Articolul precedentMinunile apei
  Articolul următorOprește-te și miroase trandafirii

  În braţele lui Dumnezeu

  Cum mângâie pe cineva mamă-sa, aşa vă voi mângâia Eu; da, veţi fi mângâiaţi în Ierusalim. – Isaia 66:13

  A început ca o zi normală. Dar încă nu era soarele apus, iar eu strigam la Dumnezeu ca niciodată înainte. Lumea mea se prăbuşea în întregime: copiii aveau probleme la şcoală, furnizorii de utilităţi sunau să colecteze banii, căsnicia mi se destrăma. Deja ajunsesem la limită, iar acum eram la limita limitei. Mi-am luat copiii şi i-am dus la bunica mea acasă, pe care am rugat-o să aibă grijă de ei câteva ore.

  Am crescut în biserică. De fapt, sunt adventistă de a patra generaţie. Am ţinut studii biblice, am fost instructoare la Şcoala de Sabat şi m-am implicat practic în toate aspectele lucrării din biserică. Cu toate acestea, tot m-am trezit într-o stare de completă disperare. În acea zi, după ce mi-am lăsat copiii la bunica, m-am dus acasă. Nici măcar nu am avut voinţa de a aprinde lumina. Cuprinsă de descurajare, am intrat în dormitor şi m-am aşezat cu faţa în jos pe pat. Am plâns până când, efectiv, fizic nu mai puteam plânge. Lacrimile deveniseră acum duşmanul meu şi nici de la ele nu puteam avea parte de vreo consolare.

  Cumva, undeva, în adâncul sufletului meu, am fost în stare să încropesc următorul gând: Doamne, am vorbit despre Tine toată viaţa; am studiat despre Tine şi Te-am prezentat înaintea altora. Doamne, în aceste momente am nevoie să ştiu că eşti aproape. Am nevoie să Te simt. Brusc, partea de pat pe care stăteam s-a prăbuşit. Dar eu am simţit cum sunt ţinută. Eram ţinută de Dumnezeu. N-a fost doar în imaginaţia mea. Nici nu dormeam şi nici nu visam. Dumnezeu mă ţinea în braţele Sale şi m-am simţit în siguranţă şi încrezătoare că puteam să înfrunt orice.

  Acum, la 20 de ani de atunci, cred că Dumnezeu încă mă ţine. Sigur, probleme vor apărea, dar nu le mai îngădui să mă cutremure pe mine sau credinţa mea.

  Ai observat vreodată cum copiii mici, după ce cad, fug imediat la mama lor? Mama îi ia în braţe repede şi îi asigură că totul o să treacă. În timp ce îmi citeşti experienţa, fii sigură că Tatăl tău ceresc te va mângâia, aşa cum o mamă îşi mângâie copilului. Şi tu vei fi ţinută în braţe de Dumnezeu!

  Cheryl P. Simmons

  În braţele lui Dumnezeu - 2017. Ai observat vreodată cum copiii mici, după ce cad, fug imediat la mama lor? Mama îi ia în braţe repede şi îi asigură că totul o să treacă. În timp ce îmi citeşti experienţa, fii sigură că Tatăl tău ceresc te va mângâia, aşa cum o mamă îşi mângâie copilului. Şi tu vei fi ţinută în braţe de Dumnezeu!
  Ardis Carolyn
  E frumos să împărtășim cu prietenii experiențele vieții, dar și mai frumos este să alegem astăzi să înaintăm împreună cu Dumnezeu. Ardis Carolyn, alături de alte femei povestesc despre călătoria lor spirituală în cartea „Înaintăm împreună” - apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Energie pierdută

  La ce folosește o aparență măreață care, în final, este respinsă de Dumnezeu? Deci, în timp ce vă îmbrăcați în vederea obținerii succesului, amintiți-vă că persoana cea mai impresionantă este cea care asortează frumusețea exterioară cu cea interioară.

  Credință și ascultare

  Ascultarea credincioasă a poruncii lui Dumnezeu a avut ca rezultat binecuvântarea promisă.

  Crede și nu te îndoi niciodată!

  Câteva săptămâni mai târziu, El a trimis un cec pe care nu îl așteptam. Dumnezeu Își ține făgăduințele, însă noi suntem „puțin credincioși”!

  Câmpul misionar de acasă

  Când folosim compasiunea blândă și când înțelegem cine sunt copiii noștri, avem ocazia să îi cunoaștem și să îi iubim și, astfel, să le arătăm cine este Isus. Mă rog ca Dumnezeu să vă binecuvânteze în mod bogat câmpul misionar, pentru veșnicie, iar copiii să poată spune: „Îl cunosc pe El!”

  Publicate astăzi

  Ceaiul de la ora cinci

  Tu ai un cerc de câțiva apropiați cu care te poți întâlni din când în când pentru o conversație și o prăjitură sau o salată de fructe? Consideri cumva că o astfel de prietenie ar fi necreștinească sau inutilă? Să știi că nu doar prieteniile virtuale pot aduce satisfacții; cele de-adevăratelea, la o ceașcă de ceai și un fursec, sunt cu mult mai prețioase și mai satisfăcătoare.

  Energie pierdută

  La ce folosește o aparență măreață care, în final, este respinsă de Dumnezeu? Deci, în timp ce vă îmbrăcați în vederea obținerii succesului, amintiți-vă că persoana cea mai impresionantă este cea care asortează frumusețea exterioară cu cea interioară.

  În detenţie

  Comportamentul lui Iosif ne învață lecții exemplare: loialitate față de Dumnezeu, loialitate față de stăpân, autocontrol, integritate, amabilitate, credință, înțelepciune, curaj. Fie ca acestea să constituie mobilul rugăciunilor noastre ca Dumnezeu să ne dea trăsăturile de caracter necesare înfruntării provocărilor actuale!

  Agenți ai iertării

  Doamne, ajută-ne să îi iertăm cu adevărat pe cei care ne cauzează unele neajunsuri la biserică și nu numai! PROVOCARE: Cu prima ocazie când un copil sau tânăr va greși la biserică, raportează-te la el în spiritul iubirii iertătoare manifestate de Dumnezeu!

  Spiritizmus és forradalom

  „Szeresd az Urat, a te Istenedet teljes szívedből, teljes lelkedből, minden erődből és teljes elmédből;...