Vindecarea inimii tale

  Dacă ne mărturisim păcatele. El este credincios și drept ca să ne ierte păcatele și să ne curețe de orice nelegiuire. 1 Ioan 1:9

  Sunt încă uimită de această promisiune. Când Și-a făcut apariția în casa în care mă drogăm încercând să mă sinucid, Dumnezeu mi-a arătat o frântură din felul în care voi fi în prima zi după înviere – un copil nevinovat, l-am spus atunci: „Eu n-am fost niciodată nevinovată.”

  Iar El mi-a spus: „Eu nu te-am văzut niciodată altfel decât nevinovată.” Era pentru prima oară în viața mea când mă simțeam iubită. Doar am suspinat. Nu îmi venea să cred. Poate, că ești și tu ca mine și îți vine greu să crezi că poți, într-adevăr, să fii curată. Sau poate că pentru tine lucrurile au stat complet altfel. Poate că tu te regăsești în prietena mea Fran.

  La început, ai putea crede că Fran în niciun caz nu poate înțelege ce înseamnă să fii recuperat, reabilitat. Vreau să zic că ea nu s-a drogat niciodată, nu a băut niciodată alcool, nu a fost niciodată abuzată, nu a avut niciuna dintre dependențele cele mai negre. Este o cititoare excelentă a Bibliei și face lucrare într-o mie și una de feluri. Dacă ar fi ca cineva să fie ca un copil nevinovat, atunci ea probabil ar fi aceea.

  Cam cu un an în urmă, Fran mi-a spus că nu reușea să se regăsească în următorul verset: „Pentru că zici: «Sunt bogat, m-am îmbogățit și nu duc lipsă de nimic», și nu știi că ești ticălos, nenorocit, sărac, orb și gol” (Apocalipsa 3:17). Nu se putea imagina într-o stare nenorocită. Când se uita la viața ei, crucea i se părea o risipă de forță în cazul ei. „Chiar așa? Dumnezeu a revărsat tot cerul și Și-a dat Fiul să moară pentru că, din când în când, mai sunt și eu lipsită de răbdare?”

  Dar, treptat, cu blândețe, Dumnezeu i-a descoperit mizeria din inima ei. Și sunt aceleași lucruri pe care le avem cu toții: răni făcute de alții, setea să fim iubiți și prețuiți, alegerea unor modalități stupide, egoiste, de a ne împlini acele nevoi. Fie că alegi droguri, sex sau realizări (asemenea lui Fran), rezultatul este același: tot ți-e sete și tot într-o stare nenorocită ești. Dumnezeu i-a arătat lui Fran că e ca și când ar avea o formă gravă de dirofilarioză (viermi cardiaci, la animale). E o boală mortală. Incredibil este că Dumnezeu spune: „Vă voi da o inimă nouă și voi pune în voi un duh nou; voi scoate din trupul vostru inima de piatră și vă voi da o inimă de carne” (Ezechiel 36:26).

  El nu doar că e dispus să ne ierte, ci și își dorește enorm să ne vindece inimile și este încântat să facă acest lucru pentru noi.

  Cheri Peters

  Vindecarea inimii tale - 2017. El nu doar că e dispus să ne ierte, ci și își dorește enorm să ne vindece inimile și este încântat să facă acest lucru pentru noi.
  Ardis Carolyn
  E frumos să împărtășim cu prietenii experiențele vieții, dar și mai frumos este să alegem astăzi să înaintăm împreună cu Dumnezeu. Ardis Carolyn, alături de alte femei povestesc despre călătoria lor spirituală în cartea „Înaintăm împreună” - apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Ziua Taților

  De Ziua Tatălui, aplică versetul de azi la tatăl tău și oferă-i iertare, dacă este nevoie. Iată o versiune de Ziua Tatălui a textului din Filipeni 4:8: „La urma urmelor, copiilor, orice a făcut tatăl vostru adevărat, nobil, drept, curat, demn de iubit, demn de primit, orice faptă bună și orice este lăudabil, aceea să vă însuflețească!”

  Epuizare?

  Isus a arătat că este bine să punem deoparte timp pentru noi înșine: de fapt, aceasta este o datorie! Prea adesea luptăm să fim perfecte și să ne menținem reputația de persoane altruiste, astfel încât începem să ne neglijăm propria viață. Dar, pentru a umple cupa altora, trebuie să ne asigurăm că avem destulă apă în propria cupă.

  Trebuie să fi fost un înger

  Ce Dumnezeu minunat slujim! El trimite îngerii Săi să vegheze asupra noastră și se îngrijește de nevoile noastre, adesea înainte să știm care sunt acestea. Ne putem încrede cu siguranță în grija Sa pentru noi!

  Ajutor! Sunt mamă!

  A fi mamă nu este ușor, mai ales dacă ești singură. Dar Dumnezeu a promis că nu ne va lăsa, ci El ne va fi puterea. Deci mă prind de făgăduința aceasta: Dumnezeu o va salva pe fiica mea.

  Publicate astăzi

  Șase ani la câțiva centimetri de moarte

  Singurul care nu Se limitează la a coase rănile, ci le și curăță, apoi le vindecă pe deplin este Mântuitorul. Ceea ce vede și atinge El nu va mai putea deveni periculos vreodată; El vindecă pentru totdeauna.

  Ziua Taților

  De Ziua Tatălui, aplică versetul de azi la tatăl tău și oferă-i iertare, dacă este nevoie. Iată o versiune de Ziua Tatălui a textului din Filipeni 4:8: „La urma urmelor, copiilor, orice a făcut tatăl vostru adevărat, nobil, drept, curat, demn de iubit, demn de primit, orice faptă bună și orice este lăudabil, aceea să vă însuflețească!”

  Răsplata

  Se poate spune că răsplata imediată şi valabilă a slujirii constă într-o îmbunătăţire a stării de bine şi în bucuria oferirii ajutorului celor care sunt în nevoie. Astăzi, te încurajăm să împlineşti nevoile unei persoane apropiate. Adu-ţi aminte că „oricine dă un pahar de apă unuia din aceşti micuţi în numele unui ucenic nu-şi va pierde răsplata”.

  Ucenicul iubit, fiu al tunetului?

  Doamne, ajută-mă să văd, ca și Tine, ce pot deveni tinerii sub influența Ta și să fiu un canal al iubirii Tale revărsate către ei! PROVOCARE: Roagă-te ca pentru acei tineri greu de iubit, asemenea lui Ioan, să ai dragostea pe care a avut-o Isus față de acesta!

  Jel a nagyvárosok elhagyására

  „Mikor azért látjátok majd, hogy az a pusztító utálatosság, amelyről Dániel próféta szólott, ott áll...