Articolul precedentLocalităţi sănătoase
  Articolul următorŞtergând lacrimile

  Mărturie la facultate

  Cine se teme de Domnul are un sprijin tare în El şi copiii lui au un loc de adăpost la El. Proverbele 14:26

  Eram în ultimul semestru de facultate, aproape de momentul în care trebuia să îmi fac lucrarea de disertaţie. Trebuia să particip la un eveniment foarte important pentru mine, deoarece avea să fie o demonstraţie a ceea ce făcusem în timpul semestrului. Toată lumea trebuia să ia parte, fiindcă facultatea ne evalua. Dacă cineva nu participa, dovedea prin aceasta că nu era interesat să arate ceea ce învăţase. Am început să îmi fac griji când am aflat exact ziua când avea loc prezentarea mea. După ce m-am pregătit o vreme, m-am confruntat cu o problemă. Ultima prezentare avea să fie sâmbăta, încă era în discuţie momentul din zi când să aibă loc: dimineaţa, la prânz sau seara. După această veste, am început să îl rog pe Dumnezeu să intervină, pentru că nu voiam să fac aşa ceva în Sabat, dar, bineînţeles, voiam să pot să îmi prezint teza.

  Am avut încredere în Domnul şi El a fost cu mine în acea ocazie. Întotdeauna El a găsit căi prin care să îi fac cunoscut numele în acea instituţie. M-am rugat să se schimbe ora prezentării. Voiam să se desfăşoare sâmbătă seara, dar s-a ales sâmbătă după-amiaza. De ce, Doamne, de ce?

  A sosit şi ziua cu pricina şi eu eram tristă, fiindcă nu puteam participa şi nu luam nota pe care o doream. M-am gândit să mă duc după încheierea Sabatului, imediat după programul pentru tineri, dar n-am reuşit. Când am sunat-o, prietena mea mi-a zis că nici nu trebuie să mă mai duc, fiindcă totul se încheiase deja şi toată lumea plecase.

  Eram tristă, dar am acceptat situaţia ştiind că o să absolv chiar dacă nu participasem a evenimentul de sâmbătă. După o săptămână, am primit un telefon de la facultate, cu notele finale. Spre surprinderea mea, primisem cea mai mare notă posibilă, chiar dacă nu îmi prezentasem disertaţia.

  Dumnezeu îmi pregătise o surpriză. Profesorul mă notase pe baza unei alte lucrări ce îmi aparţinea. Sunt fiica unui Dumnezeu care poate face orice. Nu a fost nevoie să schimbe data sau ora. El S-a dovedit a fi Dumnezeul lucrurilor imposibile. A fost important în ochii profesorului să fiu o studentă bună, dar, mai presus de toate, în ochii lui Dumnezeu, să fiu o creştină bună.

  Jane Rose Alves Medeiros

  Mărturie la facultate - 2017. Sunt fiica unui Dumnezeu care poate face orice. Nu a fost nevoie să schimbe data sau ora. El S-a dovedit a fi Dumnezeul lucrurilor imposibile.
  Ardis Carolyn
  E frumos să împărtășim cu prietenii experiențele vieții, dar și mai frumos este să alegem astăzi să înaintăm împreună cu Dumnezeu. Ardis Carolyn, alături de alte femei povestesc despre călătoria lor spirituală în cartea „Înaintăm împreună” - apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Dumnezeu l-a folosit pe soțul meu ca să-mi schimbe perspectiva

  Dumnezeu mi-a arătat clar că acea carte nu este despre mine, ci menirea ei este să-i ajute pe mulţi peregrini pe drumul spinos al vieții și să-I aducă Lui slavă. Îi mulțumesc Domnului pentru dragostea Lui necondiționată, pentru favoarea nemeritată și pentru harul Său minunat!

  Salvat de o întâlnire de comitet

  Când ne începem ziua, să ne străduim să-L punem pe Dumnezeu în locul cuvenit. Doar făcând astfel îngerul Domnului își va așeza tabăra în jurul nostru și ne va păzi de orice rău.

  Viziunea unei mame

  Nu este ușor să te dai la o parte pentru ca Dumnezeu să-Și poată face lucrarea. A fost nevoie ca El să-mi amintească de mai multe ori acest lucru, pentru a mă elibera de povara pe care nu trebuia să o port.

  În brațele iubirii Sale

  Fiica mea este în mâinile lui Dumnezeu. Nu există un loc mai bun decât atât. Peste o săptămână, de la momentul când scriu aceste rânduri, ea va fi la al treilea tratament de chimioterapie și pot să îmi imaginez cum Dumnezeu stă alături de ea, ținând-o în brațele iubirii Sale.

  Publicate astăzi

  Trei crai de la Răsărit

  La final, întreabă-te ce fel de daruri poți aduce tu prin care să-L recunoști pe Domnul Isus ca Rege, Mare-Preot și Jertfă pentru salvarea celui pierdut.

  Dumnezeu l-a folosit pe soțul meu ca să-mi schimbe perspectiva

  Dumnezeu mi-a arătat clar că acea carte nu este despre mine, ci menirea ei este să-i ajute pe mulţi peregrini pe drumul spinos al vieții și să-I aducă Lui slavă. Îi mulțumesc Domnului pentru dragostea Lui necondiționată, pentru favoarea nemeritată și pentru harul Său minunat!

  Ecoul cuvintelor mele

  Cuvintele sunt arme foarte periculoase, care pot aduce bine sau rău. Adu-ţi aminte astăzi de situaţia băiatului care a reacţionat la ecoul propriilor cuvinte. Să folosim cuvintele pentru a domoli mânia şi pentru a aduce pace în inimile celor care ne ascultă.

  Mi-ar plăcea ca biserica mea să fie autentică

  Roagă-te pentru tinerii plecați din biserică! PROVOCARE: Folosește o ocazie pentru a le mulțumi în mod autentic tinerilor pentru implicarea lor în slujire!

  Krisztus az egyetlen Megváltó

  „Aki megszabadított minket a sötétség hatalmából, és általvitt az Ő szerelmes Fiának országába. Akiben van...