Bunătate

  Îngerul Domnului tăbară în jurul celor ce se tem de El şi-i scapă din primejdie.Psalmii 34:7

  Lucrez ca asistentă la domiciliu în New York City. Două experienţe prin care am trecut au avut un impact profund asupra mea, în periplul meu din casă în casă pentru a îngriji pacienţi. Aceste experienţe au fost ocazii de înaltă laudă la adresa lui Dumnezeu şi de umilinţă în faţa măririi Dumnezeului pe care îl slujesc.

  După ce am ieşit din casa unui pacient dintr-un cartier nu prea frumos al oraşului, mi-am pipăit imediat buzunarul după cheile de la maşină. Nu erau acolo. Brusc, m-a cuprins o senzaţie de panică, pentru că mi-am dat seama că le rătăcisem. M-am uitat pe geam în maşină: cheile erau în suportul pentru pahar. Ce să fac? Nu aveam pe cine să sun care să vină imediat să mă ajute să deschid maşina şi, în mod nesăbuit, neglijasem să îmi reînnoiesc poliţa auto în caz de urgenţă. După câteva minute, am văzut un domn bine îmbrăcat ieşind dintr-o casă aflată în apropiere. L-am abordat şi l-am rugat să mă ajute. S-a întors şi mi-a spus că nu mă poate ajuta, s-a urcat în maşină şi a plecat. M-am întors la maşina mea şi am început să mă rog.

  După o vreme, în apropiere de mine a oprit o maşină din care se auzea muzică hip-hop dată la maximum. Apoi dintr-o casă a ieşit un tânăr vorbind la telefon cu un limbaj colorat. După ce a urcat în maşina care îl aştepta, el şi şoferul s-au uitat la mine, au venit şi m-au întrebat dacă am nevoie de ajutor. Le-am povestit problema mea. Au coborât imediat şi s-au dus în casă să aducă un instrument cu care să mă ajute. După ce s-au chinuit o vreme, au apărut nişte prieteni de-ai lor, într-o maşină din care ieşea un miros înţepător. Au dat o mână de ajutor cu toţii până mi-au deschis maşina. Stând acolo, mi-am dat seama că nu prea am bani la mine şi mă întrebam ce o să-mi ceară. Am luat toţi banii din geantă şi i-am oferit lor, dar ei au plecat. Nu voiau bani. Am fost uimită. M-am rugat pentru o binecuvântare în viaţa lor.

  În altă ocazie, am ieşit din parcare pe o stradă îngustă, cu două benzi. Ocolind o maşină parcată, am reuşit să o zgârii. Cum o să plătesc dauna? Atunci am văzut un tânăr vizavi, care m-a întrebat dacă eu am lovit maşina. Când i-am răspuns afirmativ, a zis că nu e nicio problemă, că e a lui şi să nu îmi fac griji. Mi-au dat lacrimile gândindu-mă: Cine se comportă aşa în New York City?

  Harul, mila şi ocrotirea pe care le oferă Dumnezeu sunt uimitoare! El trimite îngeri să mă scape şi să mă păzească. La fel şi pe tine. Un Dumnezeu care inspiră adoraţie!

  Mitzie Knight

  Bunătate - 2017. Harul, mila şi ocrotirea pe care le oferă Dumnezeu sunt uimitoare! El trimite îngeri să mă scape şi să mă păzească. La fel şi pe tine. Un Dumnezeu care inspiră adoraţie!
  Ardis Carolyn
  E frumos să împărtășim cu prietenii experiențele vieții, dar și mai frumos este să alegem astăzi să înaintăm împreună cu Dumnezeu. Ardis Carolyn, alături de alte femei povestesc despre călătoria lor spirituală în cartea „Înaintăm împreună” - apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  SM (Sindromul Martei)

  Dumnezeu a spus că, înainte să Îl chemăm, El va răspunde. Domnul ar fi răspuns mai devreme rugăciunilor mele fierbinți, dacă m-aș fi oprit și aș fi stat mai întâi să petrec timp cu El. În schimb, am lăsat ca sindromul Martei să mă cuprindă.

  Un biscuit fără unt

  Ca un biscuit care nu merită să fie mâncat fără unt, tot astfel nicio viață nu merită să fie trăită fără Dumnezeu.

  Crainicul cu clopoțel

  Fiecăruia ni s-au dat daruri pe care să le folosim pentru Domnul. Fiecare dintre noi are nevoie să-și concentreze cele mai importante energii pentru ca darul său să le fie de folos altora. Fie ca Dumnezeu să ne ajute să cercetăm Scripturile și să cerem asistența Duhului Sfânt înainte de a face greșeli.

  Dumnezeu l-a folosit pe soțul meu ca să-mi schimbe perspectiva

  Dumnezeu mi-a arătat clar că acea carte nu este despre mine, ci menirea ei este să-i ajute pe mulţi peregrini pe drumul spinos al vieții și să-I aducă Lui slavă. Îi mulțumesc Domnului pentru dragostea Lui necondiționată, pentru favoarea nemeritată și pentru harul Său minunat!

  Publicate astăzi

  Cei trei iezi

  Întreabă-te astăzi din ce categorie faci parte. Abuzezi de poziția ta? Ești un laș care doar se ascunde? Sau ai curajul să te exprimi, dar și să înțelegi când insistența este inutilă?

  SM (Sindromul Martei)

  Dumnezeu a spus că, înainte să Îl chemăm, El va răspunde. Domnul ar fi răspuns mai devreme rugăciunilor mele fierbinți, dacă m-aș fi oprit și aș fi stat mai întâi să petrec timp cu El. În schimb, am lăsat ca sindromul Martei să mă cuprindă.

  Cine este mai tare?

  Dacă ai tendinţa să te enervezi uşor, supune-te Domnului, pentru ca El să-ţi controleze firea. Fii deschis la posibilitatea de a primi ajutor profesionist, deoarece Dumnezeu lucrează adesea prin consilieri şi psihologi.

  Mi-ar plăcea ca biserica mea să iubească

  Mijlocește în rugăciune ca tinerii să cunoască iubirea divină! PROVOCARE: Exprimă-ți dragostea față de cei dragi din viața ta!

  Isten teljesebb megismerése

  „Az pedig az örök élet, hogy megismerjenek téged, az egyedül igaz Istent, és akit elküldtél,...