Articolul precedentLapte și miere
  Articolul următorÎndepărtând bârna

  O sărbătoare de neuitat

  Încredeţi-vă în Domnul pe vecie, căci Domnul Dumnezeu este Stânca veacurilor. – Isaia 26:4

  De Rusalii, am mers toată familia în sudul Tirolului pentru a petrece zece zile în acest frumos peisaj. Probabil că nu voi uita niciodată această vacanţă. De la bun început, am avut o durere de dinţi. În a doua zi, n-am mai putut suporta durerea şi m-am dus la un dentist. Frica mea s-a adeverit: dintele care îmi crease probleme din luna ianuarie trebuia extras. Apoi am avut parte de agonia rănii dureroase, care a continuat să mă doară până în ultima zi a vacanţei. Cu toate acestea, îi sunt recunoscătoare Tatălui din cer că mi-a purtat de grijă.

  Dincolo de problema stomatologică, vacanţa noastră a fost foarte frumoasă; n-am avut parte de durerea de spate de care întotdeauna am parte când dorm într-un pat străin. Gândindu-mă în urmă, pot spune: „Doamne, îţi mulţumesc!”

  Întorcându-ne spre casă, am intrat într-un restaurant din Austria să mâncăm; când am ajuns în sfârşit acasă, era noaptea târziu şi am descoperit, spre groaza noastră, că rucsacul în care ne erau cheile era de negăsit. Probabil îl lăsaserăm în restaurantul din Austria.

  Aşa că am sunat-o pe vecina care avea o cheie de rezervă de la casa noastră pentru situaţii de acest gen, doar ca să aflăm că fusese chemată să stea cu mama ei bolnavă într-un alt oraş. Soţul meu a trebuit să meargă cu maşina până în respectivul oraş, ca să ia cheia de la casa ei, ca să putem noi intra după cheia de la casa noastră.

  Într-un sfârşit, târziu în noapte, am reuşit să intrăm în casă, apoi ne-am pus pe sunat. A trebuit să sunăm la compania de telefonie să ne blocheze mobilul şi am sunat şi la restaurant. Rucsacul fusese găsit şi ni s-a promis că ne va fi trimis la adresa de acasă.

  Am răsuflat uşurată. Totuşi rucsacul nu a ajuns, iar între timp am fost obligată, deşi cu o cheltuială mare, să schimb încuietorile casei, întrucât nu mă mai simţeam în siguranţă şi toată lumea ştie că orice se poate întâmpla când cheia de la casă e pe mâini necunoscute.

  După trei săptămâni de aşteptare, a ajuns şi rucsacul, cu toate obiectele intacte. Slavă Domnului! Nu pot spune decât că bunul Dumnezeu a îngăduit să trecem printr-o vreme de probă şi nelinişte; ne rugaserăm ca Tatăl nostru ceresc să ne ajute în vreme de necaz şi să ne asculte şi, după cum găseşte El de cuviinţă, să ne scape de greutăţi.

  Sandra Widulle

  Ardis Carolyn
  E frumos să împărtășim cu prietenii experiențele vieții, dar și mai frumos este să alegem astăzi să înaintăm împreună cu Dumnezeu. Ardis Carolyn, alături de alte femei povestesc despre călătoria lor spirituală în cartea „Înaintăm împreună” - apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Ochii inimii tale

  Ce sursă extraordinară de încredere și de încurajare este că putem vedea, cu ochii minții, lucrurile minunate pe care Dumnezeu ni le-a făgăduit în Cuvântul Său!

  Iertarea

  Vom reuși să îi iertăm pe alții numai cerându-I lui Isus în fiecare dimineață să ne dea ajutor, putere și un duh de iertare.

  Miere din stâncă

  Mă rog astăzi ca fiecare dintre noi să învețe să asculte mai mult de Dumnezeu și să se supună voinței Sale, lăsându-L să ne dea „miere din stâncă”.

  Răbdarea este o roadă

  Dacă îi permitem lui Hristos să ne dea puterea de a exercita răbdarea atunci când avem nevoie ea, vom descoperi adevărata libertate care ne scoate de sub stăpânirea propriilor emoții, pentru a trăi ca aceia care au fost schimbați după asemănarea cu Hristos.

  Publicate astăzi

  Femeia bolnavă de 12 ani

  E posibil să suferi de mai multă vreme de ceva ce te macină (în corpul sau în sufletul tău). Probabil că ai trecut deja prin episoade de îngrijorare, descurajare sau chiar depresie. Necredința se poate instala ușor când suntem dezamăgiți. Istoria acestei femei care suferea de doisprezece ani a fost scrisă tocmai pentru tine și cei ce trec prin astfel de stări. Este mesajul clar că, atunci când te vei întâlni cu Mântuitorul în rugăciune, El te va asculta, va găsi cea mai bună soluție și te va elibera.

  Ochii inimii tale

  Ce sursă extraordinară de încredere și de încurajare este că putem vedea, cu ochii minții, lucrurile minunate pe care Dumnezeu ni le-a făgăduit în Cuvântul Său!

  Batjocura şi dispreţul

  Cere astăzi răscumpărarea, și El ți-o va acorda la timpul potrivit și în cea mai bună formă, ca să devii biruitor și mai puternic.

  Sărutul cuvintelor

  Doamne, fă Tu ca din gura noastră să iasă doar săruturi care să aline durerea celor din jur! PROVOCARE: Gândește-te la un lucru frumos pe care ai vrut să-l spui cuiva de mult timp, dar ai tot amânat! Ce-ar fi să i-l spui chiar astăzi?

  „A föld és a rajta lévő dolgok is megégnek”

  „Mert ímé, eljön a nap, lángoló, mint a sütőkemence, és olyanná lesz minden kevély és...