Îngeri care locuiesc în casa mea

  Căci El va porunci îngerilor Săi să te păzească în toate căile tale. – Psalmii 91:11

  Când am devenit mamă, mi s-a umplut inima de bucurie, dar în acelaşi timp şi de teamă. Gânduri negre au început să îmi umble prin minte: Cum o să îi porţi de grijă acestui copil? Nu eşti destul de bună. Dacă i se întâmplă ceva rău? Nu poţi avea grijă de el 24 de ore din 24 şi 7 zile din 7? Ce-o să faci?

  Am început să mă rog, cerându-I lui Dumnezeu să ia acele gânduri urâte şi, totodată, să îmi dea linişte. Ştiam că nu îmi puteam proteja copilul, aşa că L-am rugat pe Dumnezeu să-l ia în mâinile Sale pe acest bebeluş şi să trimită îngeri care să îl aibă în pază. Doi ani avea fiul meu Joseph când am simţit pentru prima oară, efectiv, prezenţa unui înger în casa mea.

  Era o vară toridă în New York City. Am plecat la cumpărături, dar înainte să ies i-am spus soţului meu că geamul de la ieşirea de incendiu e deschis şi să supravegheze copilul, să nu se apropie de fereastră. Locuim la etajul cinci într-o clădire cu faţada de cărămidă şi, când se face cald, obişnuiesc să deschid geamul, dar întotdeauna supraveghez copilul să nu se apropie de el. Cum mergeam prin supermarket, parcă o voce din cap îmi spunea: Du-te înapoi acasă! De ce să mă duc acasă? mi-am zis în sinea mea. Nu am uitat nimic. Am cardul la mine şi nu am nevoie de altceva. Totuşi acea voce nu m-a lăsat în pace. Du-te înapoi acasă! M-a tot agasat şi a devenit atât de reală, încât m-am hotărât să mă întorc, deşi nu ştiam motivul.

  Când am intrat în casă, nu l-am zărit nicăieri pe Joseph. Aproape că mi-a stat inima. Am ştiut pur şi simplu că era la geamul deschis. Am alergat în dormitor şi, bineînţeles, era la ieşirea de incendiu. Era pe punctul să cadă. Ştiam că, dacă spun ceva, o să se sperie şi o să cadă cu siguranţă. M-am apropiat încet şi l-am apucat de picioare, care erau deja în aer. L-am prins şi am strigat.

  Îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru că Şi-a trimis îngerii să aibă grijă de Joseph. Nu am niciun dubiu că îngerii l-au ţinut până am ajuns acasă! Slavă Domnului că ne-a dat îngeri care să aibă grijă de copiii noştri! Ca mamă, nu pot fi cu copilul meu tot timpul şi să îl feresc de toate relele. Dar ştiu că are îngeri care îi poartă de grijă şi pot sta liniştită. Chiar acum există îngeri care locuiesc în casa mea.

  Andrea Rocha

  Îngeri care locuiesc în casa mea - 2017. Slavă Domnului că ne-a dat îngeri care să aibă grijă de copiii noştri! Ca mamă, nu pot fi cu copilul meu tot timpul şi să îl feresc de toate relele. Dar ştiu că are îngeri care îi poartă de grijă şi pot sta liniştită. Chiar acum există îngeri care locuiesc în casa mea.
  Ardis Carolyn
  E frumos să împărtășim cu prietenii experiențele vieții, dar și mai frumos este să alegem astăzi să înaintăm împreună cu Dumnezeu. Ardis Carolyn, alături de alte femei povestesc despre călătoria lor spirituală în cartea „Înaintăm împreună” - apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Speranța – piesa lipsă

  Dumnezeu știa că dacă ea ar fi început ziua cu El, studiind din Cuvântul Său, acest lucru i-ar fi adus speranța care îi lipsea. Dumnezeu, prin Cuvântul Lui, ne va aduce și nouă speranța de care avem nevoie.

  Dă mai departe!

  În urmă cu mai bine de patruzeci de ani, un cuplu s-a împrietenit cu mine; și pentru că ştiu din experiență cum este să te simți singură într-o zi de închinare și apoi să fii invitată la o masă caldă. A fost și pentru tine cineva o binecuvântare? Poate este timpul să dai și tu mai departe ceea ce ai primit.

  Vei merge acolo unde Dumnezeu te trimite?

  Mă rog ca, atunci când ești singură și tristă, să arunci asupra lui Dumnezeu toate îngrijorările tale. Lasă-L pe El să le ducă pentru tine. El a promis să-ți meargă alături la fiecare pas.

  Iar ei au locuit în mijlocul lor

  Mă rog ca și eu să plâng în pocăință când Dumnezeu trimite mustrarea Sa și apoi să procedez conform harului Său, ca să intru în moștenirea Canaanului ceresc. Fie ca aceasta să fie și experiența ta!

  Publicate astăzi

  Trei solii îngerești

  Dacă citești și te frămânți, încă nu-i târziu, ia o decizie corectă! Recitește cele Trei Solii Îngerești din Apocalipsa 14. Meditează mai mult la semnificația mesajului și consideră că trebuie să iei o decizie.

  Speranța – piesa lipsă

  Dumnezeu știa că dacă ea ar fi început ziua cu El, studiind din Cuvântul Său, acest lucru i-ar fi adus speranța care îi lipsea. Dumnezeu, prin Cuvântul Lui, ne va aduce și nouă speranța de care avem nevoie.

  Empatia

  Găseşte astăzi pe cineva cu care să empatizezi. Încearcă să-i oferi uşurare în durerea sa. Rămâi deschis la această posibilitate ca cei din jur să-şi poată împlini nevoile prin empatia ta. Pe lângă binele pe care îl faci altora, tu însuţi vei primi o recoltă de beneficii în ce priveşte bunăstarea fizică, psihică şi morală.

  Să fim o echipă!

  Părinte ceresc, vreau ca familia mea să lucreze ca o adevărată echipă! PROVOCARE: Ia-ți timp astăzi să descoperi potențialul copilului tău și rolul care i se potrivește cel mai bine în familia voastră!

  Bűnbetegek orvossága

  „Miért ostorozzalak tovább, holott a bűnt növelitek? Minden fej beteg, és minden szív erőtelen. Tetőtől...