O, ce zi va fi aceea!

  Dar cetăţenia noastră este în ceruri, de unde şi aşteptăm ca Mântuitor pe Domnul Isus Hristos. Filipeni 3:20

  Noi avem un câine pe nume Peaches (Piersici) şi, asemenea unui câine bun, îi place să meargă la plimbare. De fapt, e punctul culminant al zilei pentru el. E gata în orice moment. Îi poţi auzi în lătrat entuziasmul şi îi poţi vedea în mişcări emoţia pură: sare şi dă din coadă. E greu să îi pui lesa, dar imediat ce i-a fost pusă, prinde o parte din ea cu gura, aleargă pe uşa deschisă şi continuă să alerge în sus şi în jos şi să sară, până când trecem de aleea din curte. E deja o rutină zilnică. Nu îşi pierde niciodată exuberanţa.

  Uneori, nu vrem să-l luăm pe Peaches cu noi. Vrem să ne bucurăm de plimbare în ritmul nostru, fără să ne oprim, să pornim şi să tragem de un câine tot timpul. Când ne vede încălţându-ne şi îndreptându-ne spre uşa din spate, Peaches ne priveşte cu mare speranţă; este foarte nerăbdător să meargă cu noi. Se entuziasmează ca şi când ar merge şi el, dar când vede că nu îl luăm cu noi, că plecăm fără el, latră într-un protest total. În trecut, când îl lăsam acasă, îl găseam la întoarcere tot lătrând.

  Acum, când unul dintre noi vrea să meargă să se plimbe, trebuie să plece pe furiş. Soţul meu îşi ia încălţămintea din faţa uşii principale şi iese prin faţă cât se poate de în secret. Peaches te poate auzi foarte bine şi, dacă prinde de veste că cineva pleacă fără el, te anunţă imediat. Nu o lasă deloc mai moale cu lătratul.

  Îl luăm în multe plimbări cu noi şi întotdeauna mă face să zâmbesc modul în care bucuria îi cuprinde toată fiinţa. E ca un băieţel într-un magazin de bomboane. Uitându-mă la Peaches şi văzându-i entuziasmul, mă întreb dacă eu mă entuziasmez vreodată aşa. Nu sunt sigură că da. însă va veni un eveniment care va fi cel mai fericit din viaţa noastră. Curând, Domnul va veni şi ne va lua într-un loc mai glorios. Să ne păstrăm ochiul vigilent, urechile deschise, aşteptând cu speranţă revenirea Sa! Încântarea noastră nu va cunoaşte limite când va veni şi vom continua împreună toată veşnicia. Într-o altă traducere, textul de astăzi sună aşa: „Dar cetăţenia noastră este în ceruri, de unde îl şi aşteptăm pe Mântuitorul nostru, Domnul Isus Hristos” (NTR).

  Rosemary Clardy

  O, ce zi va fi aceea! - 2017. Curând, Domnul va veni şi ne va lua într-un loc mai glorios. Să ne păstrăm ochiul vigilent, urechile deschise, aşteptând cu speranţă revenirea Sa!
  Ardis Carolyn
  E frumos să împărtășim cu prietenii experiențele vieții, dar și mai frumos este să alegem astăzi să înaintăm împreună cu Dumnezeu. Ardis Carolyn, alături de alte femei povestesc despre călătoria lor spirituală în cartea „Înaintăm împreună” - apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Ca un copilaș

  Ce fericire să-i avem pe acești micuți care ne învață atât de multe despre noi înșine, despre viața însăși și despre cum să relaționam cu Tatăl nostru ceresc! Mă simt foarte binecuvântată! Ajută-mă, Doamne, să devin ca un copilaș!

  Sceptrul

  Era o piesă perfectă? Nicidecum, dar, cu siguranță, creativă și acceptabilă, poate chiar reprezentativă pentru etosul acelei provincii. Întrucât Butterworth a fost solicitat să-și folosească îndemânarea pentru această sarcină importantă, el a făcut tot ce i-a stat în putință.

  În tandem către eternitate

  Atât timp cât bărbații și femeile nu se privesc reciproc așa cum îi privește Isus, ei vor rata posibilitățile unei lucrări unite. Dar atunci când încetează să se opună și să se trateze rău unii pe alții, ei lucrează în tandem ca împreună moștenitori, mergând spre eternitate și având beneficiul ajutorării reciproce.

  Vizită la o închisoare

  Cântau și se rugau cu toată inima. Cred că Dumnezeu a auzit și a acceptat închinarea lor. Am admirat curajul lor și le-am îndemnat – deși m-am simțit stânjenită să le dau sfaturi acestor femei prețioase – să aibă încredere, în ciuda situației lor, că nimic nu le va separa de dragostea lui Dumnezeu.

  Publicate astăzi

  Două repere

  Mântuitorul Își găsea odihna la picioarele Tatălui Său dis-de-dimineață, când Se retrăgea din mijlocul ucenicilor și Se ruga. Acesta este modelul cel mai de succes în gestionarea stresului și a tensiunii zilnice. Ia-ți timp doar pentru tine și relația ta cu Dumnezeu!

  Ca un copilaș

  Ce fericire să-i avem pe acești micuți care ne învață atât de multe despre noi înșine, despre viața însăși și despre cum să relaționam cu Tatăl nostru ceresc! Mă simt foarte binecuvântată! Ajută-mă, Doamne, să devin ca un copilaș!

  Fraţii Durer

  Iubirea pentru fratele tău este posibilă prin puterea care vine de sus. Vorbeşte astăzi cu fratele tău cu dragoste şi generozitate şi iartă-i dacă te-a ofensat, aşa cum vrea Domnul să faci. Relaţia voastră se va reface şi va deveni mai puternică.

  Asumă-ți responsabilitatea!

  Doamne, iartă-mă pentru ocaziile în care nu m-am purtat într-un mod responsabil cu copiii mei! PROVOCARE: Astăzi, dacă voi greși față de copilul meu, voi fi sincer și îi voi spune: „Este vina mea. Îmi pare rău!”

  A mennyei kapukon át

  „Hit által vitetett fel Énók, hogy ne lásson halált, és nem találták meg, mert az...