Articolul precedentMulţumiri pentru spini
  Articolul următorLocalităţi sănătoase

  Cursa

  Căci doresc să vă văd, ca să vă dau vreun dar duhovnicesc pentru întărirea voastră sau, mai degrabă, ca să ne îmbărbătăm laolaltă în mijlocul vostru, prin credinţa pe care o avem împreună şi voi, şi eu. Romani 1:11-12

  Nu vreau să vină bunicul, bunica, mami şi tati. Nu vreau să vină nimeni să mă vadă alergând.

  Aceasta era dorinţa fiicei mele de şapte ani, exprimată în dimineaţa cursei crosscountry. În timp ce ea îşi făcea auzită doleanţa, am zis în sinea mea: Te-am auzit şi aseară când mi-ai zis că nu vrei să vină bunicul. Câteva minute mai târziu, tata tocmai trecea prin faţa geamului de la bucătăria noastră. I-am şoptit:

  – Tată, Guielle nu vrea să vii, dar, nu uita, cursa începe la 1:50.

  – OK, mi-a răspuns tata cu un zâmbet.

  După ce am ajuns la şcoala mea, mi-am dat seama că ora de pregătire era între 1:30 şi 2:30. La prânz, mi-am propus să fac în aşa fel încât să ajung la cursă. Am ajuns la şcoală la Guielle fix la ora 1:50. Cursa elevilor de clasa a doua începea târziu, dar eu eram prezentă, să o văd pe Guielle alergând.

  Înainte de cursă, am făcut o fotografie întregii ei clase. A fost foarte surprinsă să mă vadă. Şi ghiceşte cine altcineva mai era acolo ca să o vadă alergând? Da, bunica şi bunicul cu rabla lor de aparat de fotografiat. îÎn timp ce alerga, am strigat-o pe Guielle pe numele de alint şi pe numele ei oficial, încurajând-o. I-am încurajat şi pe colegii ei şi pe alţii pe care îi cunoşteam bine. La începutul cursei, eram suficient de aproape de ea ca să mă poată auzi, iar eu să îi pot vedea zâmbetul până la urechi. Cursa s-a încheiat, iar eu am fugit repede la serviciu.

  Pe alee, am zâmbit: Ce-o fi fost în capui fetei mele? Oare chiar a crezut că n-o să venim niciunul doar pentru că ea nu voia să venim? Oare chiar nu şi-ar fi dorit pe nimeni să o încurajeze? Şi aici am fost lovită de lecţia spirituală. Şi noi suntem într-o cursă – o cursă spirituală. „Şi noi dar, fiindcă suntem înconjuraţi cu un nor aşa de mare de martori, să dăm la o parte orice piedică şi păcatul care ne înfăşoară aşa de lesne şi să alergăm cu stăruinţă în alergarea care ne stă înainte”(Evrei 12:1). Astăzi, îţi doresc să te concentrezi pe oamenii care te încurajează. De ce sunt aici? Auzind vocea Tatălui meu strigându-mi numele, faţa mi-e cuprinsă de zâmbet. Alerg mai repede, ştiind că atunci când voi trece linia de sosire se va face o frumoasă fotografie. Şi nu doar cu mine, ci şi cu prietenii care au alergat în această cursă împreună cu mine.

  Dana M. Bean

  Cursa - 2017. Auzind vocea Tatălui meu strigându-mi numele, faţa mi-e cuprinsă de zâmbet. Alerg mai repede, ştiind că atunci când voi trece linia de sosire se va face o frumoasă fotografie. Şi nu doar cu mine, ci şi cu prietenii care au alergat în această cursă împreună cu mine.
  Ardis Carolyn
  E frumos să împărtășim cu prietenii experiențele vieții, dar și mai frumos este să alegem astăzi să înaintăm împreună cu Dumnezeu. Ardis Carolyn, alături de alte femei povestesc despre călătoria lor spirituală în cartea „Înaintăm împreună” - apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Crainicul cu clopoțel

  Fiecăruia ni s-au dat daruri pe care să le folosim pentru Domnul. Fiecare dintre noi are nevoie să-și concentreze cele mai importante energii pentru ca darul său să le fie de folos altora. Fie ca Dumnezeu să ne ajute să cercetăm Scripturile și să cerem asistența Duhului Sfânt înainte de a face greșeli.

  Dumnezeu l-a folosit pe soțul meu ca să-mi schimbe perspectiva

  Dumnezeu mi-a arătat clar că acea carte nu este despre mine, ci menirea ei este să-i ajute pe mulţi peregrini pe drumul spinos al vieții și să-I aducă Lui slavă. Îi mulțumesc Domnului pentru dragostea Lui necondiționată, pentru favoarea nemeritată și pentru harul Său minunat!

  Salvat de o întâlnire de comitet

  Când ne începem ziua, să ne străduim să-L punem pe Dumnezeu în locul cuvenit. Doar făcând astfel îngerul Domnului își va așeza tabăra în jurul nostru și ne va păzi de orice rău.

  Viziunea unei mame

  Nu este ușor să te dai la o parte pentru ca Dumnezeu să-Și poată face lucrarea. A fost nevoie ca El să-mi amintească de mai multe ori acest lucru, pentru a mă elibera de povara pe care nu trebuia să o port.

  Publicate astăzi

  Locul trei pe podium

  Ce exercițiu și ce antrenament ar trebui să facem pentru ca modestia și recunoștința să ne caracterizeze chiar și în momentele noastre de glorie sau de împlinire de orice fel?

  Crainicul cu clopoțel

  Fiecăruia ni s-au dat daruri pe care să le folosim pentru Domnul. Fiecare dintre noi are nevoie să-și concentreze cele mai importante energii pentru ca darul său să le fie de folos altora. Fie ca Dumnezeu să ne ajute să cercetăm Scripturile și să cerem asistența Duhului Sfânt înainte de a face greșeli.

  Răzbunarea nu este a noastră

  Ţi-a greşit cândva cineva? Dacă te gândeşti la răzbunare, ia în considerare ce spune Dumnezeu: „Răzbunarea este a Mea, Eu voi răsplăti.” El nu-ţi cere să te răzbuni, mai degrabă să împlineşti nevoile de bază ale vrăjmaşului tău, după cum te îndrumă textul de astăzi.

  Mi-ar plăcea ca biserica mea să fie… biserică

  Roagă-te pentru spiritul de comunitate din biserica ta! PROVOCARE: Gândește-te la o idee care ar putea îmbunătăți părtășia dintre credincioși și pune-o în aplicare!

  Bizonyosodjunk meg Isten jóságáról!

  „Érezzétek és lássátok meg, hogy jó az Úr! Boldog az az ember, aki Őbenne bízik.”...