Articolul precedentDouă tipuri de frică
  Articolul următorO combinație de neînvins

  Dumnezeu deţine controlul

  Şi aruncaţi asupra Lui toate îngrijorările voastre, căci El însuşi îngrijeşte de voi. – 1 Petru 5:7

  Recent m-am mutat din Statele Unite în ţara natală, Brazilia. După ce am locuit şapte ani în America, nu am fost sigură că mă voi readapta la viaţa din Brazilia. Din acest motiv, când prietenii îmi ofereau cadou animale de companie, trebuia să le refuz, deşi dintotdeauna am iubit animalele. În special câinii.

  În timp ce mă luptam cu decizia de a rămâne sau nu, Dumnezeu mi-a arătat că are planuri cu mine în Brazilia, folosindu-Se de diferite situaţii pentru a mă ţine legată de acest loc. Unul dintre mijloace a fost Lili, o frumoasă căţea pe care am găsit-o abandonată în drum spre biserică, într-o sâmbătă dimineaţa. Lili era întotdeauna veselă, timidă şi prietenoasă. M-am bucurat de compania ei.

  Într-o zi de iarnă, tocmai mă întorceam de la un concert, unde se intonase o superbă cantată, şi ca de obicei am mângâiat-o pe Lili, care m-a întâmpinat la uşă. Dar ce simt eu aici? Mi-am zis, simţind o umflătură de mărimea unei bile. O, nu, ce e asta? Luni, foarte devreme, veterinarul m-a liniştit şi mi-a dat medicamente. Uşurată, am mers înainte cu planul de a merge la universitate pentru o lună, la un curs postuniversitar. În luna ianuarie, când am revenit, umflătura era de zece ori mai mare. Doamne, ajutor! Ai milă! Ziua următoare, a trebuit să o operez pe Lili. De data aceasta, veterinarul m-a speriat. Câteva analize au scos la iveală câteva dezechilibre hormonale alarmante. O lună mai târziu, a trebuit operată din nou. Am strigat din nou la Domnul, Creatorul meu şi al animalelor. Doamne, nu vreau să o văd pe Lili suferind! Mă durea sufletul văzând cum agonizează animalul care odată fusese fericit şi jucăuş. În acest punct, Domnul mi-a spus să merg la un alt veterinar.

  În luna mai a acelui an, Lili a fost operată din nou. Sarcomul a revenit şi unele organe au trebuit extirpate împreună cu tumoarea. Medicul era îngrijorat. În seara operaţiei, aveam nevoie să aud din nou glasul lui Dumnezeu. Era într-o vineri şi, pentru meditaţia spirituală de seară, mi-am deschis cartea devoţională la 4 noiembrie, unde am citit: „Te temi de vreo boală?” Da, eu mă temeam. Medicul medicilor deţinea controlul. Spre slava lui Dumnezeu, Lili şi-a revenit, iar eu am putut să dau mărturie şi să fac lucrare misionară în clinica unde era ea. Acum e din nou luna septembrie şi Lili se simte foarte bine. Continuăm să facem analize şi tratamente ca să controlăm nivelul hormonal. Zona unde tumoarea a apărut de două ori este acum curată. Slavă Domnului!

  Eloisa da Silva Monken

  Dumnezeu deţine controlul - 2017. Medicul medicilor deţinea controlul. Spre slava lui Dumnezeu, Lili şi-a revenit, iar eu am putut să dau mărturie şi să fac lucrare misionară în clinica unde era ea. Acum e din nou luna septembrie şi Lili se simte foarte bine. Zona unde tumoarea a apărut de două ori este acum curată. Slavă Domnului!
  Ardis Carolyn
  E frumos să împărtășim cu prietenii experiențele vieții, dar și mai frumos este să alegem astăzi să înaintăm împreună cu Dumnezeu. Ardis Carolyn, alături de alte femei povestesc despre călătoria lor spirituală în cartea „Înaintăm împreună” - apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Sceptrul

  Era o piesă perfectă? Nicidecum, dar, cu siguranță, creativă și acceptabilă, poate chiar reprezentativă pentru etosul acelei provincii. Întrucât Butterworth a fost solicitat să-și folosească îndemânarea pentru această sarcină importantă, el a făcut tot ce i-a stat în putință.

  În tandem către eternitate

  Atât timp cât bărbații și femeile nu se privesc reciproc așa cum îi privește Isus, ei vor rata posibilitățile unei lucrări unite. Dar atunci când încetează să se opună și să se trateze rău unii pe alții, ei lucrează în tandem ca împreună moștenitori, mergând spre eternitate și având beneficiul ajutorării reciproce.

  Vizită la o închisoare

  Cântau și se rugau cu toată inima. Cred că Dumnezeu a auzit și a acceptat închinarea lor. Am admirat curajul lor și le-am îndemnat – deși m-am simțit stânjenită să le dau sfaturi acestor femei prețioase – să aibă încredere, în ciuda situației lor, că nimic nu le va separa de dragostea lui Dumnezeu.

  O mărturie

  Bunica mea va înțelege că, de-a lungul anilor, am încercat să-i încurajez pe alții să „facă binele”. Ca rezultat al mărturiei mele, am fost binecuvântată cu întoarcerea multor prieteni pentru totdeauna în familia lui Dumnezeu.

  Publicate astăzi

  Două mâini, două picioare

  Orice sistem de a fenta implicarea sau de a susține egoismul ai avea, este momentul să îl dezactivezi. Este un subiect real pentru rugăciune și schimbare. Încă mai putem regreta și cere ajutor.

  Sceptrul

  Era o piesă perfectă? Nicidecum, dar, cu siguranță, creativă și acceptabilă, poate chiar reprezentativă pentru etosul acelei provincii. Întrucât Butterworth a fost solicitat să-și folosească îndemânarea pentru această sarcină importantă, el a făcut tot ce i-a stat în putință.

  Dragostea frățească

  Soluţia disensiunilor dintre copii constă în manifestarea iubirii adevărate, care vine dintr-o legătură apropiată cu Dumnezeu, care este sursa iubirii. Puterea care vine din unitate este importantă, dar nu este suficientă. Iubirea lui Dumnezeu este soluţia completă. Caut-o şi astăzi!

  Îndemnuri către bunici

  Binecuvântează, Doamne, toți bunicii pentru a fi exemple bune pentru nepoții lor! PROVOCARE: Fă-ți astăzi timp pentru nepoți! Dacă sunt departe, vorbește cu ei la telefon și cere-I lui Dumnezeu să te folosească pentru a-i îndruma către El!

  Sátán utolsó hadjárata

  „Fiacskáim, itt az utolsó óra, és amint hallottátok, hogy az antikrisztus eljő, így most sok...