Îngeri care locuiesc în casa mea

  Căci El va porunci îngerilor Săi să te păzească în toate căile tale. – Psalmii 91:11

  Când am devenit mamă, mi s-a umplut inima de bucurie, dar în acelaşi timp şi de teamă. Gânduri negre au început să îmi umble prin minte: Cum o să îi porţi de grijă acestui copil? Nu eşti destul de bună. Dacă i se întâmplă ceva rău? Nu poţi avea grijă de el 24 de ore din 24 şi 7 zile din 7? Ce-o să faci?

  Am început să mă rog, cerându-I lui Dumnezeu să ia acele gânduri urâte şi, totodată, să îmi dea linişte. Ştiam că nu îmi puteam proteja copilul, aşa că L-am rugat pe Dumnezeu să-l ia în mâinile Sale pe acest bebeluş şi să trimită îngeri care să îl aibă în pază. Doi ani avea fiul meu Joseph când am simţit pentru prima oară, efectiv, prezenţa unui înger în casa mea.

  Era o vară toridă în New York City. Am plecat la cumpărături, dar înainte să ies i-am spus soţului meu că geamul de la ieşirea de incendiu e deschis şi să supravegheze copilul, să nu se apropie de fereastră. Locuim la etajul cinci într-o clădire cu faţada de cărămidă şi, când se face cald, obişnuiesc să deschid geamul, dar întotdeauna supraveghez copilul să nu se apropie de el. Cum mergeam prin supermarket, parcă o voce din cap îmi spunea: Du-te înapoi acasă! De ce să mă duc acasă? mi-am zis în sinea mea. Nu am uitat nimic. Am cardul la mine şi nu am nevoie de altceva. Totuşi acea voce nu m-a lăsat în pace. Du-te înapoi acasă! M-a tot agasat şi a devenit atât de reală, încât m-am hotărât să mă întorc, deşi nu ştiam motivul.

  Când am intrat în casă, nu l-am zărit nicăieri pe Joseph. Aproape că mi-a stat inima. Am ştiut pur şi simplu că era la geamul deschis. Am alergat în dormitor şi, bineînţeles, era la ieşirea de incendiu. Era pe punctul să cadă. Ştiam că, dacă spun ceva, o să se sperie şi o să cadă cu siguranţă. M-am apropiat încet şi l-am apucat de picioare, care erau deja în aer. L-am prins şi am strigat.

  Îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru că Şi-a trimis îngerii să aibă grijă de Joseph. Nu am niciun dubiu că îngerii l-au ţinut până am ajuns acasă! Slavă Domnului că ne-a dat îngeri care să aibă grijă de copiii noştri! Ca mamă, nu pot fi cu copilul meu tot timpul şi să îl feresc de toate relele. Dar ştiu că are îngeri care îi poartă de grijă şi pot sta liniştită. Chiar acum există îngeri care locuiesc în casa mea.

  Andrea Rocha

  Îngeri care locuiesc în casa mea - 2017. Slavă Domnului că ne-a dat îngeri care să aibă grijă de copiii noştri! Ca mamă, nu pot fi cu copilul meu tot timpul şi să îl feresc de toate relele. Dar ştiu că are îngeri care îi poartă de grijă şi pot sta liniştită. Chiar acum există îngeri care locuiesc în casa mea.
  Ardis Carolyn
  E frumos să împărtășim cu prietenii experiențele vieții, dar și mai frumos este să alegem astăzi să înaintăm împreună cu Dumnezeu. Ardis Carolyn, alături de alte femei povestesc despre călătoria lor spirituală în cartea „Înaintăm împreună” - apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Cea mai dragă mamă

  Îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi pentru binecuvântări. Casa mi-este binecuvântată. Eu sunt binecuvântată și foarte favorizată de Dumnezeul Preaînalt. Mulțumesc, Doamne, pentru binecuvântarea mamelor noastre!

  Pace în mijlocul furtunii

  În acea noapte a venit uraganul. M-am mirat că am dormit aproape tot timpul. Am experimentat o pace extraordinară în mijlocul furtunii.

  Iertarea

  Trebuie să le cerem iertare celorlalți și Tatălui nostru ceresc. El ne iubește atât de mult, că este bucuros să ne ierte. Lăudați numele Lui!

  Dă-te la o parte!

  Am învățat că la vârsta ei eu îi pot fi doar prietenă, în niciun caz și conștiință. Dar cel mai mult am învățat să mă rog cu insistență și să mă dau la o parte din drum pentru ca Domnul să lucreze.

  Publicate astăzi

  Cinci seturi maximum

  Oricât ți s-ar părea că Diavolul mai are putere, oricât ai avea impresia că el încă mai poate câștiga ceva, ține minte că, odată cu jertfa de pe Golgota, Satana este un dușman învins. El a fost izolat aici pe pământ și aici va sfârși după ce va fi judecat în fața universului întreg. Oricât ar vrea el să ne temem de puterile lui, să știi că el este mai slab decât orice copil care se pleacă pe genunchi și se roagă în numele Mântuitorului Isus. Prin forțele noastre putem să fim oricând învinși, dar în puterea și cu ocrotirea Domnului nostru, niciodată.

  Cea mai dragă mamă

  Îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi pentru binecuvântări. Casa mi-este binecuvântată. Eu sunt binecuvântată și foarte favorizată de Dumnezeul Preaînalt. Mulțumesc, Doamne, pentru binecuvântarea mamelor noastre!

  Calea răbdării

  Cu toții avem nevoie de o doză în plus de răbdare. Așadar, dacă treci prin dificultăți, probleme, greutăți, gândește-te numai că aceasta poate fi cea mai bună oportunitate de a-ți întări răbdarea. În cele din urmă, când încercarea este depășită, noi sfârșim prin a avea caracterul lui Isus.

  Rugăciunea bunicii

  Să ne rugăm astăzi pentru nepoții bisericii: să crească în pace, gustând zilnic iubirea lui Dumnezeu! PROVOCARE: Întâlnește-ți, zilele acestea, nepoții (dacă nu ai nepoți, ai putea vizita un copil care nu are bunici)! Dacă se poate, frământați împreună un cozonac! Oricum, vorbește-le despre dragostea lui Dumnezeu!

  Kövessük Krisztust!

  „Mert úgy vélem, hogy Isten minket, az apostolokat, utolsókul állított, mintegy halálra szántakul: mert látványossága...