Articolul precedentO combinație de neînvins
  Articolul următorCrescând mai aproape de cer

  Nevoia de salvare

  Nu te teme de nimic, căci Eu te izbăvesc, te chem pe nume, eşti al Meu. – Isaia 43:1

  Maşina şi-a continuat drumul cu viteză, lăsând pe şosea un ghem de blană. O trecătoare a luat trupul schilodit şi l-a dus la o clinică veterinară din apropiere. Veterinarul a examinat atent pisoiul şi a dat din cap:

  – E foarte afectat. E nevoie de prea mult ca să îşi revină; are microcip, dar nu aparţine nimănui.

  Melissa, cea care dusese animalul la veterinar, l-a implorat:

  – Dacă îl faceţi bine, îmi iau eu responsabilitatea să am grijă de el şi să îl ajut să se vindece.

  Veterinarul a luat în considerare oferta ei, până când o analiză de sânge a scos la iveală faptul că suferea de FIV (imunodeficienţă felină).

  – Niciun adăpost nu o să-l ia; nu merită efortul de a îl pune iar pe picioare.

  – Vă rog, lăsaţi-l în seama mea! O să am grijă de el, l-a implorat Melissa pe medic.

  Şi s-a ţinut de cuvânt. După doi ani, pisoiaşul, pe care ea l-a numit Mikito, a ajuns un pisoi frumos, cu o blană moale, de culoare crem, cu pete maro. Ochii lui ageri şi albaştri atrag atenţia tuturor.

  Împrejurările au fost de aşa natură că Melissa l-a adus pe Mikito să locuiască în Maryland. Casa în care trebuia să stea s-a dovedit însă un dezastru pentru el, întrucât se bătea cu celelalte pisici. Ce era de făcut? Acolo nu mai putea să stea. Avea nevoie de o altă casă. Cine să îl ia?

  Întrucât eu plângeam după moartea pisoiului meu Ginger, nu mă interesa niciun alt animal de companie, dar cu chiu cu vai i-am dat o şansă. Şi bine am făcut. A devenit tovarăşul meu special, un animal rezervat şi demn, care, în afară de mine, pare să mai iubească puţină lume. Îi mulţumesc Domnului în fiecare zi pentru prezenţa alinătoare a lui Mikito. Cu mine, şi-a găsit o casă pentru totdeauna.

  Când m-a găsit Domnul pe mine, şi eu eram grav afectată. Deciziile şi faptele mele nesăbuite îşi culeseseră roadele şi eram descurajată. Isus a spus: „Veniţi la mine. Voi reface ceea ce e stricat şi vă voi da din nou motive de speranţă.” Dar am strigat către El: „Eu nu înţeleg – sunt bolnavă şi nu merit grija şi atenţia Ta.”

  Isus a răspuns: „Eu sunt Răscumpărător şi cu asta mă ocup: îi răscumpăr pe cei care sunt într-o situaţie disperată. Sunt Vindecător şi îi tămăduiesc pe păcătoşii bolnavi şi îi fac din nou întregi. Crede-Mă, şi îţi voi da o casă alături de Mine pentru totdeauna!”

  Marilyn Petersen

  Nevoia de salvare - 2017. Isus a răspuns: „Eu sunt Răscumpărător şi cu asta mă ocup: îi răscumpăr pe cei care sunt într-o situaţie disperată. Sunt Vindecător şi îi tămăduiesc pe păcătoşii bolnavi şi îi fac din nou întregi. Crede-Mă, şi îţi voi da o casă alături de Mine pentru totdeauna!”
  Ardis Carolyn
  E frumos să împărtășim cu prietenii experiențele vieții, dar și mai frumos este să alegem astăzi să înaintăm împreună cu Dumnezeu. Ardis Carolyn, alături de alte femei povestesc despre călătoria lor spirituală în cartea „Înaintăm împreună” - apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Energie pierdută

  La ce folosește o aparență măreață care, în final, este respinsă de Dumnezeu? Deci, în timp ce vă îmbrăcați în vederea obținerii succesului, amintiți-vă că persoana cea mai impresionantă este cea care asortează frumusețea exterioară cu cea interioară.

  Credință și ascultare

  Ascultarea credincioasă a poruncii lui Dumnezeu a avut ca rezultat binecuvântarea promisă.

  Crede și nu te îndoi niciodată!

  Câteva săptămâni mai târziu, El a trimis un cec pe care nu îl așteptam. Dumnezeu Își ține făgăduințele, însă noi suntem „puțin credincioși”!

  Câmpul misionar de acasă

  Când folosim compasiunea blândă și când înțelegem cine sunt copiii noștri, avem ocazia să îi cunoaștem și să îi iubim și, astfel, să le arătăm cine este Isus. Mă rog ca Dumnezeu să vă binecuvânteze în mod bogat câmpul misionar, pentru veșnicie, iar copiii să poată spune: „Îl cunosc pe El!”

  Publicate astăzi

  Ceaiul de la ora cinci

  Tu ai un cerc de câțiva apropiați cu care te poți întâlni din când în când pentru o conversație și o prăjitură sau o salată de fructe? Consideri cumva că o astfel de prietenie ar fi necreștinească sau inutilă? Să știi că nu doar prieteniile virtuale pot aduce satisfacții; cele de-adevăratelea, la o ceașcă de ceai și un fursec, sunt cu mult mai prețioase și mai satisfăcătoare.

  Energie pierdută

  La ce folosește o aparență măreață care, în final, este respinsă de Dumnezeu? Deci, în timp ce vă îmbrăcați în vederea obținerii succesului, amintiți-vă că persoana cea mai impresionantă este cea care asortează frumusețea exterioară cu cea interioară.

  În detenţie

  Comportamentul lui Iosif ne învață lecții exemplare: loialitate față de Dumnezeu, loialitate față de stăpân, autocontrol, integritate, amabilitate, credință, înțelepciune, curaj. Fie ca acestea să constituie mobilul rugăciunilor noastre ca Dumnezeu să ne dea trăsăturile de caracter necesare înfruntării provocărilor actuale!

  Agenți ai iertării

  Doamne, ajută-ne să îi iertăm cu adevărat pe cei care ne cauzează unele neajunsuri la biserică și nu numai! PROVOCARE: Cu prima ocazie când un copil sau tânăr va greși la biserică, raportează-te la el în spiritul iubirii iertătoare manifestate de Dumnezeu!

  Spiritizmus és forradalom

  „Szeresd az Urat, a te Istenedet teljes szívedből, teljes lelkedből, minden erődből és teljes elmédből;...