Articolul precedentDulce şi slab
  Articolul următorOpriţi aglomerarea

  Regina a destul de multe

  A doua zi dimineaţa, pe când era încă întuneric de tot, Isus S-a sculat, a ieşit şi S-a dus într-un loc pustiu. Şi Se ruga acolo. – Marcu 1:35

  Navigam aiurea pe internet când am descoperit o femeie care se autointitula „Regina a destul de multe”. Drăguţ, mi-am spus. Apoi şi eu mi-am dat seama că sunt o regină a destul de multe. Sunt regina a destul de multe rufe, de exemplu. De fapt, în statul meu, muntele Washmore (literal: „muntele spală mai mult” – n.tr.) s-ar putea califica drept cel mai înalt munte.

  Sunt şi regina a destul de multe vase. Am chiuvete pline. Regatul meu adăposteşte destul de multe vârtecuşuri de praf, care sunt nişte fiinţe secrete ce se ascund sub mobilă până devin destul de mari să fie luate drept câini.

  Sunt destul de multe de făcut în fiecare zi, judecând după lista mea de obligaţii – pe majoritatea neîndeplinindu-le niciodată.

  Da, cred că mă calific pentru poziţia de regină a destul de multe şi, în cele mai multe zile, mi-aş da regatul pentru un somn bun şi puţină pace şi linişte.

  Sunt zile când, din cauza dezordinii, e greu să vezi binecuvântările. Viaţa poate fi atât de aproape de nasul tău, încât să nu poţi dobândi o perspectivă corectă nici dacă te uiţi la dreapta, la stânga, în sus sau în jos. În mijlocul larmei, e greu să te auzi gândind.

  Şi Isus trebuie să fi avut genul ăsta de zile, pentru că deseori Se trezea în zori şi pleca singur să discute cu Dumnezeu.

  Când dezordinea şi stresul ajung să fie copleşitoare, este util să urmăm exemplul Său şi să ne luăm o pauză pentru a fi cu Dumnezeu, pentru a ne putea găsi din nou echilibrul.

  Pentru că există un lucru de care poţi fi sigură atunci când dezordinea şi stresul ating cote maxime: în jurul tău se dă bătălia spirituală.

  Regăseşte-te deci! E timpul să te retragi şi să te reculegi, să petreci timp cu Regele, să-ţi refaci stocurile de pace şi de putere, ca să le duci pe toate mai departe.

  M-am decis! Sunt gata să cedez coroana de Regină a Destul de Multe şi să abdic, ca să devin Prinţesa Belşugului.

  Celeste Perrino-Walker

  Regina a destul de multe - 2017. Pentru că există un lucru de care poţi fi sigură atunci când dezordinea şi stresul ating cote maxime: în jurul tău se dă bătălia spirituală. Regăseşte-te deci! E timpul să te retragi şi să te reculegi, să petreci timp cu Regele, să-ţi refaci stocurile de pace şi de putere, ca să le duci pe toate mai departe.
  Ardis Carolyn
  E frumos să împărtășim cu prietenii experiențele vieții, dar și mai frumos este să alegem astăzi să înaintăm împreună cu Dumnezeu. Ardis Carolyn, alături de alte femei povestesc despre călătoria lor spirituală în cartea „Înaintăm împreună” - apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Dă mai departe!

  În urmă cu mai bine de patruzeci de ani, un cuplu s-a împrietenit cu mine; și pentru că ştiu din experiență cum este să te simți singură într-o zi de închinare și apoi să fii invitată la o masă caldă. A fost și pentru tine cineva o binecuvântare? Poate este timpul să dai și tu mai departe ceea ce ai primit.

  Vei merge acolo unde Dumnezeu te trimite?

  Mă rog ca, atunci când ești singură și tristă, să arunci asupra lui Dumnezeu toate îngrijorările tale. Lasă-L pe El să le ducă pentru tine. El a promis să-ți meargă alături la fiecare pas.

  Iar ei au locuit în mijlocul lor

  Mă rog ca și eu să plâng în pocăință când Dumnezeu trimite mustrarea Sa și apoi să procedez conform harului Său, ca să intru în moștenirea Canaanului ceresc. Fie ca aceasta să fie și experiența ta!

  Ca un copilaș

  Ce fericire să-i avem pe acești micuți care ne învață atât de multe despre noi înșine, despre viața însăși și despre cum să relaționam cu Tatăl nostru ceresc! Mă simt foarte binecuvântată! Ajută-mă, Doamne, să devin ca un copilaș!

  Publicate astăzi

  Promisiuni uimitoare

  Binecuvântează dar casa robului Tău, ca să dăinuiască pe vecie înaintea Ta! Căci Tu, Doamne...

  Top 3

  Dacă nu ești cumva unul dintre cei care manipulează, fii astăzi mai stăpân pe opiniile personale și respectă-le măcar tu. Nu trebuie să apelezi la tupeu sau la obrăznicie, ci să fii consecvent cu propriile decizii și să nu accepți nejustificat impunerea altor puncte de vedere.

  Dă mai departe!

  În urmă cu mai bine de patruzeci de ani, un cuplu s-a împrietenit cu mine; și pentru că ştiu din experiență cum este să te simți singură într-o zi de închinare și apoi să fii invitată la o masă caldă. A fost și pentru tine cineva o binecuvântare? Poate este timpul să dai și tu mai departe ceea ce ai primit.

  Cuvintele care zidesc

  Dacă eşti în ceartă cu cineva din cauza cuvintelor tale (sau din oricare alt motiv), nu lăsa să treacă prea mult timp până când rezolvi acest lucru - cere iertare! Acest lucru contribuie la sănătatea ta mintală şi morală.

  Vorbește-mi despre Dumnezeu!

  Doamne, vreau să fii Prietenul copiilor mei! Ajută-mă să le pot face cunoștință cu Tine într-o manieră plăcută, dar onestă! PROVOCARE: Ce voi face astăzi ca să-L prezint pe Dumnezeu copiilor mei cât mai corect?