Articolul precedentCum să câștigi cursa
  Articolul următorZiua în care a căzut Nicky

  Jos cu pânza de păianjen

  Dumnezeu nu ține seama de vremurile de neștiință și poruncește acum tuturor oamenilor de pretutindeni să se pocăiască. Faptele apostolilor 17:30
  Ce ați învățat ce ați primit și auzit de la mine și ce ați văzut în mine, faceți. Și Dumnezeul păcii va fi cu voi. Filipeni 4:9

  Eu și soțul meu eram căsătoriți de aproape cinci ani când ne-am permis să ne luăm prima casă. Și repede am observat câteva lucruri din casă care ne solicitau atenția. Banii erau puțini, așa că primii ani ne-am concentrat pe înlocuirea sistemului de încălzire și a geamurilor și am făcut alte reparații de bază. Într-un sfârșit, am ajuns în punctul în care să ne permitem să ne redecorăm complet dormitorul. Ca parte din noul design, am înlocuit iluminatul dintr-un singur punct vizibil cu iluminatul din șase surse ascunse de lumină.

  După câteva luni, am observat ceva ciudat cu luminile noastre. Dintr-un anume motiv, una dintre ele se stingea, apoi se aprindea din nou. După o vreme, o alta a început să facă la fel – clipeau ca luminile de sărbători. Procesul a continuat câteva luni, așa că am ajuns ca, în majoritatea serilor, să nu avem aprinse decât două sau trei becuri.

  Soțul meu a sunat un electrician, care a diagnosticat problema la nivelul transformatorului. În câteva zile, electricianul a revenit cu piesele și le-a pus la locul lor. Ce diferență! Era o bucurie să văd bine în timp ce calc sau cos. În același timp, am observat și praful, și pânzele de păianjen, pe care reușisem să le trec cu vederea când lumina nu funcționa cum trebuie, și repede am trecut la treabă să fac curat în locurile în care acestea se strânseseră.

  Când Hristos vine în inima noastră, e mare bucurie. Dar, pe măsură ce aflăm mai multe despre Creatorul nostru și cine dorește El să fim, ne dăm seama că există multă mizerie și mult praf în viața noastră, care trebuie dat la o parte. Înainte să intrăm în lumina lui Dumnezeu, adică atâta timp cât eram neștiutoare cu privire la aceste greșeli, Dumnezeu nu ne consideră responsabile. Dar acum, că știm adevărul, suntem constrânse să scăpăm de orice ne împiedică să avem o relație mai strânsă cu Hristos.

  Rugăciunea mea este să fim mai puțin critice cu cei din comunitatea noastră care nu cunosc adevărul. În schimb, haideți să îl rugăm pe Dumnezeu să îndepărteze pânzele de păianjen din viața noastră, în timp ce încercăm să umblăm în lumina Sa.

  Avery Davis

  Jos cu pânza de păianjen - 2017. Rugăciunea mea este să fim mai puțin critice cu cei din comunitatea noastră care nu cunosc adevărul. În schimb, haideți să îl rugăm pe Dumnezeu să îndepărteze pânzele de păianjen din viața noastră, în timp ce încercăm să umblăm în lumina Sa.
  Ardis Carolyn
  E frumos să împărtășim cu prietenii experiențele vieții, dar și mai frumos este să alegem astăzi să înaintăm împreună cu Dumnezeu. Ardis Carolyn, alături de alte femei povestesc despre călătoria lor spirituală în cartea „Înaintăm împreună” - apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Iar ei au locuit în mijlocul lor

  Mă rog ca și eu să plâng în pocăință când Dumnezeu trimite mustrarea Sa și apoi să procedez conform harului Său, ca să intru în moștenirea Canaanului ceresc. Fie ca aceasta să fie și experiența ta!

  Ca un copilaș

  Ce fericire să-i avem pe acești micuți care ne învață atât de multe despre noi înșine, despre viața însăși și despre cum să relaționam cu Tatăl nostru ceresc! Mă simt foarte binecuvântată! Ajută-mă, Doamne, să devin ca un copilaș!

  Sceptrul

  Era o piesă perfectă? Nicidecum, dar, cu siguranță, creativă și acceptabilă, poate chiar reprezentativă pentru etosul acelei provincii. Întrucât Butterworth a fost solicitat să-și folosească îndemânarea pentru această sarcină importantă, el a făcut tot ce i-a stat în putință.

  În tandem către eternitate

  Atât timp cât bărbații și femeile nu se privesc reciproc așa cum îi privește Isus, ei vor rata posibilitățile unei lucrări unite. Dar atunci când încetează să se opună și să se trateze rău unii pe alții, ei lucrează în tandem ca împreună moștenitori, mergând spre eternitate și având beneficiul ajutorării reciproce.

  Publicate astăzi

  De la monoclu la ochelari

  Într-un sens figurat, fiecare dintre noi vede lumea prin propriile lentile. Din acest motiv o vedem atât de diferit. Nu uita acest lucru azi, când vei avea impresia că ceilalți au ceva, că nu văd lucrurile corect. Te va ajuta să manifești mai multă toleranță și înțelegere.

  Iar ei au locuit în mijlocul lor

  Mă rog ca și eu să plâng în pocăință când Dumnezeu trimite mustrarea Sa și apoi să procedez conform harului Său, ca să intru în moștenirea Canaanului ceresc. Fie ca aceasta să fie și experiența ta!

  Bunicuţa

  Despre bunici se spune că nepoţii sunt ca o coroană pentru el. Despre copii, textul spune că părinţii sunt mândri de ei. Toţi suntem incluşi în acest text, chiar dacă nu toţi suntem părinţi sau bunici, toţi suntem copii şi toţi trebuie să avem un respect profund faţă de generaţiile trecute.

  Acceptă-mă așa cum sunt!

  Doamne, Te rog să mă ajuți să-mi accept copilul așa cum este și să-i pot arăta, prin vorbe și fapte, aprecierea mea! PROVOCARE: Ia-ți timp astăzi să stai de vorbă cu copilul tău, să îl asiguri de toată prețuirea pe care i-o porți și să te străduiești ca, prin purtarea ta, să simtă acest sentiment înălțător!

  A biztos prófétai szó

  „Mert e látomás bizonyos időre szól, de vége felé siet és meg nem csal; ha...