Articolul precedentZiua în care am strigat
  Articolul următorHormonii și fericirea

  Dumnezeu, Tatăl nostru iubitor

  Oricine primeşte pe unul din aceşti copilaşi în Numele Meu Mă primeşte pe Mine şi oricine Mă primeşte pe Mine nu Mă primeşte pe Mine, ci pe Cel ce M-a trimis pe Mine. – Marcu 9:37

  La început, au fost trei băieţi, îmbrăcaţi îngrijit şi zâmbind în timp ce intrau în biserică.

  Nu erau deloc timizi şi oricine putea crede că făceau parte din grupa obişnuită de copii. Dar, după câteva săptămâni, unul dintre băieţi a dispărut, iar în locul lui era o fetiţă. Apoi, într-un Sabat, n-a mai venit ea, ci un alt băiat. M-am întrebat ce se întâmplă, aşa că m-am interesat, întrebându-i pe membri cine avea grijă de ei. Am descoperit că erau copii aflaţi în plasament. În prezent, din cei trei de la început, au rămas doi băieţi, cărora li s-au alăturat trei fete. Acum sunt toţi membri care vin regulat la Şcoala de Sabat, spun pe de rost textul de memorat şi cântă în cor cu ceilalţi.

  Această experienţă m-a învăţat multe lecţii deosebite. Mai mult, acum am un mare respect pentru asistenţii maternali. Trebuie să fie greu să te ocupi de atâţia copii, venind din medii diferite, fiecare cu obiceiurile şi personalitatea lui. Probabil e nevoie de multă dragoste, răbdare şi angajament. De fapt, Isus a şi spus: „Lăsaţi copilaşii să vină la Mine şi nu-i opriţi, căci împărăţia cerurilor este a celor ca ei” (Matei 19:14).

  Am învăţat şi să îi apreciez mai mult pe părinţii mei. E mult de când au trecut la odihna în Isus, dar, când mă gândesc la mama, crescându-mă absolut singură şi dându-mi tot ceea ce îşi putea permite, sunt cuprinsă de recunoştinţă. Ar fi putut cu uşurinţă să mă dea în adopţie sau în plasament.

  Mai mult decât orice, am învăţat să-L iubesc mai mult pe Tatăl ceresc. E încurajator să ştii că îşi iubeşte toţi copiii şi că abia aşteaptă să ne ia pe toţi să locuim cu El, în cer, pentru totdeauna. Copiii ajung în plasament din multe motive, dar în ceruri nu va mai exista aşa ceva. Pentru că vom face parte din familia Sa: „[Dumnezeu] ne-a rânduit mai dinainte să fim înfiaţi prin Isus Hristos, după buna plăcerea voii Sale” (Efeseni 1:5). Cu toţii vom avea un Tată ceresc şi vom locui în casele pe care le-a pregătit pentru noi. Vreau să spun răspicat: „Îţi mulţumesc, Isuse!” dar şi „Vă mulţumesc vouă, celor care aveţi grijă de copii aici, pe pământ, şi în acelaşi timp îi pregătiţi pentru cer!”

  Gloria McDowall

  Dumnezeu, Tatăl nostru iubitor - 2017. Am învăţat şi să îi apreciez mai mult pe părinţii mei. E mult de când au trecut la odihna în Isus, dar, când mă gândesc la mama, crescându-mă absolut singură şi dându-mi tot ceea ce îşi putea permite, sunt cuprinsă de recunoştinţă. Ar fi putut cu uşurinţă să mă dea în adopţie sau în plasament.
  Ardis Carolyn
  E frumos să împărtășim cu prietenii experiențele vieții, dar și mai frumos este să alegem astăzi să înaintăm împreună cu Dumnezeu. Ardis Carolyn, alături de alte femei povestesc despre călătoria lor spirituală în cartea „Înaintăm împreună” - apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Dă mai departe!

  În urmă cu mai bine de patruzeci de ani, un cuplu s-a împrietenit cu mine; și pentru că ştiu din experiență cum este să te simți singură într-o zi de închinare și apoi să fii invitată la o masă caldă. A fost și pentru tine cineva o binecuvântare? Poate este timpul să dai și tu mai departe ceea ce ai primit.

  Vei merge acolo unde Dumnezeu te trimite?

  Mă rog ca, atunci când ești singură și tristă, să arunci asupra lui Dumnezeu toate îngrijorările tale. Lasă-L pe El să le ducă pentru tine. El a promis să-ți meargă alături la fiecare pas.

  Iar ei au locuit în mijlocul lor

  Mă rog ca și eu să plâng în pocăință când Dumnezeu trimite mustrarea Sa și apoi să procedez conform harului Său, ca să intru în moștenirea Canaanului ceresc. Fie ca aceasta să fie și experiența ta!

  Ca un copilaș

  Ce fericire să-i avem pe acești micuți care ne învață atât de multe despre noi înșine, despre viața însăși și despre cum să relaționam cu Tatăl nostru ceresc! Mă simt foarte binecuvântată! Ajută-mă, Doamne, să devin ca un copilaș!

  Publicate astăzi

  Top 3

  Dacă nu ești cumva unul dintre cei care manipulează, fii astăzi mai stăpân pe opiniile personale și respectă-le măcar tu. Nu trebuie să apelezi la tupeu sau la obrăznicie, ci să fii consecvent cu propriile decizii și să nu accepți nejustificat impunerea altor puncte de vedere.

  Dă mai departe!

  În urmă cu mai bine de patruzeci de ani, un cuplu s-a împrietenit cu mine; și pentru că ştiu din experiență cum este să te simți singură într-o zi de închinare și apoi să fii invitată la o masă caldă. A fost și pentru tine cineva o binecuvântare? Poate este timpul să dai și tu mai departe ceea ce ai primit.

  Cuvintele care zidesc

  Dacă eşti în ceartă cu cineva din cauza cuvintelor tale (sau din oricare alt motiv), nu lăsa să treacă prea mult timp până când rezolvi acest lucru - cere iertare! Acest lucru contribuie la sănătatea ta mintală şi morală.

  Vorbește-mi despre Dumnezeu!

  Doamne, vreau să fii Prietenul copiilor mei! Ajută-mă să le pot face cunoștință cu Tine într-o manieră plăcută, dar onestă! PROVOCARE: Ce voi face astăzi ca să-L prezint pe Dumnezeu copiilor mei cât mai corect?

  Közel van az Úr napja

  „Jaj, ez a nap! Bizony közel van az Úr napja, és mint a pusztítás, úgy...