Credincioşia lui Dumnezeu

  Înainte ca să mă cheme, le voi răspunde; înainte ca să isprăvească vorba, îi voi asculta. – Isaia 65:24

  Într-o perioadă foarte stresantă din viaţa mea. Dumnezeu mi-a oferit ceea ce am avut nevoie. Ca asistentă, îi promisesem mamei că, atunci când nu va mai putea să aibă grijă de ea, o să am eu grijă de ea. Când a sosit timpul, am renunţat la serviciu şi am îngrijit-o până când a murit. Când mă pregăteam să scot la vânzare casa ei, m-am rugat Domnului să aleagă El un loc de muncă pentru mine, dacă se putea în ramura asistenţei medicale în care lucrasem şi înainte, întrucât aveam nevoie să mă întorc la serviciu. Fusesem moaşă într-un program prin care li se asigură asistenţă şi îndrumare femeilor care devin mame pentru prima oară. Îmi plăcuse tare mult această activitate.

  După trei luni, l-am sunat pe coordonatorul de program din Denver şi l-am întrebat dacă există posturi libere în Tennessee sau în Arizona. Programul nu fusese implementat în aceste zone, însă acolo locuiam eu. Mi s-a făcut pielea ca de găină când am primit un mesaj prin care mi se spunea că exista un post în Prescott Valley, Arizona. După telefoanele aferente şi după ce mi-am trimis CV-ul şi am fost chemată la interviu, am fost evaluată în funcţie de experienţa anterioară în program, apoi am fost angajată în această nouă locaţie. Când am aflat că postul fusese pus online pentru prima oară în luna februarie, exact în perioada în care murise mama mea, am ştiut că Dumnezeu avusese grijă de mine înainte să Îl rog. Ce Dumnezeu remarcabil!

  Cam în aceeaşi perioadă, aveam probleme şi în căsnicie, care nu ştiam cum se vor termina. M-am mutat singură în Prescott Valley. Mă rugam şi aveam credinţă, însă zilele mele şi acomodarea erau dificile şi dureroase. Într-o zi, mergând cu maşina prin oraş în căutarea unui loc în care să stau, mi-am dat seama că sunt „fericită”. Cum adică fericită? Cu toate câte mi se întâmplă, de ce să mă simt fericită? Apoi mi-am adus aminte versetul: „Roada Duhului […] este: dragostea, bucuria, pacea […]” (Galateni 5:22). Dintr-odată, am ştiut că Dumnezeu mă asigura că El va fi cu mine în acest nou loc. Printre lacrimi, am exclamat: „Îţi mulţumesc, îţi mulţumesc, îţi mulţumesc!” Ce Dumnezeu extraordinar avem!

  Au existat multe zile când lacrimile curgeau năvalnic, dar şi zile în care simţeam bucurie şi pace de la Dumnezeu. Am învăţat – şi încă învăţ zi de zi – că „bucuria Domnului va fi tăria” mea (Neemia 8:10). Nu mai ştiu unde am auzit următoarele cuvinte, poate într-un cântec: „Bucuria drumului [pe acest pământ] este credincioşia Domnului.” Da, aşa este, indiferent de sursă.

  Eileen Snell

  Credincioşia lui Dumnezeu - 2017. Dintr-odată, am ştiut că Dumnezeu mă asigura că El va fi cu mine în acest nou loc. Printre lacrimi, am exclamat: „Îţi mulţumesc, îţi mulţumesc, îţi mulţumesc!” Ce Dumnezeu extraordinar avem!
  Ardis Carolyn
  E frumos să împărtășim cu prietenii experiențele vieții, dar și mai frumos este să alegem astăzi să înaintăm împreună cu Dumnezeu. Ardis Carolyn, alături de alte femei povestesc despre călătoria lor spirituală în cartea „Înaintăm împreună” - apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Ziua Taților

  De Ziua Tatălui, aplică versetul de azi la tatăl tău și oferă-i iertare, dacă este nevoie. Iată o versiune de Ziua Tatălui a textului din Filipeni 4:8: „La urma urmelor, copiilor, orice a făcut tatăl vostru adevărat, nobil, drept, curat, demn de iubit, demn de primit, orice faptă bună și orice este lăudabil, aceea să vă însuflețească!”

  Epuizare?

  Isus a arătat că este bine să punem deoparte timp pentru noi înșine: de fapt, aceasta este o datorie! Prea adesea luptăm să fim perfecte și să ne menținem reputația de persoane altruiste, astfel încât începem să ne neglijăm propria viață. Dar, pentru a umple cupa altora, trebuie să ne asigurăm că avem destulă apă în propria cupă.

  Trebuie să fi fost un înger

  Ce Dumnezeu minunat slujim! El trimite îngerii Săi să vegheze asupra noastră și se îngrijește de nevoile noastre, adesea înainte să știm care sunt acestea. Ne putem încrede cu siguranță în grija Sa pentru noi!

  Ajutor! Sunt mamă!

  A fi mamă nu este ușor, mai ales dacă ești singură. Dar Dumnezeu a promis că nu ne va lăsa, ci El ne va fi puterea. Deci mă prind de făgăduința aceasta: Dumnezeu o va salva pe fiica mea.

  Publicate astăzi

  Șase ani la câțiva centimetri de moarte

  Singurul care nu Se limitează la a coase rănile, ci le și curăță, apoi le vindecă pe deplin este Mântuitorul. Ceea ce vede și atinge El nu va mai putea deveni periculos vreodată; El vindecă pentru totdeauna.

  Ziua Taților

  De Ziua Tatălui, aplică versetul de azi la tatăl tău și oferă-i iertare, dacă este nevoie. Iată o versiune de Ziua Tatălui a textului din Filipeni 4:8: „La urma urmelor, copiilor, orice a făcut tatăl vostru adevărat, nobil, drept, curat, demn de iubit, demn de primit, orice faptă bună și orice este lăudabil, aceea să vă însuflețească!”

  Răsplata

  Se poate spune că răsplata imediată şi valabilă a slujirii constă într-o îmbunătăţire a stării de bine şi în bucuria oferirii ajutorului celor care sunt în nevoie. Astăzi, te încurajăm să împlineşti nevoile unei persoane apropiate. Adu-ţi aminte că „oricine dă un pahar de apă unuia din aceşti micuţi în numele unui ucenic nu-şi va pierde răsplata”.

  Ucenicul iubit, fiu al tunetului?

  Doamne, ajută-mă să văd, ca și Tine, ce pot deveni tinerii sub influența Ta și să fiu un canal al iubirii Tale revărsate către ei! PROVOCARE: Roagă-te ca pentru acei tineri greu de iubit, asemenea lui Ioan, să ai dragostea pe care a avut-o Isus față de acesta!

  Jel a nagyvárosok elhagyására

  „Mikor azért látjátok majd, hogy az a pusztító utálatosság, amelyről Dániel próféta szólott, ott áll...