Mă puteti duce până acolo?

  Eu sunt Uşa. Dacă intră cineva prin Mine, va fi mântuit; va intra şi va ieşi şi va găsi păşune. – Ioan 10:9

  Mă aflu în aeroportul din Chicago, încă trăgându-mi sufletul după ce am alergat un kilometru şi jumătate ca să prind avionul spre casă, după un weekend superb petrecut la aniversarea unui an de viaţă a nepotului meu Benjamin.

  Vremea nu a fost bună, iar avionul meu a avut o întârziere semnificativă în South Bend. Din această cauză, mi-a fost teamă că nu o să prind legătura în Chicago. Imediat ce am aterizat în Chicago, am coborât în grabă din avion şi am fugit în clădirea aeroportului. Explicându-i situaţia unui angajat al companiei de la poartă, l-am întrebat:

  – Mă puteţi duce la poarta de îmbarcare, vă rog? Mă puteţi duce?

  – Îmi pare rău, uşile se închid peste cinci minute. N-o să ajungeţi, a fost răspunsul lui.

  – Dar mă puteţi însoţi până acolo? Cred că, dacă mă ajutaţi, am o şansă, am insistat eu.

  – Doamnă, uşile s-au închis. Nu aveaţi nicio şansă să ajungeţi la poarta de îmbarcare şi apoi acasă cu acel avion, mi-a răspuns el din nou, de data aceasta apăsat.

  Ce frustrare! Mi-a rupt inima. Alergând către poartă, mă gândeam la ce îi spusesem: „Dacă m-aţi duce până acolo…” Dacă m-ar fi dus, aş fi ajuns avionul spre casă.

  Oriunde mă duc, oriunde călătoresc, întâlnesc femei din diferite ţări şi culturi. Există întotdeauna un strigăt de ajutor, o rugăminte gen: „Mă puteţi duce până acolo?” pe care, dacă eşti dispusă să o auzi şi să o împlineşti, poţi conduce pe cineva spre casă.

  Îmi amintesc de femeile pe care le-am întâlnit în Malawi. După ce mi-am ţinut prezentarea, au venit ia mine multe femei. Toate se uitau la mine căutând speranţă. Le-am întrebat ce au pe inimă şi de ce cântau şi plângeau în acelaşi timp. Una dintre ele mi-a spus: „Suntem seropozitive. Ne poţi ajuta?” M-am uitat în ochii lor şi singurul lucru pe care l-am putut face a fost să le îmbrăţişez şi să cântăm împreună imnuri de speranţă, în timp ce ele îşi spuneau povestea. Strigătul lor era doar atât: „Ne puteţi duce până acolo? Suntem bolnave, descurajate, pe moarte…, dar ne puteţi duce până acolo?”

  Isus spune: „Eu sunt Uşa. Cei care intră prin Mine vor fi salvaţi.” Ce promisiune copleşitoare! Aleargă! Poarta e încă deschisă. Dar, mai presus de orice, nu merge singură! Există încă cineva care strigă după ajutor: „Mă puteţi duce până acolo? Mă puteţi ajuta?” Rugăciunea mea este să prinzi poarta deschisă în acea zi.

  Raquel Queiroz da Costa Arrais

  Mă puteti duce până acolo? - 2017. Isus spune: „Eu sunt Uşa. Cei care intră prin Mine vor fi salvaţi.” Ce promisiune copleşitoare! Aleargă! Poarta e încă deschisă. Dar, mai presus de orice, nu merge singură!
  Ardis Carolyn
  E frumos să împărtășim cu prietenii experiențele vieții, dar și mai frumos este să alegem astăzi să înaintăm împreună cu Dumnezeu. Ardis Carolyn, alături de alte femei povestesc despre călătoria lor spirituală în cartea „Înaintăm împreună” - apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Speranța – piesa lipsă

  Dumnezeu știa că dacă ea ar fi început ziua cu El, studiind din Cuvântul Său, acest lucru i-ar fi adus speranța care îi lipsea. Dumnezeu, prin Cuvântul Lui, ne va aduce și nouă speranța de care avem nevoie.

  Dă mai departe!

  În urmă cu mai bine de patruzeci de ani, un cuplu s-a împrietenit cu mine; și pentru că ştiu din experiență cum este să te simți singură într-o zi de închinare și apoi să fii invitată la o masă caldă. A fost și pentru tine cineva o binecuvântare? Poate este timpul să dai și tu mai departe ceea ce ai primit.

  Vei merge acolo unde Dumnezeu te trimite?

  Mă rog ca, atunci când ești singură și tristă, să arunci asupra lui Dumnezeu toate îngrijorările tale. Lasă-L pe El să le ducă pentru tine. El a promis să-ți meargă alături la fiecare pas.

  Iar ei au locuit în mijlocul lor

  Mă rog ca și eu să plâng în pocăință când Dumnezeu trimite mustrarea Sa și apoi să procedez conform harului Său, ca să intru în moștenirea Canaanului ceresc. Fie ca aceasta să fie și experiența ta!

  Publicate astăzi

  Trei solii îngerești

  Dacă citești și te frămânți, încă nu-i târziu, ia o decizie corectă! Recitește cele Trei Solii Îngerești din Apocalipsa 14. Meditează mai mult la semnificația mesajului și consideră că trebuie să iei o decizie.

  Speranța – piesa lipsă

  Dumnezeu știa că dacă ea ar fi început ziua cu El, studiind din Cuvântul Său, acest lucru i-ar fi adus speranța care îi lipsea. Dumnezeu, prin Cuvântul Lui, ne va aduce și nouă speranța de care avem nevoie.

  Empatia

  Găseşte astăzi pe cineva cu care să empatizezi. Încearcă să-i oferi uşurare în durerea sa. Rămâi deschis la această posibilitate ca cei din jur să-şi poată împlini nevoile prin empatia ta. Pe lângă binele pe care îl faci altora, tu însuţi vei primi o recoltă de beneficii în ce priveşte bunăstarea fizică, psihică şi morală.

  Să fim o echipă!

  Părinte ceresc, vreau ca familia mea să lucreze ca o adevărată echipă! PROVOCARE: Ia-ți timp astăzi să descoperi potențialul copilului tău și rolul care i se potrivește cel mai bine în familia voastră!

  Bűnbetegek orvossága

  „Miért ostorozzalak tovább, holott a bűnt növelitek? Minden fej beteg, és minden szív erőtelen. Tetőtől...