În braţele Sale

  Îmi întind mâinile spre Tine; îmi suspină sufletul după Tine ca un pământ uscat.Psalmii 143:6

  Când aveam cam 11 ani, am dat probă să intru în corul şcolii. Am fost surprinsă că am fost primită, pentru că, sinceră să fiu, nu prea credeam că am voce bună. Şcoala noastră a fost aleasă să ia parte la un program de colinde ce avea să se înregistreze şi să se transmită la un post local de televiziune, în timpul sărbătorilor de iarnă. Repetiţia cu costume şi înregistrările erau programate într-o zi caldă de septembrie. În plus, şi acum îmi aduc aminte că erau nişte reflectoare care degajau căldură.

  Fiind printre fetele înalte, am fost pusă pe rândul de sus al postamentului, înalt de şase sau şapte trepte. Eram aproape de lumini. După ce am terminat repetiţia, trebuia să facem înregistrarea. Îmi aduc aminte că îmi era din ce în ce mai cald şi, înainte să mi se facă negru înaintea ochilor, ştiu că m-am întors spre fata din dreapta şi i-am spus: „Nu mă simt prea bine.”

  Când m-am trezit, eram în braţele unui bărbat – cred că era directorul şcolii. Îmi aduc aminte că mi s-a spus că sunt o fată norocoasă, pentru că a fost cineva care să mă prindă când am căzut în spatele platformei.

  Eu aş spune că am fost foarte norocoasă şi binecuvântată! Abia ani după aceea mi-am dat seama cât de rău aş fi putut să mă lovesc, dacă nu ar fi fost cineva acolo să mă prindă.

  Noi mai avem pe Cineva care veghează permanent asupra noastră şi este acolo să ne prindă când cădem. Minunatul nostru Domn Isus Hristos veghează asupra noastră în fiecare moment al fiecărei zile. Ne vede când dormim, când ne desfăşurăm activităţile zilei, fiind întotdeauna lângă noi. Nu trebuie decât să apelăm la El şi să ne rugăm. Abia aşteaptă să avem nevoie de El şi să fie o parte a vieţii noastre.

  Îmi aduc aminte că, după ce a murit mama, nu puteam dormi. O prietenă mi-a spus atunci: „Lasă-te în seama lui Isus ca şi când te-arţine El în braţe!” Mi-a plăcut vizualizarea acestui sfat: împăratul şi Dumnezeul nostru ţinându-mă în braţe.

  Deci, indiferent prin ce treci azi, fie că parcurgi o perioadă extraordinară a vieţii, fie că te confrunţi cu dificultăţi, mâinile Sale sunt întinse spre tine. Ia-le, urcă-te în braţele Sale şi lasă-te în seama lor! E cel mai frumos şi sigur loc în care ai fost şi vei fi vreodată.

  Jean Dozier Davey

  În braţele Sale - 2017. Indiferent prin ce treci azi, fie că parcurgi o perioadă extraordinară a vieţii, fie că te confrunţi cu dificultăţi, mâinile Sale sunt întinse spre tine. Ia-le, urcă-te în braţele Sale şi lasă-te în seama lor! E cel mai frumos şi sigur loc în care ai fost şi vei fi vreodată.
  Ardis Carolyn
  E frumos să împărtășim cu prietenii experiențele vieții, dar și mai frumos este să alegem astăzi să înaintăm împreună cu Dumnezeu. Ardis Carolyn, alături de alte femei povestesc despre călătoria lor spirituală în cartea „Înaintăm împreună” - apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Iar ei au locuit în mijlocul lor

  Mă rog ca și eu să plâng în pocăință când Dumnezeu trimite mustrarea Sa și apoi să procedez conform harului Său, ca să intru în moștenirea Canaanului ceresc. Fie ca aceasta să fie și experiența ta!

  Ca un copilaș

  Ce fericire să-i avem pe acești micuți care ne învață atât de multe despre noi înșine, despre viața însăși și despre cum să relaționam cu Tatăl nostru ceresc! Mă simt foarte binecuvântată! Ajută-mă, Doamne, să devin ca un copilaș!

  Sceptrul

  Era o piesă perfectă? Nicidecum, dar, cu siguranță, creativă și acceptabilă, poate chiar reprezentativă pentru etosul acelei provincii. Întrucât Butterworth a fost solicitat să-și folosească îndemânarea pentru această sarcină importantă, el a făcut tot ce i-a stat în putință.

  În tandem către eternitate

  Atât timp cât bărbații și femeile nu se privesc reciproc așa cum îi privește Isus, ei vor rata posibilitățile unei lucrări unite. Dar atunci când încetează să se opună și să se trateze rău unii pe alții, ei lucrează în tandem ca împreună moștenitori, mergând spre eternitate și având beneficiul ajutorării reciproce.

  Publicate astăzi

  De la monoclu la ochelari

  Într-un sens figurat, fiecare dintre noi vede lumea prin propriile lentile. Din acest motiv o vedem atât de diferit. Nu uita acest lucru azi, când vei avea impresia că ceilalți au ceva, că nu văd lucrurile corect. Te va ajuta să manifești mai multă toleranță și înțelegere.

  Iar ei au locuit în mijlocul lor

  Mă rog ca și eu să plâng în pocăință când Dumnezeu trimite mustrarea Sa și apoi să procedez conform harului Său, ca să intru în moștenirea Canaanului ceresc. Fie ca aceasta să fie și experiența ta!

  Bunicuţa

  Despre bunici se spune că nepoţii sunt ca o coroană pentru el. Despre copii, textul spune că părinţii sunt mândri de ei. Toţi suntem incluşi în acest text, chiar dacă nu toţi suntem părinţi sau bunici, toţi suntem copii şi toţi trebuie să avem un respect profund faţă de generaţiile trecute.

  Acceptă-mă așa cum sunt!

  Doamne, Te rog să mă ajuți să-mi accept copilul așa cum este și să-i pot arăta, prin vorbe și fapte, aprecierea mea! PROVOCARE: Ia-ți timp astăzi să stai de vorbă cu copilul tău, să îl asiguri de toată prețuirea pe care i-o porți și să te străduiești ca, prin purtarea ta, să simtă acest sentiment înălțător!

  A biztos prófétai szó

  „Mert e látomás bizonyos időre szól, de vége felé siet és meg nem csal; ha...