Articolul precedentPoţi învinge durerea
  Articolul următorElixirul morţii

  Vino, Doamne Isuse!

  Apoi am văzut un cer nou şi un pământ nou, pentru că cerul dintâi şi pământul dintâi pieriseră şi marea nu mai era. Şi eu am văzut coborându-se din cer, de la Dumnezău, cetatea sfântă, Noul Ierusalim, gătită ca o mireasă împodobită pentru bărbatul ei. Şi am auzit un glas tare, care ieşea din scaunul de domnie şi zicea: „Iată cortul lui Dumnezeu cu oamenii! El va locui cu ei şi ei vor fi poporul Lui şi Dumnezeu însuşi va fi cu ei.El va fi Dumnezeul lor. El va şterge orice lacrimă din ochii lor. Şi moartea nu va mai fi. Nu va mai fi nici tânguire, nici ţipăt, nici durere, pentru că lucrurile dintâi au trecut.” Cel ce şedea pe scaunul de domnie a zis: „Iată, Eu fac toate lucrurile noi.” Şi a adăugat: „Scrie, fiindcă aceste cuvinte sunt vrednice de crezut şi adevărate.” Apocalipsa 21:1-5

  Am pierdut recent două surori. E sfâşietor sufleteşte să pierzi pe cineva drag, chiar şi când ai certitudinea că îl vei vedea din nou la a doua venire a lui Isus. Cu cât îmbătrâneşti, cu atât este mai probabil să pierzi mai mulţi prieteni şi membri ai familiei, din cauza morţii. Cu toate acestea, nu devine cu nimic mai uşor, nu-i aşa?

  Unul dintre pasajele mele biblice preferate este capitolul 21 din Apocalipsa şi în special versetele de mai sus. Când mi-a murit tata, în 1955, ultimul cuvânt adresat lui de către mama a fost: „Vom fi împreună din nou la venirea lui Isus, care ne va reuni cu fetiţa noastră.” Îşi pierduseră primul copil pe când avea patru ani. Mama şi tata aveau convingerea fermă că, atunci când Isus va reveni, vom fi toţi din nou împreună. Această credinţă a ajutat-o pe mama când a murit sora mea, pe care n-am cunoscut-o, şi apoi când a murit şi tata. Mama a murit în anul 2000, tare în credinţa ei.

  Să ai părinţi care se încred în Dumnezeu este important, dar de o credinţă personală avem nevoie fiecare. M-am botezat la 13 ani, când un pastor itinerant a venit pe insula mea şi mi-a spus că eram matură şi că e timpul să mă botez. Nu am urmat niciodată alte studii biblice decât lecţiile Şcolii de Sabat săptămânale pe care le avea toată lumea. După cum se poate ghici, nu prea am înţeles despre ce e vorba. În perioada liceului şi a studenţiei, în mod regulat mă ridicam în timpul Săptămânilor de Rugăciune să îmi reconfirm decizia de a-L urma pe Isus, dar abia la 23 de ani, căsătorită fiind şi având doi copii, m-am convertit cu adevărat. Soţul mi-a dat cartea Viaţa lui lisus şi am citit-o pe toată pe nerăsuflate cu o sete pe care nici nu mi-am dat seama că o am. După ce am terminat cartea, L-am acceptat pe deplin pe Isus şi salvarea oferită de El.

  Sunt foarte recunoscătoare că pot spune cu încredere că îmi voi întâlni din nou surorile şi părinţii. Gata cu lacrimile, gata cu durerea! Da, vino, Doamne Isuse!

  Erna Johnson

  Vino, Doamne Isuse! - 2017. Să ai părinţi care se încred în Dumnezeu este important, dar de o credinţă personală avem nevoie fiecare.
  Ardis Carolyn
  E frumos să împărtășim cu prietenii experiențele vieții, dar și mai frumos este să alegem astăzi să înaintăm împreună cu Dumnezeu. Ardis Carolyn, alături de alte femei povestesc despre călătoria lor spirituală în cartea „Înaintăm împreună” - apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Un biscuit fără unt

  Ca un biscuit care nu merită să fie mâncat fără unt, tot astfel nicio viață nu merită să fie trăită fără Dumnezeu.

  Crainicul cu clopoțel

  Fiecăruia ni s-au dat daruri pe care să le folosim pentru Domnul. Fiecare dintre noi are nevoie să-și concentreze cele mai importante energii pentru ca darul său să le fie de folos altora. Fie ca Dumnezeu să ne ajute să cercetăm Scripturile și să cerem asistența Duhului Sfânt înainte de a face greșeli.

  Dumnezeu l-a folosit pe soțul meu ca să-mi schimbe perspectiva

  Dumnezeu mi-a arătat clar că acea carte nu este despre mine, ci menirea ei este să-i ajute pe mulţi peregrini pe drumul spinos al vieții și să-I aducă Lui slavă. Îi mulțumesc Domnului pentru dragostea Lui necondiționată, pentru favoarea nemeritată și pentru harul Său minunat!

  Salvat de o întâlnire de comitet

  Când ne începem ziua, să ne străduim să-L punem pe Dumnezeu în locul cuvenit. Doar făcând astfel îngerul Domnului își va așeza tabăra în jurul nostru și ne va păzi de orice rău.

  Publicate astăzi

  Porunca a treia

  Atenție, distanțarea dintre noi și Dumnezeu nu apare dintr-odată, ci treptat, pe neobservate și în etape mici, dar repetate. Dacă Îl rechemăm acum în viața noastră, Tatăl ceresc vine fără întârziere sau șovăire.

  Un biscuit fără unt

  Ca un biscuit care nu merită să fie mâncat fără unt, tot astfel nicio viață nu merită să fie trăită fără Dumnezeu.

  Cine înţelege mai bine?

  Dacă ești ispitit să te înfurii, să te enervezi, să îţi piezi cumpătul, să fii scos din sărite, îndepărtează-te cât poţi de repede de un asemenea sentiment. Domnul îţi va da pace şi control de sine, ca să poţi arăta dragoste, apreciere şi admiraţie faţă de alţii. În consecinţă, relaţiile tale vor înflori.

  Mi-ar plăcea ca biserica mea să ierte

  Cere în rugăciune iertare și puterea de a ierta! PROVOCARE: Scrie pe o foaie motivele pentru care nu poți ierta de obicei! Gândeștete la o modalitate de a trece peste acestea și de a te bucura de pacea iertării depline!

  A menny polgárai

  „Azért immár nem vagytok jövevények és zsellérek, hanem polgártársai a szenteknek, és cselédei az Istennek.”...