Drumuri, peripeţii şi laudă lui Dumnezeu

  Dintr-o săritură a fost în picioare şi a început să umble. A intrat cu ei în Templu, umblând, sărind şi lăudând pe Dumnezeu. – Faptele apostolilor 3:8

  Într-un Sabat, fiind foarte ispitită să rămân acasă din cauza oboselii şi a faptului că nu mă simţeam bine, nu am putut totuşi să nu mă gândesc la cât de multe făcuse Dumnezeu pentru mine în toate săptămânile precedente – în câteva domenii ale vieţii mele.

  Familie: Familia fiicei mele a putut să petreacă o săptămână întreagă împreună cu noi. Faptul că am putut fi cu nepotul meu a fost un mod de a scăpa de stres.

  Lucrare: În timp ce pregăteam o convenţie de instruire/acreditare a responsabilelor cu Misiunea Femeii, în Bangkok, am primit vestea că două dintre invitate nu puteau veni. Şi nu doar că am găsit repede două vorbitoare care să le înlocuiască, dar la convenţia respectivă peste 100 de femei au fost acreditate ca responsabile cu Misiunea Femeii şi mărturiile lor ne-au inspirat pe toţi cei prezenţi.

  Finanţe: Într-o luni după-amiază, eu şi soţul meu am mers la o bancă unde ni s-a spus că banca în care recent făcusem un depozit semnificativ se închisese cu două săptămâni mai devreme. Singura şansă pe care o aveam să ne recuperăm banii era să mergem, după şase luni, la sediul central al băncii, din Makati City (centrul financiar al Filipinelor). Când ne-am dus la sucursala care încă funcţiona, ni s-au înmânat două formulare: unul pentru retragerea depozitului vinerea următoare şi al doilea era o împuternicire pentru soţul meu, deoarece vinerea următoare eu eram la Bangkok, la Convenţia Departamentului Misiunea Femeii (menţionată mai sus).

  Mărturie personală: Miercurea, când mă îmbarcam în avion, m-am rugat lui Dumnezeu ca în acea călătorie să-mi dea ocazia să fac cunoscută cuiva iubirea Sa. Un cuplu de musulmani a ocupat locurile de lângă mine. Până la finalul călătoriei, am găsit împreună punctele pe care le aveau în comun sistemele noastre diferite de credinţă, am discutat despre importanţa credinţei şi am făcut schimb de cărţi de vizită în cel mai cordial mod. După aşa frumoase experienţe în călătoriile pe care le fac şi după succesul convenţiei, am fost întâmpinată acasă de soţul meu, care mi-a înmânat un cec emis de banca închisă, prin care mi se returna întreaga sumă pe care o depusesem.

  Da, o să merg la biserică în acest Sabat, pentru că am o bogăţie de binecuvântări pentru care să îl laud pe Dumnezeu. Draga mea, când te simţi obosită, slăbită şi descurajată, meditează la binecuvântările lui Dumnezeu în viaţa ta. O să te simţi reînviorată şi plină de recunoştinţă faţă de Dumnezeu!

  Helen Bocala Gulfan

  Ardis Carolyn
  E frumos să împărtășim cu prietenii experiențele vieții, dar și mai frumos este să alegem astăzi să înaintăm împreună cu Dumnezeu. Ardis Carolyn, alături de alte femei povestesc despre călătoria lor spirituală în cartea „Înaintăm împreună” - apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Îngerii le-au păzit „coșul”

  Dumnezeu Și-a trimis îngerii să vegheze asupra „coșului” mătușilor mele la fel cum au vegheat asupra lui Moise pe fluviul Nil, cu mult timp în urmă. Slujim unui Dumnezeu uimitor! Va fi minunat să auzim în ceruri povestiri despre cum ne-au salvat îngerii noștri păzitori.

  Totul strălucește

  În ziua aceea, când va veni să Își ia pietrele prețioase, ne vom putea așeza cu bucurie alături de ceilalți care au trecut prin procesul de lustruire, ca să strălucim ca stelele, pentru totdeauna.

  Hristos este podul

  Mă rog și vorbesc numai cu Domnul nostru așa cum o fac de ani de zile ca o creștină devotată. Dar darul acela îmi amintește că Hristos a murit pe cruce pentru noi; El este podul nostru și ar fi bine ca și noi să murim față de noi în fiecare zi și să trăim pentru El.

  Garanție pe viață

  Sunt atât de recunoscătoare că ochiul Lui veghează într-adevăr asupra vrăbiilor. Așa că am încredere că îi pasă și de mine!

  Publicate astăzi

  A unsprezecea poartă – de Iacint

  La rândul nostru, și noi putem fi o reflexie a luminii care vine de la Dumnezeu spre cei ce trăiesc anonim sau ascunși de rușine ori de teamă. Dacă ei încă nu Îl văd pe Dumnezeu, noi am putea să le arătăm măcar puțin din ceea ce este El pentru viața noastră. Cu un mic efort și cu puțină bunăvoință, am putea să-i punem pe ceilalți în valoare mai mult decât o facem acum sau decât facem pentru noi înșine.

  Îngerii le-au păzit „coșul”

  Dumnezeu Și-a trimis îngerii să vegheze asupra „coșului” mătușilor mele la fel cum au vegheat asupra lui Moise pe fluviul Nil, cu mult timp în urmă. Slujim unui Dumnezeu uimitor! Va fi minunat să auzim în ceruri povestiri despre cum ne-au salvat îngerii noștri păzitori.

  De la bocet la bucurie

  Dumnezeu poate şi vrea să ne ia tristeţea, descurajarea şi amărăciunea, ca noi să ne putem bucura de viaţă şi să fim pregătiţi să-L primim cu bucurie. Domnul ne va binecuvânta dacă îi dăm voie.

  Între două lumi

  Tată, ne rugăm pentru tinerii indeciși să se prindă de Tine! Și pe cei plecați departe înapoiază-i casei Tale! PROVOCARE: Gândește-te la o carte care vorbește despre Isus și ofer-o, când ai ocazia, unui tânăr!

  Isten minden cselekedetet megítél

  „Mert minden cselekedetet az Isten ítéletre előhoz, minden titkos dologgal, akár jó, akár gonosz legyen...