Articolul precedentCând simți că îngrijorarea se apropie
  Articolul următorMâini leneșe

  La drum!

  Toate lucrurile lucrează împreună spre binele celor ce iubesc pe Dumnezeu, şi anume spre binele celor ce sunt chemaţi după planul Său. – Romani 8:28

  În luna august 2011, mă pregăteam să îmi reiau activitatea la o universitate locală, cu începere din toamnă. Apoi am primit un telefon de la şefa departamentului unde lucram. Mi-a cerut să ne întâlnim. Vineri dimineaţa, când m-am dus la întâlnire, a fost ca şi când mi-ar fi explodat o bombă în cap. Mi s-a adus la cunoştinţă că hotărâseră să angajeze pe altcineva să ţină cursurile mele în anul următor. Era începutul lunii august, iar şcoala începea în două săptămâni. Eu locuiam în Maryland, fără familie sau prieteni prin apropiere. Nu ştiam ce să fac. Mă simţeam abandonată şi respinsă.

  Cam în aceeaşi perioadă, fiica mea, care locuieşte în Alabama, mi-a spus că soţul ei pleacă în Afghanistan pentru un an şi ar trebui să câştige suficienţi bani cât să îşi cumpere şi ei o casă. I-am spus că mă bucur pentru ea şi familia ei. Nici nu mi-a trecut prin minte că ar trebui să mă duc în Huntsville şi să o ajut. Cum zilele se făceau săptămâni, iar săptămânile se făceau luni, iar loc de muncă încă nu aveam, Duhul Sfânt a început să mă impulsioneze să mă duc în Alabama, i-am spus Domnului că îmi place viaţa de una singură, fără complicaţii, şi chiar nu voiam să mă mut în Alabama. Cum zilele continuau să se scurgă fără serviciu, am început să cedez la imboldurile Duhului Sfânt. Am eliberat apartamentul, am închiriat un camion şi am pornit spre Alabama.

  Am învăţat de-a lungul anilor că cel mai bine este să mergi după planurile lui Dumnezeu. Acum ştiu că a fost voia Lui concedierea mea din Maryland, pentru că altfel nu m-aş fi mutat. Dumnezeu mă voia în Alabama. M-a folosit acolo. Nepoata mea cea mare L-a acceptat pe Isus Hristos ca Mântuitor personal şi a fost botezată. Acest ultim an i-am putut plăti studiile la Academia Oakwood, un liceu creştin. Este implicată în activităţile cu copiii la biserică. Adoră să meargă la biserică în Sabat şi dă mărturie în faţa familiei şi a prietenilor ei. Ştiu că Dumnezeu m-a trimis în Alabama şi acum nici eu n-aş face altfel.

  Deşi m-am simţit respinsă şi abandonată când am fost concediată de la universitate, am ştiut că Dumnezeu are un plan. El promite în textul de astăzi că toate lucrurile lucrează spre binele celor ce Îl iubesc pe Dumnezeu şi am descoperit că Se ţine de promisiune. Tu ai descoperit acest lucru?

  Eva M. Starner

  La drum! - 2017. Deşi m-am simţit respinsă şi abandonată când am fost concediată de la universitate, am ştiut că Dumnezeu are un plan. El promite în textul de astăzi că toate lucrurile lucrează spre binele celor ce Îl iubesc pe Dumnezeu şi am descoperit că Se ţine de promisiune. Tu ai descoperit acest lucru?
  Ardis Carolyn
  E frumos să împărtășim cu prietenii experiențele vieții, dar și mai frumos este să alegem astăzi să înaintăm împreună cu Dumnezeu. Ardis Carolyn, alături de alte femei povestesc despre călătoria lor spirituală în cartea „Înaintăm împreună” - apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Dă mai departe!

  În urmă cu mai bine de patruzeci de ani, un cuplu s-a împrietenit cu mine; și pentru că ştiu din experiență cum este să te simți singură într-o zi de închinare și apoi să fii invitată la o masă caldă. A fost și pentru tine cineva o binecuvântare? Poate este timpul să dai și tu mai departe ceea ce ai primit.

  Vei merge acolo unde Dumnezeu te trimite?

  Mă rog ca, atunci când ești singură și tristă, să arunci asupra lui Dumnezeu toate îngrijorările tale. Lasă-L pe El să le ducă pentru tine. El a promis să-ți meargă alături la fiecare pas.

  Iar ei au locuit în mijlocul lor

  Mă rog ca și eu să plâng în pocăință când Dumnezeu trimite mustrarea Sa și apoi să procedez conform harului Său, ca să intru în moștenirea Canaanului ceresc. Fie ca aceasta să fie și experiența ta!

  Ca un copilaș

  Ce fericire să-i avem pe acești micuți care ne învață atât de multe despre noi înșine, despre viața însăși și despre cum să relaționam cu Tatăl nostru ceresc! Mă simt foarte binecuvântată! Ajută-mă, Doamne, să devin ca un copilaș!

  Publicate astăzi

  Top 3

  Dacă nu ești cumva unul dintre cei care manipulează, fii astăzi mai stăpân pe opiniile personale și respectă-le măcar tu. Nu trebuie să apelezi la tupeu sau la obrăznicie, ci să fii consecvent cu propriile decizii și să nu accepți nejustificat impunerea altor puncte de vedere.

  Dă mai departe!

  În urmă cu mai bine de patruzeci de ani, un cuplu s-a împrietenit cu mine; și pentru că ştiu din experiență cum este să te simți singură într-o zi de închinare și apoi să fii invitată la o masă caldă. A fost și pentru tine cineva o binecuvântare? Poate este timpul să dai și tu mai departe ceea ce ai primit.

  Cuvintele care zidesc

  Dacă eşti în ceartă cu cineva din cauza cuvintelor tale (sau din oricare alt motiv), nu lăsa să treacă prea mult timp până când rezolvi acest lucru - cere iertare! Acest lucru contribuie la sănătatea ta mintală şi morală.

  Vorbește-mi despre Dumnezeu!

  Doamne, vreau să fii Prietenul copiilor mei! Ajută-mă să le pot face cunoștință cu Tine într-o manieră plăcută, dar onestă! PROVOCARE: Ce voi face astăzi ca să-L prezint pe Dumnezeu copiilor mei cât mai corect?

  Közel van az Úr napja

  „Jaj, ez a nap! Bizony közel van az Úr napja, és mint a pusztítás, úgy...