Articolul precedentNu avea de ales
  Articolul următorDulce şi slab

  Uimitoarea providenţă divină

  Domnul însuşi va merge înaintea ta. El însuşi va fi cu tine, nu te va părăsi şi nu te va lăsa; nu te teme şi nu te înspăimânta! – Deuteronomul 31:8

  Soţul meu a fost detaşat cu serviciul într-un oraş îndepărtat. A venit clipa să ne mutăm, dar auziserăm că nu existau case de închiriat în acel oraş. Totuşi am mers înainte şi am dat spre închiriere casa noastră unei familii care aştepta să o ocupe în scurt timp.

  Ne întrebam ce-o să facem, deoarece fiul nostru mai mare, care era la facultate, ne anunţase că, într-o lună, va veni să locuiască cu noi, iar noi încă nu găsiserăm o casă. Întrebarea era unde şi când o să găsim. Soţul meu m-a asigurat că, dacă Dumnezeu ne vrea acolo, o să meargă înaintea noastră şi o să pregătească o casă.

  Într-o dimineaţă, ne-am trezit, ne-am rugat împreună şi ne-am hotărât să demarăm căutările. Era un salt prin credinţă, iar noi eram convinşi că rugăciunile ne fuseseră deja ascultate. Când am ajuns în oraşul respectiv, am întrebat dacă sunt proprietăţi de închiriat. Răspunsul a fost negativ. Totuşi cineva ne-a spus că un domn construia o casă pentru fiul lui aflat în străinătate, dar cine ne spusese nu era convins că acel proprietar era dispus să închirieze. Am luat numele persoanei şi ne-am pus pe căutat.

  Când am ajuns la şantier, soţul meu şi-a dat seama că îl cunoştea pe bărbat; în mod neaşteptat, acesta nu a fost surprins să ne vadă. De fapt, ne-a spus că s-a gândit recent la noi, pentru că fiul lui îl sunase de curând şi îi spusese că nu se întoarce acasă. Cum auzise că noi urmează să ne mutăm în oraş, considerase că acea casă pe care el o construia avea să fie perfectă pentru noi. Mai avea câteva finisaje şi ne lăsa să ne mutăm.

  Dumnezeu lucrează în mod misterios prin minunile Sale. Ne-am putut muta mai repede decât anticipaserăm. Am fost convinşi mai mult decât oricând că Dumnezeu chiar împlineşte cuvintele: „Domnul însuşi va merge înaintea ta, El însuşi va fi cu tine, nu te va părăsi şi nu te va lăsa; nu te teme şi nu te înspăimânta!” Binecuvântat să fie numele Domnului! Să continuăm să ne punem credinţa în El permanent, deoarece cuvintele Sale se dovedesc adevărate întotdeauna.

  Shirnet Wellington

  Uimitoarea providenţă divină - 2017. „Domnul însuşi va merge înaintea ta, El însuşi va fi cu tine, nu te va părăsi şi nu te va lăsa; nu te teme şi nu te înspăimânta!” Binecuvântat să fie numele Domnului! Să continuăm să ne punem credinţa în El permanent, deoarece cuvintele Sale se dovedesc adevărate întotdeauna.
  Ardis Carolyn
  E frumos să împărtășim cu prietenii experiențele vieții, dar și mai frumos este să alegem astăzi să înaintăm împreună cu Dumnezeu. Ardis Carolyn, alături de alte femei povestesc despre călătoria lor spirituală în cartea „Înaintăm împreună” - apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Un biscuit fără unt

  Ca un biscuit care nu merită să fie mâncat fără unt, tot astfel nicio viață nu merită să fie trăită fără Dumnezeu.

  Crainicul cu clopoțel

  Fiecăruia ni s-au dat daruri pe care să le folosim pentru Domnul. Fiecare dintre noi are nevoie să-și concentreze cele mai importante energii pentru ca darul său să le fie de folos altora. Fie ca Dumnezeu să ne ajute să cercetăm Scripturile și să cerem asistența Duhului Sfânt înainte de a face greșeli.

  Dumnezeu l-a folosit pe soțul meu ca să-mi schimbe perspectiva

  Dumnezeu mi-a arătat clar că acea carte nu este despre mine, ci menirea ei este să-i ajute pe mulţi peregrini pe drumul spinos al vieții și să-I aducă Lui slavă. Îi mulțumesc Domnului pentru dragostea Lui necondiționată, pentru favoarea nemeritată și pentru harul Său minunat!

  Salvat de o întâlnire de comitet

  Când ne începem ziua, să ne străduim să-L punem pe Dumnezeu în locul cuvenit. Doar făcând astfel îngerul Domnului își va așeza tabăra în jurul nostru și ne va păzi de orice rău.

  Publicate astăzi

  Porunca a treia

  Atenție, distanțarea dintre noi și Dumnezeu nu apare dintr-odată, ci treptat, pe neobservate și în etape mici, dar repetate. Dacă Îl rechemăm acum în viața noastră, Tatăl ceresc vine fără întârziere sau șovăire.

  Un biscuit fără unt

  Ca un biscuit care nu merită să fie mâncat fără unt, tot astfel nicio viață nu merită să fie trăită fără Dumnezeu.

  Cine înţelege mai bine?

  Dacă ești ispitit să te înfurii, să te enervezi, să îţi piezi cumpătul, să fii scos din sărite, îndepărtează-te cât poţi de repede de un asemenea sentiment. Domnul îţi va da pace şi control de sine, ca să poţi arăta dragoste, apreciere şi admiraţie faţă de alţii. În consecinţă, relaţiile tale vor înflori.

  Mi-ar plăcea ca biserica mea să ierte

  Cere în rugăciune iertare și puterea de a ierta! PROVOCARE: Scrie pe o foaie motivele pentru care nu poți ierta de obicei! Gândeștete la o modalitate de a trece peste acestea și de a te bucura de pacea iertării depline!

  A menny polgárai

  „Azért immár nem vagytok jövevények és zsellérek, hanem polgártársai a szenteknek, és cselédei az Istennek.”...