Ascultă glasul şoptit

  Păzesc poruncile şi învăţăturile Tale, căci toate căile mele sunt înaintea Ta – Psalmii 119:168

  Într-o vineri dimineaţa, după momentele de închinare, m-am întors în pat, întrucât era încă foarte devreme. Am început să mă gândesc la numeroasele lucruri pe care le voi face până la apus, ca pregătire pentru Sabat. Stând relaxată în pat, am auzit o voce şoptită care mi-a amintit că mă hotărâsem să postesc în acea zi. M-am întrebat oare pentru ce să postesc, dacă tot mi se reamintise de post. De fapt, grupa din care fac eu parte posteşte miercurea, însă miercurea care trecuse eu nu postisem.

  Apoi mi-am spus: Bine, o să postesc pentru propria creştere spirituală. E ceea ce trebuie să fac şi mă bucur că acum am ocazia. Astăzi, mă voi consacra pur şi simplu Domnului.

  După câteva minute, a sunat băiatul meu să-mi spună că primise un telefon de la un examinator care îl întreba dacă nu voia, că tot era vremea bună, să-şi dea examenul de pilot. Trebuia să se pregătească să susţină testul la ora 3 după-amiază. Aşa că fiul meu mă ruga să prezint înaintea tronului lui Dumnezeu nevoia lui de binecuvântare.

  Apoi mi-a trecut prin minte ideea că Dumnezeu voia să postesc pentru băiatul meu. E minunat Dumnezeu; planurile noastre nu sunt ca ale Lui. Am simţit că El întocmise planul de rugăciune, aşa că am început să mă rog pentru fiul meu. Mi-am zis în sinea mea că voi întrerupe postul după ce fiul meu îşi va fi dat testul de zbor. Mi-am făcut toate treburile şi pregătirile pentru Sabat şi am mers apoi la adăpostul pentru oamenii străzii să îi invit pe toţi să vină la biserica noastră, deoarece urma să fie Ziua Vizitatorului.

  La ora 5 după-amiaza, m-a sunat băiatul meu, fericit şi lăudând bunătatea Domnului nostru. Mi-a spus că a trecut testul, iar acum era pilot. Am tresăltat de fericire în Domnul şi l-am adresat laude şi mulţumiri. Da, Dumnezeu răspunde la rugăciuni.

  Am acum de înălţat o rugăciune şi pentru mine, ca Domnul să mă înveţe să ascult glasul Său şi să urmez voia Sa în viaţa mea. Uneori, El vorbeşte printr-o voce şoptită, iar alteori vorbeşte prin Cuvântul Său. Un text din Deuteronomul se referă la această nevoie pe care o avem cu toţii: „O, de ar rămâne ei cu aceeaşi inimă ca să se teamă de Mine şi să păzească toate poruncile Mele, ca să fie fericiţi pe vecie, ei şi copiii lor!” (5:29).

  Orpha Gumbo Maseko

  Ascultă glasul şoptit - 2017. Uneori, El vorbeşte printr-o voce şoptită, iar alteori vorbeşte prin Cuvântul Său. „O, de ar rămâne ei cu aceeaşi inimă ca să se teamă de Mine şi să păzească toate poruncile Mele, ca să fie fericiţi pe vecie, ei şi copiii lor!” (Deuteronomul 5:29).
  Ardis Carolyn
  E frumos să împărtășim cu prietenii experiențele vieții, dar și mai frumos este să alegem astăzi să înaintăm împreună cu Dumnezeu. Ardis Carolyn, alături de alte femei povestesc despre călătoria lor spirituală în cartea „Înaintăm împreună” - apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Podul

  Ce călătorie minunată putem avea atunci când suntem în contact direct cu Dumnezeu și când avem încredere în conducerea Lui zilnică! „Încredinţează-ţi soarta în mâna Domnului, şi El te va sprijini. El nu va lăsa niciodată să se clatine cel neprihănit” (Psalmii 55:22).

  Mă auzi?

  Tu Îl asculți pe Dumnezeu atunci când El te îndeamnă să urmezi căile Lui de-a lungul zilei? El așteaptă ca tu să-I răspunzi. Dar mai așteaptă și altcineva: beneficiarul binecuvântării. Răspunzând astăzi îndemnului lui Dumnezeu din inima ta, pentru cine vei putea fi o binecuvântare?

  Cea mai dragă mamă

  Îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi pentru binecuvântări. Casa mi-este binecuvântată. Eu sunt binecuvântată și foarte favorizată de Dumnezeul Preaînalt. Mulțumesc, Doamne, pentru binecuvântarea mamelor noastre!

  Pace în mijlocul furtunii

  În acea noapte a venit uraganul. M-am mirat că am dormit aproape tot timpul. Am experimentat o pace extraordinară în mijlocul furtunii.

  Publicate astăzi

  Umflăturile de aur

  Dacă vrei să nu te îngrijoreze Cuvântul lui Dumnezeu, nu face din citirea lui o raritate, un eveniment; citește zilnic, uneori mai mult, alteori mai puțin, dar fă efortul să citești zilnic. Vei găsi cele mai potrivite promisiuni ale lui Dumnezeu, vei descoperi mustrări sau avertismente. Pentru cineva care citește în mod constant Scriptura, ea nu va deveni o sursă de frică, ci de încurajare și, mai mult decât atât, ea va fi o călăuză foarte sigură prin deciziile vieții.

  Podul

  Ce călătorie minunată putem avea atunci când suntem în contact direct cu Dumnezeu și când avem încredere în conducerea Lui zilnică! „Încredinţează-ţi soarta în mâna Domnului, şi El te va sprijini. El nu va lăsa niciodată să se clatine cel neprihănit” (Psalmii 55:22).

  Un duh de putere

  În caz de timiditate, de lipsă de motivație sau de oricare altă barieră ai putea întâlni, Domnul este gata să-ți dea puterea de a rezolva lucrurile. El îți dă puterea dragostei și a unei minți sănătoase și echilibrate pentru a lua cele mai bune decizii. Fie ca Domnul să-ți dea aceste daruri chiar astăzi!

  Ștafeta credinței

  Tată ceresc, condu-ne acasă la Tine, alături de familiile noastre, generație lângă generație! PROVOCARE: Ia-ți în mod regulat timp să le povestești copiilor și nepoților tăi experiențele din viața ta în care ai avut parte de călăuzirea lui Dumnezeu!

  A pogány hatalom pompája

  „Mert lesz idő, amikor az egészséges tudományt el nem szenvedik, hanem a saját kívánságaik szerint...