În braţele Sale

Îmi întind mâinile spre Tine; îmi suspină sufletul după Tine ca un pământ uscat.Psalmii 143:6

Când aveam cam 11 ani, am dat probă să intru în corul şcolii. Am fost surprinsă că am fost primită, pentru că, sinceră să fiu, nu prea credeam că am voce bună. Şcoala noastră a fost aleasă să ia parte la un program de colinde ce avea să se înregistreze şi să se transmită la un post local de televiziune, în timpul sărbătorilor de iarnă. Repetiţia cu costume şi înregistrările erau programate într-o zi caldă de septembrie. În plus, şi acum îmi aduc aminte că erau nişte reflectoare care degajau căldură.

Fiind printre fetele înalte, am fost pusă pe rândul de sus al postamentului, înalt de şase sau şapte trepte. Eram aproape de lumini. După ce am terminat repetiţia, trebuia să facem înregistrarea. Îmi aduc aminte că îmi era din ce în ce mai cald şi, înainte să mi se facă negru înaintea ochilor, ştiu că m-am întors spre fata din dreapta şi i-am spus: „Nu mă simt prea bine.”

Când m-am trezit, eram în braţele unui bărbat – cred că era directorul şcolii. Îmi aduc aminte că mi s-a spus că sunt o fată norocoasă, pentru că a fost cineva care să mă prindă când am căzut în spatele platformei.

Eu aş spune că am fost foarte norocoasă şi binecuvântată! Abia ani după aceea mi-am dat seama cât de rău aş fi putut să mă lovesc, dacă nu ar fi fost cineva acolo să mă prindă.

Noi mai avem pe Cineva care veghează permanent asupra noastră şi este acolo să ne prindă când cădem. Minunatul nostru Domn Isus Hristos veghează asupra noastră în fiecare moment al fiecărei zile. Ne vede când dormim, când ne desfăşurăm activităţile zilei, fiind întotdeauna lângă noi. Nu trebuie decât să apelăm la El şi să ne rugăm. Abia aşteaptă să avem nevoie de El şi să fie o parte a vieţii noastre.

Îmi aduc aminte că, după ce a murit mama, nu puteam dormi. O prietenă mi-a spus atunci: „Lasă-te în seama lui Isus ca şi când te-arţine El în braţe!” Mi-a plăcut vizualizarea acestui sfat: împăratul şi Dumnezeul nostru ţinându-mă în braţe.

Deci, indiferent prin ce treci azi, fie că parcurgi o perioadă extraordinară a vieţii, fie că te confrunţi cu dificultăţi, mâinile Sale sunt întinse spre tine. Ia-le, urcă-te în braţele Sale şi lasă-te în seama lor! E cel mai frumos şi sigur loc în care ai fost şi vei fi vreodată.

Jean Dozier Davey

Ardis Carolyn
Ardis Carolyn
E frumos să împărtășim cu prietenii experiențele vieții, dar și mai frumos este să alegem astăzi să înaintăm împreună cu Dumnezeu. Ardis Carolyn, alături de alte femei povestesc despre călătoria lor spirituală în cartea „Înaintăm împreună” - apărută la Editura Viață și Sănătate.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video