O, ce zi va fi aceea!

  Dar cetăţenia noastră este în ceruri, de unde şi aşteptăm ca Mântuitor pe Domnul Isus Hristos. Filipeni 3:20

  Noi avem un câine pe nume Peaches (Piersici) şi, asemenea unui câine bun, îi place să meargă la plimbare. De fapt, e punctul culminant al zilei pentru el. E gata în orice moment. Îi poţi auzi în lătrat entuziasmul şi îi poţi vedea în mişcări emoţia pură: sare şi dă din coadă. E greu să îi pui lesa, dar imediat ce i-a fost pusă, prinde o parte din ea cu gura, aleargă pe uşa deschisă şi continuă să alerge în sus şi în jos şi să sară, până când trecem de aleea din curte. E deja o rutină zilnică. Nu îşi pierde niciodată exuberanţa.

  Uneori, nu vrem să-l luăm pe Peaches cu noi. Vrem să ne bucurăm de plimbare în ritmul nostru, fără să ne oprim, să pornim şi să tragem de un câine tot timpul. Când ne vede încălţându-ne şi îndreptându-ne spre uşa din spate, Peaches ne priveşte cu mare speranţă; este foarte nerăbdător să meargă cu noi. Se entuziasmează ca şi când ar merge şi el, dar când vede că nu îl luăm cu noi, că plecăm fără el, latră într-un protest total. În trecut, când îl lăsam acasă, îl găseam la întoarcere tot lătrând.

  Acum, când unul dintre noi vrea să meargă să se plimbe, trebuie să plece pe furiş. Soţul meu îşi ia încălţămintea din faţa uşii principale şi iese prin faţă cât se poate de în secret. Peaches te poate auzi foarte bine şi, dacă prinde de veste că cineva pleacă fără el, te anunţă imediat. Nu o lasă deloc mai moale cu lătratul.

  Îl luăm în multe plimbări cu noi şi întotdeauna mă face să zâmbesc modul în care bucuria îi cuprinde toată fiinţa. E ca un băieţel într-un magazin de bomboane. Uitându-mă la Peaches şi văzându-i entuziasmul, mă întreb dacă eu mă entuziasmez vreodată aşa. Nu sunt sigură că da. însă va veni un eveniment care va fi cel mai fericit din viaţa noastră. Curând, Domnul va veni şi ne va lua într-un loc mai glorios. Să ne păstrăm ochiul vigilent, urechile deschise, aşteptând cu speranţă revenirea Sa! Încântarea noastră nu va cunoaşte limite când va veni şi vom continua împreună toată veşnicia. Într-o altă traducere, textul de astăzi sună aşa: „Dar cetăţenia noastră este în ceruri, de unde îl şi aşteptăm pe Mântuitorul nostru, Domnul Isus Hristos” (NTR).

  Rosemary Clardy

  Ardis Carolyn
  E frumos să împărtășim cu prietenii experiențele vieții, dar și mai frumos este să alegem astăzi să înaintăm împreună cu Dumnezeu. Ardis Carolyn, alături de alte femei povestesc despre călătoria lor spirituală în cartea „Înaintăm împreună” - apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Blocată în noroi

  Când viața ta începe să pară că nu este mai mult decât niște dealuri prăfuite, meditează la râurile proaspete care curg între ele. Apoi gândește-te mai profund la apa vie pe care o găsim în adevărul, mângâierea și făgăduințele din Cuvântul lui Dumnezeu.

  Alegând viața din belșug

  Sper să învățăm să căutăm fața Lui și să ne încredem în cuvântul Său. El ne oferă viață din belșug – doar dacă Îi cerem. El ne iubește cu o iubire veșnică. Mă rog în fiecare zi să alegem viața trăită cu Dumnezeu.

  Planificatorul

  El are un plan pentru tine și El înfăptuiește totul conform cu voia Sa. Te poți încrede în Dumnezeu care „poate să facă nespus mai mult decât cerem sau gândim noi”.

  Trimite-mă!

  Când suntem curățiți prin harul și iertarea lui Dumnezeu, la fel ca Isaia, putem avea o asigurare acceptând chemarea lui Dumnezeu, când El întreabă: „Pe cine să trimit și cine va merge pentru Noi?” Eu am răspuns: „Iată-mă, trimite-mă!”

  Publicate astăzi

  Să fii bun într-o lume rea

  Când te simți biruit de rău, fii răbdător! Amintește-ți că Dumnezeu te vede. Nu îți va uita credincioșia.

  Blocată în noroi

  Când viața ta începe să pară că nu este mai mult decât niște dealuri prăfuite, meditează la râurile proaspete care curg între ele. Apoi gândește-te mai profund la apa vie pe care o găsim în adevărul, mângâierea și făgăduințele din Cuvântul lui Dumnezeu.

  Medic divin

  Nimeni nu trăiește pentru sine. În lucrarea lui Dumnezeu, fiecăruia îi este atribuită o îndatorire. Unirea tuturor întărește lucrarea fiecăruia. GÂNDESC MAI DEPARTE Cum pot dovedi credință și încredere totală în Medicul divin? Care situații îmi produc în cea mai mare măsură neîncredere în Isus?

  A hit pajzsa

  „Mindezekhez fölvévén a hitnek pajzsát, amellyel ama gonosznak minden tüzes nyilát megolthatjátok” (Ef 6:16)Sátán várva...

  Sursa iubirii

  Domnul mi Se arată de departe: „Te iubesc cu o iubire veşnică; de aceea îţi...