Articolul precedentEl este lângă tine
  Articolul următorCucerirea colesterolului

  Hoţii

  Nicio nenorocire nu te va atinge, nicio urgie nu se va apropia de cortul tău. – Psalmii 91:10

  Soţul meu mi-a întins un cutter lung, întrebând:

  – Ăsta e al tău, nu? L-am găsit în narcisele uscate din dreptul uşii din faţă.

  Ne-am uitat unul la altul şi am zis în acelaşi timp: „hoţii”. Destul de ciudat, dar nu mi-a fost deloc frică în noaptea în care hoţii au pătruns în casa noastră. Vederea acelui cutter blestemat ne-a adus aminte că fuseserăm salvaţi în acea noapte.

  Ne întorseserăm de la o întâlnire, eram obosiţi, iar Don s-a dus direct la culcare. Eu am simţit un imbold puternic să rămân trează, aşa că am rămas îmbrăcată şi m-am dus în birou (situat în partea din spate a casei, la etaj). Aceasta a fost prima minune din acea noapte.

  Era ora 1:45 dimineaţa când am auzit o ciocănitură uşoară în uşa principală din josul scărilor. Unul dintre câini a venit în birou, cu urechile ciulite, privindu-mă insistent. „Ai auzit şi tu, nu-i aşa?” i-am şoptit eu. Am mers până în capul scărilor şi ne-am uitat tăcuţi la uşa din faţă. Cineva încerca să o deschidă. Bătând, încercase să vadă dacă e cineva treaz.

  L-am trezit pe Don şi i-am spus că cineva încearcă să intre. El s-a dus la o fereastră de a etaj şi s-a uitat afară. Trei bărbaţi vânjoşi erau în pragul nostru. Înainte să pot eu suna la 911, o maşină de poliţie cu girofar a oprit în faţa casei. Aceasta a fost a doua minune.

  Înţelept, tânărul poliţist a cerut întăriri şi, nu după mult timp, întreaga stradă era plină de maşini cu girofar. A sunat soneria şi s-a prezentat un poliţist. Când am deschis, atât el, cât şi tinerii, acum prinşi, au rămas surprinşi la vederea, în miez de noapte, a unei femei îmbrăcate de zi.

  Unul dintre bărbaţi a fost imediat încătuşat şi aşezat pe caldarâmul rece; era căutat în alt oraş. Ceilalţi doi adolescenţi, aveam să aflăm mai târziu, erau iniţiaţi pentru intrarea într-o bandă, iar pătrunderea într-o casă era un test important pentru a vedea cât de „tari” erau.

  Poliţia a găsit repede o imitaţie de pistol, care fusese aruncat sub maşina noastră, şi alte obiecte menite să fie folosite în timpul jafului, precum şi un număr de obiecte furate, găsite în maşina bărbaţilor.

  – Sunteţi foarte norocoşi – ne-a zis poliţistul. Băieţii ăştia aveau planuri urâte cu voi! – Dumnezeu a avut grijă de noi! i-am răspuns eu. El mi-a spus să stau trează. Poliţistul a dat din cap, încuviinţând că tocmai fusese martorul unei salvări miraculoase din partea Domnului.

  Teresa Sales

  Acest articol face parte din cartea „Înaintăm împreună” de Ardis Carolyn

  Hoţii - 2017. Ne întorseserăm de la o întâlnire, eram obosiţi, iar Don s-a dus direct la culcare. Eu am simţit un imbold puternic să rămân trează, aşa că am rămas îmbrăcată şi m-am dus în birou (situat în partea din spate a casei, la etaj). Aceasta a fost prima minune din acea noapte.
  Ardis Carolyn
  E frumos să împărtășim cu prietenii experiențele vieții, dar și mai frumos este să alegem astăzi să înaintăm împreună cu Dumnezeu. Ardis Carolyn, alături de alte femei povestesc despre călătoria lor spirituală în cartea „Înaintăm împreună” - apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  „Nu ai lumini!”

  Isus dorește să lăsăm o cărare luminoasă pentru ca oamenii să poată urma acea lumină. Mă rog să nu auzim niciodată pe cineva care să zică: „Nu ai lumini! Nu ai lumini!” Astăzi, fie că Dumnezeu să ne ajute să fim lumini strălucitoare pentru El!

  Ziua Taților

  De Ziua Tatălui, aplică versetul de azi la tatăl tău și oferă-i iertare, dacă este nevoie. Iată o versiune de Ziua Tatălui a textului din Filipeni 4:8: „La urma urmelor, copiilor, orice a făcut tatăl vostru adevărat, nobil, drept, curat, demn de iubit, demn de primit, orice faptă bună și orice este lăudabil, aceea să vă însuflețească!”

  Epuizare?

  Isus a arătat că este bine să punem deoparte timp pentru noi înșine: de fapt, aceasta este o datorie! Prea adesea luptăm să fim perfecte și să ne menținem reputația de persoane altruiste, astfel încât începem să ne neglijăm propria viață. Dar, pentru a umple cupa altora, trebuie să ne asigurăm că avem destulă apă în propria cupă.

  Trebuie să fi fost un înger

  Ce Dumnezeu minunat slujim! El trimite îngerii Săi să vegheze asupra noastră și se îngrijește de nevoile noastre, adesea înainte să știm care sunt acestea. Ne putem încrede cu siguranță în grija Sa pentru noi!

  Publicate astăzi

  Maximum șase centimetri

  Fă o scanare completă printre lucrurile și folderele tale. Vezi ce nu ar trebui să mai fie păstrat și ia decizia de a arunca, de a șterge tot ce nu te onorează. Renunță la acele lucruri care trebuie ascunse. Când simțim nevoia să ascundem ceva de ceilalți, trebuie să ne gândim serios dacă avem nevoie de acel lucru. Oare nu mă afectează dacă îl păstrez sau dacă va fi descoperit de altcineva mai iscoditor din fire?

  „Nu ai lumini!”

  Isus dorește să lăsăm o cărare luminoasă pentru ca oamenii să poată urma acea lumină. Mă rog să nu auzim niciodată pe cineva care să zică: „Nu ai lumini! Nu ai lumini!” Astăzi, fie că Dumnezeu să ne ajute să fim lumini strălucitoare pentru El!

  Marea trimitere

  Tu ce zici? Nu aştepta o situaţie mai bună ca să împlineşti Marea Trimitere! Ia-ţi ochii de la tine şi îndreaptă-i spre Hristos! Sunt în jurul tău oameni care au nevoie să audă un mesaj de îndurare din partea celor care au trăit aceeaşi durere.

  Gata oricând!

  Doamne, mă pun la dispoziția Ta astăzi și în fiecare zi! PROVOCARE: Identifică-ți limitele! Vezi care sunt reale și care țin doar de teama de a ieși din zona de confort!

  Élelem és földek az utolsó napokban

  „Ne aggodalmaskodjatok tehát a holnap felől, mert a holnap majd aggodalmaskodik a maga dolgai felől....