Articolul precedentLapte și miere
  Articolul următorÎndepărtând bârna

  O sărbătoare de neuitat

  Încredeţi-vă în Domnul pe vecie, căci Domnul Dumnezeu este Stânca veacurilor. – Isaia 26:4

  De Rusalii, am mers toată familia în sudul Tirolului pentru a petrece zece zile în acest frumos peisaj. Probabil că nu voi uita niciodată această vacanţă. De la bun început, am avut o durere de dinţi. În a doua zi, n-am mai putut suporta durerea şi m-am dus la un dentist. Frica mea s-a adeverit: dintele care îmi crease probleme din luna ianuarie trebuia extras. Apoi am avut parte de agonia rănii dureroase, care a continuat să mă doară până în ultima zi a vacanţei. Cu toate acestea, îi sunt recunoscătoare Tatălui din cer că mi-a purtat de grijă.

  Dincolo de problema stomatologică, vacanţa noastră a fost foarte frumoasă; n-am avut parte de durerea de spate de care întotdeauna am parte când dorm într-un pat străin. Gândindu-mă în urmă, pot spune: „Doamne, îţi mulţumesc!”

  Întorcându-ne spre casă, am intrat într-un restaurant din Austria să mâncăm; când am ajuns în sfârşit acasă, era noaptea târziu şi am descoperit, spre groaza noastră, că rucsacul în care ne erau cheile era de negăsit. Probabil îl lăsaserăm în restaurantul din Austria.

  Aşa că am sunat-o pe vecina care avea o cheie de rezervă de la casa noastră pentru situaţii de acest gen, doar ca să aflăm că fusese chemată să stea cu mama ei bolnavă într-un alt oraş. Soţul meu a trebuit să meargă cu maşina până în respectivul oraş, ca să ia cheia de la casa ei, ca să putem noi intra după cheia de la casa noastră.

  Într-un sfârşit, târziu în noapte, am reuşit să intrăm în casă, apoi ne-am pus pe sunat. A trebuit să sunăm la compania de telefonie să ne blocheze mobilul şi am sunat şi la restaurant. Rucsacul fusese găsit şi ni s-a promis că ne va fi trimis la adresa de acasă.

  Am răsuflat uşurată. Totuşi rucsacul nu a ajuns, iar între timp am fost obligată, deşi cu o cheltuială mare, să schimb încuietorile casei, întrucât nu mă mai simţeam în siguranţă şi toată lumea ştie că orice se poate întâmpla când cheia de la casă e pe mâini necunoscute.

  După trei săptămâni de aşteptare, a ajuns şi rucsacul, cu toate obiectele intacte. Slavă Domnului! Nu pot spune decât că bunul Dumnezeu a îngăduit să trecem printr-o vreme de probă şi nelinişte; ne rugaserăm ca Tatăl nostru ceresc să ne ajute în vreme de necaz şi să ne asculte şi, după cum găseşte El de cuviinţă, să ne scape de greutăţi.

  Sandra Widulle

  O sărbătoare de neuitat - 2017. Nu pot spune decât că bunul Dumnezeu a îngăduit să trecem printr-o vreme de probă şi nelinişte; ne rugaserăm ca Tatăl nostru ceresc să ne ajute în vreme de necaz şi să ne asculte şi, după cum găseşte El de cuviinţă, să ne scape de greutăţi.
  Ardis Carolyn
  E frumos să împărtășim cu prietenii experiențele vieții, dar și mai frumos este să alegem astăzi să înaintăm împreună cu Dumnezeu. Ardis Carolyn, alături de alte femei povestesc despre călătoria lor spirituală în cartea „Înaintăm împreună” - apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  „Nu ai lumini!”

  Isus dorește să lăsăm o cărare luminoasă pentru ca oamenii să poată urma acea lumină. Mă rog să nu auzim niciodată pe cineva care să zică: „Nu ai lumini! Nu ai lumini!” Astăzi, fie că Dumnezeu să ne ajute să fim lumini strălucitoare pentru El!

  Ziua Taților

  De Ziua Tatălui, aplică versetul de azi la tatăl tău și oferă-i iertare, dacă este nevoie. Iată o versiune de Ziua Tatălui a textului din Filipeni 4:8: „La urma urmelor, copiilor, orice a făcut tatăl vostru adevărat, nobil, drept, curat, demn de iubit, demn de primit, orice faptă bună și orice este lăudabil, aceea să vă însuflețească!”

  Epuizare?

  Isus a arătat că este bine să punem deoparte timp pentru noi înșine: de fapt, aceasta este o datorie! Prea adesea luptăm să fim perfecte și să ne menținem reputația de persoane altruiste, astfel încât începem să ne neglijăm propria viață. Dar, pentru a umple cupa altora, trebuie să ne asigurăm că avem destulă apă în propria cupă.

  Trebuie să fi fost un înger

  Ce Dumnezeu minunat slujim! El trimite îngerii Săi să vegheze asupra noastră și se îngrijește de nevoile noastre, adesea înainte să știm care sunt acestea. Ne putem încrede cu siguranță în grija Sa pentru noi!

  Publicate astăzi

  Maximum șase centimetri

  Fă o scanare completă printre lucrurile și folderele tale. Vezi ce nu ar trebui să mai fie păstrat și ia decizia de a arunca, de a șterge tot ce nu te onorează. Renunță la acele lucruri care trebuie ascunse. Când simțim nevoia să ascundem ceva de ceilalți, trebuie să ne gândim serios dacă avem nevoie de acel lucru. Oare nu mă afectează dacă îl păstrez sau dacă va fi descoperit de altcineva mai iscoditor din fire?

  „Nu ai lumini!”

  Isus dorește să lăsăm o cărare luminoasă pentru ca oamenii să poată urma acea lumină. Mă rog să nu auzim niciodată pe cineva care să zică: „Nu ai lumini! Nu ai lumini!” Astăzi, fie că Dumnezeu să ne ajute să fim lumini strălucitoare pentru El!

  Marea trimitere

  Tu ce zici? Nu aştepta o situaţie mai bună ca să împlineşti Marea Trimitere! Ia-ţi ochii de la tine şi îndreaptă-i spre Hristos! Sunt în jurul tău oameni care au nevoie să audă un mesaj de îndurare din partea celor care au trăit aceeaşi durere.

  Gata oricând!

  Doamne, mă pun la dispoziția Ta astăzi și în fiecare zi! PROVOCARE: Identifică-ți limitele! Vezi care sunt reale și care țin doar de teama de a ieși din zona de confort!

  Élelem és földek az utolsó napokban

  „Ne aggodalmaskodjatok tehát a holnap felől, mert a holnap majd aggodalmaskodik a maga dolgai felől....