Articolul precedentExersează-ți mintea
  Articolul următorRămânând în formă

  Dumnezeu a avut grijă de noi

  Îngerul Domnului tabără în jurul celor ce se tem de El şi-i scapă din primejdie. – Psalmii 34:7

  Mă uitam la ştirile de la ora 23, răpusă de o zi lungă de curăţenie amănunţită şi de treburi grele în jurul casei. În timp ce mă odihneam pe canapea, m-am uitat în sus şi am văzut o pată neagră pe tavan. Să fie o insectă? Soţul meu era deja în pat, dormea, şi nu aveam de gând să îl trezesc, chiar dacă, mică de statură fiind, trebuia să mă urc pe un scaun cu un plici de insecte şi să rezolv situaţia.

  La o privire mai atentă, am observat că punctul negru se mişca. Părea să fie un păianjen. Am ţintit şi apoi am lovit, dar se pare că nu am făcut altceva decât să ameţesc creatura. A căzut pe podea, după televizor. Am mişcat televizorul şi alte obiecte de mobilier, dar fără rezultat.

  Dacă o fi veninos? am oftat eu. Nu aveam destulă energie să întorc casa cu susul în jos, ca să îl găsesc. „Doamne, ştii că nu sunt decât ţărână, şi încă o ţărână foarte obosită. Fiindcă nu sunt în stare să găsesc păianjenul, Te rog, ai grijă de noi şi de pisici. Ajută-mă să îl găsesc dimineaţă, înainte să înţepe pe cineva. Îţi mulţumesc anticipat pentru ajutor. Amin!”

  Şi m-am dus la culcare. Ziua următoare, pe la ora 11, am deschis un coş de rufe murdare. Mi s-a făcut părul măciucă când am dat cu degetele de pânză de păianjen. Mi-am tras repede mâna. Sub locul în care fusese mâna mea era un păianjen maro – o specie veninoasă.

  „O, Doamne!” am răsuflat eu, „acum,Te rog, fă-l să nu se mişte până găsesc ceva cu care să îl prind.” Şi păianjenul a rămas pe loc, l-am învelit în hârtie igienică şi l-am trimis într-un mormânt de apă, în baie. Ce m-am bucurat că nu s-a ascuns printre hainele murdare!

  I-am mulţumit lui Dumnezeu pentru grija Sa şi am avut ce să-i povestesc lui Carl când s-a întors acasă de la serviciu. Voi crede întotdeauna în Dumnezeu şi în îngerii Săi păzitori, care ne-au ferit pe mine şi familia mea de multe pericole pe parcursul vieţii. Ce interesant va fi, când vom ajunge în cer, să stăm de vorbă cu îngerii noştri păzitori şi să aflăm de multe alte pericole şi situaţii-limită în care ne-am aflat şi care nici măcar nu ne-au trecut prin minte vreodată!

  Bonnie Moyers

  Dumnezeu a avut grijă de noi - 2017. I-am mulţumit lui Dumnezeu pentru grija Sa şi am avut ce să-i povestesc lui Carl când s-a întors acasă de la serviciu. Voi crede întotdeauna în Dumnezeu şi în îngerii Săi păzitori, care ne-au ferit pe mine şi familia mea de multe pericole pe parcursul vieţii.
  Ardis Carolyn
  E frumos să împărtășim cu prietenii experiențele vieții, dar și mai frumos este să alegem astăzi să înaintăm împreună cu Dumnezeu. Ardis Carolyn, alături de alte femei povestesc despre călătoria lor spirituală în cartea „Înaintăm împreună” - apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Iar ei au locuit în mijlocul lor

  Mă rog ca și eu să plâng în pocăință când Dumnezeu trimite mustrarea Sa și apoi să procedez conform harului Său, ca să intru în moștenirea Canaanului ceresc. Fie ca aceasta să fie și experiența ta!

  Ca un copilaș

  Ce fericire să-i avem pe acești micuți care ne învață atât de multe despre noi înșine, despre viața însăși și despre cum să relaționam cu Tatăl nostru ceresc! Mă simt foarte binecuvântată! Ajută-mă, Doamne, să devin ca un copilaș!

  Sceptrul

  Era o piesă perfectă? Nicidecum, dar, cu siguranță, creativă și acceptabilă, poate chiar reprezentativă pentru etosul acelei provincii. Întrucât Butterworth a fost solicitat să-și folosească îndemânarea pentru această sarcină importantă, el a făcut tot ce i-a stat în putință.

  În tandem către eternitate

  Atât timp cât bărbații și femeile nu se privesc reciproc așa cum îi privește Isus, ei vor rata posibilitățile unei lucrări unite. Dar atunci când încetează să se opună și să se trateze rău unii pe alții, ei lucrează în tandem ca împreună moștenitori, mergând spre eternitate și având beneficiul ajutorării reciproce.

  Publicate astăzi

  De la monoclu la ochelari

  Într-un sens figurat, fiecare dintre noi vede lumea prin propriile lentile. Din acest motiv o vedem atât de diferit. Nu uita acest lucru azi, când vei avea impresia că ceilalți au ceva, că nu văd lucrurile corect. Te va ajuta să manifești mai multă toleranță și înțelegere.

  Iar ei au locuit în mijlocul lor

  Mă rog ca și eu să plâng în pocăință când Dumnezeu trimite mustrarea Sa și apoi să procedez conform harului Său, ca să intru în moștenirea Canaanului ceresc. Fie ca aceasta să fie și experiența ta!

  Bunicuţa

  Despre bunici se spune că nepoţii sunt ca o coroană pentru el. Despre copii, textul spune că părinţii sunt mândri de ei. Toţi suntem incluşi în acest text, chiar dacă nu toţi suntem părinţi sau bunici, toţi suntem copii şi toţi trebuie să avem un respect profund faţă de generaţiile trecute.

  Acceptă-mă așa cum sunt!

  Doamne, Te rog să mă ajuți să-mi accept copilul așa cum este și să-i pot arăta, prin vorbe și fapte, aprecierea mea! PROVOCARE: Ia-ți timp astăzi să stai de vorbă cu copilul tău, să îl asiguri de toată prețuirea pe care i-o porți și să te străduiești ca, prin purtarea ta, să simtă acest sentiment înălțător!

  A biztos prófétai szó

  „Mert e látomás bizonyos időre szól, de vége felé siet és meg nem csal; ha...