Articolul precedentDulce şi slab
  Articolul următorOpriţi aglomerarea

  Regina a destul de multe

  A doua zi dimineaţa, pe când era încă întuneric de tot, Isus S-a sculat, a ieşit şi S-a dus într-un loc pustiu. Şi Se ruga acolo. – Marcu 1:35

  Navigam aiurea pe internet când am descoperit o femeie care se autointitula „Regina a destul de multe”. Drăguţ, mi-am spus. Apoi şi eu mi-am dat seama că sunt o regină a destul de multe. Sunt regina a destul de multe rufe, de exemplu. De fapt, în statul meu, muntele Washmore (literal: „muntele spală mai mult” – n.tr.) s-ar putea califica drept cel mai înalt munte.

  Sunt şi regina a destul de multe vase. Am chiuvete pline. Regatul meu adăposteşte destul de multe vârtecuşuri de praf, care sunt nişte fiinţe secrete ce se ascund sub mobilă până devin destul de mari să fie luate drept câini.

  Sunt destul de multe de făcut în fiecare zi, judecând după lista mea de obligaţii – pe majoritatea neîndeplinindu-le niciodată.

  Da, cred că mă calific pentru poziţia de regină a destul de multe şi, în cele mai multe zile, mi-aş da regatul pentru un somn bun şi puţină pace şi linişte.

  Sunt zile când, din cauza dezordinii, e greu să vezi binecuvântările. Viaţa poate fi atât de aproape de nasul tău, încât să nu poţi dobândi o perspectivă corectă nici dacă te uiţi la dreapta, la stânga, în sus sau în jos. În mijlocul larmei, e greu să te auzi gândind.

  Şi Isus trebuie să fi avut genul ăsta de zile, pentru că deseori Se trezea în zori şi pleca singur să discute cu Dumnezeu.

  Când dezordinea şi stresul ajung să fie copleşitoare, este util să urmăm exemplul Său şi să ne luăm o pauză pentru a fi cu Dumnezeu, pentru a ne putea găsi din nou echilibrul.

  Pentru că există un lucru de care poţi fi sigură atunci când dezordinea şi stresul ating cote maxime: în jurul tău se dă bătălia spirituală.

  Regăseşte-te deci! E timpul să te retragi şi să te reculegi, să petreci timp cu Regele, să-ţi refaci stocurile de pace şi de putere, ca să le duci pe toate mai departe.

  M-am decis! Sunt gata să cedez coroana de Regină a Destul de Multe şi să abdic, ca să devin Prinţesa Belşugului.

  Celeste Perrino-Walker

  Regina a destul de multe - 2017. Pentru că există un lucru de care poţi fi sigură atunci când dezordinea şi stresul ating cote maxime: în jurul tău se dă bătălia spirituală. Regăseşte-te deci! E timpul să te retragi şi să te reculegi, să petreci timp cu Regele, să-ţi refaci stocurile de pace şi de putere, ca să le duci pe toate mai departe.
  Ardis Carolyn
  E frumos să împărtășim cu prietenii experiențele vieții, dar și mai frumos este să alegem astăzi să înaintăm împreună cu Dumnezeu. Ardis Carolyn, alături de alte femei povestesc despre călătoria lor spirituală în cartea „Înaintăm împreună” - apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Cea mai dragă mamă

  Îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi pentru binecuvântări. Casa mi-este binecuvântată. Eu sunt binecuvântată și foarte favorizată de Dumnezeul Preaînalt. Mulțumesc, Doamne, pentru binecuvântarea mamelor noastre!

  Pace în mijlocul furtunii

  În acea noapte a venit uraganul. M-am mirat că am dormit aproape tot timpul. Am experimentat o pace extraordinară în mijlocul furtunii.

  Iertarea

  Trebuie să le cerem iertare celorlalți și Tatălui nostru ceresc. El ne iubește atât de mult, că este bucuros să ne ierte. Lăudați numele Lui!

  Dă-te la o parte!

  Am învățat că la vârsta ei eu îi pot fi doar prietenă, în niciun caz și conștiință. Dar cel mai mult am învățat să mă rog cu insistență și să mă dau la o parte din drum pentru ca Domnul să lucreze.

  Publicate astăzi

  Cinci seturi maximum

  Oricât ți s-ar părea că Diavolul mai are putere, oricât ai avea impresia că el încă mai poate câștiga ceva, ține minte că, odată cu jertfa de pe Golgota, Satana este un dușman învins. El a fost izolat aici pe pământ și aici va sfârși după ce va fi judecat în fața universului întreg. Oricât ar vrea el să ne temem de puterile lui, să știi că el este mai slab decât orice copil care se pleacă pe genunchi și se roagă în numele Mântuitorului Isus. Prin forțele noastre putem să fim oricând învinși, dar în puterea și cu ocrotirea Domnului nostru, niciodată.

  Cea mai dragă mamă

  Îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi pentru binecuvântări. Casa mi-este binecuvântată. Eu sunt binecuvântată și foarte favorizată de Dumnezeul Preaînalt. Mulțumesc, Doamne, pentru binecuvântarea mamelor noastre!

  Calea răbdării

  Cu toții avem nevoie de o doză în plus de răbdare. Așadar, dacă treci prin dificultăți, probleme, greutăți, gândește-te numai că aceasta poate fi cea mai bună oportunitate de a-ți întări răbdarea. În cele din urmă, când încercarea este depășită, noi sfârșim prin a avea caracterul lui Isus.

  Rugăciunea bunicii

  Să ne rugăm astăzi pentru nepoții bisericii: să crească în pace, gustând zilnic iubirea lui Dumnezeu! PROVOCARE: Întâlnește-ți, zilele acestea, nepoții (dacă nu ai nepoți, ai putea vizita un copil care nu are bunici)! Dacă se poate, frământați împreună un cozonac! Oricum, vorbește-le despre dragostea lui Dumnezeu!

  Kövessük Krisztust!

  „Mert úgy vélem, hogy Isten minket, az apostolokat, utolsókul állított, mintegy halálra szántakul: mert látványossága...