Drumuri, peripeţii şi laudă lui Dumnezeu

  Dintr-o săritură a fost în picioare şi a început să umble. A intrat cu ei în Templu, umblând, sărind şi lăudând pe Dumnezeu. – Faptele apostolilor 3:8

  Într-un Sabat, fiind foarte ispitită să rămân acasă din cauza oboselii şi a faptului că nu mă simţeam bine, nu am putut totuşi să nu mă gândesc la cât de multe făcuse Dumnezeu pentru mine în toate săptămânile precedente – în câteva domenii ale vieţii mele.

  Familie: Familia fiicei mele a putut să petreacă o săptămână întreagă împreună cu noi. Faptul că am putut fi cu nepotul meu a fost un mod de a scăpa de stres.

  Lucrare: În timp ce pregăteam o convenţie de instruire/acreditare a responsabilelor cu Misiunea Femeii, în Bangkok, am primit vestea că două dintre invitate nu puteau veni. Şi nu doar că am găsit repede două vorbitoare care să le înlocuiască, dar la convenţia respectivă peste 100 de femei au fost acreditate ca responsabile cu Misiunea Femeii şi mărturiile lor ne-au inspirat pe toţi cei prezenţi.

  Finanţe: Într-o luni după-amiază, eu şi soţul meu am mers la o bancă unde ni s-a spus că banca în care recent făcusem un depozit semnificativ se închisese cu două săptămâni mai devreme. Singura şansă pe care o aveam să ne recuperăm banii era să mergem, după şase luni, la sediul central al băncii, din Makati City (centrul financiar al Filipinelor). Când ne-am dus la sucursala care încă funcţiona, ni s-au înmânat două formulare: unul pentru retragerea depozitului vinerea următoare şi al doilea era o împuternicire pentru soţul meu, deoarece vinerea următoare eu eram la Bangkok, la Convenţia Departamentului Misiunea Femeii (menţionată mai sus).

  Mărturie personală: Miercurea, când mă îmbarcam în avion, m-am rugat lui Dumnezeu ca în acea călătorie să-mi dea ocazia să fac cunoscută cuiva iubirea Sa. Un cuplu de musulmani a ocupat locurile de lângă mine. Până la finalul călătoriei, am găsit împreună punctele pe care le aveau în comun sistemele noastre diferite de credinţă, am discutat despre importanţa credinţei şi am făcut schimb de cărţi de vizită în cel mai cordial mod. După aşa frumoase experienţe în călătoriile pe care le fac şi după succesul convenţiei, am fost întâmpinată acasă de soţul meu, care mi-a înmânat un cec emis de banca închisă, prin care mi se returna întreaga sumă pe care o depusesem.

  Da, o să merg la biserică în acest Sabat, pentru că am o bogăţie de binecuvântări pentru care să îl laud pe Dumnezeu. Draga mea, când te simţi obosită, slăbită şi descurajată, meditează la binecuvântările lui Dumnezeu în viaţa ta. O să te simţi reînviorată şi plină de recunoştinţă faţă de Dumnezeu!

  Helen Bocala Gulfan

  Drumuri, peripeţii şi laudă lui Dumnezeu - 2017. Draga mea, când te simţi obosită, slăbită şi descurajată, meditează la binecuvântările lui Dumnezeu în viaţa ta. O să te simţi reînviorată şi plină de recunoştinţă faţă de Dumnezeu!
  Ardis Carolyn
  E frumos să împărtășim cu prietenii experiențele vieții, dar și mai frumos este să alegem astăzi să înaintăm împreună cu Dumnezeu. Ardis Carolyn, alături de alte femei povestesc despre călătoria lor spirituală în cartea „Înaintăm împreună” - apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Un biscuit fără unt

  Ca un biscuit care nu merită să fie mâncat fără unt, tot astfel nicio viață nu merită să fie trăită fără Dumnezeu.

  Crainicul cu clopoțel

  Fiecăruia ni s-au dat daruri pe care să le folosim pentru Domnul. Fiecare dintre noi are nevoie să-și concentreze cele mai importante energii pentru ca darul său să le fie de folos altora. Fie ca Dumnezeu să ne ajute să cercetăm Scripturile și să cerem asistența Duhului Sfânt înainte de a face greșeli.

  Dumnezeu l-a folosit pe soțul meu ca să-mi schimbe perspectiva

  Dumnezeu mi-a arătat clar că acea carte nu este despre mine, ci menirea ei este să-i ajute pe mulţi peregrini pe drumul spinos al vieții și să-I aducă Lui slavă. Îi mulțumesc Domnului pentru dragostea Lui necondiționată, pentru favoarea nemeritată și pentru harul Său minunat!

  Salvat de o întâlnire de comitet

  Când ne începem ziua, să ne străduim să-L punem pe Dumnezeu în locul cuvenit. Doar făcând astfel îngerul Domnului își va așeza tabăra în jurul nostru și ne va păzi de orice rău.

  Publicate astăzi

  Porunca a treia

  Atenție, distanțarea dintre noi și Dumnezeu nu apare dintr-odată, ci treptat, pe neobservate și în etape mici, dar repetate. Dacă Îl rechemăm acum în viața noastră, Tatăl ceresc vine fără întârziere sau șovăire.

  Un biscuit fără unt

  Ca un biscuit care nu merită să fie mâncat fără unt, tot astfel nicio viață nu merită să fie trăită fără Dumnezeu.

  Cine înţelege mai bine?

  Dacă ești ispitit să te înfurii, să te enervezi, să îţi piezi cumpătul, să fii scos din sărite, îndepărtează-te cât poţi de repede de un asemenea sentiment. Domnul îţi va da pace şi control de sine, ca să poţi arăta dragoste, apreciere şi admiraţie faţă de alţii. În consecinţă, relaţiile tale vor înflori.

  Mi-ar plăcea ca biserica mea să ierte

  Cere în rugăciune iertare și puterea de a ierta! PROVOCARE: Scrie pe o foaie motivele pentru care nu poți ierta de obicei! Gândeștete la o modalitate de a trece peste acestea și de a te bucura de pacea iertării depline!

  A menny polgárai

  „Azért immár nem vagytok jövevények és zsellérek, hanem polgártársai a szenteknek, és cselédei az Istennek.”...