Dumnezeu este adăpostul meu

  Dumnezeu este adăpostul şi sprijinul nostru, un ajutor care nu lipseşte niciodată în nevoi. Psalmii 46:1

  În fiecare dimineaţă caut prezenţa Domnului meu. Petrec timp cu El şi îmi place să fim împreună. Dumnezeu îmi vorbeşte prin Cuvântul Său; mă încurajează şi mă întăreşte pentru ziua care urmează. Mă ajută să rămân permanent în legătură cu El. Neîntrerupt, mă rog pentru nevoile familiei mele, ale prietenilor şi vecinilor. Îi adresez rugăminţi chiar şi cu privire la lucruri mici, cum ar fi să mă ajute să-mi găsesc cheile sau să mă scape de o durere de cap. Îl laud şi Îi mulţumesc pentru ajutorul concret pe care mi-l dă, într-o formă sau alta, de fiecare dată când i-l cer. În mijlocul tuturor binecuvântărilor primite, am început să mă îngrijorez totuşi cu privire la fiica mea, Priya. Locuieşte în Marea Britanie de şase ani şi nu are serviciu. Ca mamă, am prezentat situaţia ei în faţa lui Dumnezeu. Ştiam că El nu va refuza să îmi asculte rugăciunea. Dar uneori rugăciunile mele păreau goale. Ştiam că Duhul Sfânt era încă în mine şi că, într-un anumit mod – conform căilor Sale -, cu siguranţă îmi va răspunde.

  Ori de câte ori mă suna fiica mea, o sfătuiam:

  – Nu te necăji. Doar aşază-te pe genunchi şi dă-l problema ta lui Dumnezeu.

  – O, Moma, m-am săturat de atâta rugăciune, a recunoscut ea în timpul unei conversaţii. În plus, de câte ori să mă mai rog pentru problema asta?

  – Roagă-te până când Dumnezeu îţi dă un loc de muncă, în acea zi, Priya a izbucnit în lacrimi şi mi-a spus:

  – Moma, nu mai am nicio speranţă la vreun loc de muncă. Am fost la foarte multe interviuri, dar nu răspunde nimeni.

  Am asigurat-o că situaţia ei era pe mâini sigure, în Hristos. Apoi m-am rugat cu ea la telefon şi am citit primul verset din Psalmul 46.

  – Priya, Dumnezeu nu te va lăsa să suferi multă vreme. Eşti fiica Lui, iar El este adăpostul şi sprijinul nostru. Bazează-te numai pe El!

  În acea zi, şi eu L-am rugat pe Dumnezeu aşa ca niciodată înainte, iar Dumnezeu mi-a vorbit direct, prin intermediul Cuvântului Său: „Nu vă îngrijoraţi dar de ziua de mâine, căci ziua de mâine se va îngrijora de ea însăşi. Ajunge zilei necazul ei” (Matei 6:34). Am înţeles ce îmi spunea Dumnezeu.

  Ziua următoare m-a sunat Priya, spre deosebire de alte dăţi, după-amiaza.

  – Moma, am primit un loc de muncă la stat. Slavă Domnului că m-a ajutat la nevoie! Ce adevăr! Când aşteptăm şi avem încredere, cu răbdare, ne vom bucura de răspunsurile oferite de El, la momentul ales de El.

  Premila Masih

  Dumnezeu este adăpostul meu - 2017. În acea zi, şi eu L-am rugat pe Dumnezeu aşa ca niciodată înainte, iar Dumnezeu mi-a vorbit direct, prin intermediul Cuvântului Său: „Nu vă îngrijoraţi dar de ziua de mâine, căci ziua de mâine se va îngrijora de ea însăşi. Ajunge zilei necazul ei” (Matei 6:34). Am înţeles ce îmi spunea Dumnezeu.
  Ardis Carolyn
  E frumos să împărtășim cu prietenii experiențele vieții, dar și mai frumos este să alegem astăzi să înaintăm împreună cu Dumnezeu. Ardis Carolyn, alături de alte femei povestesc despre călătoria lor spirituală în cartea „Înaintăm împreună” - apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Sceptrul

  Era o piesă perfectă? Nicidecum, dar, cu siguranță, creativă și acceptabilă, poate chiar reprezentativă pentru etosul acelei provincii. Întrucât Butterworth a fost solicitat să-și folosească îndemânarea pentru această sarcină importantă, el a făcut tot ce i-a stat în putință.

  În tandem către eternitate

  Atât timp cât bărbații și femeile nu se privesc reciproc așa cum îi privește Isus, ei vor rata posibilitățile unei lucrări unite. Dar atunci când încetează să se opună și să se trateze rău unii pe alții, ei lucrează în tandem ca împreună moștenitori, mergând spre eternitate și având beneficiul ajutorării reciproce.

  Vizită la o închisoare

  Cântau și se rugau cu toată inima. Cred că Dumnezeu a auzit și a acceptat închinarea lor. Am admirat curajul lor și le-am îndemnat – deși m-am simțit stânjenită să le dau sfaturi acestor femei prețioase – să aibă încredere, în ciuda situației lor, că nimic nu le va separa de dragostea lui Dumnezeu.

  O mărturie

  Bunica mea va înțelege că, de-a lungul anilor, am încercat să-i încurajez pe alții să „facă binele”. Ca rezultat al mărturiei mele, am fost binecuvântată cu întoarcerea multor prieteni pentru totdeauna în familia lui Dumnezeu.

  Publicate astăzi

  Două mâini, două picioare

  Orice sistem de a fenta implicarea sau de a susține egoismul ai avea, este momentul să îl dezactivezi. Este un subiect real pentru rugăciune și schimbare. Încă mai putem regreta și cere ajutor.

  Sceptrul

  Era o piesă perfectă? Nicidecum, dar, cu siguranță, creativă și acceptabilă, poate chiar reprezentativă pentru etosul acelei provincii. Întrucât Butterworth a fost solicitat să-și folosească îndemânarea pentru această sarcină importantă, el a făcut tot ce i-a stat în putință.

  Dragostea frățească

  Soluţia disensiunilor dintre copii constă în manifestarea iubirii adevărate, care vine dintr-o legătură apropiată cu Dumnezeu, care este sursa iubirii. Puterea care vine din unitate este importantă, dar nu este suficientă. Iubirea lui Dumnezeu este soluţia completă. Caut-o şi astăzi!

  Îndemnuri către bunici

  Binecuvântează, Doamne, toți bunicii pentru a fi exemple bune pentru nepoții lor! PROVOCARE: Fă-ți astăzi timp pentru nepoți! Dacă sunt departe, vorbește cu ei la telefon și cere-I lui Dumnezeu să te folosească pentru a-i îndruma către El!

  Sátán utolsó hadjárata

  „Fiacskáim, itt az utolsó óra, és amint hallottátok, hogy az antikrisztus eljő, így most sok...