Articolul precedentLapte și miere
  Articolul următorÎndepărtând bârna

  O sărbătoare de neuitat

  Încredeţi-vă în Domnul pe vecie, căci Domnul Dumnezeu este Stânca veacurilor. – Isaia 26:4

  De Rusalii, am mers toată familia în sudul Tirolului pentru a petrece zece zile în acest frumos peisaj. Probabil că nu voi uita niciodată această vacanţă. De la bun început, am avut o durere de dinţi. În a doua zi, n-am mai putut suporta durerea şi m-am dus la un dentist. Frica mea s-a adeverit: dintele care îmi crease probleme din luna ianuarie trebuia extras. Apoi am avut parte de agonia rănii dureroase, care a continuat să mă doară până în ultima zi a vacanţei. Cu toate acestea, îi sunt recunoscătoare Tatălui din cer că mi-a purtat de grijă.

  Dincolo de problema stomatologică, vacanţa noastră a fost foarte frumoasă; n-am avut parte de durerea de spate de care întotdeauna am parte când dorm într-un pat străin. Gândindu-mă în urmă, pot spune: „Doamne, îţi mulţumesc!”

  Întorcându-ne spre casă, am intrat într-un restaurant din Austria să mâncăm; când am ajuns în sfârşit acasă, era noaptea târziu şi am descoperit, spre groaza noastră, că rucsacul în care ne erau cheile era de negăsit. Probabil îl lăsaserăm în restaurantul din Austria.

  Aşa că am sunat-o pe vecina care avea o cheie de rezervă de la casa noastră pentru situaţii de acest gen, doar ca să aflăm că fusese chemată să stea cu mama ei bolnavă într-un alt oraş. Soţul meu a trebuit să meargă cu maşina până în respectivul oraş, ca să ia cheia de la casa ei, ca să putem noi intra după cheia de la casa noastră.

  Într-un sfârşit, târziu în noapte, am reuşit să intrăm în casă, apoi ne-am pus pe sunat. A trebuit să sunăm la compania de telefonie să ne blocheze mobilul şi am sunat şi la restaurant. Rucsacul fusese găsit şi ni s-a promis că ne va fi trimis la adresa de acasă.

  Am răsuflat uşurată. Totuşi rucsacul nu a ajuns, iar între timp am fost obligată, deşi cu o cheltuială mare, să schimb încuietorile casei, întrucât nu mă mai simţeam în siguranţă şi toată lumea ştie că orice se poate întâmpla când cheia de la casă e pe mâini necunoscute.

  După trei săptămâni de aşteptare, a ajuns şi rucsacul, cu toate obiectele intacte. Slavă Domnului! Nu pot spune decât că bunul Dumnezeu a îngăduit să trecem printr-o vreme de probă şi nelinişte; ne rugaserăm ca Tatăl nostru ceresc să ne ajute în vreme de necaz şi să ne asculte şi, după cum găseşte El de cuviinţă, să ne scape de greutăţi.

  Sandra Widulle

  O sărbătoare de neuitat - 2017. Nu pot spune decât că bunul Dumnezeu a îngăduit să trecem printr-o vreme de probă şi nelinişte; ne rugaserăm ca Tatăl nostru ceresc să ne ajute în vreme de necaz şi să ne asculte şi, după cum găseşte El de cuviinţă, să ne scape de greutăţi.
  Ardis Carolyn
  E frumos să împărtășim cu prietenii experiențele vieții, dar și mai frumos este să alegem astăzi să înaintăm împreună cu Dumnezeu. Ardis Carolyn, alături de alte femei povestesc despre călătoria lor spirituală în cartea „Înaintăm împreună” - apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Crainicul cu clopoțel

  Fiecăruia ni s-au dat daruri pe care să le folosim pentru Domnul. Fiecare dintre noi are nevoie să-și concentreze cele mai importante energii pentru ca darul său să le fie de folos altora. Fie ca Dumnezeu să ne ajute să cercetăm Scripturile și să cerem asistența Duhului Sfânt înainte de a face greșeli.

  Dumnezeu l-a folosit pe soțul meu ca să-mi schimbe perspectiva

  Dumnezeu mi-a arătat clar că acea carte nu este despre mine, ci menirea ei este să-i ajute pe mulţi peregrini pe drumul spinos al vieții și să-I aducă Lui slavă. Îi mulțumesc Domnului pentru dragostea Lui necondiționată, pentru favoarea nemeritată și pentru harul Său minunat!

  Salvat de o întâlnire de comitet

  Când ne începem ziua, să ne străduim să-L punem pe Dumnezeu în locul cuvenit. Doar făcând astfel îngerul Domnului își va așeza tabăra în jurul nostru și ne va păzi de orice rău.

  Viziunea unei mame

  Nu este ușor să te dai la o parte pentru ca Dumnezeu să-Și poată face lucrarea. A fost nevoie ca El să-mi amintească de mai multe ori acest lucru, pentru a mă elibera de povara pe care nu trebuia să o port.

  Publicate astăzi

  Locul trei pe podium

  Ce exercițiu și ce antrenament ar trebui să facem pentru ca modestia și recunoștința să ne caracterizeze chiar și în momentele noastre de glorie sau de împlinire de orice fel?

  Crainicul cu clopoțel

  Fiecăruia ni s-au dat daruri pe care să le folosim pentru Domnul. Fiecare dintre noi are nevoie să-și concentreze cele mai importante energii pentru ca darul său să le fie de folos altora. Fie ca Dumnezeu să ne ajute să cercetăm Scripturile și să cerem asistența Duhului Sfânt înainte de a face greșeli.

  Răzbunarea nu este a noastră

  Ţi-a greşit cândva cineva? Dacă te gândeşti la răzbunare, ia în considerare ce spune Dumnezeu: „Răzbunarea este a Mea, Eu voi răsplăti.” El nu-ţi cere să te răzbuni, mai degrabă să împlineşti nevoile de bază ale vrăjmaşului tău, după cum te îndrumă textul de astăzi.

  Mi-ar plăcea ca biserica mea să fie… biserică

  Roagă-te pentru spiritul de comunitate din biserica ta! PROVOCARE: Gândește-te la o idee care ar putea îmbunătăți părtășia dintre credincioși și pune-o în aplicare!

  Bizonyosodjunk meg Isten jóságáról!

  „Érezzétek és lássátok meg, hogy jó az Úr! Boldog az az ember, aki Őbenne bízik.”...