Dumnezeu vine de fiecare dată!

  Și Dumnezeul meu să îngrijească de toate trebuințele voastre, după bogăția Sa, în slavă, în Isus Hristos. Filipeni 4:19

  Într-o dimineață, m-am trezit la ora mea obișnuită, 5:40, cu un copleșitor simțământ să mă îmbrac în pantaloni la serviciu. Eu întotdeauna mă îmbrac în fustă, dar insistența vocii din cap suna clar: „Pune-ți pantaloni!”

  Bine, îmi pun pantaloni, am zis în sinea mea. Dar îmi aduc aminte că am vociferat înaintea lui Dumnezeu că, dacă voi fi consemnată în acea zi la serviciu, o să fie vina Lui.

  Cam după o oră, în timp ce mergeam pe autostradă, m-am trezit lângă un camion. Îl lăudam pe Dumnezeu și ascultam predica mea obișnuită de dimineață la un post local creștin când am observat că respectivul camion viră spre banda mea. Nu mi-a venit să cred, așa că am început să claxonez, dar camionul nu s-a oprit – continua să vină. Am încercat să virez la dreapta, dar nu aveam unde să mă duc, doar în parapet. Spre disperarea mea, vehiculele noastre s-au ciocnit.

  Impactul a făcut ca mașina mea să șerpuiască din parapet în parapet, incontrolabil. Încercam disperată să țin de volan și să stabilizez mașina, dar n-am reușit. Am simțit cum mașina o ia direct pe o pantă și apoi s-a lovit de ceea ce părea un șanț – fapt care a proiectat-o iar pe partea stângă, spre camion. Am avut impresia că voi intra sub camion pe partea laterală. Îmi aduc aminte cum groaza mi-a invadat corpul și nu am putut decât să strig la Dumnezeu după ajutor: „Doamne! Doamne! Doamne!” au fost singurele mele cuvinte. Apoi am simțit cum, în mod miraculos, mașina e trasă spre dreapta și, în sfârșit, s-a oprit. Mașina era grav avariată, dar eu eram vie. Slavă Domnului Isus! Eram în viață.

  La puțină vreme, când patrulă de pe autostradă a sosit la fața locului, precum și mașina de tractare, eu fiind nevoită să mă târăsc la propriu afară din mașină, prin partea laterală, nu am putut să nu zâmbesc în sinea mea și să Îi mulțumesc lui Dumnezeu că eram îmbrăcată în pantaloni.

  Dumnezeu are grijă de tot, chiar și de niște detalii. Îndemnându-mă să port pantaloni, El mă pregătea pentru ce avea să urmeze, chiar dacă nu am știut la acel moment. De aceea e foarte important să cunoști vocea lui Dumnezeu și să îi dai ascultare. Chiar și atunci când pare ceva nesemnificativ, ascultă! Dumnezeu nu ne dezamăgește.

  Sherilyn R. Flowers

  Dumnezeu vine de fiecare dată! - 2017. E foarte important să cunoști vocea lui Dumnezeu și să îi dai ascultare. Chiar și atunci când pare ceva nesemnificativ, ascultă! Dumnezeu nu ne dezamăgește.
  Ardis Carolyn
  E frumos să împărtășim cu prietenii experiențele vieții, dar și mai frumos este să alegem astăzi să înaintăm împreună cu Dumnezeu. Ardis Carolyn, alături de alte femei povestesc despre călătoria lor spirituală în cartea „Înaintăm împreună” - apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  În brațele iubirii Sale

  Fiica mea este în mâinile lui Dumnezeu. Nu există un loc mai bun decât atât. Peste o săptămână, de la momentul când scriu aceste rânduri, ea va fi la al treilea tratament de chimioterapie și pot să îmi imaginez cum Dumnezeu stă alături de ea, ținând-o în brațele iubirii Sale.

  Speranța – piesa lipsă

  Dumnezeu știa că dacă ea ar fi început ziua cu El, studiind din Cuvântul Său, acest lucru i-ar fi adus speranța care îi lipsea. Dumnezeu, prin Cuvântul Lui, ne va aduce și nouă speranța de care avem nevoie.

  Dă mai departe!

  În urmă cu mai bine de patruzeci de ani, un cuplu s-a împrietenit cu mine; și pentru că ştiu din experiență cum este să te simți singură într-o zi de închinare și apoi să fii invitată la o masă caldă. A fost și pentru tine cineva o binecuvântare? Poate este timpul să dai și tu mai departe ceea ce ai primit.

  Vei merge acolo unde Dumnezeu te trimite?

  Mă rog ca, atunci când ești singură și tristă, să arunci asupra lui Dumnezeu toate îngrijorările tale. Lasă-L pe El să le ducă pentru tine. El a promis să-ți meargă alături la fiecare pas.

  Publicate astăzi

  Trepiedul

  Întreabă-te dacă tu ești pentru cineva un punct de sprijin. Sunt persoane care au curajul să apeleze la tine când le e greu? Ce faci de obicei? Ajuți sau te eschivezi? Dar Dumnezeu, El știe că Îi ești recunoscător? I-ai spus acest lucru? Spune-I simțămintele tale! Îi face plăcere să audă din gura și din inima ta mulțumirea.

  În brațele iubirii Sale

  Fiica mea este în mâinile lui Dumnezeu. Nu există un loc mai bun decât atât. Peste o săptămână, de la momentul când scriu aceste rânduri, ea va fi la al treilea tratament de chimioterapie și pot să îmi imaginez cum Dumnezeu stă alături de ea, ținând-o în brațele iubirii Sale.

  Mângâierea, în lumea animală

  Astăzi încearcă să încurajezi pe cineva care are nevoie să fie încurajat. Nu contează dacă este bun sau rău, dacă se potriveşte sau nu ideilor tale. Răspunde la invitaţia lui Dumnezeu de a-i oferi susţinere aproapelui tău. Vei găsi prietenie şi satisfacţie dacă faci ce zice Dumnezeu.

  Iubeşte-mă necondiţionat!

  Tată ceresc, copilul meu are nevoie ca eu să fiu un părinte blând și iubitor! Ajutămă,Te rog! PROVOCARE: Gândește-te astăzi la o modalitate de a-i arăta copilului tău cât de mult îl iubești! Poți doar să îi spui asta. Indiferent de vârsta lui, sigur va fi fericit să audă aceste cuvinte.

  Új élet

  „Felelt Jézus: Bizony, bizony mondom néked: ha valaki nem születik víztől és Lélektől, nem mehet...