Articolul precedentNu avea de ales
  Articolul următorDulce şi slab

  Uimitoarea providenţă divină

  Domnul însuşi va merge înaintea ta. El însuşi va fi cu tine, nu te va părăsi şi nu te va lăsa; nu te teme şi nu te înspăimânta! – Deuteronomul 31:8

  Soţul meu a fost detaşat cu serviciul într-un oraş îndepărtat. A venit clipa să ne mutăm, dar auziserăm că nu existau case de închiriat în acel oraş. Totuşi am mers înainte şi am dat spre închiriere casa noastră unei familii care aştepta să o ocupe în scurt timp.

  Ne întrebam ce-o să facem, deoarece fiul nostru mai mare, care era la facultate, ne anunţase că, într-o lună, va veni să locuiască cu noi, iar noi încă nu găsiserăm o casă. Întrebarea era unde şi când o să găsim. Soţul meu m-a asigurat că, dacă Dumnezeu ne vrea acolo, o să meargă înaintea noastră şi o să pregătească o casă.

  Într-o dimineaţă, ne-am trezit, ne-am rugat împreună şi ne-am hotărât să demarăm căutările. Era un salt prin credinţă, iar noi eram convinşi că rugăciunile ne fuseseră deja ascultate. Când am ajuns în oraşul respectiv, am întrebat dacă sunt proprietăţi de închiriat. Răspunsul a fost negativ. Totuşi cineva ne-a spus că un domn construia o casă pentru fiul lui aflat în străinătate, dar cine ne spusese nu era convins că acel proprietar era dispus să închirieze. Am luat numele persoanei şi ne-am pus pe căutat.

  Când am ajuns la şantier, soţul meu şi-a dat seama că îl cunoştea pe bărbat; în mod neaşteptat, acesta nu a fost surprins să ne vadă. De fapt, ne-a spus că s-a gândit recent la noi, pentru că fiul lui îl sunase de curând şi îi spusese că nu se întoarce acasă. Cum auzise că noi urmează să ne mutăm în oraş, considerase că acea casă pe care el o construia avea să fie perfectă pentru noi. Mai avea câteva finisaje şi ne lăsa să ne mutăm.

  Dumnezeu lucrează în mod misterios prin minunile Sale. Ne-am putut muta mai repede decât anticipaserăm. Am fost convinşi mai mult decât oricând că Dumnezeu chiar împlineşte cuvintele: „Domnul însuşi va merge înaintea ta, El însuşi va fi cu tine, nu te va părăsi şi nu te va lăsa; nu te teme şi nu te înspăimânta!” Binecuvântat să fie numele Domnului! Să continuăm să ne punem credinţa în El permanent, deoarece cuvintele Sale se dovedesc adevărate întotdeauna.

  Shirnet Wellington

  Ardis Carolyn
  E frumos să împărtășim cu prietenii experiențele vieții, dar și mai frumos este să alegem astăzi să înaintăm împreună cu Dumnezeu. Ardis Carolyn, alături de alte femei povestesc despre călătoria lor spirituală în cartea „Înaintăm împreună” - apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Îngerii le-au păzit „coșul”

  Dumnezeu Și-a trimis îngerii să vegheze asupra „coșului” mătușilor mele la fel cum au vegheat asupra lui Moise pe fluviul Nil, cu mult timp în urmă. Slujim unui Dumnezeu uimitor! Va fi minunat să auzim în ceruri povestiri despre cum ne-au salvat îngerii noștri păzitori.

  Totul strălucește

  În ziua aceea, când va veni să Își ia pietrele prețioase, ne vom putea așeza cu bucurie alături de ceilalți care au trecut prin procesul de lustruire, ca să strălucim ca stelele, pentru totdeauna.

  Hristos este podul

  Mă rog și vorbesc numai cu Domnul nostru așa cum o fac de ani de zile ca o creștină devotată. Dar darul acela îmi amintește că Hristos a murit pe cruce pentru noi; El este podul nostru și ar fi bine ca și noi să murim față de noi în fiecare zi și să trăim pentru El.

  Garanție pe viață

  Sunt atât de recunoscătoare că ochiul Lui veghează într-adevăr asupra vrăbiilor. Așa că am încredere că îi pasă și de mine!

  Publicate astăzi

  A unsprezecea poartă – de Iacint

  La rândul nostru, și noi putem fi o reflexie a luminii care vine de la Dumnezeu spre cei ce trăiesc anonim sau ascunși de rușine ori de teamă. Dacă ei încă nu Îl văd pe Dumnezeu, noi am putea să le arătăm măcar puțin din ceea ce este El pentru viața noastră. Cu un mic efort și cu puțină bunăvoință, am putea să-i punem pe ceilalți în valoare mai mult decât o facem acum sau decât facem pentru noi înșine.

  Îngerii le-au păzit „coșul”

  Dumnezeu Și-a trimis îngerii să vegheze asupra „coșului” mătușilor mele la fel cum au vegheat asupra lui Moise pe fluviul Nil, cu mult timp în urmă. Slujim unui Dumnezeu uimitor! Va fi minunat să auzim în ceruri povestiri despre cum ne-au salvat îngerii noștri păzitori.

  De la bocet la bucurie

  Dumnezeu poate şi vrea să ne ia tristeţea, descurajarea şi amărăciunea, ca noi să ne putem bucura de viaţă şi să fim pregătiţi să-L primim cu bucurie. Domnul ne va binecuvânta dacă îi dăm voie.

  Între două lumi

  Tată, ne rugăm pentru tinerii indeciși să se prindă de Tine! Și pe cei plecați departe înapoiază-i casei Tale! PROVOCARE: Gândește-te la o carte care vorbește despre Isus și ofer-o, când ai ocazia, unui tânăr!

  Isten minden cselekedetet megítél

  „Mert minden cselekedetet az Isten ítéletre előhoz, minden titkos dologgal, akár jó, akár gonosz legyen...