Toate lucrurile lucrează împreună

  De altă parte, știm că toate lucrurile lucrează împreună spre binele celor ce iubesc pe Dumnezeu, și anume spre binele celor ce sunt chemați după planul Său. Romani 8:28

  M-am bucurat de veste: comitetul nostru de misiune din Africa de Vest îl alesese pe soțul meu delegat la sesiunea mondială a Bisericii noastre, care se ținea în Statele Unite. Da, un vis devenit realitate. Și eu puteam participa ca invitată, dar bucuria mea s-a înjumătățit când ni s-a spus că va trebui să contribuim cu jumătate din sumă, din cauza constrângerilor financiare ale misiunii.

  Cunoscând dificultățile financiare ale familiei noastre, am știut că nu voi putea participa la sesiune. Totuși m-am hotărât să îl ajut pe soțul meu să facă rost de partea lui de bani, ca să poată participa.

  Dar am primit o altă lovitură când, după câteva luni, am fost chemați să slujim într-o altă misiune. Comitetul ne-a informat atunci că soțul meu nu va mai fi delegat, deoarece fusese înlocuit de altcineva. Am fost de-a dreptul dezamăgită, dar imediat m-am simțit încurajată de textul din Romani 8:28, întrucât eu chiar cred că toate lucrurile lucrează pentru binele celor care îl iubesc pe Dumnezeu. Am uitat de participarea la sesiunea mondială, dar ne rugam constant pentru succesul ei, în special pentru alegerea conducătorilor.

  Apoi vestea bună a venit din partea comitetului misiunii: soțul meu avea să fie totuși delegat și cheltuielile să-i fie integral acoperite. Ce veste bună! Nu trebuia să contribuim cu nimic. Și puteam participa și eu, cu condiția să îmi achit costul biletului. Povara fusese ușurată! Slavă Domnului!

  Dumnezeu a purtat de grijă, și eu și soțul meu am participat la Sesiunea Conferinței Generale din 2010, din Atlanta, Georgia. A fost un mare privilegiu să ne închinăm alături de miile de oameni reprezentând toate națiile și limbile pământului.

  Îl slăvesc pe Dumnezeu pentru tot ce s-a întâmplat. Deși a fost dureros când soțul meu a fost înlocuit, s-a deschis totuși o altă ușă, cu adevărat mai bună, de pe urma căreia am avut și eu de câștigat. Uneori, pur și simplu trebuie să așteptăm și să avem încredere să vedem cum Dumnezeu va aranja lucrurile conform planului Său.

  Dragi surori, nu renunțați când se închide o ușă; aveți credință în Dumnezeu și încredeți-vă în textul de azi! Dumnezeu va deschide pentru voi o ușă mai bună!

  Omobonike Sessou

  Toate lucrurile lucrează împreună - 2017. Dragi surori, nu renunțați când se închide o ușă; aveți credință în Dumnezeu și încredeți-vă în textul de azi! Dumnezeu va deschide pentru voi o ușă mai bună!
  Ardis Carolyn
  E frumos să împărtășim cu prietenii experiențele vieții, dar și mai frumos este să alegem astăzi să înaintăm împreună cu Dumnezeu. Ardis Carolyn, alături de alte femei povestesc despre călătoria lor spirituală în cartea „Înaintăm împreună” - apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Țărmul păcii

  Ori de câte ori închid ochii și stau în liniște, imaginația mă poartă din nou în acest loc al solitudinii profunde și calme unde găsesc pace și unde Îl găsesc pe Dumnezeu. Iată ce mi-a oferit Isus: un țărm al păcii.

  Podul

  Ce călătorie minunată putem avea atunci când suntem în contact direct cu Dumnezeu și când avem încredere în conducerea Lui zilnică! „Încredinţează-ţi soarta în mâna Domnului, şi El te va sprijini. El nu va lăsa niciodată să se clatine cel neprihănit” (Psalmii 55:22).

  Mă auzi?

  Tu Îl asculți pe Dumnezeu atunci când El te îndeamnă să urmezi căile Lui de-a lungul zilei? El așteaptă ca tu să-I răspunzi. Dar mai așteaptă și altcineva: beneficiarul binecuvântării. Răspunzând astăzi îndemnului lui Dumnezeu din inima ta, pentru cine vei putea fi o binecuvântare?

  Cea mai dragă mamă

  Îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi pentru binecuvântări. Casa mi-este binecuvântată. Eu sunt binecuvântată și foarte favorizată de Dumnezeul Preaînalt. Mulțumesc, Doamne, pentru binecuvântarea mamelor noastre!

  Publicate astăzi

  Cinci degete

  În lumea lui Dumnezeu, situația stă în felul următor, după cum o rezumă Pavel: „Când sunt slab, atunci sunt tare”; „Pot totul în Hristos, care mă întărește.”

  Țărmul păcii

  Ori de câte ori închid ochii și stau în liniște, imaginația mă poartă din nou în acest loc al solitudinii profunde și calme unde găsesc pace și unde Îl găsesc pe Dumnezeu. Iată ce mi-a oferit Isus: un țărm al păcii.

  Mintea şi comportamentul

  Soluția la toate provocările noastre nu este să ne îngrijorăm pentru că ne îngrijorăm, ci să renunțăm la aceste gânduri, să le înlocuim cu altele care edifică și duc spre o rezolvare. Astăzi supune-ți gândurile lui Isus Hristos și rezultatele te vor surprinde!

  Încurajează-i pe copii și pe tineri!

  Doamne, fă-mă atent și disponibil copiilor și tinerilor din preajma mea și dă-mi mereu un cuvânt de încurajare pentru ei! PROVOCARE: Fă-ți obiceiul ca în fiecare Sabat să apreciezi și să încurajezi un copil sau tânăr de la tine din biserică!

  Zűrzavar a városokban

  „A gonosz emberek pedig és az ámítók növekednek a rosszaságban, eltévelyítvén és eltévelyedvén.” (2Tim 3,13)„Isten...