De la frumos la urât şi invers

  Eşti frumoasă de tot, iubito, şi n-ai niciun cusur! – Cântarea cântărilor 4:7

  Îmi plac lucrurile frumoase. Mă uit pe Pinterest pentru idei de decoraţiuni interioare şi folosesc filtre pe Instagram, la fel ca toată lumea. Nu e absolut niciun păcat să fii fericit şi să ai o viaţă bună, dar uneori viaţa, pur şi simplu, nu este perfectă ca decoraţiunile de pe Pinterest sau ca selfie-urile cu multe filtre de pe Instagram. De fapt, cineva tocmai mi-a povestit recent drumul ei de la frumos la urât.

  Aveam toate motivele să reuşesc în viaţă: un fond pentru studii, doi părinţi creştini care mă iubeau şi o extraordinară soră mai mare care mă adora. Dacă aş fi urmat planul ce mi se aşternea în faţă, până acum aş fi avut o carieră şi probabil propria familie. Însă câteva decizii proaste m-au dus în altă direcţie.

  Totul a început în şcoala primară. Eram mică, impresionabilă, în căutare de amuzament şi nu voiam decât să am prieteni. Iniţial, am încercat drogurile uşoare, dar niciodată nu era destul. În cele din urmă, m-am trezit până peste cap în dependenţa de droguri tari, vânând stări euforice, care aproape că m-au costat viaţa. Am fost trimisă să urmez diferite programe, ca să mă pot dezintoxica.

  Ca tânără consumatoare de droguri, mă consideram invincibilă. Adevărul este că dependenţa nu ţine cont de rasă, de vârstă, de statut sau de religia în care ai fost crescut. Nu cunoaşte limite. Odată ce te găseşte, te vrea mort. Dar din fericire pentru mine, Dumnezeu nu vede obstacole şi nici limite.

  Sunt curată deja de 16 luni şi particip regulat la întâlnirile Dependenţilor de Narcotice Anonimi. Datorită lui Dumnezeu şi grupului meu de susţinere, duc o viaţă frumoasă. Nu e perfectă, dar e numai a mea. Încerc să nu regret trecutul, pentru că, dacă n-ar fi fost acest dezastru care ascundea o binecuvântare, nu aş fi fost smerită. Nu aş fi văzut niciodată nevoia după o Putere mai mare decât eu însămi. Prin acea situaţie critică, am avut ocazia să le întind o mână de ajutor celor săraci şi suferinzi. Lupta mea cu dependenţa mi-a dat o nouă şansă să dobândesc frumuseţe interioară, iar pentru acest lucru voi fi pentru totdeauna recunoscătoare.”

  Ceva urât poate deveni frumos. Mobila uzată este populară pe Pinterest. Instagram are filtre pentru a face lucrurile să pară neprelucrate. Putem numi defectele pielii „semne de frumuseţe”. Dumnezeu reanimează lucruri din viaţa noastră care sunt moarte, julite, stricate. Oricare ar fi partea din tine pe care o consideri prea urâtă pentru Dumnezeu, pune-o azi la picioarele Lui. S-ar putea să fii surprinsă de ceea ce poate face El din ea.

  Alison Brook

  De la frumos la urât şi invers - 2017. Dumnezeu reanimează lucruri din viaţa noastră care sunt moarte, julite, stricate. Oricare ar fi partea din tine pe care o consideri prea urâtă pentru Dumnezeu, pune-o azi la picioarele Lui. S-ar putea să fii surprinsă de ceea ce poate face El din ea.
  Ardis Carolyn
  E frumos să împărtășim cu prietenii experiențele vieții, dar și mai frumos este să alegem astăzi să înaintăm împreună cu Dumnezeu. Ardis Carolyn, alături de alte femei povestesc despre călătoria lor spirituală în cartea „Înaintăm împreună” - apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Speranța – piesa lipsă

  Dumnezeu știa că dacă ea ar fi început ziua cu El, studiind din Cuvântul Său, acest lucru i-ar fi adus speranța care îi lipsea. Dumnezeu, prin Cuvântul Lui, ne va aduce și nouă speranța de care avem nevoie.

  Dă mai departe!

  În urmă cu mai bine de patruzeci de ani, un cuplu s-a împrietenit cu mine; și pentru că ştiu din experiență cum este să te simți singură într-o zi de închinare și apoi să fii invitată la o masă caldă. A fost și pentru tine cineva o binecuvântare? Poate este timpul să dai și tu mai departe ceea ce ai primit.

  Vei merge acolo unde Dumnezeu te trimite?

  Mă rog ca, atunci când ești singură și tristă, să arunci asupra lui Dumnezeu toate îngrijorările tale. Lasă-L pe El să le ducă pentru tine. El a promis să-ți meargă alături la fiecare pas.

  Iar ei au locuit în mijlocul lor

  Mă rog ca și eu să plâng în pocăință când Dumnezeu trimite mustrarea Sa și apoi să procedez conform harului Său, ca să intru în moștenirea Canaanului ceresc. Fie ca aceasta să fie și experiența ta!

  Publicate astăzi

  Trei solii îngerești

  Dacă citești și te frămânți, încă nu-i târziu, ia o decizie corectă! Recitește cele Trei Solii Îngerești din Apocalipsa 14. Meditează mai mult la semnificația mesajului și consideră că trebuie să iei o decizie.

  Speranța – piesa lipsă

  Dumnezeu știa că dacă ea ar fi început ziua cu El, studiind din Cuvântul Său, acest lucru i-ar fi adus speranța care îi lipsea. Dumnezeu, prin Cuvântul Lui, ne va aduce și nouă speranța de care avem nevoie.

  Empatia

  Găseşte astăzi pe cineva cu care să empatizezi. Încearcă să-i oferi uşurare în durerea sa. Rămâi deschis la această posibilitate ca cei din jur să-şi poată împlini nevoile prin empatia ta. Pe lângă binele pe care îl faci altora, tu însuţi vei primi o recoltă de beneficii în ce priveşte bunăstarea fizică, psihică şi morală.

  Să fim o echipă!

  Părinte ceresc, vreau ca familia mea să lucreze ca o adevărată echipă! PROVOCARE: Ia-ți timp astăzi să descoperi potențialul copilului tău și rolul care i se potrivește cel mai bine în familia voastră!

  Bűnbetegek orvossága

  „Miért ostorozzalak tovább, holott a bűnt növelitek? Minden fej beteg, és minden szív erőtelen. Tetőtől...