Articolul precedentNu avea de ales
  Articolul următorDulce şi slab

  Uimitoarea providenţă divină

  Domnul însuşi va merge înaintea ta. El însuşi va fi cu tine, nu te va părăsi şi nu te va lăsa; nu te teme şi nu te înspăimânta! – Deuteronomul 31:8

  Soţul meu a fost detaşat cu serviciul într-un oraş îndepărtat. A venit clipa să ne mutăm, dar auziserăm că nu existau case de închiriat în acel oraş. Totuşi am mers înainte şi am dat spre închiriere casa noastră unei familii care aştepta să o ocupe în scurt timp.

  Ne întrebam ce-o să facem, deoarece fiul nostru mai mare, care era la facultate, ne anunţase că, într-o lună, va veni să locuiască cu noi, iar noi încă nu găsiserăm o casă. Întrebarea era unde şi când o să găsim. Soţul meu m-a asigurat că, dacă Dumnezeu ne vrea acolo, o să meargă înaintea noastră şi o să pregătească o casă.

  Într-o dimineaţă, ne-am trezit, ne-am rugat împreună şi ne-am hotărât să demarăm căutările. Era un salt prin credinţă, iar noi eram convinşi că rugăciunile ne fuseseră deja ascultate. Când am ajuns în oraşul respectiv, am întrebat dacă sunt proprietăţi de închiriat. Răspunsul a fost negativ. Totuşi cineva ne-a spus că un domn construia o casă pentru fiul lui aflat în străinătate, dar cine ne spusese nu era convins că acel proprietar era dispus să închirieze. Am luat numele persoanei şi ne-am pus pe căutat.

  Când am ajuns la şantier, soţul meu şi-a dat seama că îl cunoştea pe bărbat; în mod neaşteptat, acesta nu a fost surprins să ne vadă. De fapt, ne-a spus că s-a gândit recent la noi, pentru că fiul lui îl sunase de curând şi îi spusese că nu se întoarce acasă. Cum auzise că noi urmează să ne mutăm în oraş, considerase că acea casă pe care el o construia avea să fie perfectă pentru noi. Mai avea câteva finisaje şi ne lăsa să ne mutăm.

  Dumnezeu lucrează în mod misterios prin minunile Sale. Ne-am putut muta mai repede decât anticipaserăm. Am fost convinşi mai mult decât oricând că Dumnezeu chiar împlineşte cuvintele: „Domnul însuşi va merge înaintea ta, El însuşi va fi cu tine, nu te va părăsi şi nu te va lăsa; nu te teme şi nu te înspăimânta!” Binecuvântat să fie numele Domnului! Să continuăm să ne punem credinţa în El permanent, deoarece cuvintele Sale se dovedesc adevărate întotdeauna.

  Shirnet Wellington

  Uimitoarea providenţă divină - 2017. „Domnul însuşi va merge înaintea ta, El însuşi va fi cu tine, nu te va părăsi şi nu te va lăsa; nu te teme şi nu te înspăimânta!” Binecuvântat să fie numele Domnului! Să continuăm să ne punem credinţa în El permanent, deoarece cuvintele Sale se dovedesc adevărate întotdeauna.
  Ardis Carolyn
  E frumos să împărtășim cu prietenii experiențele vieții, dar și mai frumos este să alegem astăzi să înaintăm împreună cu Dumnezeu. Ardis Carolyn, alături de alte femei povestesc despre călătoria lor spirituală în cartea „Înaintăm împreună” - apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Ziua Taților

  De Ziua Tatălui, aplică versetul de azi la tatăl tău și oferă-i iertare, dacă este nevoie. Iată o versiune de Ziua Tatălui a textului din Filipeni 4:8: „La urma urmelor, copiilor, orice a făcut tatăl vostru adevărat, nobil, drept, curat, demn de iubit, demn de primit, orice faptă bună și orice este lăudabil, aceea să vă însuflețească!”

  Epuizare?

  Isus a arătat că este bine să punem deoparte timp pentru noi înșine: de fapt, aceasta este o datorie! Prea adesea luptăm să fim perfecte și să ne menținem reputația de persoane altruiste, astfel încât începem să ne neglijăm propria viață. Dar, pentru a umple cupa altora, trebuie să ne asigurăm că avem destulă apă în propria cupă.

  Trebuie să fi fost un înger

  Ce Dumnezeu minunat slujim! El trimite îngerii Săi să vegheze asupra noastră și se îngrijește de nevoile noastre, adesea înainte să știm care sunt acestea. Ne putem încrede cu siguranță în grija Sa pentru noi!

  Ajutor! Sunt mamă!

  A fi mamă nu este ușor, mai ales dacă ești singură. Dar Dumnezeu a promis că nu ne va lăsa, ci El ne va fi puterea. Deci mă prind de făgăduința aceasta: Dumnezeu o va salva pe fiica mea.

  Publicate astăzi

  Șase ani la câțiva centimetri de moarte

  Singurul care nu Se limitează la a coase rănile, ci le și curăță, apoi le vindecă pe deplin este Mântuitorul. Ceea ce vede și atinge El nu va mai putea deveni periculos vreodată; El vindecă pentru totdeauna.

  Ziua Taților

  De Ziua Tatălui, aplică versetul de azi la tatăl tău și oferă-i iertare, dacă este nevoie. Iată o versiune de Ziua Tatălui a textului din Filipeni 4:8: „La urma urmelor, copiilor, orice a făcut tatăl vostru adevărat, nobil, drept, curat, demn de iubit, demn de primit, orice faptă bună și orice este lăudabil, aceea să vă însuflețească!”

  Răsplata

  Se poate spune că răsplata imediată şi valabilă a slujirii constă într-o îmbunătăţire a stării de bine şi în bucuria oferirii ajutorului celor care sunt în nevoie. Astăzi, te încurajăm să împlineşti nevoile unei persoane apropiate. Adu-ţi aminte că „oricine dă un pahar de apă unuia din aceşti micuţi în numele unui ucenic nu-şi va pierde răsplata”.

  Ucenicul iubit, fiu al tunetului?

  Doamne, ajută-mă să văd, ca și Tine, ce pot deveni tinerii sub influența Ta și să fiu un canal al iubirii Tale revărsate către ei! PROVOCARE: Roagă-te ca pentru acei tineri greu de iubit, asemenea lui Ioan, să ai dragostea pe care a avut-o Isus față de acesta!

  Jel a nagyvárosok elhagyására

  „Mikor azért látjátok majd, hogy az a pusztító utálatosság, amelyről Dániel próféta szólott, ott áll...