Drumuri, peripeţii şi laudă lui Dumnezeu

  Dintr-o săritură a fost în picioare şi a început să umble. A intrat cu ei în Templu, umblând, sărind şi lăudând pe Dumnezeu. – Faptele apostolilor 3:8

  Într-un Sabat, fiind foarte ispitită să rămân acasă din cauza oboselii şi a faptului că nu mă simţeam bine, nu am putut totuşi să nu mă gândesc la cât de multe făcuse Dumnezeu pentru mine în toate săptămânile precedente – în câteva domenii ale vieţii mele.

  Familie: Familia fiicei mele a putut să petreacă o săptămână întreagă împreună cu noi. Faptul că am putut fi cu nepotul meu a fost un mod de a scăpa de stres.

  Lucrare: În timp ce pregăteam o convenţie de instruire/acreditare a responsabilelor cu Misiunea Femeii, în Bangkok, am primit vestea că două dintre invitate nu puteau veni. Şi nu doar că am găsit repede două vorbitoare care să le înlocuiască, dar la convenţia respectivă peste 100 de femei au fost acreditate ca responsabile cu Misiunea Femeii şi mărturiile lor ne-au inspirat pe toţi cei prezenţi.

  Finanţe: Într-o luni după-amiază, eu şi soţul meu am mers la o bancă unde ni s-a spus că banca în care recent făcusem un depozit semnificativ se închisese cu două săptămâni mai devreme. Singura şansă pe care o aveam să ne recuperăm banii era să mergem, după şase luni, la sediul central al băncii, din Makati City (centrul financiar al Filipinelor). Când ne-am dus la sucursala care încă funcţiona, ni s-au înmânat două formulare: unul pentru retragerea depozitului vinerea următoare şi al doilea era o împuternicire pentru soţul meu, deoarece vinerea următoare eu eram la Bangkok, la Convenţia Departamentului Misiunea Femeii (menţionată mai sus).

  Mărturie personală: Miercurea, când mă îmbarcam în avion, m-am rugat lui Dumnezeu ca în acea călătorie să-mi dea ocazia să fac cunoscută cuiva iubirea Sa. Un cuplu de musulmani a ocupat locurile de lângă mine. Până la finalul călătoriei, am găsit împreună punctele pe care le aveau în comun sistemele noastre diferite de credinţă, am discutat despre importanţa credinţei şi am făcut schimb de cărţi de vizită în cel mai cordial mod. După aşa frumoase experienţe în călătoriile pe care le fac şi după succesul convenţiei, am fost întâmpinată acasă de soţul meu, care mi-a înmânat un cec emis de banca închisă, prin care mi se returna întreaga sumă pe care o depusesem.

  Da, o să merg la biserică în acest Sabat, pentru că am o bogăţie de binecuvântări pentru care să îl laud pe Dumnezeu. Draga mea, când te simţi obosită, slăbită şi descurajată, meditează la binecuvântările lui Dumnezeu în viaţa ta. O să te simţi reînviorată şi plină de recunoştinţă faţă de Dumnezeu!

  Helen Bocala Gulfan

  Drumuri, peripeţii şi laudă lui Dumnezeu - 2017. Draga mea, când te simţi obosită, slăbită şi descurajată, meditează la binecuvântările lui Dumnezeu în viaţa ta. O să te simţi reînviorată şi plină de recunoştinţă faţă de Dumnezeu!
  Ardis Carolyn
  E frumos să împărtășim cu prietenii experiențele vieții, dar și mai frumos este să alegem astăzi să înaintăm împreună cu Dumnezeu. Ardis Carolyn, alături de alte femei povestesc despre călătoria lor spirituală în cartea „Înaintăm împreună” - apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Ziua Taților

  De Ziua Tatălui, aplică versetul de azi la tatăl tău și oferă-i iertare, dacă este nevoie. Iată o versiune de Ziua Tatălui a textului din Filipeni 4:8: „La urma urmelor, copiilor, orice a făcut tatăl vostru adevărat, nobil, drept, curat, demn de iubit, demn de primit, orice faptă bună și orice este lăudabil, aceea să vă însuflețească!”

  Epuizare?

  Isus a arătat că este bine să punem deoparte timp pentru noi înșine: de fapt, aceasta este o datorie! Prea adesea luptăm să fim perfecte și să ne menținem reputația de persoane altruiste, astfel încât începem să ne neglijăm propria viață. Dar, pentru a umple cupa altora, trebuie să ne asigurăm că avem destulă apă în propria cupă.

  Trebuie să fi fost un înger

  Ce Dumnezeu minunat slujim! El trimite îngerii Săi să vegheze asupra noastră și se îngrijește de nevoile noastre, adesea înainte să știm care sunt acestea. Ne putem încrede cu siguranță în grija Sa pentru noi!

  Ajutor! Sunt mamă!

  A fi mamă nu este ușor, mai ales dacă ești singură. Dar Dumnezeu a promis că nu ne va lăsa, ci El ne va fi puterea. Deci mă prind de făgăduința aceasta: Dumnezeu o va salva pe fiica mea.

  Publicate astăzi

  Șase ani la câțiva centimetri de moarte

  Singurul care nu Se limitează la a coase rănile, ci le și curăță, apoi le vindecă pe deplin este Mântuitorul. Ceea ce vede și atinge El nu va mai putea deveni periculos vreodată; El vindecă pentru totdeauna.

  Ziua Taților

  De Ziua Tatălui, aplică versetul de azi la tatăl tău și oferă-i iertare, dacă este nevoie. Iată o versiune de Ziua Tatălui a textului din Filipeni 4:8: „La urma urmelor, copiilor, orice a făcut tatăl vostru adevărat, nobil, drept, curat, demn de iubit, demn de primit, orice faptă bună și orice este lăudabil, aceea să vă însuflețească!”

  Răsplata

  Se poate spune că răsplata imediată şi valabilă a slujirii constă într-o îmbunătăţire a stării de bine şi în bucuria oferirii ajutorului celor care sunt în nevoie. Astăzi, te încurajăm să împlineşti nevoile unei persoane apropiate. Adu-ţi aminte că „oricine dă un pahar de apă unuia din aceşti micuţi în numele unui ucenic nu-şi va pierde răsplata”.

  Ucenicul iubit, fiu al tunetului?

  Doamne, ajută-mă să văd, ca și Tine, ce pot deveni tinerii sub influența Ta și să fiu un canal al iubirii Tale revărsate către ei! PROVOCARE: Roagă-te ca pentru acei tineri greu de iubit, asemenea lui Ioan, să ai dragostea pe care a avut-o Isus față de acesta!

  Jel a nagyvárosok elhagyására

  „Mikor azért látjátok majd, hogy az a pusztító utálatosság, amelyről Dániel próféta szólott, ott áll...