Cala şi Callah

  Cât de nepătrunse mi se par gândurile Tale, Dumnezeule, şi cât de mare este numărul lor! – Psalmii 139:17

  La nunta fiicei noastre, domnişoarele de onoare erau îmbrăcate în roşu şi aveau cale albe, iar mireasa a ales pentru buchetul ei cale roşii. Nu ştiu exact când au devenit calele florile ei preferate, dar au fost foarte frumoase.

  După câţiva ani, fiica şi ginerele nostru au devenit părinţii unei frumoase fetiţe pe nume Callah. Este mica mea încântare. Sunt binecuvântată să locuiesc la mai puţin de cinci minute de ea şi am avut privilegiul să petrec multe ore cu ea în primul an de viaţă.

  Pur şi simplu tânjesc să merg la Callah şi să stau cu ea. Sunt toată un zâmbet din momentul în care intru pe uşa casei ei până când sunt la jumătatea drumului de întoarcere spre casa mea, după care îi povestesc bunicului ce lucru drăguţ a făcut Callah în ziua respectivă. Uneori dansează după ce apasă pe butonul de pe elefantul ei de pluş, care cântă: „Iubita, iubiţica mea, ştii că te iubesc, nu pot să nu te iubesc.”

  Mergem la plimbare şi ne oprim să suflăm în puful de păpădie, iar când vedem flori frumoase cântăm: „Cine a făcut florile frumoase, florile, florile; cine a făcut florile frumoase? Marele Dumnezeu!”

  Îşi iubeşte foarte mult câinele, pe Charlie, care este beneficiarul îmbrăţişărilor ei dulci. Îl strigă CharChar sau Chardi.

  Pot povesti (şi chiar povestesc) la nesfârşit despre comoara mea mică, Callah. Această relaţie preţioasă îmi aminteşte de relaţia noastră cu Domnul. Cred că noi suntem încântarea Lui şi preţuieşte fiecare minut pe care îl petrecem cu El, bucuros să ne vadă „paşii de copil” pe care îi facem. Se foloseşte de natură, a doua Sa carte, să îşi exprime iubirea pentru noi atunci când vedem calele şi alte flori, pe care le-a lăsat să ajungă din Eden până la noi ca să ne lumineze zilele. Păsărelele care ciripesc vesele ne reamintesc că El Se îngrijeşte de nevoile lor şi ne are şi pe noi în grijă.

  Mai cred că El zâmbeşte când ne vede prima oară. Nu crezi că şi El poate povesti despre noi la infinit? Poate că şi El cântă ca elefantul de pluş: „Ştii că te iubesc, nu pot să nu te iubesc…”

  Gay Mentes

  Cala şi Callah - 2017. Dumnezeu se foloseşte de natură, a doua Sa carte, să îşi exprime iubirea pentru noi atunci când vedem calele şi alte flori, pe care le-a lăsat să ajungă din Eden până la noi ca să ne lumineze zilele. Păsărelele care ciripesc vesele ne reamintesc că El Se îngrijeşte de ele și de noi.
  Ardis Carolyn
  E frumos să împărtășim cu prietenii experiențele vieții, dar și mai frumos este să alegem astăzi să înaintăm împreună cu Dumnezeu. Ardis Carolyn, alături de alte femei povestesc despre călătoria lor spirituală în cartea „Înaintăm împreună” - apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Iar ei au locuit în mijlocul lor

  Mă rog ca și eu să plâng în pocăință când Dumnezeu trimite mustrarea Sa și apoi să procedez conform harului Său, ca să intru în moștenirea Canaanului ceresc. Fie ca aceasta să fie și experiența ta!

  Ca un copilaș

  Ce fericire să-i avem pe acești micuți care ne învață atât de multe despre noi înșine, despre viața însăși și despre cum să relaționam cu Tatăl nostru ceresc! Mă simt foarte binecuvântată! Ajută-mă, Doamne, să devin ca un copilaș!

  Sceptrul

  Era o piesă perfectă? Nicidecum, dar, cu siguranță, creativă și acceptabilă, poate chiar reprezentativă pentru etosul acelei provincii. Întrucât Butterworth a fost solicitat să-și folosească îndemânarea pentru această sarcină importantă, el a făcut tot ce i-a stat în putință.

  În tandem către eternitate

  Atât timp cât bărbații și femeile nu se privesc reciproc așa cum îi privește Isus, ei vor rata posibilitățile unei lucrări unite. Dar atunci când încetează să se opună și să se trateze rău unii pe alții, ei lucrează în tandem ca împreună moștenitori, mergând spre eternitate și având beneficiul ajutorării reciproce.

  Publicate astăzi

  De la monoclu la ochelari

  Într-un sens figurat, fiecare dintre noi vede lumea prin propriile lentile. Din acest motiv o vedem atât de diferit. Nu uita acest lucru azi, când vei avea impresia că ceilalți au ceva, că nu văd lucrurile corect. Te va ajuta să manifești mai multă toleranță și înțelegere.

  Iar ei au locuit în mijlocul lor

  Mă rog ca și eu să plâng în pocăință când Dumnezeu trimite mustrarea Sa și apoi să procedez conform harului Său, ca să intru în moștenirea Canaanului ceresc. Fie ca aceasta să fie și experiența ta!

  Bunicuţa

  Despre bunici se spune că nepoţii sunt ca o coroană pentru el. Despre copii, textul spune că părinţii sunt mândri de ei. Toţi suntem incluşi în acest text, chiar dacă nu toţi suntem părinţi sau bunici, toţi suntem copii şi toţi trebuie să avem un respect profund faţă de generaţiile trecute.

  Acceptă-mă așa cum sunt!

  Doamne, Te rog să mă ajuți să-mi accept copilul așa cum este și să-i pot arăta, prin vorbe și fapte, aprecierea mea! PROVOCARE: Ia-ți timp astăzi să stai de vorbă cu copilul tău, să îl asiguri de toată prețuirea pe care i-o porți și să te străduiești ca, prin purtarea ta, să simtă acest sentiment înălțător!

  A biztos prófétai szó

  „Mert e látomás bizonyos időre szól, de vége felé siet és meg nem csal; ha...