Articolul precedentTimp de refacere
  Articolul următorMinunile apei

  Când crezi că Dumnezeu nu răspunde

  Nu te teme, căci Eu sunt cu tine; nu te uita cu îngrijorare, căci Eu sunt Dumnezeul tău; Eu te întăresc, tot Eu îţi vin în ajutor. Eu te sprijin cu dreapta Mea biruitoare. – Isaia 41:10

  Fratele meu mi-a spus de mai multe ori de-a lungul anilor că ar trebui să lucrez pentru „Jesus Temp Agency” pentru că voi putea avea întotdeauna serviciu. Fie că renunţam eu voluntar, fie că postul era desfiinţat, puteam avea un alt loc de muncă ziua următoare sau săptămâna următoare. Dar lucrurile s-au schimbat în 2010, când economia a căzut şi, pentru mai mult de un an, am fost fără serviciu. Sunt încă fără serviciu. Am luat parte la interviuri, dar niciodată nu am primit vreun post. Fiindcă această situaţie era complet nouă pentru mine, după câteva luni am început să mă întreb de ce Dumnezeu îngăduia să se întâmple aşa ceva. Într-o zi, după închinarea personală de dimineaţă, am început să Îi scriu lui Dumnezeu şi să Îl rog să mă ajute să înţeleg.

  „Eu (Dumnezeu) nu te voi părăsi niciodată.” Da? Păi atunci cum de nu am nicio veste de la Tine? Nu am serviciu. Mă duc la interviuri şi nu se întâmplă nimic. Nici măcar Walmart nu vrea să mă angajeze.

  „Eu (Dumnezeu) nu te voi părăsi niciodată.” Da? Familia mea şi cei pe care am crezut că mă pot baza nu mă ajută. De fapt, cred că postesc şi se roagă ca Tu să nu mă binecuvântezi in niciun fel.

  „Eu (Dumnezeu) nu te voi părăsi niciodată.” Da? Familia prietenului meu nu mă simpatizează. El îmi achită chiria şi spun toţi despre el că e un prost.

  „Eu (Dumnezeu) nu te voi părăsi niciodată.” Da! Când am murit pe crucea Calvarului, M-am gândit la tine şi la situaţia ta actuală. Când am înviat, M-am gândit la tine şi la situaţia ta actuală. „Nu te uita cu îngrijorare, căci Eu sunt Dumnezeul tău.”

  Tot ceea ce am avut nevoie El mi-a oferit întotdeauna. Mari sunt promisiunile Sale! Îi mulţumesc lui Dumnezeu că înţelege persoana singură, nevoiaşă, egoistă şi păcătoasă ce sunt!

  „Eu (Dumnezeu) nu te voi părăsi niciodată. Da, pe cuvânt, îţi promit!”

  Andrea Walker

  Ardis Carolyn
  E frumos să împărtășim cu prietenii experiențele vieții, dar și mai frumos este să alegem astăzi să înaintăm împreună cu Dumnezeu. Ardis Carolyn, alături de alte femei povestesc despre călătoria lor spirituală în cartea „Înaintăm împreună” - apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  O voce slabă și liniștită

  Când ești îndemnată de Duhul Sfânt să faci un anumit lucru – când auzi vocea Lui spunându-ți să faci ceva – ascultă și acționează! Nu știi niciodată cum vrea Dumnezeu să te folosească pentru a le face un bine celorlalți.

  Douăzeci și trei

  Douăzeci și trei de studenți fuseseră expuși direct la dragostea lui Hristos! Alți zece primiseră mărturie din partea unuia dintre participanți. O reacție misionară în lanț! Dumnezeu ne oferă oportunități! Trebuie numai să le folosim!

  Iată-mă, Doamne!

  Draga mea prietenă, dacă și tu crezi că Dumnezeu te-a uitat, gândește-te mai bine! Dacă te simți pierdută, strigă la El. Spune: Mulțumesc, Isuse, că m-ai găsit. Te rog, continuă să mă cauți, atunci când mă rătăcesc. Mulțumesc, Doamne! Amin!

  Ochii inimii tale

  Ce sursă extraordinară de încredere și de încurajare este că putem vedea, cu ochii minții, lucrurile minunate pe care Dumnezeu ni le-a făgăduit în Cuvântul Său!

  Publicate astăzi

  Douăsprezece feluri de rod

  Când nu știi ceva, nu insista să pari mai deștept sau mai cunoscător, în cele din urmă se va dovedi neștiința, și această dezvăluire doare mult mai rău decât modestia de a recunoaște o limită firească. Până și geniile mai au multe lucruri de înțeles și de descoperit. Va fi un timp al descoperirilor și al științei depline, veșnicia se va ocupa de acest lucru.

  O voce slabă și liniștită

  Când ești îndemnată de Duhul Sfânt să faci un anumit lucru – când auzi vocea Lui spunându-ți să faci ceva – ascultă și acționează! Nu știi niciodată cum vrea Dumnezeu să te folosească pentru a le face un bine celorlalți.

  Un duh de putere

  În caz de timiditate, de lipsă de motivație sau de oricare altă barieră ai putea întâlni, Domnul este gata să-ți dea puterea de a rezolva lucrurile. El îți dă puterea dragostei și a unei minți sănătoase și echilibrate pentru a lua cele mai bune decizii. Fie ca Domnul să-ți dea aceste daruri chiar astăzi!

  (In)suflă credință!

  Doamne, ajută-mă să fiu în lumea aceasta un martor al speranței pentru cei care nu mai cred nici măcar în ei înșiși! Dă-mi tăria să fiu pentru alții o ancoră în furtună! PROVOCARE: Pune-ți ca țintă astăzi să încurajezi cât mai multe persoane!

  A tevékeny szeretet országa

  „Jézus pedig felelt nékik: Az én Atyám mind ez ideig munkálkodik, én is munkálkodom.” (Ján...