Articolul precedentFiind un trimis demn de încredere
  Articolul următorBucuria de a crea

  Dumnezeul meu întoarce paginile

  Căci nu-mi ajunge cuvântul pe limbă, și Tu, Doamne, îl și cunoști în totul. Psalmii 139:4

  Când eu și sora mea am moștenit o clădire comercială pe care tata o construise cu mulți ani în urmă, nu aveam nici cea mai mică idee că Tatăl meu ceresc îmi va fi alături în dificila postură de proprietară. Chiriașul s-a mutat cu cinci luni înainte de expirarea contractului de închiriere, așa că a fost necesar să găsesc un chiriaș. Suma provenită din chirie nu era doar un plus în buget, ci era consistentă, așa că aveam nevoie să găsesc un chiriaș pe termen lung.

  Clădirea fusese ocupată vreme îndelungată, așa că nu o văzusem niciodată goală. Am fost șocată să văd cu ce ne confruntam: acoperiș spart, o sală mare de expoziții la parter, care necesita curățenie, și mai erau și dependințele. Eu și sora mea am fost binecuvântate când o companie mare s-a arătat interesată și a lăsat să se înțeleagă că ar putea remedia aceste probleme, deschizând acolo un nou mare magazin. La urma urmei, locația era ideală.

  Documentele ce au trebuit încheiate ulterior nu păreau promițătoare și, pe măsură ce zilele treceau, mă durea stomacul tot mai tare. Deseori vorbeam cu Tatăl meu ceresc despre ce să fac și cum să iau decizia cea mai bună. Într-o dimineață, trebuia să decid dacă să semnez și să trimit înapoi unele documente și, pe măsură ce citeam din devoționalul meu, Dumnezeu îmi vorbea: „Înainte ca să Mă cheme, le voi răspunde; înainte ca să isprăvească vorba, îi voi asculta!” (Isaia 65:24). Am fost cuprinsă de pace, simțind cum Dumnezeu îmi ridică povara acelei zile și mă ajută să iau decizia corectă. Am semnat documentele și le-am trimis înapoi.

  Ieri, am primit un mesaj pe e-mail de la companie, care a revizuit documentul și ni-l trimitea mie și surorii mele pentru semnăturile finale. Dar eu eram în Kansas City la fiica mea, ca să am grijă de familia ei în timp ce ea era operată, așa că nu am deschis e-mailul.

  În această dimineață, mi-am deschis devoționalul la 29 noiembrie și am citit: „Dumnezeu are grijă de mine și de tine.” Dumnezeu a intervenit din nou. A întors paginile devoționalului exact acolo unde aveam nevoie pentru acea zi. Nu știu ce scrie în documente. Probabil că sunt convenabile pentru noi. Poate că s-a luat o decizie împotriva locației noastre. Știu doar că Dumnezeu va fi cu mine și va fi la fel și cu tine, indiferent de problema pe care o ai. Probabil că va fi vorba de ceva mai important decât închirierea unei clădiri. Mică sau nu, dacă problema este importantă pentru noi, are grijă Dumnezeu.

  Judy Gray Seeger Cheery

  Dumnezeul meu întoarce paginile - 2017. Dumnezeu va fi cu mine și va fi la fel și cu tine, indiferent de problema pe care o ai. Probabil că va fi vorba de ceva mai important decât închirierea unei clădiri. Mică sau nu, dacă problema este importantă pentru noi, are grijă Dumnezeu.
  Ardis Carolyn
  E frumos să împărtășim cu prietenii experiențele vieții, dar și mai frumos este să alegem astăzi să înaintăm împreună cu Dumnezeu. Ardis Carolyn, alături de alte femei povestesc despre călătoria lor spirituală în cartea „Înaintăm împreună” - apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Cea mai dragă mamă

  Îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi pentru binecuvântări. Casa mi-este binecuvântată. Eu sunt binecuvântată și foarte favorizată de Dumnezeul Preaînalt. Mulțumesc, Doamne, pentru binecuvântarea mamelor noastre!

  Pace în mijlocul furtunii

  În acea noapte a venit uraganul. M-am mirat că am dormit aproape tot timpul. Am experimentat o pace extraordinară în mijlocul furtunii.

  Iertarea

  Trebuie să le cerem iertare celorlalți și Tatălui nostru ceresc. El ne iubește atât de mult, că este bucuros să ne ierte. Lăudați numele Lui!

  Dă-te la o parte!

  Am învățat că la vârsta ei eu îi pot fi doar prietenă, în niciun caz și conștiință. Dar cel mai mult am învățat să mă rog cu insistență și să mă dau la o parte din drum pentru ca Domnul să lucreze.

  Publicate astăzi

  Cinci seturi maximum

  Oricât ți s-ar părea că Diavolul mai are putere, oricât ai avea impresia că el încă mai poate câștiga ceva, ține minte că, odată cu jertfa de pe Golgota, Satana este un dușman învins. El a fost izolat aici pe pământ și aici va sfârși după ce va fi judecat în fața universului întreg. Oricât ar vrea el să ne temem de puterile lui, să știi că el este mai slab decât orice copil care se pleacă pe genunchi și se roagă în numele Mântuitorului Isus. Prin forțele noastre putem să fim oricând învinși, dar în puterea și cu ocrotirea Domnului nostru, niciodată.

  Cea mai dragă mamă

  Îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi pentru binecuvântări. Casa mi-este binecuvântată. Eu sunt binecuvântată și foarte favorizată de Dumnezeul Preaînalt. Mulțumesc, Doamne, pentru binecuvântarea mamelor noastre!

  Calea răbdării

  Cu toții avem nevoie de o doză în plus de răbdare. Așadar, dacă treci prin dificultăți, probleme, greutăți, gândește-te numai că aceasta poate fi cea mai bună oportunitate de a-ți întări răbdarea. În cele din urmă, când încercarea este depășită, noi sfârșim prin a avea caracterul lui Isus.

  Rugăciunea bunicii

  Să ne rugăm astăzi pentru nepoții bisericii: să crească în pace, gustând zilnic iubirea lui Dumnezeu! PROVOCARE: Întâlnește-ți, zilele acestea, nepoții (dacă nu ai nepoți, ai putea vizita un copil care nu are bunici)! Dacă se poate, frământați împreună un cozonac! Oricum, vorbește-le despre dragostea lui Dumnezeu!

  Kövessük Krisztust!

  „Mert úgy vélem, hogy Isten minket, az apostolokat, utolsókul állított, mintegy halálra szántakul: mert látványossága...