Articolul precedentTatăl care aleargă
  Articolul următorDesăvârșirea nu e suficientă

  Dumnezeu nu uită niciodată

  Ca vulturul care îşi scutură cuibul, zboară deasupra puilor, îşi întinde aripile, îi ia şi-i poartă pe penele lui. Aşa a călăuzit Domnul singur pe poporul Său şi nu era niciun dumnezeu străin cu El. Deuteronomul 32:11,12

  Am o viaţă foarte dificilă; m-am născut cu albinism, în Jamaica. Poate că nu sună ca cea mai mare problemă în viaţa cuiva, dar în ţara mea natală, societatea nu e foarte amabilă cu cei care sunt diferiţi. Am văzut cum multe fete şi mulţi băieţi erau admiraţi pentru frumuseţea lor, dar eu întotdeauna mă simţeam ca răţuşca cea urâtă. Şi aşa eram şi tratată de cei din jur.

  O, da, am avut o familie bună şi iubitoare; părinţii ne-au învăţat să Îl iubim pe Domnul şi aveam altar de închinare în fiecare dimineaţă şi seară. Am fost, de asemenea, învăţaţi să îi iubim şi să îi respectăm pe cei din jur, indiferent de situaţie. Casa noastră era un loc al bucuriei şi al iubirii, dar când trebuia să trec dincolo de prag eram îngrozită. Şicanele şi poreclele erau greu de îndurat pentru mine; permanent am suferit emoţional.

  Plângeam în linişte înaintea lui Dumnezeu, mai ales noaptea, când nu mă putea vedea nimeni. Când am crescut, am început să fiu furioasă pe Dumnezeu, întrucât consideram că ar fi putut să împiedice această tragedie: fără pigment, fără vedere prea bună. Voiam să conduc o maşină, să fiu liberă ca pasărea cerului; voiam să fiu admirată de toată lumea, nu să văd respingerea din ochii tuturor. Textul din Psalmii 139:16 a fost o provocare pentru mine. Cu alte cuvinte, aici se afirmă că toate membrele mele au fost albite în cartea lui Dumnezeu şi au fost concepute înainte să vin la existenţă. Am strigat: „Doamne, dacă m-ai cunoscut dinainte de a mă întocmi, de ce nu ai schimbat defectul înainte de a mă naşte?”

  După mulţi ani de luptă, Dumnezeu m-a îndreptat spre acelaşi capitol 139 din Psalmi, în special versetele 14 şi 17.„Te laud că sunt o făptură aşa de minunată. Minunate sunt lucrările Tale, şi ce bine vede sufletul meu lucrul acesta! […] Cât de nepătrunse mi se par gândurile Tale, Dumnezeule, şi cât de mare este numărul lor!”

  Dumnezeu mi-a deschis ochii spirituali să văd dincolo de culoarea pielii mele, dincolo de dorinţa de acceptare socială. Fizic, nu pot conduce o maşină, dar Dumnezeu mi-a dat capacitatea să-i conduc pe alţii spre minunatele Sale promisiuni din Biblie. Cu mare bucurie, am văzut cum mulţi intră în mormântul de apă al botezului. Aceasta este bucuria mea. I-am consiliat pe mulţi care au fost abuzaţi.

  Dragă cititoare, oricare ar fi provocarea ta în viaţă, nu uita că Dumnezeu nu te-a uitat; eşti valoroasă pentru El!

  Sonia Kennedy-Brown

  Dumnezeu nu uită niciodată - 2017. Dragă cititoare, oricare ar fi provocarea ta în viaţă, nu uita că Dumnezeu nu te-a uitat; eşti valoroasă pentru El!
  Ardis Carolyn
  E frumos să împărtășim cu prietenii experiențele vieții, dar și mai frumos este să alegem astăzi să înaintăm împreună cu Dumnezeu. Ardis Carolyn, alături de alte femei povestesc despre călătoria lor spirituală în cartea „Înaintăm împreună” - apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Salvat de o întâlnire de comitet

  Când ne începem ziua, să ne străduim să-L punem pe Dumnezeu în locul cuvenit. Doar făcând astfel îngerul Domnului își va așeza tabăra în jurul nostru și ne va păzi de orice rău.

  Viziunea unei mame

  Nu este ușor să te dai la o parte pentru ca Dumnezeu să-Și poată face lucrarea. A fost nevoie ca El să-mi amintească de mai multe ori acest lucru, pentru a mă elibera de povara pe care nu trebuia să o port.

  În brațele iubirii Sale

  Fiica mea este în mâinile lui Dumnezeu. Nu există un loc mai bun decât atât. Peste o săptămână, de la momentul când scriu aceste rânduri, ea va fi la al treilea tratament de chimioterapie și pot să îmi imaginez cum Dumnezeu stă alături de ea, ținând-o în brațele iubirii Sale.

  Speranța – piesa lipsă

  Dumnezeu știa că dacă ea ar fi început ziua cu El, studiind din Cuvântul Său, acest lucru i-ar fi adus speranța care îi lipsea. Dumnezeu, prin Cuvântul Lui, ne va aduce și nouă speranța de care avem nevoie.

  Publicate astăzi

  Triunghiul Bermudelor

  O zicere înțeleaptă spune următorul lucru: „Nu te duce pe terenul lui Satana pentru că nu știi ce va face cu tine.”

  Salvat de o întâlnire de comitet

  Când ne începem ziua, să ne străduim să-L punem pe Dumnezeu în locul cuvenit. Doar făcând astfel îngerul Domnului își va așeza tabăra în jurul nostru și ne va păzi de orice rău.

  Rănile trecătoare

  Roagă-te astăzi ca Dumnezeu să te ajute să fii un prieten bun şi să-ţi dea destulă înţelepciune să poţi discerne prietenul adevărat de cel fals. Influenţa unui prieten poate fi atât de mare încât să-ţi compromită propria mântuire.

  Mi-ar plăcea ca biserica mea să (mă) cunoască

  Roagă-te pentru un tânăr pe care îl cunoști deja! PROVOCARE: Ia-ți timp să stai de vorbă cu un tânăr pe care nu-l cunoști!

  A menny hibátlan igazgyöngye

  „Ismét hasonlatos a mennyek országa a kereskedőhöz, aki igazgyöngyöket keres.” (Mát 13,45)
 
„Az értékes igazgyöngy:...