Articolul precedentCel mai bun medicament
  Articolul următorMana de dimineață

  Întotdeauna punctual

  Marta a zis lui Isus: „Doamne, dacă ai fi fost aici, n-ar fi murit fratele meu! Dar şi acum ştiu că orice vei cere de la Dumnezeu îţi va da Dumnezeu” – Ioan 11:21,22

  De-a lungul anilor, am ajuns la conduzia că Dumnezeu are un simţ al umorului foarte interesant când vine vorba de modul în care face anumite lucruri. Dar şi mai interesant este simţul umorului Său când vine vorba de factorul timp.

  Ai fost vreodată într-o situaţie dificilă care ai considerat că nu are cale de ieşire? Poate cândva când ai avut nevoie de bani să faci ceva important sau când ai avut nevoie de soluţia perfectă la o problemă. Indiferent de situaţia în care te-ai aflat, ai putut să vezi, într-un final, mâna divină făcând minuni pentru tine.

  Privind înapoi la istoria morţii lui Lazăr, găsim o Marta îndurerată apelând la Isus. Când Isus a venit în sfârşit la ea, Marta s-a grăbit nu să Îl întrebe ceva, ci să declare ceva. Dintr-o răsuflare, ea a declarat că ştia că Isus poate să îl vindece pe Lazăr, dar în acelaşi timp şi-a exprimat credinţa în faptul că, orice ar fi cerut Isus de la Tatăl Lui ceresc, pe moment cerinţa l-ar fi fost onorată. Credinţa Martei consider că ne poate inspira să credem că Dumnezeu este un Dumnezeu puternic, care acţionează întotdeauna la timp. S-ar putea să fie ocazii în care cerem de la Dumnezeu ceva şi aşteptăm ca acele cereri să primească răspuns într-un moment precis, dar nu trebuie să uităm că El deţine controlul suprem şi orice face este bine făcut şi întotdeauna la timpul potrivit. Aici îmi aduc aminte de cuvintele cântecului Patru zile mai târziu, al cărui autor spune: „Voia lui Dumnezeu e voia Sa, nu a ta sau a mea. Când cu patru zile mai târziu El vine – tot la timp El vine.”

  Poate că, în momentul de faţă, ne confruntăm cu uriaşi în viaţa noastră. Sau poate că aşteptăm vindecarea de care are nevoie corpul nostru sau poate aşteptăm venirea unui soţ sau poate naşterea unui copil. Unii dintre aceşti uriaşi poate că au ceva mai mult de patru zile. Timpul de aşteptare poate fi de patru luni, de patru ani sau, pentru unele dintre noi, de o viaţă întreagă – de patruzeci de ani. Fii însă sigură că Dumnezeu este întotdeauna punctual şi te va salva de aceşti uriaşi (dacă va considera necesar) la momentul potrivit. El are puterea să controleze timpul, iar Tatăl nostru ceresc niciodată nu întârzie. Aşadar, în ciuda provocărilor cu care te confrunţi acum, fii sigură că Tatăl tău ceresc ştie ce e cel mai bine pentru tine şi te va elibera la timp.

  Taniesha Robertson-Brown

  Întotdeauna punctual - 2017. Dumnezeu are puterea să controleze timpul, și El niciodată nu întârzie. Aşadar, în ciuda provocărilor cu care te confrunţi acum, fii sigură că Tatăl tău ceresc ştie ce e cel mai bine pentru tine şi te va elibera la timp.
  Ardis Carolyn
  E frumos să împărtășim cu prietenii experiențele vieții, dar și mai frumos este să alegem astăzi să înaintăm împreună cu Dumnezeu. Ardis Carolyn, alături de alte femei povestesc despre călătoria lor spirituală în cartea „Înaintăm împreună” - apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Ziua Taților

  De Ziua Tatălui, aplică versetul de azi la tatăl tău și oferă-i iertare, dacă este nevoie. Iată o versiune de Ziua Tatălui a textului din Filipeni 4:8: „La urma urmelor, copiilor, orice a făcut tatăl vostru adevărat, nobil, drept, curat, demn de iubit, demn de primit, orice faptă bună și orice este lăudabil, aceea să vă însuflețească!”

  Epuizare?

  Isus a arătat că este bine să punem deoparte timp pentru noi înșine: de fapt, aceasta este o datorie! Prea adesea luptăm să fim perfecte și să ne menținem reputația de persoane altruiste, astfel încât începem să ne neglijăm propria viață. Dar, pentru a umple cupa altora, trebuie să ne asigurăm că avem destulă apă în propria cupă.

  Trebuie să fi fost un înger

  Ce Dumnezeu minunat slujim! El trimite îngerii Săi să vegheze asupra noastră și se îngrijește de nevoile noastre, adesea înainte să știm care sunt acestea. Ne putem încrede cu siguranță în grija Sa pentru noi!

  Ajutor! Sunt mamă!

  A fi mamă nu este ușor, mai ales dacă ești singură. Dar Dumnezeu a promis că nu ne va lăsa, ci El ne va fi puterea. Deci mă prind de făgăduința aceasta: Dumnezeu o va salva pe fiica mea.

  Publicate astăzi

  Șase ani la câțiva centimetri de moarte

  Singurul care nu Se limitează la a coase rănile, ci le și curăță, apoi le vindecă pe deplin este Mântuitorul. Ceea ce vede și atinge El nu va mai putea deveni periculos vreodată; El vindecă pentru totdeauna.

  Ziua Taților

  De Ziua Tatălui, aplică versetul de azi la tatăl tău și oferă-i iertare, dacă este nevoie. Iată o versiune de Ziua Tatălui a textului din Filipeni 4:8: „La urma urmelor, copiilor, orice a făcut tatăl vostru adevărat, nobil, drept, curat, demn de iubit, demn de primit, orice faptă bună și orice este lăudabil, aceea să vă însuflețească!”

  Răsplata

  Se poate spune că răsplata imediată şi valabilă a slujirii constă într-o îmbunătăţire a stării de bine şi în bucuria oferirii ajutorului celor care sunt în nevoie. Astăzi, te încurajăm să împlineşti nevoile unei persoane apropiate. Adu-ţi aminte că „oricine dă un pahar de apă unuia din aceşti micuţi în numele unui ucenic nu-şi va pierde răsplata”.

  Ucenicul iubit, fiu al tunetului?

  Doamne, ajută-mă să văd, ca și Tine, ce pot deveni tinerii sub influența Ta și să fiu un canal al iubirii Tale revărsate către ei! PROVOCARE: Roagă-te ca pentru acei tineri greu de iubit, asemenea lui Ioan, să ai dragostea pe care a avut-o Isus față de acesta!

  Jel a nagyvárosok elhagyására

  „Mikor azért látjátok majd, hogy az a pusztító utálatosság, amelyről Dániel próféta szólott, ott áll...