de a fi acceptată în programul de rezidenţial. De fapt, eram sigură că Dumnezeul meu îi rezervase un loc într-un spital al bisericii dintr-un alt stat. Ei şi soţului ei, pastor, i se plătise drumul să meargă până acolo, să vadă locul şi să cunoască personalul medical. Era o pistă foarte promiţătoare. Cu toţii eram siguri că aceasta era varianta cea mai bună, chiar dacă era într-un alt stat. Astăzi trebuia să fie „ziua victoriei”. M-am rugat şi am aşteptat nerăbdătoare să aud vestea cea bună. În mai puţin de o oră, a sunat telefonul. Era nepoata mea, dar vocea îi suna a dezamăgire.

  – Bunica, nu am fost acceptată în acel spital.

  Când am întrebat-o ce-o să facă acum, mi-a răspuns:

  – Trebuie să depun cereri în alte locuri şi să aştept încă un an.

  „Doamne”, am implorat eu în rugăciune, după ce am închis telefonul, „cum ai îngăduit să se întâmple aşa ceva?” Apoi, în liniştea dormitorului meu, am auzit distinct o voce spunând: „Eu sunt Cel care conduc, ea este cea care Mă urmează. Las-o să Mă urmeze!”

  Locuiesc singură, aşa că am rămas surprinsă la auzul unei voci la mine în casă. M-am uitat dacă nu cumva intrase cineva la mine în cameră. Nu era nimeni. Repede mi-am dat seama că era glasul Domnului. Aşa că am răspuns pur şi simplu: „Da, Doamne, Ţi-am auzit glasul.” Şi tremuram, la propriu.

  Ziua următoare, a sunat iar telefonul. Cine-o fi? m-am întrebat. Era nepoata mea. Era în culmea fericirii.

  – Bunica, tocmai am fost acceptată într-un spital la zece minute de casă!

  Era mai mult decât un vis devenit realitate. Cu inimi smerite, am plâns, ne-am rugat şi ne-am cerut iertare pentru că încercaserăm să lăsăm umanul să domine divinul.

  În prezent, nepoata mea are locul asigurat în spitalul aflat la zece minute de casa lor. Dumnezeul nostru atotputernic alesese acel post doar pentru ea.

  Dumnezeu tău este real? Al meu este. îmi vorbeşte. El ne conduce. Îl vom urma?

  Gloria Joyce Crarey McCalla

  Acest articol face parte din cartea „Înaintăm împreună” de Ardis Carolyn

  Dumnezeul meu este real - 2017. „Doamne”, am implorat eu în rugăciune, după ce am închis telefonul, „cum ai îngăduit să se întâmple aşa ceva?” Apoi, în liniştea dormitorului meu, am auzit distinct o voce spunând: „Eu sunt Cel care conduc, ea este cea care Mă urmează. Las-o să Mă urmeze!”
  Ardis Carolyn
  E frumos să împărtășim cu prietenii experiențele vieții, dar și mai frumos este să alegem astăzi să înaintăm împreună cu Dumnezeu. Ardis Carolyn, alături de alte femei povestesc despre călătoria lor spirituală în cartea „Înaintăm împreună” - apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Crainicul cu clopoțel

  Fiecăruia ni s-au dat daruri pe care să le folosim pentru Domnul. Fiecare dintre noi are nevoie să-și concentreze cele mai importante energii pentru ca darul său să le fie de folos altora. Fie ca Dumnezeu să ne ajute să cercetăm Scripturile și să cerem asistența Duhului Sfânt înainte de a face greșeli.

  Dumnezeu l-a folosit pe soțul meu ca să-mi schimbe perspectiva

  Dumnezeu mi-a arătat clar că acea carte nu este despre mine, ci menirea ei este să-i ajute pe mulţi peregrini pe drumul spinos al vieții și să-I aducă Lui slavă. Îi mulțumesc Domnului pentru dragostea Lui necondiționată, pentru favoarea nemeritată și pentru harul Său minunat!

  Salvat de o întâlnire de comitet

  Când ne începem ziua, să ne străduim să-L punem pe Dumnezeu în locul cuvenit. Doar făcând astfel îngerul Domnului își va așeza tabăra în jurul nostru și ne va păzi de orice rău.

  Viziunea unei mame

  Nu este ușor să te dai la o parte pentru ca Dumnezeu să-Și poată face lucrarea. A fost nevoie ca El să-mi amintească de mai multe ori acest lucru, pentru a mă elibera de povara pe care nu trebuia să o port.

  Publicate astăzi

  Locul trei pe podium

  Ce exercițiu și ce antrenament ar trebui să facem pentru ca modestia și recunoștința să ne caracterizeze chiar și în momentele noastre de glorie sau de împlinire de orice fel?

  Crainicul cu clopoțel

  Fiecăruia ni s-au dat daruri pe care să le folosim pentru Domnul. Fiecare dintre noi are nevoie să-și concentreze cele mai importante energii pentru ca darul său să le fie de folos altora. Fie ca Dumnezeu să ne ajute să cercetăm Scripturile și să cerem asistența Duhului Sfânt înainte de a face greșeli.

  Răzbunarea nu este a noastră

  Ţi-a greşit cândva cineva? Dacă te gândeşti la răzbunare, ia în considerare ce spune Dumnezeu: „Răzbunarea este a Mea, Eu voi răsplăti.” El nu-ţi cere să te răzbuni, mai degrabă să împlineşti nevoile de bază ale vrăjmaşului tău, după cum te îndrumă textul de astăzi.

  Mi-ar plăcea ca biserica mea să fie… biserică

  Roagă-te pentru spiritul de comunitate din biserica ta! PROVOCARE: Gândește-te la o idee care ar putea îmbunătăți părtășia dintre credincioși și pune-o în aplicare!

  Bizonyosodjunk meg Isten jóságáról!

  „Érezzétek és lássátok meg, hogy jó az Úr! Boldog az az ember, aki Őbenne bízik.”...