Mă puteti duce până acolo?

  Eu sunt Uşa. Dacă intră cineva prin Mine, va fi mântuit; va intra şi va ieşi şi va găsi păşune. – Ioan 10:9

  Mă aflu în aeroportul din Chicago, încă trăgându-mi sufletul după ce am alergat un kilometru şi jumătate ca să prind avionul spre casă, după un weekend superb petrecut la aniversarea unui an de viaţă a nepotului meu Benjamin.

  Vremea nu a fost bună, iar avionul meu a avut o întârziere semnificativă în South Bend. Din această cauză, mi-a fost teamă că nu o să prind legătura în Chicago. Imediat ce am aterizat în Chicago, am coborât în grabă din avion şi am fugit în clădirea aeroportului. Explicându-i situaţia unui angajat al companiei de la poartă, l-am întrebat:

  – Mă puteţi duce la poarta de îmbarcare, vă rog? Mă puteţi duce?

  – Îmi pare rău, uşile se închid peste cinci minute. N-o să ajungeţi, a fost răspunsul lui.

  – Dar mă puteţi însoţi până acolo? Cred că, dacă mă ajutaţi, am o şansă, am insistat eu.

  – Doamnă, uşile s-au închis. Nu aveaţi nicio şansă să ajungeţi la poarta de îmbarcare şi apoi acasă cu acel avion, mi-a răspuns el din nou, de data aceasta apăsat.

  Ce frustrare! Mi-a rupt inima. Alergând către poartă, mă gândeam la ce îi spusesem: „Dacă m-aţi duce până acolo…” Dacă m-ar fi dus, aş fi ajuns avionul spre casă.

  Oriunde mă duc, oriunde călătoresc, întâlnesc femei din diferite ţări şi culturi. Există întotdeauna un strigăt de ajutor, o rugăminte gen: „Mă puteţi duce până acolo?” pe care, dacă eşti dispusă să o auzi şi să o împlineşti, poţi conduce pe cineva spre casă.

  Îmi amintesc de femeile pe care le-am întâlnit în Malawi. După ce mi-am ţinut prezentarea, au venit ia mine multe femei. Toate se uitau la mine căutând speranţă. Le-am întrebat ce au pe inimă şi de ce cântau şi plângeau în acelaşi timp. Una dintre ele mi-a spus: „Suntem seropozitive. Ne poţi ajuta?” M-am uitat în ochii lor şi singurul lucru pe care l-am putut face a fost să le îmbrăţişez şi să cântăm împreună imnuri de speranţă, în timp ce ele îşi spuneau povestea. Strigătul lor era doar atât: „Ne puteţi duce până acolo? Suntem bolnave, descurajate, pe moarte…, dar ne puteţi duce până acolo?”

  Isus spune: „Eu sunt Uşa. Cei care intră prin Mine vor fi salvaţi.” Ce promisiune copleşitoare! Aleargă! Poarta e încă deschisă. Dar, mai presus de orice, nu merge singură! Există încă cineva care strigă după ajutor: „Mă puteţi duce până acolo? Mă puteţi ajuta?” Rugăciunea mea este să prinzi poarta deschisă în acea zi.

  Raquel Queiroz da Costa Arrais

  Mă puteti duce până acolo? - 2017. Isus spune: „Eu sunt Uşa. Cei care intră prin Mine vor fi salvaţi.” Ce promisiune copleşitoare! Aleargă! Poarta e încă deschisă. Dar, mai presus de orice, nu merge singură!
  Ardis Carolyn
  E frumos să împărtășim cu prietenii experiențele vieții, dar și mai frumos este să alegem astăzi să înaintăm împreună cu Dumnezeu. Ardis Carolyn, alături de alte femei povestesc despre călătoria lor spirituală în cartea „Înaintăm împreună” - apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Cea mai dragă mamă

  Îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi pentru binecuvântări. Casa mi-este binecuvântată. Eu sunt binecuvântată și foarte favorizată de Dumnezeul Preaînalt. Mulțumesc, Doamne, pentru binecuvântarea mamelor noastre!

  Pace în mijlocul furtunii

  În acea noapte a venit uraganul. M-am mirat că am dormit aproape tot timpul. Am experimentat o pace extraordinară în mijlocul furtunii.

  Iertarea

  Trebuie să le cerem iertare celorlalți și Tatălui nostru ceresc. El ne iubește atât de mult, că este bucuros să ne ierte. Lăudați numele Lui!

  Dă-te la o parte!

  Am învățat că la vârsta ei eu îi pot fi doar prietenă, în niciun caz și conștiință. Dar cel mai mult am învățat să mă rog cu insistență și să mă dau la o parte din drum pentru ca Domnul să lucreze.

  Publicate astăzi

  Cinci seturi maximum

  Oricât ți s-ar părea că Diavolul mai are putere, oricât ai avea impresia că el încă mai poate câștiga ceva, ține minte că, odată cu jertfa de pe Golgota, Satana este un dușman învins. El a fost izolat aici pe pământ și aici va sfârși după ce va fi judecat în fața universului întreg. Oricât ar vrea el să ne temem de puterile lui, să știi că el este mai slab decât orice copil care se pleacă pe genunchi și se roagă în numele Mântuitorului Isus. Prin forțele noastre putem să fim oricând învinși, dar în puterea și cu ocrotirea Domnului nostru, niciodată.

  Cea mai dragă mamă

  Îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi pentru binecuvântări. Casa mi-este binecuvântată. Eu sunt binecuvântată și foarte favorizată de Dumnezeul Preaînalt. Mulțumesc, Doamne, pentru binecuvântarea mamelor noastre!

  Calea răbdării

  Cu toții avem nevoie de o doză în plus de răbdare. Așadar, dacă treci prin dificultăți, probleme, greutăți, gândește-te numai că aceasta poate fi cea mai bună oportunitate de a-ți întări răbdarea. În cele din urmă, când încercarea este depășită, noi sfârșim prin a avea caracterul lui Isus.

  Rugăciunea bunicii

  Să ne rugăm astăzi pentru nepoții bisericii: să crească în pace, gustând zilnic iubirea lui Dumnezeu! PROVOCARE: Întâlnește-ți, zilele acestea, nepoții (dacă nu ai nepoți, ai putea vizita un copil care nu are bunici)! Dacă se poate, frământați împreună un cozonac! Oricum, vorbește-le despre dragostea lui Dumnezeu!

  Kövessük Krisztust!

  „Mert úgy vélem, hogy Isten minket, az apostolokat, utolsókul állított, mintegy halálra szántakul: mert látványossága...