Articolul precedentOtravă în aer
  Articolul următorGelozia îţi poate distruge sanatatea

  În sala de aşteptare a Medicului

  Spală-mă cu desăvârşire de nelegiuirea mea şi curăţeşte-mă de păcatul meu! Psalmii 51:2

  La începutul unui nou ______ (an, semestru, trimestru, sezon etc. – completează tu), stau în sala de aşteptare a Medicului. Am venit pentru un control general: fizic şi spiritual. Sunt oarecum agitată, totuşi abia aştept. Cunosc simptomele. Pot prezice diagnosticul. Sunt într-o stare proastă, dar acest Medic n-a pierdut niciodată niciun pacient care a venit să-l ceară ajutorul.

  Sunt într-o companie selectă. Pe perete, există o listă (întocmită cu acordul lor) a pacienţilor trataţi cu succes de acest Medic. În evidenţă ies Adam şi Avraam, care şi-au ascultat preaiubitele neveste şi au luat decizii proaste. Mai sunt Iacov şi soţia lui Rahela – trişori şi înşelători ai propriilor părinţi; Maria Magdalena, posedată şi, într-un final, eliberată de şapte demoni, iese în relief; apar Rahav, prostituata, şi Rut, moabita, dintr-o naţie proscrisă, ambele reabilitate şi salvate. Acolo este şi Miriam, care contractează în mod misterios temuta lepră şi apoi e vindecată. În coada listei este un hoţ care moare pe cruce, diagnosticat cu cleptomanie şi salvat în ultimul moment de către Medic.

  Da. în timp ce aştept, îmi fac inventarul emoţional. Îmi dau seama că am nevoie de vindecare. Nu am răbdare, sunt intolerantă şi neiertătoare. Fizic, îmi mişc greu picioarele în slujba lui Dumnezeu, iar glasul şi vorbirea mea nu întotdeauna redau cuvinte de speranţă şi dragoste. Categoric, vreau un tratament. Am nevoie de răbdare şi cu copiii, şi cu soţul meu.

  Spiritual, sunt într-o stare şi mai proastă. Inima se dovedeşte a fi „deznădăjduit de rea”(leremia 17:9). De fapt, am nevoie de un transplant de cord. Am auzit că acest Medic poate pune „în mine o inimă curată […], un duh nou şi statornic!” (Psalmii 51:10).

  Sunt în aşteptare. Sunt plină de speranţă. Sunt aproape încântată. Abia aştept. Pur şi simplu, ştiu că sunt pe mâini bune. Medicul meu are cele mai bune recomandări. „El îţi iartă toate fărădelegile tale, El îţi vindecă toate bolile tale, El îţi izbăveşte viaţa din groapă, El te încununează cu bunătate şi îndurare; El îţi satură de bunătăţi bătrâneţea şi te face să întinereşti iarăşi ca vulturul” (Psalmii 103:3-5).

  Sunt o femeie care am nevoie de ajutor, dacă vreau să îmi conduc familia pe un drum sigur spre cer. Tocmai am fost strigată. Sunt pe cale să fiu consultată pe marele Medic. Roagă-te pentru mine!

  Pamela C. Stanford-Odle

  În sala de aşteptare a Medicului - 2017. Medicul meu are cele mai bune recomandări. „El îţi iartă toate fărădelegile tale, El îţi vindecă toate bolile tale, El îţi izbăveşte viaţa din groapă, El te încununează cu bunătate şi îndurare; El îţi satură de bunătăţi bătrâneţea şi te face să întinereşti iarăşi ca vulturul” (Psalmii 103:3-5)
  Ardis Carolyn
  E frumos să împărtășim cu prietenii experiențele vieții, dar și mai frumos este să alegem astăzi să înaintăm împreună cu Dumnezeu. Ardis Carolyn, alături de alte femei povestesc despre călătoria lor spirituală în cartea „Înaintăm împreună” - apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Crainicul cu clopoțel

  Fiecăruia ni s-au dat daruri pe care să le folosim pentru Domnul. Fiecare dintre noi are nevoie să-și concentreze cele mai importante energii pentru ca darul său să le fie de folos altora. Fie ca Dumnezeu să ne ajute să cercetăm Scripturile și să cerem asistența Duhului Sfânt înainte de a face greșeli.

  Dumnezeu l-a folosit pe soțul meu ca să-mi schimbe perspectiva

  Dumnezeu mi-a arătat clar că acea carte nu este despre mine, ci menirea ei este să-i ajute pe mulţi peregrini pe drumul spinos al vieții și să-I aducă Lui slavă. Îi mulțumesc Domnului pentru dragostea Lui necondiționată, pentru favoarea nemeritată și pentru harul Său minunat!

  Salvat de o întâlnire de comitet

  Când ne începem ziua, să ne străduim să-L punem pe Dumnezeu în locul cuvenit. Doar făcând astfel îngerul Domnului își va așeza tabăra în jurul nostru și ne va păzi de orice rău.

  Viziunea unei mame

  Nu este ușor să te dai la o parte pentru ca Dumnezeu să-Și poată face lucrarea. A fost nevoie ca El să-mi amintească de mai multe ori acest lucru, pentru a mă elibera de povara pe care nu trebuia să o port.

  Publicate astăzi

  Locul trei pe podium

  Ce exercițiu și ce antrenament ar trebui să facem pentru ca modestia și recunoștința să ne caracterizeze chiar și în momentele noastre de glorie sau de împlinire de orice fel?

  Crainicul cu clopoțel

  Fiecăruia ni s-au dat daruri pe care să le folosim pentru Domnul. Fiecare dintre noi are nevoie să-și concentreze cele mai importante energii pentru ca darul său să le fie de folos altora. Fie ca Dumnezeu să ne ajute să cercetăm Scripturile și să cerem asistența Duhului Sfânt înainte de a face greșeli.

  Răzbunarea nu este a noastră

  Ţi-a greşit cândva cineva? Dacă te gândeşti la răzbunare, ia în considerare ce spune Dumnezeu: „Răzbunarea este a Mea, Eu voi răsplăti.” El nu-ţi cere să te răzbuni, mai degrabă să împlineşti nevoile de bază ale vrăjmaşului tău, după cum te îndrumă textul de astăzi.

  Mi-ar plăcea ca biserica mea să fie… biserică

  Roagă-te pentru spiritul de comunitate din biserica ta! PROVOCARE: Gândește-te la o idee care ar putea îmbunătăți părtășia dintre credincioși și pune-o în aplicare!

  Bizonyosodjunk meg Isten jóságáról!

  „Érezzétek és lássátok meg, hogy jó az Úr! Boldog az az ember, aki Őbenne bízik.”...