Extraordinara mea galerie

  Căci el este ca un pom sădit lângă ape, care-şi întinde rădăcinile spre rău; nu se teme de căldură când vine, şi frunzişul lui rămâne verde; în anul secetei, nu se teme şi nu încetează să aducă rod. – Ieremia 17:8

  În timp ce mă întorceam acasă de la serviciu, cu mai mulţi ani în urmă, am fost grav accidentată de o maşină. Viaţa mi s-a schimbat dramatic. Chiar şi aşa, am nenumărate motive să îi fiu recunoscătoare lui Dumnezeu.

  Mă consider privilegiată că am avut şansa de a învăţa multe lucruri pe parcursul vieţii. Cel mai dificil dintre ele a fost să depind de alţii. Trecerea din pat în scaunul cu rotile, faptul de a face un duş, de a mă îmbrăca, de a mă întinde după un pix care a căzut pe jos, de a bea un pahar cu apă, a plăti facturile, care vin chiar dacă nu mai poţi lucra, faptul de a deschide uşa – pentru toate acestea am nevoie de ajutor din partea altora – cele mai simple lucruri despre care credem că le vom face întotdeauna.

  Nimeni nu plănuieşte să fie într-un scaun cu rotile mai mult decât plănuim orice altă calamitate. Chiar şi în mijlocul numeroaselor dificultăţi prin care trecem uneori, fie că vrem, fie că nu, Dumnezeu pune în calea noastră oameni extraordinari care să ne ajute în vremuri de restrişte. Astăzi, chiar în acest moment, El deja a ales pe cineva care să intre în programul tău şi să îţi ofere privilegiul de a deveni nemuritoare în Galeria de Oameni Extraordinari a acelei persoane.

  Deţin propria mea galerie de valoare. Conţine sute de nume de rude, prieteni, angajaţi, copii, vecini, doctori, terapeuţi şi chiar de străini care compun Galeria Oamenilor Extraordinari din viaţa mea doar din simplul motiv că au fost de acord să fie mâinile şi picioarele mele sau sprijinul şi încurajarea mea în perioada dureroasei recuperări şi vindecări. Poate că aceşti oameni niciodată nu vor şti exact cât de profund mi-au atins inima şi cum mi-au dat putere să continui. Dar eu ştiu foarte bine cum. Şi mai ştiu că şi Dumnezeu ştie. Şi amândoi vom fi veşnic recunoscători că şi în lumea de azi, aşa cum e ea, există încă asemenea oameni.

  Este o mare provocare să îţi găseşti timp pentru alţii când propria viaţă cere atât de mult. Dar şi mai greu este să fii persoana care are nevoie de ajutor. Dacă, din întâmplare, este cazul tău astăzi, acceptă acest lucru. Îţi garantez că vei fî recunoscătoare că ai avut privilegiul să fii atinsă de un înger în formă umană. Vei descoperi că există mulţi oameni minunaţi capabili să facă pentru tine ceea ce niciodată nu ţi-ai imaginat.

  Kenia Kopitar

  Extraordinara mea galerie - 2017. Este o mare provocare să îţi găseşti timp pentru alţii când propria viaţă cere atât de mult. Dar şi mai greu este să fii persoana care are nevoie de ajutor. Dacă, din întâmplare, este cazul tău astăzi, acceptă acest lucru.
  Ardis Carolyn
  E frumos să împărtășim cu prietenii experiențele vieții, dar și mai frumos este să alegem astăzi să înaintăm împreună cu Dumnezeu. Ardis Carolyn, alături de alte femei povestesc despre călătoria lor spirituală în cartea „Înaintăm împreună” - apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Speranța – piesa lipsă

  Dumnezeu știa că dacă ea ar fi început ziua cu El, studiind din Cuvântul Său, acest lucru i-ar fi adus speranța care îi lipsea. Dumnezeu, prin Cuvântul Lui, ne va aduce și nouă speranța de care avem nevoie.

  Dă mai departe!

  În urmă cu mai bine de patruzeci de ani, un cuplu s-a împrietenit cu mine; și pentru că ştiu din experiență cum este să te simți singură într-o zi de închinare și apoi să fii invitată la o masă caldă. A fost și pentru tine cineva o binecuvântare? Poate este timpul să dai și tu mai departe ceea ce ai primit.

  Vei merge acolo unde Dumnezeu te trimite?

  Mă rog ca, atunci când ești singură și tristă, să arunci asupra lui Dumnezeu toate îngrijorările tale. Lasă-L pe El să le ducă pentru tine. El a promis să-ți meargă alături la fiecare pas.

  Iar ei au locuit în mijlocul lor

  Mă rog ca și eu să plâng în pocăință când Dumnezeu trimite mustrarea Sa și apoi să procedez conform harului Său, ca să intru în moștenirea Canaanului ceresc. Fie ca aceasta să fie și experiența ta!

  Publicate astăzi

  Trei solii îngerești

  Dacă citești și te frămânți, încă nu-i târziu, ia o decizie corectă! Recitește cele Trei Solii Îngerești din Apocalipsa 14. Meditează mai mult la semnificația mesajului și consideră că trebuie să iei o decizie.

  Speranța – piesa lipsă

  Dumnezeu știa că dacă ea ar fi început ziua cu El, studiind din Cuvântul Său, acest lucru i-ar fi adus speranța care îi lipsea. Dumnezeu, prin Cuvântul Lui, ne va aduce și nouă speranța de care avem nevoie.

  Empatia

  Găseşte astăzi pe cineva cu care să empatizezi. Încearcă să-i oferi uşurare în durerea sa. Rămâi deschis la această posibilitate ca cei din jur să-şi poată împlini nevoile prin empatia ta. Pe lângă binele pe care îl faci altora, tu însuţi vei primi o recoltă de beneficii în ce priveşte bunăstarea fizică, psihică şi morală.

  Să fim o echipă!

  Părinte ceresc, vreau ca familia mea să lucreze ca o adevărată echipă! PROVOCARE: Ia-ți timp astăzi să descoperi potențialul copilului tău și rolul care i se potrivește cel mai bine în familia voastră!

  Bűnbetegek orvossága

  „Miért ostorozzalak tovább, holott a bűnt növelitek? Minden fej beteg, és minden szív erőtelen. Tetőtől...