Toate lucrurile lucrează împreună

  De altă parte, știm că toate lucrurile lucrează împreună spre binele celor ce iubesc pe Dumnezeu, și anume spre binele celor ce sunt chemați după planul Său. Romani 8:28

  M-am bucurat de veste: comitetul nostru de misiune din Africa de Vest îl alesese pe soțul meu delegat la sesiunea mondială a Bisericii noastre, care se ținea în Statele Unite. Da, un vis devenit realitate. Și eu puteam participa ca invitată, dar bucuria mea s-a înjumătățit când ni s-a spus că va trebui să contribuim cu jumătate din sumă, din cauza constrângerilor financiare ale misiunii.

  Cunoscând dificultățile financiare ale familiei noastre, am știut că nu voi putea participa la sesiune. Totuși m-am hotărât să îl ajut pe soțul meu să facă rost de partea lui de bani, ca să poată participa.

  Dar am primit o altă lovitură când, după câteva luni, am fost chemați să slujim într-o altă misiune. Comitetul ne-a informat atunci că soțul meu nu va mai fi delegat, deoarece fusese înlocuit de altcineva. Am fost de-a dreptul dezamăgită, dar imediat m-am simțit încurajată de textul din Romani 8:28, întrucât eu chiar cred că toate lucrurile lucrează pentru binele celor care îl iubesc pe Dumnezeu. Am uitat de participarea la sesiunea mondială, dar ne rugam constant pentru succesul ei, în special pentru alegerea conducătorilor.

  Apoi vestea bună a venit din partea comitetului misiunii: soțul meu avea să fie totuși delegat și cheltuielile să-i fie integral acoperite. Ce veste bună! Nu trebuia să contribuim cu nimic. Și puteam participa și eu, cu condiția să îmi achit costul biletului. Povara fusese ușurată! Slavă Domnului!

  Dumnezeu a purtat de grijă, și eu și soțul meu am participat la Sesiunea Conferinței Generale din 2010, din Atlanta, Georgia. A fost un mare privilegiu să ne închinăm alături de miile de oameni reprezentând toate națiile și limbile pământului.

  Îl slăvesc pe Dumnezeu pentru tot ce s-a întâmplat. Deși a fost dureros când soțul meu a fost înlocuit, s-a deschis totuși o altă ușă, cu adevărat mai bună, de pe urma căreia am avut și eu de câștigat. Uneori, pur și simplu trebuie să așteptăm și să avem încredere să vedem cum Dumnezeu va aranja lucrurile conform planului Său.

  Dragi surori, nu renunțați când se închide o ușă; aveți credință în Dumnezeu și încredeți-vă în textul de azi! Dumnezeu va deschide pentru voi o ușă mai bună!

  Omobonike Sessou

  Toate lucrurile lucrează împreună - 2017. Dragi surori, nu renunțați când se închide o ușă; aveți credință în Dumnezeu și încredeți-vă în textul de azi! Dumnezeu va deschide pentru voi o ușă mai bună!
  Ardis Carolyn
  E frumos să împărtășim cu prietenii experiențele vieții, dar și mai frumos este să alegem astăzi să înaintăm împreună cu Dumnezeu. Ardis Carolyn, alături de alte femei povestesc despre călătoria lor spirituală în cartea „Înaintăm împreună” - apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Iar ei au locuit în mijlocul lor

  Mă rog ca și eu să plâng în pocăință când Dumnezeu trimite mustrarea Sa și apoi să procedez conform harului Său, ca să intru în moștenirea Canaanului ceresc. Fie ca aceasta să fie și experiența ta!

  Ca un copilaș

  Ce fericire să-i avem pe acești micuți care ne învață atât de multe despre noi înșine, despre viața însăși și despre cum să relaționam cu Tatăl nostru ceresc! Mă simt foarte binecuvântată! Ajută-mă, Doamne, să devin ca un copilaș!

  Sceptrul

  Era o piesă perfectă? Nicidecum, dar, cu siguranță, creativă și acceptabilă, poate chiar reprezentativă pentru etosul acelei provincii. Întrucât Butterworth a fost solicitat să-și folosească îndemânarea pentru această sarcină importantă, el a făcut tot ce i-a stat în putință.

  În tandem către eternitate

  Atât timp cât bărbații și femeile nu se privesc reciproc așa cum îi privește Isus, ei vor rata posibilitățile unei lucrări unite. Dar atunci când încetează să se opună și să se trateze rău unii pe alții, ei lucrează în tandem ca împreună moștenitori, mergând spre eternitate și având beneficiul ajutorării reciproce.

  Publicate astăzi

  De la monoclu la ochelari

  Într-un sens figurat, fiecare dintre noi vede lumea prin propriile lentile. Din acest motiv o vedem atât de diferit. Nu uita acest lucru azi, când vei avea impresia că ceilalți au ceva, că nu văd lucrurile corect. Te va ajuta să manifești mai multă toleranță și înțelegere.

  Iar ei au locuit în mijlocul lor

  Mă rog ca și eu să plâng în pocăință când Dumnezeu trimite mustrarea Sa și apoi să procedez conform harului Său, ca să intru în moștenirea Canaanului ceresc. Fie ca aceasta să fie și experiența ta!

  Bunicuţa

  Despre bunici se spune că nepoţii sunt ca o coroană pentru el. Despre copii, textul spune că părinţii sunt mândri de ei. Toţi suntem incluşi în acest text, chiar dacă nu toţi suntem părinţi sau bunici, toţi suntem copii şi toţi trebuie să avem un respect profund faţă de generaţiile trecute.

  Acceptă-mă așa cum sunt!

  Doamne, Te rog să mă ajuți să-mi accept copilul așa cum este și să-i pot arăta, prin vorbe și fapte, aprecierea mea! PROVOCARE: Ia-ți timp astăzi să stai de vorbă cu copilul tău, să îl asiguri de toată prețuirea pe care i-o porți și să te străduiești ca, prin purtarea ta, să simtă acest sentiment înălțător!

  A biztos prófétai szó

  „Mert e látomás bizonyos időre szól, de vége felé siet és meg nem csal; ha...