Articolul precedentFiind un trimis demn de încredere
  Articolul următorBucuria de a crea

  Dumnezeul meu întoarce paginile

  Căci nu-mi ajunge cuvântul pe limbă, și Tu, Doamne, îl și cunoști în totul. Psalmii 139:4

  Când eu și sora mea am moștenit o clădire comercială pe care tata o construise cu mulți ani în urmă, nu aveam nici cea mai mică idee că Tatăl meu ceresc îmi va fi alături în dificila postură de proprietară. Chiriașul s-a mutat cu cinci luni înainte de expirarea contractului de închiriere, așa că a fost necesar să găsesc un chiriaș. Suma provenită din chirie nu era doar un plus în buget, ci era consistentă, așa că aveam nevoie să găsesc un chiriaș pe termen lung.

  Clădirea fusese ocupată vreme îndelungată, așa că nu o văzusem niciodată goală. Am fost șocată să văd cu ce ne confruntam: acoperiș spart, o sală mare de expoziții la parter, care necesita curățenie, și mai erau și dependințele. Eu și sora mea am fost binecuvântate când o companie mare s-a arătat interesată și a lăsat să se înțeleagă că ar putea remedia aceste probleme, deschizând acolo un nou mare magazin. La urma urmei, locația era ideală.

  Documentele ce au trebuit încheiate ulterior nu păreau promițătoare și, pe măsură ce zilele treceau, mă durea stomacul tot mai tare. Deseori vorbeam cu Tatăl meu ceresc despre ce să fac și cum să iau decizia cea mai bună. Într-o dimineață, trebuia să decid dacă să semnez și să trimit înapoi unele documente și, pe măsură ce citeam din devoționalul meu, Dumnezeu îmi vorbea: „Înainte ca să Mă cheme, le voi răspunde; înainte ca să isprăvească vorba, îi voi asculta!” (Isaia 65:24). Am fost cuprinsă de pace, simțind cum Dumnezeu îmi ridică povara acelei zile și mă ajută să iau decizia corectă. Am semnat documentele și le-am trimis înapoi.

  Ieri, am primit un mesaj pe e-mail de la companie, care a revizuit documentul și ni-l trimitea mie și surorii mele pentru semnăturile finale. Dar eu eram în Kansas City la fiica mea, ca să am grijă de familia ei în timp ce ea era operată, așa că nu am deschis e-mailul.

  În această dimineață, mi-am deschis devoționalul la 29 noiembrie și am citit: „Dumnezeu are grijă de mine și de tine.” Dumnezeu a intervenit din nou. A întors paginile devoționalului exact acolo unde aveam nevoie pentru acea zi. Nu știu ce scrie în documente. Probabil că sunt convenabile pentru noi. Poate că s-a luat o decizie împotriva locației noastre. Știu doar că Dumnezeu va fi cu mine și va fi la fel și cu tine, indiferent de problema pe care o ai. Probabil că va fi vorba de ceva mai important decât închirierea unei clădiri. Mică sau nu, dacă problema este importantă pentru noi, are grijă Dumnezeu.

  Judy Gray Seeger Cheery

  Dumnezeul meu întoarce paginile - 2017. Dumnezeu va fi cu mine și va fi la fel și cu tine, indiferent de problema pe care o ai. Probabil că va fi vorba de ceva mai important decât închirierea unei clădiri. Mică sau nu, dacă problema este importantă pentru noi, are grijă Dumnezeu.
  Ardis Carolyn
  E frumos să împărtășim cu prietenii experiențele vieții, dar și mai frumos este să alegem astăzi să înaintăm împreună cu Dumnezeu. Ardis Carolyn, alături de alte femei povestesc despre călătoria lor spirituală în cartea „Înaintăm împreună” - apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  În tandem către eternitate

  Atât timp cât bărbații și femeile nu se privesc reciproc așa cum îi privește Isus, ei vor rata posibilitățile unei lucrări unite. Dar atunci când încetează să se opună și să se trateze rău unii pe alții, ei lucrează în tandem ca împreună moștenitori, mergând spre eternitate și având beneficiul ajutorării reciproce.

  Vizită la o închisoare

  Cântau și se rugau cu toată inima. Cred că Dumnezeu a auzit și a acceptat închinarea lor. Am admirat curajul lor și le-am îndemnat – deși m-am simțit stânjenită să le dau sfaturi acestor femei prețioase – să aibă încredere, în ciuda situației lor, că nimic nu le va separa de dragostea lui Dumnezeu.

  O mărturie

  Bunica mea va înțelege că, de-a lungul anilor, am încercat să-i încurajez pe alții să „facă binele”. Ca rezultat al mărturiei mele, am fost binecuvântată cu întoarcerea multor prieteni pentru totdeauna în familia lui Dumnezeu.

  Născută din nou

  Nu are importanță cât de mari sunt problemele sau provocările pe care le întâmpinăm. Nu uitați că Dumnezeu aude fiecare rugăciune a noastră. Nimic nu este prea complicat ca El să poată rezolva. Crede numai în El și vei vedea puterea Lui lucrând în favoarea Ta.

  Publicate astăzi

  Dublă comandă

  Ceea ce trebuie să știm se rezumă la următorul adevăr, cel puțin în ce Îl privește pe Dumnezeu. El vrea să facem propriile noastre alegeri și să ne bucurăm de tot, dar nu dorește să fim nefericiți după bucuria de moment a deciziilor noastre. Pe El asta Îl preocupă foarte mult: fericirea noastră și înainte, și în timpul, și după ce facem ceva.

  În tandem către eternitate

  Atât timp cât bărbații și femeile nu se privesc reciproc așa cum îi privește Isus, ei vor rata posibilitățile unei lucrări unite. Dar atunci când încetează să se opună și să se trateze rău unii pe alții, ei lucrează în tandem ca împreună moștenitori, mergând spre eternitate și având beneficiul ajutorării reciproce.

  Nevoia de disciplină

  Dacă trebuie să-ţi pedepseşti copiii, evită pedeapsa fizică; în schimb, interzice-le anumite privilegii, aceasta fiind o opţiune mai eficientă. Dar cel mai important lucru este să nu-l pedepseşti pe copil cu mânie, ci cu dragoste.

  A îmbătrâni frumos este o artă

  Doamne, ajută-mă să prețuiesc darul vieții trăind-o mereu în lumina valorii pe care mi-ai dat-o la cruce! PROVOCARE: Gândește-te astăzi la o persoană care merită cel mai puțin să te porți frumos cu ea și roagă-te ori de câte ori ai ocazia ca Dumnezeu să aducă binecuvântare și în viața acelei persoane!

  Ne dolgozzunk az ördögnek!

  „Mivelhogy azért mindezek felbomlanak, milyeneknek kell lennetek néktek szent életben és kegyességben, akik várjátok és...