Credincioşia lui Dumnezeu

  Înainte ca să mă cheme, le voi răspunde; înainte ca să isprăvească vorba, îi voi asculta. – Isaia 65:24

  Într-o perioadă foarte stresantă din viaţa mea. Dumnezeu mi-a oferit ceea ce am avut nevoie. Ca asistentă, îi promisesem mamei că, atunci când nu va mai putea să aibă grijă de ea, o să am eu grijă de ea. Când a sosit timpul, am renunţat la serviciu şi am îngrijit-o până când a murit. Când mă pregăteam să scot la vânzare casa ei, m-am rugat Domnului să aleagă El un loc de muncă pentru mine, dacă se putea în ramura asistenţei medicale în care lucrasem şi înainte, întrucât aveam nevoie să mă întorc la serviciu. Fusesem moaşă într-un program prin care li se asigură asistenţă şi îndrumare femeilor care devin mame pentru prima oară. Îmi plăcuse tare mult această activitate.

  După trei luni, l-am sunat pe coordonatorul de program din Denver şi l-am întrebat dacă există posturi libere în Tennessee sau în Arizona. Programul nu fusese implementat în aceste zone, însă acolo locuiam eu. Mi s-a făcut pielea ca de găină când am primit un mesaj prin care mi se spunea că exista un post în Prescott Valley, Arizona. După telefoanele aferente şi după ce mi-am trimis CV-ul şi am fost chemată la interviu, am fost evaluată în funcţie de experienţa anterioară în program, apoi am fost angajată în această nouă locaţie. Când am aflat că postul fusese pus online pentru prima oară în luna februarie, exact în perioada în care murise mama mea, am ştiut că Dumnezeu avusese grijă de mine înainte să Îl rog. Ce Dumnezeu remarcabil!

  Cam în aceeaşi perioadă, aveam probleme şi în căsnicie, care nu ştiam cum se vor termina. M-am mutat singură în Prescott Valley. Mă rugam şi aveam credinţă, însă zilele mele şi acomodarea erau dificile şi dureroase. Într-o zi, mergând cu maşina prin oraş în căutarea unui loc în care să stau, mi-am dat seama că sunt „fericită”. Cum adică fericită? Cu toate câte mi se întâmplă, de ce să mă simt fericită? Apoi mi-am adus aminte versetul: „Roada Duhului […] este: dragostea, bucuria, pacea […]” (Galateni 5:22). Dintr-odată, am ştiut că Dumnezeu mă asigura că El va fi cu mine în acest nou loc. Printre lacrimi, am exclamat: „Îţi mulţumesc, îţi mulţumesc, îţi mulţumesc!” Ce Dumnezeu extraordinar avem!

  Au existat multe zile când lacrimile curgeau năvalnic, dar şi zile în care simţeam bucurie şi pace de la Dumnezeu. Am învăţat – şi încă învăţ zi de zi – că „bucuria Domnului va fi tăria” mea (Neemia 8:10). Nu mai ştiu unde am auzit următoarele cuvinte, poate într-un cântec: „Bucuria drumului [pe acest pământ] este credincioşia Domnului.” Da, aşa este, indiferent de sursă.

  Eileen Snell

  Credincioşia lui Dumnezeu - 2017. Dintr-odată, am ştiut că Dumnezeu mă asigura că El va fi cu mine în acest nou loc. Printre lacrimi, am exclamat: „Îţi mulţumesc, îţi mulţumesc, îţi mulţumesc!” Ce Dumnezeu extraordinar avem!
  Ardis Carolyn
  E frumos să împărtășim cu prietenii experiențele vieții, dar și mai frumos este să alegem astăzi să înaintăm împreună cu Dumnezeu. Ardis Carolyn, alături de alte femei povestesc despre călătoria lor spirituală în cartea „Înaintăm împreună” - apărută la Editura Viață și Sănătate.

  Din aceeași categorie

  Un biscuit fără unt

  Ca un biscuit care nu merită să fie mâncat fără unt, tot astfel nicio viață nu merită să fie trăită fără Dumnezeu.

  Crainicul cu clopoțel

  Fiecăruia ni s-au dat daruri pe care să le folosim pentru Domnul. Fiecare dintre noi are nevoie să-și concentreze cele mai importante energii pentru ca darul său să le fie de folos altora. Fie ca Dumnezeu să ne ajute să cercetăm Scripturile și să cerem asistența Duhului Sfânt înainte de a face greșeli.

  Dumnezeu l-a folosit pe soțul meu ca să-mi schimbe perspectiva

  Dumnezeu mi-a arătat clar că acea carte nu este despre mine, ci menirea ei este să-i ajute pe mulţi peregrini pe drumul spinos al vieții și să-I aducă Lui slavă. Îi mulțumesc Domnului pentru dragostea Lui necondiționată, pentru favoarea nemeritată și pentru harul Său minunat!

  Salvat de o întâlnire de comitet

  Când ne începem ziua, să ne străduim să-L punem pe Dumnezeu în locul cuvenit. Doar făcând astfel îngerul Domnului își va așeza tabăra în jurul nostru și ne va păzi de orice rău.

  Publicate astăzi

  Porunca a treia

  Atenție, distanțarea dintre noi și Dumnezeu nu apare dintr-odată, ci treptat, pe neobservate și în etape mici, dar repetate. Dacă Îl rechemăm acum în viața noastră, Tatăl ceresc vine fără întârziere sau șovăire.

  Un biscuit fără unt

  Ca un biscuit care nu merită să fie mâncat fără unt, tot astfel nicio viață nu merită să fie trăită fără Dumnezeu.

  Cine înţelege mai bine?

  Dacă ești ispitit să te înfurii, să te enervezi, să îţi piezi cumpătul, să fii scos din sărite, îndepărtează-te cât poţi de repede de un asemenea sentiment. Domnul îţi va da pace şi control de sine, ca să poţi arăta dragoste, apreciere şi admiraţie faţă de alţii. În consecinţă, relaţiile tale vor înflori.

  Mi-ar plăcea ca biserica mea să ierte

  Cere în rugăciune iertare și puterea de a ierta! PROVOCARE: Scrie pe o foaie motivele pentru care nu poți ierta de obicei! Gândeștete la o modalitate de a trece peste acestea și de a te bucura de pacea iertării depline!

  A menny polgárai

  „Azért immár nem vagytok jövevények és zsellérek, hanem polgártársai a szenteknek, és cselédei az Istennek.”...