Vindecarea inimii tale

  Dacă ne mărturisim păcatele. El este credincios și drept ca să ne ierte păcatele și să ne curețe de orice nelegiuire. 1 Ioan 1:9

  Sunt încă uimită de această promisiune. Când Și-a făcut apariția în casa în care mă drogăm încercând să mă sinucid, Dumnezeu mi-a arătat o frântură din felul în care voi fi în prima zi după înviere – un copil nevinovat, l-am spus atunci: „Eu n-am fost niciodată nevinovată.”

  Iar El mi-a spus: „Eu nu te-am văzut niciodată altfel decât nevinovată.” Era pentru prima oară în viața mea când mă simțeam iubită. Doar am suspinat. Nu îmi venea să cred. Poate, că ești și tu ca mine și îți vine greu să crezi că poți, într-adevăr, să fii curată. Sau poate că pentru tine lucrurile au stat complet altfel. Poate că tu te regăsești în prietena mea Fran.

  La început, ai putea crede că Fran în niciun caz nu poate înțelege ce înseamnă să fii recuperat, reabilitat. Vreau să zic că ea nu s-a drogat niciodată, nu a băut niciodată alcool, nu a fost niciodată abuzată, nu a avut niciuna dintre dependențele cele mai negre. Este o cititoare excelentă a Bibliei și face lucrare într-o mie și una de feluri. Dacă ar fi ca cineva să fie ca un copil nevinovat, atunci ea probabil ar fi aceea.

  Cam cu un an în urmă, Fran mi-a spus că nu reușea să se regăsească în următorul verset: „Pentru că zici: «Sunt bogat, m-am îmbogățit și nu duc lipsă de nimic», și nu știi că ești ticălos, nenorocit, sărac, orb și gol” (Apocalipsa 3:17). Nu se putea imagina într-o stare nenorocită. Când se uita la viața ei, crucea i se părea o risipă de forță în cazul ei. „Chiar așa? Dumnezeu a revărsat tot cerul și Și-a dat Fiul să moară pentru că, din când în când, mai sunt și eu lipsită de răbdare?”

  Dar, treptat, cu blândețe, Dumnezeu i-a descoperit mizeria din inima ei. Și sunt aceleași lucruri pe care le avem cu toții: răni făcute de alții, setea să fim iubiți și prețuiți, alegerea unor modalități stupide, egoiste, de a ne împlini acele nevoi. Fie că alegi droguri, sex sau realizări (asemenea lui Fran), rezultatul este același: tot ți-e sete și tot într-o stare nenorocită ești. Dumnezeu i-a arătat lui Fran că e ca și când ar avea o formă gravă de dirofilarioză (viermi cardiaci, la animale). E o boală mortală. Incredibil este că Dumnezeu spune: „Vă voi da o inimă nouă și voi pune în voi un duh nou; voi scoate din trupul vostru inima de piatră și vă voi da o inimă de carne” (Ezechiel 36:26).

  El nu doar că e dispus să ne ierte, ci și își dorește enorm să ne vindece inimile și este încântat să facă acest lucru pentru noi.

  Cheri Peters

  Vindecarea inimii tale - 2017. El nu doar că e dispus să ne ierte, ci și își dorește enorm să ne vindece inimile și este încântat să facă acest lucru pentru noi.
  Ardis Carolyn
  E frumos să împărtășim cu prietenii experiențele vieții, dar și mai frumos este să alegem astăzi să înaintăm împreună cu Dumnezeu. Ardis Carolyn, alături de alte femei povestesc despre călătoria lor spirituală în cartea „Înaintăm împreună” - apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Un biscuit fără unt

  Ca un biscuit care nu merită să fie mâncat fără unt, tot astfel nicio viață nu merită să fie trăită fără Dumnezeu.

  Crainicul cu clopoțel

  Fiecăruia ni s-au dat daruri pe care să le folosim pentru Domnul. Fiecare dintre noi are nevoie să-și concentreze cele mai importante energii pentru ca darul său să le fie de folos altora. Fie ca Dumnezeu să ne ajute să cercetăm Scripturile și să cerem asistența Duhului Sfânt înainte de a face greșeli.

  Dumnezeu l-a folosit pe soțul meu ca să-mi schimbe perspectiva

  Dumnezeu mi-a arătat clar că acea carte nu este despre mine, ci menirea ei este să-i ajute pe mulţi peregrini pe drumul spinos al vieții și să-I aducă Lui slavă. Îi mulțumesc Domnului pentru dragostea Lui necondiționată, pentru favoarea nemeritată și pentru harul Său minunat!

  Salvat de o întâlnire de comitet

  Când ne începem ziua, să ne străduim să-L punem pe Dumnezeu în locul cuvenit. Doar făcând astfel îngerul Domnului își va așeza tabăra în jurul nostru și ne va păzi de orice rău.

  Publicate astăzi

  Porunca a treia

  Atenție, distanțarea dintre noi și Dumnezeu nu apare dintr-odată, ci treptat, pe neobservate și în etape mici, dar repetate. Dacă Îl rechemăm acum în viața noastră, Tatăl ceresc vine fără întârziere sau șovăire.

  Un biscuit fără unt

  Ca un biscuit care nu merită să fie mâncat fără unt, tot astfel nicio viață nu merită să fie trăită fără Dumnezeu.

  Cine înţelege mai bine?

  Dacă ești ispitit să te înfurii, să te enervezi, să îţi piezi cumpătul, să fii scos din sărite, îndepărtează-te cât poţi de repede de un asemenea sentiment. Domnul îţi va da pace şi control de sine, ca să poţi arăta dragoste, apreciere şi admiraţie faţă de alţii. În consecinţă, relaţiile tale vor înflori.

  Mi-ar plăcea ca biserica mea să ierte

  Cere în rugăciune iertare și puterea de a ierta! PROVOCARE: Scrie pe o foaie motivele pentru care nu poți ierta de obicei! Gândeștete la o modalitate de a trece peste acestea și de a te bucura de pacea iertării depline!

  A menny polgárai

  „Azért immár nem vagytok jövevények és zsellérek, hanem polgártársai a szenteknek, és cselédei az Istennek.”...