Articolul precedentPuterea lecturii
  Articolul următorManevra „Heimlich” a Duhului Sfânt

  Dumnezeul meu este real

  Nu ţi-am dat Eu oare porunca aceasta: „Întăreşte-te şi îmbărbătează-te”? Nu te înspăimânta şi nu te îngrozi, căci Domnul, Dumnezeul tău, este cu tine în tot ce vei face. – Iosua 1:9

  Era o dimineaţă liniştită în care, pentru a nenumărata oară, Îi adresam Salvatorului meu cererea privind dorinţa nepoatei mele de a fi acceptată în programul de rezidenţial. De fapt, eram sigură că Dumnezeul meu îi rezervase un loc într-un spital al bisericii dintr-un alt stat. Ei şi soţului ei, pastor, i se plătise drumul să meargă până acolo, să vadă locul şi să cunoască personalul medical. Era o pistă foarte promiţătoare. Cu toţii eram siguri că aceasta era varianta cea mai bună, chiar dacă era într-un alt stat. Astăzi trebuia să fie „ziua victoriei”. M-am rugat şi am aşteptat nerăbdătoare să aud vestea cea bună. În mai puţin de o oră, a sunat telefonul. Era nepoata mea, dar vocea îi suna a dezamăgire.

  – Bunica, nu am fost acceptată în acel spital.

  Când am întrebat-o ce-o să facă acum, mi-a răspuns:

  – Trebuie să depun cereri în alte locuri şi să aştept încă un an.

  „Doamne”, am implorat eu în rugăciune, după ce am închis telefonul, „cum ai îngăduit să se întâmple aşa ceva?” Apoi, în liniştea dormitorului meu, am auzit distinct o voce spunând: „Eu sunt Cel care conduc, ea este cea care Mă urmează. Las-o să Mă urmeze!”

  Locuiesc singură, aşa că am rămas surprinsă la auzul unei voci la mine în casă. M-am uitat dacă nu cumva intrase cineva la mine în cameră. Nu era nimeni. Repede mi-am dat seama că era glasul Domnului. Aşa că am răspuns pur şi simplu: „Da, Doamne, Ţi-am auzit glasul.” Şi tremuram, la propriu.

  Ziua următoare, a sunat iar telefonul. Cine-o fi? m-am întrebat. Era nepoata mea. Era în culmea fericirii.

  – Bunica, tocmai am fost acceptată într-un spital la zece minute de casă!

  Era mai mult decât un vis devenit realitate. Cu inimi smerite, am plâns, ne-am rugat şi ne-am cerut iertare pentru că încercaserăm să lăsăm umanul să domine divinul.

  În prezent, nepoata mea are locul asigurat în spitalul aflat la zece minute de casa lor. Dumnezeul nostru atotputernic alesese acel post doar pentru ea.

  Dumnezeu tău este real? Al meu este. îmi vorbeşte. El ne conduce. Îl vom urma?

  Gloria Joyce Crarey McCalla

  Acest articol face parte din cartea „Înaintăm împreună” de Ardis Carolyn

  Ardis Carolyn
  E frumos să împărtășim cu prietenii experiențele vieții, dar și mai frumos este să alegem astăzi să înaintăm împreună cu Dumnezeu. Ardis Carolyn, alături de alte femei povestesc despre călătoria lor spirituală în cartea „Înaintăm împreună” - apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Blocată în noroi

  Când viața ta începe să pară că nu este mai mult decât niște dealuri prăfuite, meditează la râurile proaspete care curg între ele. Apoi gândește-te mai profund la apa vie pe care o găsim în adevărul, mângâierea și făgăduințele din Cuvântul lui Dumnezeu.

  Alegând viața din belșug

  Sper să învățăm să căutăm fața Lui și să ne încredem în cuvântul Său. El ne oferă viață din belșug – doar dacă Îi cerem. El ne iubește cu o iubire veșnică. Mă rog în fiecare zi să alegem viața trăită cu Dumnezeu.

  Planificatorul

  El are un plan pentru tine și El înfăptuiește totul conform cu voia Sa. Te poți încrede în Dumnezeu care „poate să facă nespus mai mult decât cerem sau gândim noi”.

  Trimite-mă!

  Când suntem curățiți prin harul și iertarea lui Dumnezeu, la fel ca Isaia, putem avea o asigurare acceptând chemarea lui Dumnezeu, când El întreabă: „Pe cine să trimit și cine va merge pentru Noi?” Eu am răspuns: „Iată-mă, trimite-mă!”

  Publicate astăzi

  Să fii bun într-o lume rea

  Când te simți biruit de rău, fii răbdător! Amintește-ți că Dumnezeu te vede. Nu îți va uita credincioșia.

  Blocată în noroi

  Când viața ta începe să pară că nu este mai mult decât niște dealuri prăfuite, meditează la râurile proaspete care curg între ele. Apoi gândește-te mai profund la apa vie pe care o găsim în adevărul, mângâierea și făgăduințele din Cuvântul lui Dumnezeu.

  Medic divin

  Nimeni nu trăiește pentru sine. În lucrarea lui Dumnezeu, fiecăruia îi este atribuită o îndatorire. Unirea tuturor întărește lucrarea fiecăruia. GÂNDESC MAI DEPARTE Cum pot dovedi credință și încredere totală în Medicul divin? Care situații îmi produc în cea mai mare măsură neîncredere în Isus?

  A hit pajzsa

  „Mindezekhez fölvévén a hitnek pajzsát, amellyel ama gonosznak minden tüzes nyilát megolthatjátok” (Ef 6:16)Sátán várva...

  Sursa iubirii

  Domnul mi Se arată de departe: „Te iubesc cu o iubire veşnică; de aceea îţi...