Dumnezeu e uimitor!

  Voi Mă veţi chema, şi veţi pleca; Mă veţi ruga, şi vă voi asculta. – Ieremia 29:12

  Avionul a oprit la poarta E12. Inima îmi batea de să îmi sară din piept. M-am uitat din nou la ceas. Să-mi stea inima, nu altceva. Doar cinci minute până la zborul meu următor, spre Santiago, Chile! Cum o să pot eu ajunge ta următoarea poartă în timp util? Mi-e imposibil, mi-am zis.

  Imediat ce s-a deschis uşa avionului, mă aştepta un angajat al aeroportului. M-a ajutat cu geanta de mână. Am alergat cât de repede ne-au ţinut picioarele până la poarta 25, ultima poartă din terminal. În timp ce alergam, agentul mi-a reamintit că avionul mă aşteaptă, dar că bagajul meu nu o să poată fi pus la timp în cala avionului.

  Am continuat să mă rog: „Doamne, cum să plec fără bagaj şi fără lucrurile din el?” Programul de pregătire la care mă duceam se ţinea într-un oraş de lângă Santiago. Deci bagajul trebuia livrat la două ore de Santiago.

  Nu aveam altceva de făcut decât să las întreaga situaţie în mâna lui Dumnezeu. El să conducă totul, întrucât El ştie ce e cel mai bine pentru mine.

  După ce avionul a aterizat în Santiago, am aşteptat la banda de bagaje un angajat al aeroportului. În vreme ce pasagerii îşi ridicau genţile de pe bandă, m-am adresat unui angajat ca să îi explic situaţia mea şi să completez un formular pentru bagaje dispărute sau întârziate. În schimb, arătosul şi amabilul agent al aeroportului îmi spunea să stau lângă bandă şi să aştept. Dar de ce să aştept? Nu există nicio şansă ca bagajul meu să fi fost transferat la timp în cala avionului meu de legătură. Pur şi simplu nicio şansă.

  După 15 minute de aşteptare, agentul a scos un formular şi mi-a cerut să îl completez. Chiar când îmi căutam ceva de scris, am aruncat o privire spre banda ce fusese goală câteva minute înainte. Mi-a stat inima. „Nu pot să cred!” am exclamat. Bagajul meu se îndrepta încet spre locul unde stăteam. Da, mi-a stat inima de fericire! Nu ştiu cum s-a întâmplat aşa ceva şi nu am toate răspunsurile. Totuşi un lucru ştiu – Tatăl ceresc îmi cunoaşte nevoile.

  Chiar şi în lucrurile mici din viaţa noastră, Dumnezeu Se interesează de noi. Aşa cum îi pasă de micile vrăbiuţe şi de crinii de pe câmp, lui Dumnezeu îi pasă de noi. Nu trebuie să ne facem griji cu privire la nimic, ci pur şi simplu să avem încredere în Tatăl nostru iubitor.

  Unda Mei Lin Koh

  Dumnezeu e uimitor! - 2017. Chiar şi în lucrurile mici din viaţa noastră, Dumnezeu Se interesează de noi. Aşa cum îi pasă de micile vrăbiuţe şi de crinii de pe câmp, lui Dumnezeu îi pasă de noi. Nu trebuie să ne facem griji cu privire la nimic, ci pur şi simplu să avem încredere în Tatăl nostru iubitor.
  Ardis Carolyn
  E frumos să împărtășim cu prietenii experiențele vieții, dar și mai frumos este să alegem astăzi să înaintăm împreună cu Dumnezeu. Ardis Carolyn, alături de alte femei povestesc despre călătoria lor spirituală în cartea „Înaintăm împreună” - apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Cea mai dragă mamă

  Îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi pentru binecuvântări. Casa mi-este binecuvântată. Eu sunt binecuvântată și foarte favorizată de Dumnezeul Preaînalt. Mulțumesc, Doamne, pentru binecuvântarea mamelor noastre!

  Pace în mijlocul furtunii

  În acea noapte a venit uraganul. M-am mirat că am dormit aproape tot timpul. Am experimentat o pace extraordinară în mijlocul furtunii.

  Iertarea

  Trebuie să le cerem iertare celorlalți și Tatălui nostru ceresc. El ne iubește atât de mult, că este bucuros să ne ierte. Lăudați numele Lui!

  Dă-te la o parte!

  Am învățat că la vârsta ei eu îi pot fi doar prietenă, în niciun caz și conștiință. Dar cel mai mult am învățat să mă rog cu insistență și să mă dau la o parte din drum pentru ca Domnul să lucreze.

  Publicate astăzi

  Cinci seturi maximum

  Oricât ți s-ar părea că Diavolul mai are putere, oricât ai avea impresia că el încă mai poate câștiga ceva, ține minte că, odată cu jertfa de pe Golgota, Satana este un dușman învins. El a fost izolat aici pe pământ și aici va sfârși după ce va fi judecat în fața universului întreg. Oricât ar vrea el să ne temem de puterile lui, să știi că el este mai slab decât orice copil care se pleacă pe genunchi și se roagă în numele Mântuitorului Isus. Prin forțele noastre putem să fim oricând învinși, dar în puterea și cu ocrotirea Domnului nostru, niciodată.

  Cea mai dragă mamă

  Îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi pentru binecuvântări. Casa mi-este binecuvântată. Eu sunt binecuvântată și foarte favorizată de Dumnezeul Preaînalt. Mulțumesc, Doamne, pentru binecuvântarea mamelor noastre!

  Calea răbdării

  Cu toții avem nevoie de o doză în plus de răbdare. Așadar, dacă treci prin dificultăți, probleme, greutăți, gândește-te numai că aceasta poate fi cea mai bună oportunitate de a-ți întări răbdarea. În cele din urmă, când încercarea este depășită, noi sfârșim prin a avea caracterul lui Isus.

  Rugăciunea bunicii

  Să ne rugăm astăzi pentru nepoții bisericii: să crească în pace, gustând zilnic iubirea lui Dumnezeu! PROVOCARE: Întâlnește-ți, zilele acestea, nepoții (dacă nu ai nepoți, ai putea vizita un copil care nu are bunici)! Dacă se poate, frământați împreună un cozonac! Oricum, vorbește-le despre dragostea lui Dumnezeu!

  Kövessük Krisztust!

  „Mert úgy vélem, hogy Isten minket, az apostolokat, utolsókul állított, mintegy halálra szántakul: mert látványossága...