Articolul precedentMotivat
  Articolul următorPentru integritate

  Dumnezeu iartă

  Dacă ne mărturisim păcatele. El este credincios şi drept ca să ne ierte păcatele şi să ne cureţe de orice nelegiuire. 1 Ioan 1:9

  Anul acesta o să fii în clasa a patra şi ar trebui să ştii câte ceva despre ţara ta, Canada, i-am spus eu fiului nostru Mark. Când vine vacanţa, o să străbatem cu maşina provinciile, până tocmai în Newfoundland. O să fie o experienţă educativă pentru tine şi o să fie tare plăcut.

  Şi a fost plăcut să vedem provinciile din preerie, să adunăm ametiste prin Ontario, să traversăm podul urmând o maşină de poliţie, pentru că ne-am rătăcit, şi să vizităm clădirile Parlamentului. Am admirat câmpiile lui Abraham şi am înotat în râul St. Lawrence. Am văzut chiar o balenă ieşind la suprafaţă. Am urmărit un meşteşugar sculptând şi am cumpărat chiar câteva obiecte sculptate în Quebec.

  Înaintând prin peninsula Gaspe, am ajuns în oraşul Gaspe. Ne-am oprit, am făcut cumpărături, am urmărit păsări cu binoclul şi am adăugat câteva nume pe lista noastră anuală de păsări pe care le-am observat.

  În golful Agate, am colecţionat agate. Acolo, Mark a intrat în apă, dar nu a putut înota, din cauza valurilor. Îl izbeau, dar el a rămas pe poziţie. Era încă mic şi ar fi putut fi tras în larg, după cum aveam să realizez ulterior, dar s-a simţit foarte bine pe moment. Când a venit vinerea, am găsit un motel şi ne-am pregătit de Sabat. Ziua următoare, ne-am trezit devreme, întrucât voiam să mergem în tabăra Pugwash. O bătaie la uşă ne-a luat prin surprindere. Era proprietara motelului.

  – S-a întâmplat ceva? E foarte devreme şi am auzit că v-aţi trezit.

  – Nu, e sâmbătă, şi vrem să mergem într-o tabără.

  – Dar azi e duminică, ieri a fost sâmbătă, a răspuns ea.

  Am fost şocată. De-a dreptul şocată. Gândindu-mă la ce făcusem cu o zi înainte, m-am îngrozit. Pierdusem o zi, cumva, de-a lungul drumului. Fiul meu a întrebat în lacrimi:

  – Mamă, o să ne ierte Dumnezeu că am călcat Sabatul?

  – Da, Mark. O să ne ierte, pentru că nu ne-am dat seama ce zi este, l-am asigurat eu. Faţa mică i-a fost cuprinsă de linişte când ne-am rugat şi ne-am cerut iertare, întrucât, efectiv, ne părea rău. Pacea a coborât asupra gândurilor noastre de nelinişte. Cât este de bine să ştim că Tatăl nostru ceresc înţelege totul şi ne putem întotdeauna încrede în El!

  Muriel Heppel

  Dumnezeu iartă - 2017. Pacea a coborât asupra gândurilor noastre de nelinişte. Cât este de bine să ştim că Tatăl nostru ceresc înţelege totul şi ne putem întotdeauna încrede în El!
  Ardis Carolyn
  E frumos să împărtășim cu prietenii experiențele vieții, dar și mai frumos este să alegem astăzi să înaintăm împreună cu Dumnezeu. Ardis Carolyn, alături de alte femei povestesc despre călătoria lor spirituală în cartea „Înaintăm împreună” - apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Iar ei au locuit în mijlocul lor

  Mă rog ca și eu să plâng în pocăință când Dumnezeu trimite mustrarea Sa și apoi să procedez conform harului Său, ca să intru în moștenirea Canaanului ceresc. Fie ca aceasta să fie și experiența ta!

  Ca un copilaș

  Ce fericire să-i avem pe acești micuți care ne învață atât de multe despre noi înșine, despre viața însăși și despre cum să relaționam cu Tatăl nostru ceresc! Mă simt foarte binecuvântată! Ajută-mă, Doamne, să devin ca un copilaș!

  Sceptrul

  Era o piesă perfectă? Nicidecum, dar, cu siguranță, creativă și acceptabilă, poate chiar reprezentativă pentru etosul acelei provincii. Întrucât Butterworth a fost solicitat să-și folosească îndemânarea pentru această sarcină importantă, el a făcut tot ce i-a stat în putință.

  În tandem către eternitate

  Atât timp cât bărbații și femeile nu se privesc reciproc așa cum îi privește Isus, ei vor rata posibilitățile unei lucrări unite. Dar atunci când încetează să se opună și să se trateze rău unii pe alții, ei lucrează în tandem ca împreună moștenitori, mergând spre eternitate și având beneficiul ajutorării reciproce.

  Publicate astăzi

  De la monoclu la ochelari

  Într-un sens figurat, fiecare dintre noi vede lumea prin propriile lentile. Din acest motiv o vedem atât de diferit. Nu uita acest lucru azi, când vei avea impresia că ceilalți au ceva, că nu văd lucrurile corect. Te va ajuta să manifești mai multă toleranță și înțelegere.

  Iar ei au locuit în mijlocul lor

  Mă rog ca și eu să plâng în pocăință când Dumnezeu trimite mustrarea Sa și apoi să procedez conform harului Său, ca să intru în moștenirea Canaanului ceresc. Fie ca aceasta să fie și experiența ta!

  Bunicuţa

  Despre bunici se spune că nepoţii sunt ca o coroană pentru el. Despre copii, textul spune că părinţii sunt mândri de ei. Toţi suntem incluşi în acest text, chiar dacă nu toţi suntem părinţi sau bunici, toţi suntem copii şi toţi trebuie să avem un respect profund faţă de generaţiile trecute.

  Acceptă-mă așa cum sunt!

  Doamne, Te rog să mă ajuți să-mi accept copilul așa cum este și să-i pot arăta, prin vorbe și fapte, aprecierea mea! PROVOCARE: Ia-ți timp astăzi să stai de vorbă cu copilul tău, să îl asiguri de toată prețuirea pe care i-o porți și să te străduiești ca, prin purtarea ta, să simtă acest sentiment înălțător!

  A biztos prófétai szó

  „Mert e látomás bizonyos időre szól, de vége felé siet és meg nem csal; ha...