Articolul precedentDulce şi slab
  Articolul următorOpriţi aglomerarea

  Regina a destul de multe

  A doua zi dimineaţa, pe când era încă întuneric de tot, Isus S-a sculat, a ieşit şi S-a dus într-un loc pustiu. Şi Se ruga acolo. – Marcu 1:35

  Navigam aiurea pe internet când am descoperit o femeie care se autointitula „Regina a destul de multe”. Drăguţ, mi-am spus. Apoi şi eu mi-am dat seama că sunt o regină a destul de multe. Sunt regina a destul de multe rufe, de exemplu. De fapt, în statul meu, muntele Washmore (literal: „muntele spală mai mult” – n.tr.) s-ar putea califica drept cel mai înalt munte.

  Sunt şi regina a destul de multe vase. Am chiuvete pline. Regatul meu adăposteşte destul de multe vârtecuşuri de praf, care sunt nişte fiinţe secrete ce se ascund sub mobilă până devin destul de mari să fie luate drept câini.

  Sunt destul de multe de făcut în fiecare zi, judecând după lista mea de obligaţii – pe majoritatea neîndeplinindu-le niciodată.

  Da, cred că mă calific pentru poziţia de regină a destul de multe şi, în cele mai multe zile, mi-aş da regatul pentru un somn bun şi puţină pace şi linişte.

  Sunt zile când, din cauza dezordinii, e greu să vezi binecuvântările. Viaţa poate fi atât de aproape de nasul tău, încât să nu poţi dobândi o perspectivă corectă nici dacă te uiţi la dreapta, la stânga, în sus sau în jos. În mijlocul larmei, e greu să te auzi gândind.

  Şi Isus trebuie să fi avut genul ăsta de zile, pentru că deseori Se trezea în zori şi pleca singur să discute cu Dumnezeu.

  Când dezordinea şi stresul ajung să fie copleşitoare, este util să urmăm exemplul Său şi să ne luăm o pauză pentru a fi cu Dumnezeu, pentru a ne putea găsi din nou echilibrul.

  Pentru că există un lucru de care poţi fi sigură atunci când dezordinea şi stresul ating cote maxime: în jurul tău se dă bătălia spirituală.

  Regăseşte-te deci! E timpul să te retragi şi să te reculegi, să petreci timp cu Regele, să-ţi refaci stocurile de pace şi de putere, ca să le duci pe toate mai departe.

  M-am decis! Sunt gata să cedez coroana de Regină a Destul de Multe şi să abdic, ca să devin Prinţesa Belşugului.

  Celeste Perrino-Walker

  Ardis Carolyn
  E frumos să împărtășim cu prietenii experiențele vieții, dar și mai frumos este să alegem astăzi să înaintăm împreună cu Dumnezeu. Ardis Carolyn, alături de alte femei povestesc despre călătoria lor spirituală în cartea „Înaintăm împreună” - apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Totul strălucește

  În ziua aceea, când va veni să Își ia pietrele prețioase, ne vom putea așeza cu bucurie alături de ceilalți care au trecut prin procesul de lustruire, ca să strălucim ca stelele, pentru totdeauna.

  Hristos este podul

  Mă rog și vorbesc numai cu Domnul nostru așa cum o fac de ani de zile ca o creștină devotată. Dar darul acela îmi amintește că Hristos a murit pe cruce pentru noi; El este podul nostru și ar fi bine ca și noi să murim față de noi în fiecare zi și să trăim pentru El.

  Garanție pe viață

  Sunt atât de recunoscătoare că ochiul Lui veghează într-adevăr asupra vrăbiilor. Așa că am încredere că îi pasă și de mine!

  Mesagerul lui Dumnezeu

  El a avut grijă de familia mea în multe moduri miraculoase. Așa că, nu fi niciodată dezamăgită dacă Dumnezeu nu răspunde rugăciunilor tale așa cum vrei! Roagă-te numai să fii mesagerul lui credincios, fii recunoscătoare pentru călăuzirea Lui și vei fi binecuvântată!

  Publicate astăzi

  Luna Șebat

  Orice s-ar întâmpla în viața cuiva de lângă noi, să nu facem niciodată presupuneri grăbite și să considerăm că necazul lui se datorează faptului că e părăsit de Dumnezeu. Trebuie să fim conștienți că, atunci când cineva trece prin experiențe triste sau dureroase, acel om e poate cel mai aproape de Dumnezeu. Sub nicio formă să nu ne erijăm noi în unelte de pedeapsă pentru cineva, ci, dimpotrivă, să ne aplecăm și să-l ridicăm pe cel căzut sub povară chiar și în cazul unei vinovății evidente. Dacă nu cel căzut, atunci cine să aibă nevoie de ajutor și de înțelegere din partea cuiva care se consideră copil al lui Dumnezeu?

  Totul strălucește

  În ziua aceea, când va veni să Își ia pietrele prețioase, ne vom putea așeza cu bucurie alături de ceilalți care au trecut prin procesul de lustruire, ca să strălucim ca stelele, pentru totdeauna.

  Cea mai mare speranță

  În momentele de descurajare, spune alături de psalmist: „Tu eşti ocrotirea mea, Tu mă scoţi din necaz, Tu mă înconjori cu cântări de izbăvire”. Apoi continuă să-ţi imaginezi şi să meditezi asupra stării de bucurie eternă promisă de versetul de astăzi. Această promisiune este validă nu numai pentru veşnicie, ci şi pentru astăzi.

  Ajutor, mă pierd!

  Doamne, dă-le discernământ copiilor noștri și putere pentru biruință! PROVOCARE: Roagă-te astăzi ca Dumnezeu să îți dea puterea de a evita să privești sau să te gândești la lucruri imorale sau care îți pot sugera gânduri imorale!

  Krisztus a Bíró

  „Az Atya nem ítél senkit, hanem az ítéletet egészen a Fiúnak adta.” (Ján 5,22)„Tanításaiban Krisztus...