Articolul precedentCampion olimpic
  Articolul următorOdihna de stress

  Olga, cântăreaţa mea dragă

  Căci gândurile Mele nu sunt gândurile voastre şi căile voastre nu sunt căile Mele, zice Domnul, Ci cât sunt de sus cerurile faţă de pământ, atât sunt de sus căile Mele faţă de căile voastre şi gândurile Mele faţă de gândurile voastre. – Isaia 55:8,9

  O voce melodioasă se făcea auzită în spatele meu. Nu o mai auzisem niciodată în această instituţie de îngrijire unde, împreună cu soţul meu, susţineam un program muzical săptămânal. Cine o fi această femeie? m-am întrebat, continuând să cânt cu spatele la ea.

  În fiecare săptămână din lunile care au urmat, Olga a continuat să ne cânte cu entuziasm şi căldură. Într-o miercuri dimineaţa, una dintre îngrijitoare ne-a tras deoparte şi ne-a spus că, atunci când a ajuns în această instituţie, Olga voia să moară, dar programele noastre muzicale săptămânale i-au trezit dorinţa de a trăi. Ne-am simţit foarte onoraţi că Dumnezeu ne putea folosi, noi înşine înaintaţi în vârstă, ca să îi prelungească viaţa Olgăi şi să binecuvânteze în acelaşi timp viaţa locatarilor din acel cămin.

  Dând timpul pe repede înainte, au trecut doi ani. Împreună cu soţul meu ne-am luat aproape o lună de concediu. Când ne-am întors, cântăreaţa noastră dragă nu mai era. Ni s-a spus că era „după colţ”. Am sperat că ceea ce înţelesesem eu nu era adevărat. Ca să îmi verific intuiţia, am întrebat o altă îngrijitoare, care a confirmat cea mai rea presupunere: Olga era pe moarte.

  La sfârşitul programului, ne-am dus lângă patul ei, dar n-a avut nicio reacţie. Aveam inima împovărată. Ziua următoare, am verificat plăcuţa de pe uşa camerei ei. Da, era încă acolo. Din nou, după ce am terminat, ne-am dus la căpătâiul Olgăi. De data aceasta era vioaie, l-am spus că îi ducem dorul şi am întrebat-o dacă vrea să cântăm. A acceptat. Fiindcă eram cu mintea blocată pe plecarea ei din această lume, m-am rugat să putem continua să cântăm împreună pe Noul pământ, unde nu va fi boală, durere sau tristeţe.

  O bucurie fără margini mi-a cuprins sufletul săptămâna următoare când am auzit glasul Olgăi, din nou, în spatele meu. La încheierea programului, m-am repezit să o îmbrăţişez. Cuvintele ei m-au zguduit din temelii: „Rugăciunea ta m-a vindecat.”

  Cum adică? m-am întrebat eu. Deşi credinţa mea a fost mică, gândurile lui Dumnezeu au fost mult deasupra gândurilor mele. Acum, după un număr de ani, Olga cântă încă în spatele meu şi nu pot să fac altceva decât să-L laud pe extraordinarul Dumnezeu căruia îi slujim.

  Donna Lee Sharp

  Olga, cântăreaţa mea dragă - 2017. O bucurie fără margini mi-a cuprins sufletul săptămâna următoare când am auzit glasul Olgăi, din nou, în spatele meu. La încheierea programului, m-am repezit să o îmbrăţişez. Cuvintele ei m-au zguduit din temelii: „Rugăciunea ta m-a vindecat.”
  Ardis Carolyn
  E frumos să împărtășim cu prietenii experiențele vieții, dar și mai frumos este să alegem astăzi să înaintăm împreună cu Dumnezeu. Ardis Carolyn, alături de alte femei povestesc despre călătoria lor spirituală în cartea „Înaintăm împreună” - apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Crainicul cu clopoțel

  Fiecăruia ni s-au dat daruri pe care să le folosim pentru Domnul. Fiecare dintre noi are nevoie să-și concentreze cele mai importante energii pentru ca darul său să le fie de folos altora. Fie ca Dumnezeu să ne ajute să cercetăm Scripturile și să cerem asistența Duhului Sfânt înainte de a face greșeli.

  Dumnezeu l-a folosit pe soțul meu ca să-mi schimbe perspectiva

  Dumnezeu mi-a arătat clar că acea carte nu este despre mine, ci menirea ei este să-i ajute pe mulţi peregrini pe drumul spinos al vieții și să-I aducă Lui slavă. Îi mulțumesc Domnului pentru dragostea Lui necondiționată, pentru favoarea nemeritată și pentru harul Său minunat!

  Salvat de o întâlnire de comitet

  Când ne începem ziua, să ne străduim să-L punem pe Dumnezeu în locul cuvenit. Doar făcând astfel îngerul Domnului își va așeza tabăra în jurul nostru și ne va păzi de orice rău.

  Viziunea unei mame

  Nu este ușor să te dai la o parte pentru ca Dumnezeu să-Și poată face lucrarea. A fost nevoie ca El să-mi amintească de mai multe ori acest lucru, pentru a mă elibera de povara pe care nu trebuia să o port.

  Publicate astăzi

  Locul trei pe podium

  Ce exercițiu și ce antrenament ar trebui să facem pentru ca modestia și recunoștința să ne caracterizeze chiar și în momentele noastre de glorie sau de împlinire de orice fel?

  Crainicul cu clopoțel

  Fiecăruia ni s-au dat daruri pe care să le folosim pentru Domnul. Fiecare dintre noi are nevoie să-și concentreze cele mai importante energii pentru ca darul său să le fie de folos altora. Fie ca Dumnezeu să ne ajute să cercetăm Scripturile și să cerem asistența Duhului Sfânt înainte de a face greșeli.

  Răzbunarea nu este a noastră

  Ţi-a greşit cândva cineva? Dacă te gândeşti la răzbunare, ia în considerare ce spune Dumnezeu: „Răzbunarea este a Mea, Eu voi răsplăti.” El nu-ţi cere să te răzbuni, mai degrabă să împlineşti nevoile de bază ale vrăjmaşului tău, după cum te îndrumă textul de astăzi.

  Mi-ar plăcea ca biserica mea să fie… biserică

  Roagă-te pentru spiritul de comunitate din biserica ta! PROVOCARE: Gândește-te la o idee care ar putea îmbunătăți părtășia dintre credincioși și pune-o în aplicare!

  Bizonyosodjunk meg Isten jóságáról!

  „Érezzétek és lássátok meg, hogy jó az Úr! Boldog az az ember, aki Őbenne bízik.”...