Articolul precedentEşti fiu de Dumnezeu!
  Articolul următorDensitatea populației și boala

  Încă se produc minuni

  Înainte să Mă cheme, le voi răspunde; înainte ca să isprăvească vorba, îi voi asculta! – Isaia 65:24

  M-am întors acasă după o tură obositoare la camera de gardă a spitalului de pediatrie unde lucrez, am făcut un duş, m-am odihnit un pic şi apoi am plecat la facultate. Când m-am întors, am ieşit la plimbare cu o prietenă. Parcurseserăm un drum destul de lung şi ne întorceam spre casă când, brusc, mi-am sucit piciorul. Pe moment, nu am simţit mare durere, doar un disconfort. Am zis că o să treacă, însă durerea s-a intensificat.

  Când am ajuns acasă, mi-am dat seama că piciorul mi se umfla şi începea să mă doară rău. Durerea a început să fie tot mai mare, până când nu am mai putut să pun piciorul jos. Soţul meu lucra în alt oraş, aşa că ne întâlneam doar la sfârşit de săptămână, deci eram singură acasă. M-am aşezat în pat şi am încercat să dorm, dar n-am putut – mă durea prea tare. Telefonul din dormitor era stricat şi nici nu puteam să merg până la celălalt telefon, din sufragerie, să o sun pe sora mea să vină cu mine la spital, pentru o radiografie. Am încercat să îmi pun piciorul pe o pernă şi să stau nemişcată, dar fără folos. Durerea era de nesuportat. Îl rugasem deja pe Dumnezeu să mă ajute, dar în acel moment aveam atât de puţină credinţă, încât nu s-a întâmplat nimic. M-am dat jos din pat şi am încercat să sar într-un picior până în sufragerie, la telefon, dar când am pus piciorul jos, durerea a fost aşa de puternică, încât n-am putut să îmi înăbuş un urlet de durere. Atunci am strigat cu toată puterea sufletului meu: „Doamne, ai milă de mine! Ajută-mă! Sunt singură. Nu Te am decât pe Tine. Atinge-mi piciorul şi ia durerea! Te rog, Tată, ajută-mă!” În acel moment, am simţit că cineva e chiar lângă mine. O pace mi-a inundat inima, iar durerea insuportabilă s-a diminuat. M-am întors în pat şi într-un final am adormit. Ziua următoare, mi-am dat seama că rugăciunea mea după ajutor fusese ascultată, pentru că durerea dispăruse complet, iar piciorul nu mai era umflat.

  Ce Dumnezeu minunat avem! Acelaşi Dumnezeu care a făcut atât de multe minuni în trecut continuă să acţioneze în viaţa celor care Îl caută. El este întotdeauna gata să ne ajute în situaţii în care nu vedem nicio ieşire.

  Aşadar, astăzi, rugăciunea mea este să pot contribui la alinarea durerii celor care suferă în această lume cu aceeaşi urgenţă cu care am strigat eu la Dumnezeu. El m-a vindecat. Să îi ajut şi eu pe alţii să găsească aceeaşi vindecare!

  Ana Maria Nogueira Nascimento Brandao

  Acest articol face parte din cartea „Înaintăm împreună” de Ardis Carolyn

  Ardis Carolyn
  E frumos să împărtășim cu prietenii experiențele vieții, dar și mai frumos este să alegem astăzi să înaintăm împreună cu Dumnezeu. Ardis Carolyn, alături de alte femei povestesc despre călătoria lor spirituală în cartea „Înaintăm împreună” - apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Ochii inimii tale

  Ce sursă extraordinară de încredere și de încurajare este că putem vedea, cu ochii minții, lucrurile minunate pe care Dumnezeu ni le-a făgăduit în Cuvântul Său!

  Iertarea

  Vom reuși să îi iertăm pe alții numai cerându-I lui Isus în fiecare dimineață să ne dea ajutor, putere și un duh de iertare.

  Miere din stâncă

  Mă rog astăzi ca fiecare dintre noi să învețe să asculte mai mult de Dumnezeu și să se supună voinței Sale, lăsându-L să ne dea „miere din stâncă”.

  Răbdarea este o roadă

  Dacă îi permitem lui Hristos să ne dea puterea de a exercita răbdarea atunci când avem nevoie ea, vom descoperi adevărata libertate care ne scoate de sub stăpânirea propriilor emoții, pentru a trăi ca aceia care au fost schimbați după asemănarea cu Hristos.

  Publicate astăzi

  Femeia bolnavă de 12 ani

  E posibil să suferi de mai multă vreme de ceva ce te macină (în corpul sau în sufletul tău). Probabil că ai trecut deja prin episoade de îngrijorare, descurajare sau chiar depresie. Necredința se poate instala ușor când suntem dezamăgiți. Istoria acestei femei care suferea de doisprezece ani a fost scrisă tocmai pentru tine și cei ce trec prin astfel de stări. Este mesajul clar că, atunci când te vei întâlni cu Mântuitorul în rugăciune, El te va asculta, va găsi cea mai bună soluție și te va elibera.

  Ochii inimii tale

  Ce sursă extraordinară de încredere și de încurajare este că putem vedea, cu ochii minții, lucrurile minunate pe care Dumnezeu ni le-a făgăduit în Cuvântul Său!

  Batjocura şi dispreţul

  Cere astăzi răscumpărarea, și El ți-o va acorda la timpul potrivit și în cea mai bună formă, ca să devii biruitor și mai puternic.

  Sărutul cuvintelor

  Doamne, fă Tu ca din gura noastră să iasă doar săruturi care să aline durerea celor din jur! PROVOCARE: Gândește-te la un lucru frumos pe care ai vrut să-l spui cuiva de mult timp, dar ai tot amânat! Ce-ar fi să i-l spui chiar astăzi?

  „A föld és a rajta lévő dolgok is megégnek”

  „Mert ímé, eljön a nap, lángoló, mint a sütőkemence, és olyanná lesz minden kevély és...