Articolul precedentOtravă în aer
  Articolul următorGelozia îţi poate distruge sanatatea

  În sala de aşteptare a Medicului

  Spală-mă cu desăvârşire de nelegiuirea mea şi curăţeşte-mă de păcatul meu! Psalmii 51:2

  La începutul unui nou ______ (an, semestru, trimestru, sezon etc. – completează tu), stau în sala de aşteptare a Medicului. Am venit pentru un control general: fizic şi spiritual. Sunt oarecum agitată, totuşi abia aştept. Cunosc simptomele. Pot prezice diagnosticul. Sunt într-o stare proastă, dar acest Medic n-a pierdut niciodată niciun pacient care a venit să-l ceară ajutorul.

  Sunt într-o companie selectă. Pe perete, există o listă (întocmită cu acordul lor) a pacienţilor trataţi cu succes de acest Medic. În evidenţă ies Adam şi Avraam, care şi-au ascultat preaiubitele neveste şi au luat decizii proaste. Mai sunt Iacov şi soţia lui Rahela – trişori şi înşelători ai propriilor părinţi; Maria Magdalena, posedată şi, într-un final, eliberată de şapte demoni, iese în relief; apar Rahav, prostituata, şi Rut, moabita, dintr-o naţie proscrisă, ambele reabilitate şi salvate. Acolo este şi Miriam, care contractează în mod misterios temuta lepră şi apoi e vindecată. În coada listei este un hoţ care moare pe cruce, diagnosticat cu cleptomanie şi salvat în ultimul moment de către Medic.

  Da. în timp ce aştept, îmi fac inventarul emoţional. Îmi dau seama că am nevoie de vindecare. Nu am răbdare, sunt intolerantă şi neiertătoare. Fizic, îmi mişc greu picioarele în slujba lui Dumnezeu, iar glasul şi vorbirea mea nu întotdeauna redau cuvinte de speranţă şi dragoste. Categoric, vreau un tratament. Am nevoie de răbdare şi cu copiii, şi cu soţul meu.

  Spiritual, sunt într-o stare şi mai proastă. Inima se dovedeşte a fi „deznădăjduit de rea”(leremia 17:9). De fapt, am nevoie de un transplant de cord. Am auzit că acest Medic poate pune „în mine o inimă curată […], un duh nou şi statornic!” (Psalmii 51:10).

  Sunt în aşteptare. Sunt plină de speranţă. Sunt aproape încântată. Abia aştept. Pur şi simplu, ştiu că sunt pe mâini bune. Medicul meu are cele mai bune recomandări. „El îţi iartă toate fărădelegile tale, El îţi vindecă toate bolile tale, El îţi izbăveşte viaţa din groapă, El te încununează cu bunătate şi îndurare; El îţi satură de bunătăţi bătrâneţea şi te face să întinereşti iarăşi ca vulturul” (Psalmii 103:3-5).

  Sunt o femeie care am nevoie de ajutor, dacă vreau să îmi conduc familia pe un drum sigur spre cer. Tocmai am fost strigată. Sunt pe cale să fiu consultată pe marele Medic. Roagă-te pentru mine!

  Pamela C. Stanford-Odle

  În sala de aşteptare a Medicului - 2017. Medicul meu are cele mai bune recomandări. „El îţi iartă toate fărădelegile tale, El îţi vindecă toate bolile tale, El îţi izbăveşte viaţa din groapă, El te încununează cu bunătate şi îndurare; El îţi satură de bunătăţi bătrâneţea şi te face să întinereşti iarăşi ca vulturul” (Psalmii 103:3-5)
  Ardis Carolyn
  E frumos să împărtășim cu prietenii experiențele vieții, dar și mai frumos este să alegem astăzi să înaintăm împreună cu Dumnezeu. Ardis Carolyn, alături de alte femei povestesc despre călătoria lor spirituală în cartea „Înaintăm împreună” - apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  „Nu ai lumini!”

  Isus dorește să lăsăm o cărare luminoasă pentru ca oamenii să poată urma acea lumină. Mă rog să nu auzim niciodată pe cineva care să zică: „Nu ai lumini! Nu ai lumini!” Astăzi, fie că Dumnezeu să ne ajute să fim lumini strălucitoare pentru El!

  Ziua Taților

  De Ziua Tatălui, aplică versetul de azi la tatăl tău și oferă-i iertare, dacă este nevoie. Iată o versiune de Ziua Tatălui a textului din Filipeni 4:8: „La urma urmelor, copiilor, orice a făcut tatăl vostru adevărat, nobil, drept, curat, demn de iubit, demn de primit, orice faptă bună și orice este lăudabil, aceea să vă însuflețească!”

  Epuizare?

  Isus a arătat că este bine să punem deoparte timp pentru noi înșine: de fapt, aceasta este o datorie! Prea adesea luptăm să fim perfecte și să ne menținem reputația de persoane altruiste, astfel încât începem să ne neglijăm propria viață. Dar, pentru a umple cupa altora, trebuie să ne asigurăm că avem destulă apă în propria cupă.

  Trebuie să fi fost un înger

  Ce Dumnezeu minunat slujim! El trimite îngerii Săi să vegheze asupra noastră și se îngrijește de nevoile noastre, adesea înainte să știm care sunt acestea. Ne putem încrede cu siguranță în grija Sa pentru noi!

  Publicate astăzi

  Maximum șase centimetri

  Fă o scanare completă printre lucrurile și folderele tale. Vezi ce nu ar trebui să mai fie păstrat și ia decizia de a arunca, de a șterge tot ce nu te onorează. Renunță la acele lucruri care trebuie ascunse. Când simțim nevoia să ascundem ceva de ceilalți, trebuie să ne gândim serios dacă avem nevoie de acel lucru. Oare nu mă afectează dacă îl păstrez sau dacă va fi descoperit de altcineva mai iscoditor din fire?

  „Nu ai lumini!”

  Isus dorește să lăsăm o cărare luminoasă pentru ca oamenii să poată urma acea lumină. Mă rog să nu auzim niciodată pe cineva care să zică: „Nu ai lumini! Nu ai lumini!” Astăzi, fie că Dumnezeu să ne ajute să fim lumini strălucitoare pentru El!

  Marea trimitere

  Tu ce zici? Nu aştepta o situaţie mai bună ca să împlineşti Marea Trimitere! Ia-ţi ochii de la tine şi îndreaptă-i spre Hristos! Sunt în jurul tău oameni care au nevoie să audă un mesaj de îndurare din partea celor care au trăit aceeaşi durere.

  Gata oricând!

  Doamne, mă pun la dispoziția Ta astăzi și în fiecare zi! PROVOCARE: Identifică-ți limitele! Vezi care sunt reale și care țin doar de teama de a ieși din zona de confort!

  Élelem és földek az utolsó napokban

  „Ne aggodalmaskodjatok tehát a holnap felől, mert a holnap majd aggodalmaskodik a maga dolgai felől....