Articolul precedentEşti fiu de Dumnezeu!
  Articolul următorDensitatea populației și boala

  Încă se produc minuni

  Înainte să Mă cheme, le voi răspunde; înainte ca să isprăvească vorba, îi voi asculta! – Isaia 65:24

  M-am întors acasă după o tură obositoare la camera de gardă a spitalului de pediatrie unde lucrez, am făcut un duş, m-am odihnit un pic şi apoi am plecat la facultate. Când m-am întors, am ieşit la plimbare cu o prietenă. Parcurseserăm un drum destul de lung şi ne întorceam spre casă când, brusc, mi-am sucit piciorul. Pe moment, nu am simţit mare durere, doar un disconfort. Am zis că o să treacă, însă durerea s-a intensificat.

  Când am ajuns acasă, mi-am dat seama că piciorul mi se umfla şi începea să mă doară rău. Durerea a început să fie tot mai mare, până când nu am mai putut să pun piciorul jos. Soţul meu lucra în alt oraş, aşa că ne întâlneam doar la sfârşit de săptămână, deci eram singură acasă. M-am aşezat în pat şi am încercat să dorm, dar n-am putut – mă durea prea tare. Telefonul din dormitor era stricat şi nici nu puteam să merg până la celălalt telefon, din sufragerie, să o sun pe sora mea să vină cu mine la spital, pentru o radiografie. Am încercat să îmi pun piciorul pe o pernă şi să stau nemişcată, dar fără folos. Durerea era de nesuportat. Îl rugasem deja pe Dumnezeu să mă ajute, dar în acel moment aveam atât de puţină credinţă, încât nu s-a întâmplat nimic. M-am dat jos din pat şi am încercat să sar într-un picior până în sufragerie, la telefon, dar când am pus piciorul jos, durerea a fost aşa de puternică, încât n-am putut să îmi înăbuş un urlet de durere. Atunci am strigat cu toată puterea sufletului meu: „Doamne, ai milă de mine! Ajută-mă! Sunt singură. Nu Te am decât pe Tine. Atinge-mi piciorul şi ia durerea! Te rog, Tată, ajută-mă!” În acel moment, am simţit că cineva e chiar lângă mine. O pace mi-a inundat inima, iar durerea insuportabilă s-a diminuat. M-am întors în pat şi într-un final am adormit. Ziua următoare, mi-am dat seama că rugăciunea mea după ajutor fusese ascultată, pentru că durerea dispăruse complet, iar piciorul nu mai era umflat.

  Ce Dumnezeu minunat avem! Acelaşi Dumnezeu care a făcut atât de multe minuni în trecut continuă să acţioneze în viaţa celor care Îl caută. El este întotdeauna gata să ne ajute în situaţii în care nu vedem nicio ieşire.

  Aşadar, astăzi, rugăciunea mea este să pot contribui la alinarea durerii celor care suferă în această lume cu aceeaşi urgenţă cu care am strigat eu la Dumnezeu. El m-a vindecat. Să îi ajut şi eu pe alţii să găsească aceeaşi vindecare!

  Ana Maria Nogueira Nascimento Brandao

  Acest articol face parte din cartea „Înaintăm împreună” de Ardis Carolyn

  Încă se produc minuni - 2017. Ce Dumnezeu minunat avem! Acelaşi Dumnezeu care a făcut atât de multe minuni în trecut continuă să acţioneze în viaţa celor care Îl caută. El este întotdeauna gata să ne ajute în situaţii în care nu vedem nicio ieşire.
  Ardis Carolyn
  E frumos să împărtășim cu prietenii experiențele vieții, dar și mai frumos este să alegem astăzi să înaintăm împreună cu Dumnezeu. Ardis Carolyn, alături de alte femei povestesc despre călătoria lor spirituală în cartea „Înaintăm împreună” - apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  „Nu ai lumini!”

  Isus dorește să lăsăm o cărare luminoasă pentru ca oamenii să poată urma acea lumină. Mă rog să nu auzim niciodată pe cineva care să zică: „Nu ai lumini! Nu ai lumini!” Astăzi, fie că Dumnezeu să ne ajute să fim lumini strălucitoare pentru El!

  Ziua Taților

  De Ziua Tatălui, aplică versetul de azi la tatăl tău și oferă-i iertare, dacă este nevoie. Iată o versiune de Ziua Tatălui a textului din Filipeni 4:8: „La urma urmelor, copiilor, orice a făcut tatăl vostru adevărat, nobil, drept, curat, demn de iubit, demn de primit, orice faptă bună și orice este lăudabil, aceea să vă însuflețească!”

  Epuizare?

  Isus a arătat că este bine să punem deoparte timp pentru noi înșine: de fapt, aceasta este o datorie! Prea adesea luptăm să fim perfecte și să ne menținem reputația de persoane altruiste, astfel încât începem să ne neglijăm propria viață. Dar, pentru a umple cupa altora, trebuie să ne asigurăm că avem destulă apă în propria cupă.

  Trebuie să fi fost un înger

  Ce Dumnezeu minunat slujim! El trimite îngerii Săi să vegheze asupra noastră și se îngrijește de nevoile noastre, adesea înainte să știm care sunt acestea. Ne putem încrede cu siguranță în grija Sa pentru noi!

  Publicate astăzi

  Maximum șase centimetri

  Fă o scanare completă printre lucrurile și folderele tale. Vezi ce nu ar trebui să mai fie păstrat și ia decizia de a arunca, de a șterge tot ce nu te onorează. Renunță la acele lucruri care trebuie ascunse. Când simțim nevoia să ascundem ceva de ceilalți, trebuie să ne gândim serios dacă avem nevoie de acel lucru. Oare nu mă afectează dacă îl păstrez sau dacă va fi descoperit de altcineva mai iscoditor din fire?

  „Nu ai lumini!”

  Isus dorește să lăsăm o cărare luminoasă pentru ca oamenii să poată urma acea lumină. Mă rog să nu auzim niciodată pe cineva care să zică: „Nu ai lumini! Nu ai lumini!” Astăzi, fie că Dumnezeu să ne ajute să fim lumini strălucitoare pentru El!

  Marea trimitere

  Tu ce zici? Nu aştepta o situaţie mai bună ca să împlineşti Marea Trimitere! Ia-ţi ochii de la tine şi îndreaptă-i spre Hristos! Sunt în jurul tău oameni care au nevoie să audă un mesaj de îndurare din partea celor care au trăit aceeaşi durere.

  Gata oricând!

  Doamne, mă pun la dispoziția Ta astăzi și în fiecare zi! PROVOCARE: Identifică-ți limitele! Vezi care sunt reale și care țin doar de teama de a ieși din zona de confort!

  Élelem és földek az utolsó napokban

  „Ne aggodalmaskodjatok tehát a holnap felől, mert a holnap majd aggodalmaskodik a maga dolgai felől....