Articolul precedentCum să câștigi cursa
  Articolul următorZiua în care a căzut Nicky

  Jos cu pânza de păianjen

  Dumnezeu nu ține seama de vremurile de neștiință și poruncește acum tuturor oamenilor de pretutindeni să se pocăiască. Faptele apostolilor 17:30
  Ce ați învățat ce ați primit și auzit de la mine și ce ați văzut în mine, faceți. Și Dumnezeul păcii va fi cu voi. Filipeni 4:9

  Eu și soțul meu eram căsătoriți de aproape cinci ani când ne-am permis să ne luăm prima casă. Și repede am observat câteva lucruri din casă care ne solicitau atenția. Banii erau puțini, așa că primii ani ne-am concentrat pe înlocuirea sistemului de încălzire și a geamurilor și am făcut alte reparații de bază. Într-un sfârșit, am ajuns în punctul în care să ne permitem să ne redecorăm complet dormitorul. Ca parte din noul design, am înlocuit iluminatul dintr-un singur punct vizibil cu iluminatul din șase surse ascunse de lumină.

  După câteva luni, am observat ceva ciudat cu luminile noastre. Dintr-un anume motiv, una dintre ele se stingea, apoi se aprindea din nou. După o vreme, o alta a început să facă la fel – clipeau ca luminile de sărbători. Procesul a continuat câteva luni, așa că am ajuns ca, în majoritatea serilor, să nu avem aprinse decât două sau trei becuri.

  Soțul meu a sunat un electrician, care a diagnosticat problema la nivelul transformatorului. În câteva zile, electricianul a revenit cu piesele și le-a pus la locul lor. Ce diferență! Era o bucurie să văd bine în timp ce calc sau cos. În același timp, am observat și praful, și pânzele de păianjen, pe care reușisem să le trec cu vederea când lumina nu funcționa cum trebuie, și repede am trecut la treabă să fac curat în locurile în care acestea se strânseseră.

  Când Hristos vine în inima noastră, e mare bucurie. Dar, pe măsură ce aflăm mai multe despre Creatorul nostru și cine dorește El să fim, ne dăm seama că există multă mizerie și mult praf în viața noastră, care trebuie dat la o parte. Înainte să intrăm în lumina lui Dumnezeu, adică atâta timp cât eram neștiutoare cu privire la aceste greșeli, Dumnezeu nu ne consideră responsabile. Dar acum, că știm adevărul, suntem constrânse să scăpăm de orice ne împiedică să avem o relație mai strânsă cu Hristos.

  Rugăciunea mea este să fim mai puțin critice cu cei din comunitatea noastră care nu cunosc adevărul. În schimb, haideți să îl rugăm pe Dumnezeu să îndepărteze pânzele de păianjen din viața noastră, în timp ce încercăm să umblăm în lumina Sa.

  Avery Davis

  Ardis Carolyn
  E frumos să împărtășim cu prietenii experiențele vieții, dar și mai frumos este să alegem astăzi să înaintăm împreună cu Dumnezeu. Ardis Carolyn, alături de alte femei povestesc despre călătoria lor spirituală în cartea „Înaintăm împreună” - apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Restaurare

  Slujim unui Dumnezeu puternic și minunat, care vrea să restaureze relațiile dintre cei care fac parte din poporul Lui. Cheia constă în mărturisirea personală. Dumnezeu ne-a înnoit, pe mine și pe soțul meu, și a făcut să ne putem căsători din nou.

  Mi-e frică!

  Adu-ți fricile în fața lui Dumnezeu și El îți va da instrumentele pentru a te confrunta cu fiecare în parte. El te știe dinainte să te fi născut; îți cunoaște temerile. Te poate ajuta să le înfrunți. Încrede-te numai în El!

  Îngerii le-au păzit „coșul”

  Dumnezeu Și-a trimis îngerii să vegheze asupra „coșului” mătușilor mele la fel cum au vegheat asupra lui Moise pe fluviul Nil, cu mult timp în urmă. Slujim unui Dumnezeu uimitor! Va fi minunat să auzim în ceruri povestiri despre cum ne-au salvat îngerii noștri păzitori.

  Totul strălucește

  În ziua aceea, când va veni să Își ia pietrele prețioase, ne vom putea așeza cu bucurie alături de ceilalți care au trecut prin procesul de lustruire, ca să strălucim ca stelele, pentru totdeauna.

  Publicate astăzi

  Al doisprezecelea copil al lui Iacov

  Numele nostru este săpat adânc în palmele Mântuitorului, nu este un simplu tatuaj, ci El a plătit cu viața această răscumpărare. Poartă-te în așa fel încât să fie mândru când ți se rostește numele undeva.

  Restaurare

  Slujim unui Dumnezeu puternic și minunat, care vrea să restaureze relațiile dintre cei care fac parte din poporul Lui. Cheia constă în mărturisirea personală. Dumnezeu ne-a înnoit, pe mine și pe soțul meu, și a făcut să ne putem căsători din nou.

  Experienţe pe vârful muntelui

  Trebuie să ne luăm rămas-bun de la momentele glorioase iar şi iar, pentru că trebuie să lucrăm jos, în vale. Însă acest rămas-bun nu va mai exista când Isus va reveni. El îi va primi pe răscumpăraţi în aer, tară să atingă pământul, pentru a începe gloriosul urcuş către reşedinţa cerească, unde vom locui în veşnicie cu Isus

  Mai arzi?

  Doamne, lasă-mă să ard pentru Tine! PROVOCARE: Încearcă astăzi să înveți un psalm sau măcar câteva versete!

  A szent város feletti jelenet

  „Mert nékünk mindnyájunknak meg kell jelennünk a Krisztus ítélőszéke előtt, hogy ki-ki megjutalmaztassék a szerint,...