Articolul precedentCampion olimpic
  Articolul următorOdihna de stress

  Olga, cântăreaţa mea dragă

  Căci gândurile Mele nu sunt gândurile voastre şi căile voastre nu sunt căile Mele, zice Domnul, Ci cât sunt de sus cerurile faţă de pământ, atât sunt de sus căile Mele faţă de căile voastre şi gândurile Mele faţă de gândurile voastre. – Isaia 55:8,9

  O voce melodioasă se făcea auzită în spatele meu. Nu o mai auzisem niciodată în această instituţie de îngrijire unde, împreună cu soţul meu, susţineam un program muzical săptămânal. Cine o fi această femeie? m-am întrebat, continuând să cânt cu spatele la ea.

  În fiecare săptămână din lunile care au urmat, Olga a continuat să ne cânte cu entuziasm şi căldură. Într-o miercuri dimineaţa, una dintre îngrijitoare ne-a tras deoparte şi ne-a spus că, atunci când a ajuns în această instituţie, Olga voia să moară, dar programele noastre muzicale săptămânale i-au trezit dorinţa de a trăi. Ne-am simţit foarte onoraţi că Dumnezeu ne putea folosi, noi înşine înaintaţi în vârstă, ca să îi prelungească viaţa Olgăi şi să binecuvânteze în acelaşi timp viaţa locatarilor din acel cămin.

  Dând timpul pe repede înainte, au trecut doi ani. Împreună cu soţul meu ne-am luat aproape o lună de concediu. Când ne-am întors, cântăreaţa noastră dragă nu mai era. Ni s-a spus că era „după colţ”. Am sperat că ceea ce înţelesesem eu nu era adevărat. Ca să îmi verific intuiţia, am întrebat o altă îngrijitoare, care a confirmat cea mai rea presupunere: Olga era pe moarte.

  La sfârşitul programului, ne-am dus lângă patul ei, dar n-a avut nicio reacţie. Aveam inima împovărată. Ziua următoare, am verificat plăcuţa de pe uşa camerei ei. Da, era încă acolo. Din nou, după ce am terminat, ne-am dus la căpătâiul Olgăi. De data aceasta era vioaie, l-am spus că îi ducem dorul şi am întrebat-o dacă vrea să cântăm. A acceptat. Fiindcă eram cu mintea blocată pe plecarea ei din această lume, m-am rugat să putem continua să cântăm împreună pe Noul pământ, unde nu va fi boală, durere sau tristeţe.

  O bucurie fără margini mi-a cuprins sufletul săptămâna următoare când am auzit glasul Olgăi, din nou, în spatele meu. La încheierea programului, m-am repezit să o îmbrăţişez. Cuvintele ei m-au zguduit din temelii: „Rugăciunea ta m-a vindecat.”

  Cum adică? m-am întrebat eu. Deşi credinţa mea a fost mică, gândurile lui Dumnezeu au fost mult deasupra gândurilor mele. Acum, după un număr de ani, Olga cântă încă în spatele meu şi nu pot să fac altceva decât să-L laud pe extraordinarul Dumnezeu căruia îi slujim.

  Donna Lee Sharp

  Ardis Carolyn
  E frumos să împărtășim cu prietenii experiențele vieții, dar și mai frumos este să alegem astăzi să înaintăm împreună cu Dumnezeu. Ardis Carolyn, alături de alte femei povestesc despre călătoria lor spirituală în cartea „Înaintăm împreună” - apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Blocată în noroi

  Când viața ta începe să pară că nu este mai mult decât niște dealuri prăfuite, meditează la râurile proaspete care curg între ele. Apoi gândește-te mai profund la apa vie pe care o găsim în adevărul, mângâierea și făgăduințele din Cuvântul lui Dumnezeu.

  Alegând viața din belșug

  Sper să învățăm să căutăm fața Lui și să ne încredem în cuvântul Său. El ne oferă viață din belșug – doar dacă Îi cerem. El ne iubește cu o iubire veșnică. Mă rog în fiecare zi să alegem viața trăită cu Dumnezeu.

  Planificatorul

  El are un plan pentru tine și El înfăptuiește totul conform cu voia Sa. Te poți încrede în Dumnezeu care „poate să facă nespus mai mult decât cerem sau gândim noi”.

  Trimite-mă!

  Când suntem curățiți prin harul și iertarea lui Dumnezeu, la fel ca Isaia, putem avea o asigurare acceptând chemarea lui Dumnezeu, când El întreabă: „Pe cine să trimit și cine va merge pentru Noi?” Eu am răspuns: „Iată-mă, trimite-mă!”

  Publicate astăzi

  Să fii bun într-o lume rea

  Când te simți biruit de rău, fii răbdător! Amintește-ți că Dumnezeu te vede. Nu îți va uita credincioșia.

  Blocată în noroi

  Când viața ta începe să pară că nu este mai mult decât niște dealuri prăfuite, meditează la râurile proaspete care curg între ele. Apoi gândește-te mai profund la apa vie pe care o găsim în adevărul, mângâierea și făgăduințele din Cuvântul lui Dumnezeu.

  Medic divin

  Nimeni nu trăiește pentru sine. În lucrarea lui Dumnezeu, fiecăruia îi este atribuită o îndatorire. Unirea tuturor întărește lucrarea fiecăruia. GÂNDESC MAI DEPARTE Cum pot dovedi credință și încredere totală în Medicul divin? Care situații îmi produc în cea mai mare măsură neîncredere în Isus?

  A hit pajzsa

  „Mindezekhez fölvévén a hitnek pajzsát, amellyel ama gonosznak minden tüzes nyilát megolthatjátok” (Ef 6:16)Sátán várva...

  Sursa iubirii

  Domnul mi Se arată de departe: „Te iubesc cu o iubire veşnică; de aceea îţi...