O, câtă nevoie am de El!

  Să se lase cel rău de calea lui şi omul nelegiuit să se lase de gândurile lui, să se întoarcă la Domnul, care va avea milă de el, la Dumnezeul nostru, care nu oboseşte iertând.- Isaia 55:7

  E uşor să te pierzi în graba rutinei zilnice: să te trezeşti şi să faci duş înainte ca adolescentul de 16 ani să intre el la duş şi să consume toată apa caldă; să trezeşti un copil de patru ani şi să auzi toate motivele pentru care nu vrea să se ducă la bonă; apoi vine rândul copilului mic – să îi schimbi scutecul şi să îl îmbraci. Haine groase, fulare, mănuşi, jucării speciale şi, bineînţeles, nu uita pachetele cu mâncare! Micul dejun? Nu e timp de aşa ceva. Trebuie să fim în maşină şi să pornim la drum. Copiii trebuie lăsaţi care unde trebuie şi sărutaţi de la revedere. Încă o zi în care cresc, se joacă şi învaţă fără mine.

  Mă îndrept spre şcoală, unde am elevi care aşteaptă de la mine să fiu un exemplu de profesionalism, tact şi calm. La rândul meu, e timpul să predau o lucrare încheiată la ora 2 dimineaţa, în care îmi împărtăşesc „infinita înţelepciune” în domeniul afacerilor.

  Ziua se încheie cu luatul copiilor acasă şi cu o serie de cumpărături, cu gătitul cinei şi curăţenie, baia făcută băieţilor mici şi o conversaţie cu băiatul cel mare despre nedreptatea din lumea asta. Mă pregătesc pentru a doua zi, pun o maşină de rufe la spălat, îmi sărut soţul obosit şi îi spun noapte bună, după care pun pleoapă pe pleoapă pentru un scurt somn până dimineaţă.

  De multă, prea de multă vreme mă convinsesem că nu există timp pentru devoţional şi pentru rugăciune! O, câtă nevoie aveam de puterea şi îndrumarea lui Dumnezeu, dar nu îmi dădeam seama! Îndurătorul Tată ceresc căruia Îi slujesc m-a adus – cu multă blândeţe – în punctul de a înţelege câtă nevoie am de El, şoptindu-mi vorbe blânde de încurajare, până când am cedat.

  O, cât de bine e să stau liniştită în Domnul, să petrec timp cu Salvatorul meu! Activitatea mea zilnică nu s-a schimbat prea mult. Am încă mult prea multe solicitări pentru cât timp am, dar acum le las toate în seama Domnului şi, cumva, poartă El de grijă. Viaţa e mult mai uşor de administrat când o laşi în seama Atotputernicului Împărat al Împăraţilor. Am descoperit că şi doar cu o jumătate de oră de devoţiune personală şi rugăciune în fiecare dimineaţă şi cu o rugăciune fierbinte în fiecare seară se pot realiza mult mai multe în acelaşi interval de timp, dar cu mult mai puţin stres şi agitaţie. Doamne, Îţi mulţumesc!

  Tammy Jamieson

  O, câtă nevoie am de El! - 2017. Viaţa e mult mai uşor de administrat când o laşi în seama Atotputernicului Împărat al Împăraţilor. Am descoperit că şi doar cu o jumătate de oră de devoţiune personală şi rugăciune în fiecare dimineaţă şi cu o rugăciune fierbinte în fiecare seară se pot realiza mult mai multe în acelaşi interval de timp, dar cu mult mai puţin stres şi agitaţie. Doamne, Îţi mulţumesc!
  Ardis Carolyn
  E frumos să împărtășim cu prietenii experiențele vieții, dar și mai frumos este să alegem astăzi să înaintăm împreună cu Dumnezeu. Ardis Carolyn, alături de alte femei povestesc despre călătoria lor spirituală în cartea „Înaintăm împreună” - apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Speranța – piesa lipsă

  Dumnezeu știa că dacă ea ar fi început ziua cu El, studiind din Cuvântul Său, acest lucru i-ar fi adus speranța care îi lipsea. Dumnezeu, prin Cuvântul Lui, ne va aduce și nouă speranța de care avem nevoie.

  Dă mai departe!

  În urmă cu mai bine de patruzeci de ani, un cuplu s-a împrietenit cu mine; și pentru că ştiu din experiență cum este să te simți singură într-o zi de închinare și apoi să fii invitată la o masă caldă. A fost și pentru tine cineva o binecuvântare? Poate este timpul să dai și tu mai departe ceea ce ai primit.

  Vei merge acolo unde Dumnezeu te trimite?

  Mă rog ca, atunci când ești singură și tristă, să arunci asupra lui Dumnezeu toate îngrijorările tale. Lasă-L pe El să le ducă pentru tine. El a promis să-ți meargă alături la fiecare pas.

  Iar ei au locuit în mijlocul lor

  Mă rog ca și eu să plâng în pocăință când Dumnezeu trimite mustrarea Sa și apoi să procedez conform harului Său, ca să intru în moștenirea Canaanului ceresc. Fie ca aceasta să fie și experiența ta!

  Publicate astăzi

  Trei solii îngerești

  Dacă citești și te frămânți, încă nu-i târziu, ia o decizie corectă! Recitește cele Trei Solii Îngerești din Apocalipsa 14. Meditează mai mult la semnificația mesajului și consideră că trebuie să iei o decizie.

  Speranța – piesa lipsă

  Dumnezeu știa că dacă ea ar fi început ziua cu El, studiind din Cuvântul Său, acest lucru i-ar fi adus speranța care îi lipsea. Dumnezeu, prin Cuvântul Lui, ne va aduce și nouă speranța de care avem nevoie.

  Empatia

  Găseşte astăzi pe cineva cu care să empatizezi. Încearcă să-i oferi uşurare în durerea sa. Rămâi deschis la această posibilitate ca cei din jur să-şi poată împlini nevoile prin empatia ta. Pe lângă binele pe care îl faci altora, tu însuţi vei primi o recoltă de beneficii în ce priveşte bunăstarea fizică, psihică şi morală.

  Să fim o echipă!

  Părinte ceresc, vreau ca familia mea să lucreze ca o adevărată echipă! PROVOCARE: Ia-ți timp astăzi să descoperi potențialul copilului tău și rolul care i se potrivește cel mai bine în familia voastră!

  Bűnbetegek orvossága

  „Miért ostorozzalak tovább, holott a bűnt növelitek? Minden fej beteg, és minden szív erőtelen. Tetőtől...