Articolul precedentO combinație de neînvins
  Articolul următorCrescând mai aproape de cer

  Nevoia de salvare

  Nu te teme de nimic, căci Eu te izbăvesc, te chem pe nume, eşti al Meu. – Isaia 43:1

  Maşina şi-a continuat drumul cu viteză, lăsând pe şosea un ghem de blană. O trecătoare a luat trupul schilodit şi l-a dus la o clinică veterinară din apropiere. Veterinarul a examinat atent pisoiul şi a dat din cap:

  – E foarte afectat. E nevoie de prea mult ca să îşi revină; are microcip, dar nu aparţine nimănui.

  Melissa, cea care dusese animalul la veterinar, l-a implorat:

  – Dacă îl faceţi bine, îmi iau eu responsabilitatea să am grijă de el şi să îl ajut să se vindece.

  Veterinarul a luat în considerare oferta ei, până când o analiză de sânge a scos la iveală faptul că suferea de FIV (imunodeficienţă felină).

  – Niciun adăpost nu o să-l ia; nu merită efortul de a îl pune iar pe picioare.

  – Vă rog, lăsaţi-l în seama mea! O să am grijă de el, l-a implorat Melissa pe medic.

  Şi s-a ţinut de cuvânt. După doi ani, pisoiaşul, pe care ea l-a numit Mikito, a ajuns un pisoi frumos, cu o blană moale, de culoare crem, cu pete maro. Ochii lui ageri şi albaştri atrag atenţia tuturor.

  Împrejurările au fost de aşa natură că Melissa l-a adus pe Mikito să locuiască în Maryland. Casa în care trebuia să stea s-a dovedit însă un dezastru pentru el, întrucât se bătea cu celelalte pisici. Ce era de făcut? Acolo nu mai putea să stea. Avea nevoie de o altă casă. Cine să îl ia?

  Întrucât eu plângeam după moartea pisoiului meu Ginger, nu mă interesa niciun alt animal de companie, dar cu chiu cu vai i-am dat o şansă. Şi bine am făcut. A devenit tovarăşul meu special, un animal rezervat şi demn, care, în afară de mine, pare să mai iubească puţină lume. Îi mulţumesc Domnului în fiecare zi pentru prezenţa alinătoare a lui Mikito. Cu mine, şi-a găsit o casă pentru totdeauna.

  Când m-a găsit Domnul pe mine, şi eu eram grav afectată. Deciziile şi faptele mele nesăbuite îşi culeseseră roadele şi eram descurajată. Isus a spus: „Veniţi la mine. Voi reface ceea ce e stricat şi vă voi da din nou motive de speranţă.” Dar am strigat către El: „Eu nu înţeleg – sunt bolnavă şi nu merit grija şi atenţia Ta.”

  Isus a răspuns: „Eu sunt Răscumpărător şi cu asta mă ocup: îi răscumpăr pe cei care sunt într-o situaţie disperată. Sunt Vindecător şi îi tămăduiesc pe păcătoşii bolnavi şi îi fac din nou întregi. Crede-Mă, şi îţi voi da o casă alături de Mine pentru totdeauna!”

  Marilyn Petersen

  Nevoia de salvare - 2017. Isus a răspuns: „Eu sunt Răscumpărător şi cu asta mă ocup: îi răscumpăr pe cei care sunt într-o situaţie disperată. Sunt Vindecător şi îi tămăduiesc pe păcătoşii bolnavi şi îi fac din nou întregi. Crede-Mă, şi îţi voi da o casă alături de Mine pentru totdeauna!”
  Ardis Carolyn
  E frumos să împărtășim cu prietenii experiențele vieții, dar și mai frumos este să alegem astăzi să înaintăm împreună cu Dumnezeu. Ardis Carolyn, alături de alte femei povestesc despre călătoria lor spirituală în cartea „Înaintăm împreună” - apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Ca un copilaș

  Ce fericire să-i avem pe acești micuți care ne învață atât de multe despre noi înșine, despre viața însăși și despre cum să relaționam cu Tatăl nostru ceresc! Mă simt foarte binecuvântată! Ajută-mă, Doamne, să devin ca un copilaș!

  Sceptrul

  Era o piesă perfectă? Nicidecum, dar, cu siguranță, creativă și acceptabilă, poate chiar reprezentativă pentru etosul acelei provincii. Întrucât Butterworth a fost solicitat să-și folosească îndemânarea pentru această sarcină importantă, el a făcut tot ce i-a stat în putință.

  În tandem către eternitate

  Atât timp cât bărbații și femeile nu se privesc reciproc așa cum îi privește Isus, ei vor rata posibilitățile unei lucrări unite. Dar atunci când încetează să se opună și să se trateze rău unii pe alții, ei lucrează în tandem ca împreună moștenitori, mergând spre eternitate și având beneficiul ajutorării reciproce.

  Vizită la o închisoare

  Cântau și se rugau cu toată inima. Cred că Dumnezeu a auzit și a acceptat închinarea lor. Am admirat curajul lor și le-am îndemnat – deși m-am simțit stânjenită să le dau sfaturi acestor femei prețioase – să aibă încredere, în ciuda situației lor, că nimic nu le va separa de dragostea lui Dumnezeu.

  Publicate astăzi

  Două repere

  Mântuitorul Își găsea odihna la picioarele Tatălui Său dis-de-dimineață, când Se retrăgea din mijlocul ucenicilor și Se ruga. Acesta este modelul cel mai de succes în gestionarea stresului și a tensiunii zilnice. Ia-ți timp doar pentru tine și relația ta cu Dumnezeu!

  Ca un copilaș

  Ce fericire să-i avem pe acești micuți care ne învață atât de multe despre noi înșine, despre viața însăși și despre cum să relaționam cu Tatăl nostru ceresc! Mă simt foarte binecuvântată! Ajută-mă, Doamne, să devin ca un copilaș!

  Fraţii Durer

  Iubirea pentru fratele tău este posibilă prin puterea care vine de sus. Vorbeşte astăzi cu fratele tău cu dragoste şi generozitate şi iartă-i dacă te-a ofensat, aşa cum vrea Domnul să faci. Relaţia voastră se va reface şi va deveni mai puternică.

  Asumă-ți responsabilitatea!

  Doamne, iartă-mă pentru ocaziile în care nu m-am purtat într-un mod responsabil cu copiii mei! PROVOCARE: Astăzi, dacă voi greși față de copilul meu, voi fi sincer și îi voi spune: „Este vina mea. Îmi pare rău!”

  A mennyei kapukon át

  „Hit által vitetett fel Énók, hogy ne lásson halált, és nem találták meg, mert az...