Articolul precedentLocalităţi sănătoase
  Articolul următorŞtergând lacrimile

  Mărturie la facultate

  Cine se teme de Domnul are un sprijin tare în El şi copiii lui au un loc de adăpost la El. Proverbele 14:26

  Eram în ultimul semestru de facultate, aproape de momentul în care trebuia să îmi fac lucrarea de disertaţie. Trebuia să particip la un eveniment foarte important pentru mine, deoarece avea să fie o demonstraţie a ceea ce făcusem în timpul semestrului. Toată lumea trebuia să ia parte, fiindcă facultatea ne evalua. Dacă cineva nu participa, dovedea prin aceasta că nu era interesat să arate ceea ce învăţase. Am început să îmi fac griji când am aflat exact ziua când avea loc prezentarea mea. După ce m-am pregătit o vreme, m-am confruntat cu o problemă. Ultima prezentare avea să fie sâmbăta, încă era în discuţie momentul din zi când să aibă loc: dimineaţa, la prânz sau seara. După această veste, am început să îl rog pe Dumnezeu să intervină, pentru că nu voiam să fac aşa ceva în Sabat, dar, bineînţeles, voiam să pot să îmi prezint teza.

  Am avut încredere în Domnul şi El a fost cu mine în acea ocazie. Întotdeauna El a găsit căi prin care să îi fac cunoscut numele în acea instituţie. M-am rugat să se schimbe ora prezentării. Voiam să se desfăşoare sâmbătă seara, dar s-a ales sâmbătă după-amiaza. De ce, Doamne, de ce?

  A sosit şi ziua cu pricina şi eu eram tristă, fiindcă nu puteam participa şi nu luam nota pe care o doream. M-am gândit să mă duc după încheierea Sabatului, imediat după programul pentru tineri, dar n-am reuşit. Când am sunat-o, prietena mea mi-a zis că nici nu trebuie să mă mai duc, fiindcă totul se încheiase deja şi toată lumea plecase.

  Eram tristă, dar am acceptat situaţia ştiind că o să absolv chiar dacă nu participasem a evenimentul de sâmbătă. După o săptămână, am primit un telefon de la facultate, cu notele finale. Spre surprinderea mea, primisem cea mai mare notă posibilă, chiar dacă nu îmi prezentasem disertaţia.

  Dumnezeu îmi pregătise o surpriză. Profesorul mă notase pe baza unei alte lucrări ce îmi aparţinea. Sunt fiica unui Dumnezeu care poate face orice. Nu a fost nevoie să schimbe data sau ora. El S-a dovedit a fi Dumnezeul lucrurilor imposibile. A fost important în ochii profesorului să fiu o studentă bună, dar, mai presus de toate, în ochii lui Dumnezeu, să fiu o creştină bună.

  Jane Rose Alves Medeiros

  Mărturie la facultate - 2017. Sunt fiica unui Dumnezeu care poate face orice. Nu a fost nevoie să schimbe data sau ora. El S-a dovedit a fi Dumnezeul lucrurilor imposibile.
  Ardis Carolyn
  E frumos să împărtășim cu prietenii experiențele vieții, dar și mai frumos este să alegem astăzi să înaintăm împreună cu Dumnezeu. Ardis Carolyn, alături de alte femei povestesc despre călătoria lor spirituală în cartea „Înaintăm împreună” - apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Recunoștință

  După ce m-am adunat puțin, am înălțat rugăciuni umile, dându-I slavă Domnului cu lacrimi de mulțumire și de reconsacrare ca niciodată înainte. Încrederea mea în Isus a crescut foarte mult de la acel eveniment.

  Binecuvântări deghizate

  Am cerut de la Dumnezeu iertare pentru gândurile mele nechibzuite de mai înainte. Niciodată nu m-am gândit că o să-I mulțumesc pentru căldura excesivă. Mulțumesc lui Dumnezeu pentru mila Sa! Mulțumesc lui Dumnezeu pentru dragostea Sa! Mulțumesc lui Dumnezeu pentru harul Său! Mulțumesc lui Dumnezeu pentru căldură!

  Credința lui Rahav

  Mă rog ca tu și cu mine, la fel ca Rahav, să ne hotărâm să avem încredere în făgăduințele Cuvântului lui Dumnezeu, astfel încât să putem avea și noi o credință neclintită ca a ei.

  Dumnezeu chiar aude și răspunde

  Dacă te confrunți cu perioade dificile în viață, te încurajez să invoci făgăduințele lui Dumnezeu. El te iubește și are grijă de tine, iar gândurile Lui sunt „gânduri de pace, şi nu de nenorocire, ca să vă dau un viitor şi o nădejde”. Da! Eu sunt o dovadă vie a faptului că El Își ține promisiunile!

  Publicate astăzi

  Șase zile, tot lucrul tău

  Cel care începe ziua cu Dumnezeu în gândurile lui, cu rugăciunea lui personală și cu dorința de a fi asistat pe drumul dintre dimineață și seară va găsi și împlinire în planurile lui, dar va găsi și odihnă, acea odihnă care îi permite să se simtă fericit.

  Recunoștință

  După ce m-am adunat puțin, am înălțat rugăciuni umile, dându-I slavă Domnului cu lacrimi de mulțumire și de reconsacrare ca niciodată înainte. Încrederea mea în Isus a crescut foarte mult de la acel eveniment.

  Slujirea lui Dumnezeu (II)

  Gândeşte-te la felul tău de slujire. Le impui altora idei şi comportamente, făcând uz de putere? Le restrângi libertatea de conştiinţă semenilor tăi prin pedeapsă? Adu-ţi aminte că asemenea metode nu au caracterizat niciodată slujirea lui Dumnezeu.

  Copiii și tinerii bisericii – comoara noastră prețioasă

  Doamne, ajută-mă să nu iubesc cu vorba, ci cu fapta și cu adevărul! PROVOCARE: Găsește o modalitate prin care să încurajezi un copil sau un tânăr din biserica ta chiar astăzi!

  Háborúk az utolsó napokban

  „Így szól a Seregek Ura: Ímé, veszedelem indul egyik nemzettől a másik nemzetre, és nagy...